امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 14 تير 1396 ساعت 17:26:52
نقدی بر سخنان فرماندهی محترم سپاه به قلم امیر حسین موحدی

در پی انتشار سخنان فرماندهی محترم کل سپاه پاسداران اینجا آقای امیر حسین موحدی مطلب ذیل را به این سایت ارسال نمودند که عینا از نظرتان می گذرد

1- سردار جعفری ضمن عرض تبریک به مناسبت اعتماد مجدد مقام معظم رهبری تجدید جکم فرماندهی سپاه با توجه به نظریه ای که فرمودید ذکر چند نکته را ضروری می دانم.
1- 1 ما با دشمنی مواجه هستیم که فقط زبان زور می فهمد و بنابراین نمی توانیم با دشمن به زبانی دیگر حرف بزنیم که اصلا آن را نمی فهمد و انتظار داشته باشیم نتیجه بگیریم.
2- 1 من با صدای بلند می گویم سپاه هم به دنبال صلح است اما صلح تنها در صورتی محقق می شود و پایدار می ماند که دشمنان از شروع جنگ با ما درهراس باشند و از عواقب آن بترسند.
3- 1 صلح با مذاکره صرف به دست نمی آید. اگر کسی بویی از واقعیات نظام سلطه برده باشد، این را درک می کند
2- سردار قطعا می دانید که نظریه پردازی علی الخصوص در حوزه های مرتبط با امنیت ملی و بین المللی نیازمند درک و توضیح دقیق مفاهم مورد استفاده می باشد لذا ضروری است در خصوص مفاهیمی چون دشمن ، زور ، سلطه ، صلح ، صلح پایدار ، هوراس و هراس انگیزی توضیح دهید تا مخاطب داخلی فرا منطقه ای و بین المللی به درک درستی از نظریه امنیتی فرمانده کل سپاه داشته و دچار سوء تفاهم که می تواند برای آنها و ما هزینه ساز باشد نشوند.
3- لطفا بفرمایید با فرض مصداق سازی از آمریکا و اسرائیل بعنوان دشمن آیا تا کنون از زبان دیگری برای رفع دشمنی بهره گیری شده است؟ راهبرد ایران در موضوع رژیم صهیونیستی شاید به روشن ترین شکل ممکن راهبرد سازی شده باشد لذا حتی تلاش این رژیم برای هر سطحی از ارتباط گیری حسنه با ایران نیز مشروع و قابل پذیرش تعریف نمی شود و راهبرد ایران در موضوع آمریکا به صراحت توسط بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و حمایت تام ملی تحت عنوان نابودی رژیم صهیونیستی تعریف و مورد رجوع هر سطحی از سیاست گذاری و برنامه ریزی قرار می گیرد بطوریکه حتی ورزشکاران در میادین ورزشی که غیر سیاسی ترین شکل زندگی بین المللی است روشن و بی ابهام است. اما در مورد آمریکا بعنوان تنها کشوری که به عنوان دشمن ایران مورد اشاره قرار گرفته و می گیرد هرگز مبانی راهبردی روشن و مشخصی ارائه نشده است بطوریکه سیاستهای گذاران حوزه های مختلف عملا نمی دانند در برخورد با چنین مفهومی دقیقا باید چه رویکردهایی رفتاری را انتخاب و بکارگیری نمایند لذا در عین دشمنی از روابط اقتصادی ، سیاسی (موارد خاص) ، فرهنگی و آموزشی ، برخوردار و در عین حال اتخاذ رویکرد تقابل در برابر اقدامات براندازانه و مداخله جویانه آمریکا را مورد تأکید قرار می دهیم. لذا می توانیم مدعی باشیم که با دشمنی مواجه هستیم که فقط زبان زور می فهمد اما باید توضیح دهیم که مگر با اصرار بر حفظ دشمنی متقابل می توان انتظار اثرگذاری زبان دیگر را مورد آزمون قرار داد.
4- نظامیان بطور معمول بدلیل شناخت و لمس آثار و تبعات درگیری نظامی و جنگ از جدیدترین مخالفین بروز تبدیل مناقشات سیاسی و دیپلماتیک به تنش و درگیری محدود نظامی تا جنگ هستند لذا ادعای صلح طلبی سردار جعفری حتما می تواند یکی از صادقانه ترین ادعاهای ضد جنگ باشد اما ادعای کارکرد نظریه صلح متکی بر اقتدار نظامی نیازمند بحث و بررسی بسیار جدی آکادمیک و علمی است چرا که یک اشتباه محاسباتی می تواند زمینه ورود به بازی غیر قابل کنترل مسابقه تمام ناشدنی تسلیحاتی باشد چنانکه شوروی در چنین بازی گرفتار و بسیاری از فرصتهای غیر نظامی را برای کنترل دشمن از دست داد.
5- دکترین صلح پایدار مبتنی بر هراس از اقدام متقابل انتقامی غیر قابل کنترل مورد نظر سردار جعفری قابلیت مشابه سازی با دکترین بازدارنگی شوروی در دوران جنگ سرد می باشد در شرایط مذکور بازدارندگی عبارت بود از تأمین توانمندی‌های نظامی برای متقاعد سازی کشور مقابل به چشم پوشی از رفتاری معین یا وادار ساختن دشمن به صرف نظر از اهداف احتمالی که تعقیب می‌کند. اما سردار به خوبی می دانند که دکترین نظامی صرفا در پاسخ به چگونگی اقدام بخش نظامی راهبرد ملی است که باید در هماهنگی و همسویی تام با سایر مولفه های سازنده راهبرد ملی در یک موضوع خاص مثلا مثل دشمنی آمریکا تدوین شده باشد. بنابراین راهبرد نظامی(دکترین) نمی تواند خارج و مجزای از راهبرد ملی مفهوم سازی گردد.
6- کشورها بطور معمول با اقدامات منفعت طلبانه ، خصومت آمیز و دشمنی بازیگران مختلف منطقه ای و بین المللی مواجه هستند که طبیعتا از حیث هدفگذاری و سطح تهدید از کم و کیف بسیار متفاوتی برخوردار می باشند لذا طبیعی است که دکترین بازدارندگی متکی بر قدرت افزایی(ترس از عواقب) نمی تواند برای مدیریت رفتار همه بازیگران مقابل تقابل استناد و استفاده باشد بعنوان مثال در شرایط امروزی قدرت نمایی ایران برای دشمنی به بزرگی و توانمندی آمریکا که در فاصله جغرافیایی دوری قرار داشته و می تواند فاقد کمترین رابطه با ایران باشد معادل و همسان با نمایش اقتدار و قدرت بازدارندگی ایران در برابر بازیگر منطقه ای عربستان که در همسایگی با کشورمان قرار داشته و به دلایل مختلف حتی در شرایط قطع رابطه سیاسی و رسمی ناچار از تعامل و رابطه مانند اعزام حجاج یا همراهی در نشست های مشترک مانند سازمان کشورهای اسلامی ، اًپک و غیره هستیم. بنابراین دکترین مورد ارائه سردار جعفری باید با تعابیری دقیق و شناخت اجزا به روشنی قابلیت تطبیق با سطوح مختلف تهدید را داشته و بیان کرده باشد.
7- جزء دوم نظریه سردار جعفری شاید از اهمیت بیشتری برخوردار باشد چرا که معتقد هستند صلح با مذاکره حاصل نمی شود و ماهیت نظام سلطه بر قدرت نمایی مقتدرانه متکی می باشد لذا ناچاریم نظریه پردازی سردار را صرفا ناظر بر رفتار آمریکا بعنوان حاکم فعلی نظام سلطه تلقی کنیم که سردار با نظریه بازدارندگی مقتدرانه نظامی در صدد نظریه پردازی شیوه تقابل فعال در رویارویی با خصم 38 ساله هستند. سردار برای تبین دکترین مذکور فروضی مانند دشمنی دائمی ، ساز و کار غیر قابل مذاکره نظام سلطه ، ناکارآمدی شیوه های رایج مانند مذاکره و کارکرد دیپلماسی و سکوت یا بی اثری سایر بازیگران بین المللی و تعریف تک بعدی اقتدار ملی را ثابت می دانند لذا ضروری است موفقیت نسبی الگوی مذکور را با ارائه نمونه های تاریخی و حتی مدل سازی شده اقدام فرمایند در حالی که مصادیق ملموس و عینی موجود موید چنین مفروضاتی نیست بلکه برخی دولتهای مقتدر و موثر امروز جهان برخلاف دکترین های گذشته که به بازدارندگی مقتدرانه نظامی تعبیر می شد با اتکا بر راهبردهای همه جانبه بیش از پیش در مسیر مقابله و مدیریت رفتار آمریکا موفقیت داشتند بررسی راهبرد های روسیه ، چین و حتی اروپا در برخورد با تسلط و اقتدار آمریکایی بسیار حائز اهمیت می باشد روسیه سالها است از دکترین بازدارندگی فعال و مقتدرانه شوروی فاصله گرفته و مدیریت رفتار آمریکایی را با تکیه بر نفوذ منطقه ای غیر نظامی پیگیری می کند چنانکه چین با استیلا دادن راهبرد بزرگ چین که براساس تسلط اقتصادی بر جهان تبیبن شده است دکترین نظامی را با فاصله در خدمت راهبرد بزرگ قرار داده است اروپا نیز بیش از همیشه در تلاش است تا توسل به راهبرد دو پایه سیاسی و اقتصادی را به مرور جایگزین دکترین مشت اول کند اروپای امروز و علی الخصوص اروپای بعد از اشغال افغانستان و عراق حتی در حوزه مباحث سیاسی مایل به تبعیت و همگرایی با آمریکا نیست در صدد تبین رفتار اروپایی است. بهرحال ایران نیز باید در خصوص موضوعاتی از این دست علی الخصوص در موضوع آمریکا که از رفتار خصمانه 38 ساله برخوردار و براندازی جمهوری اسلامی ایران را بعنوان هدفی عالی اعلام می کند به راهبرد سازی اقدام نماید راهبرد عالی ایران در موضوع آمریکا که طبیعتا زمینه ساز شکل گیری دکترین نظامی در خدمت راهبرد کلان خواهد بود.
8- یادآوری نکته کلیدی اینکه بدون تدوین راهبرد ایران در موضوع آمریکا(تنها کشوری که در سیاست خارجی ایران بعنوان دشمن تعریف می شود)نمی توان از انتخاب دکترین نظامی سخن گفت و نمی شود انتخابهای درستی در حوزه های مختلف و مرتبط با موضوع آمریکا را از سوی دستگاههای مختلف کشور انتظار داشت.





  تعداد بازديدها: 5044


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اطلاعیه نکوداشت و تسلیت:
حاج علی اکبر محمدی دعوت حق را لبیک گفت
اختصاصی:
وان یکادالذین کفروا ... با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
یادداشتی از: داود محمدی ورجوشانی
بازار سرمایه در گرداب بی‌ثباتی، راه نجات کجاست؟
یادداشتی از: حجت الاسلام سید محمود صادقی
ملاقات دو نور
در جریان بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب؛
عراقچی: ایده‌ای را به صورت مکتوب از طرف آمریکایی دریافت نکردیم/ ایران مایل به ادامه مذاکرات است/ هیچ‌یک از تأسیسات هسته‌ای ایران جمع‌آوری نخواهد شد/ مذاکره مبتنی بر بده‌ و بستان است و اگر کسی فکر می‌کند همه چیز را بگیرد و هیچ چیزی ندهد، امکان پذیر نیست
تصویب لوایح مرتبط با FATF در روابط مالی ما با دنیا تاثیر مثبت خواهد داشت
واکنش علی مطهری به اعلام تصویب «پالرمو» /پای مذاکره با آمریکا در میان است
وزارت خارجه پاسخ سخنان موهن ترامپ علیه ایران را داد
انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور: تصویب پالرمو ایران را از اتهامات بی اساس و ناروا مبرا می‌سازد/ تصمیم امروز {مجمع تشخیص} به مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز کمک خواهد کرد/ پیوستن به این کنوانسیون بدین معناست که گشایش‌هایی برای مردم و دولت فراهم خواهد آمد
در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای امدادگر؛
رهبر معظم انقلاب: امدادگران ما مظهر صفات انسانی و انسان‌دوستی هستند/ ایستادگی در مقابل وحشیگری‌ها در غزه، یک وظیفه همگانی است/ قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس باید معرفی شوند
تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران
پزشکیان در پاسخ به ترامپ: ما عامل جنگیم یا شما که آمدید بمب و موشک به کشورهای منطقه بفروشید؟
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/2/22
توافق بزرگ ایران و روسیه/ اروپا شوکه شد
انتقال اورانیوم غنی شده به کشورهای منطقه خلیج فارس تحت نظارت امارات و عربستان، به سود ایران است؟
اقدام نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا درباره نام خلیج فارس/انصاری:از تغییر نام خلیج فارس تا پذیرفتن هواپیمای اختصاصی لوکس،همه به هم ربط دارند!
در بازدید از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام(س) مطرح شد:
علی لاریجانی: برای فهم هویت انقلاب باید به فکر امام توجه کرد
یادداشتی از: خانم سمیرا فرخ منش
از لابی تا لفاظی/ پشت پرده ورود ناگهانی تام کاتن در ماجرای نام جعلی برای خلیج فارس
گروسی اعتراف کرد
ناتوانی در نابودی صنایع اتمی ایران
حجت‌الاسلام سروش تشريح کرد
پيامک‌های تذکر حجاب نه شرعی است و نه قانونی
واکنش پارلمان فرانسه به اثری مستند و مهم درباره اسناد تاریخی خلیج فارس

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
برگزاری جشن میلاد حضرت ثامن الحجج (ع) در هیئت انصارالخمینی (ره)
در دیدار رییس و امدادگران جمعیت هلال احمر؛
سید حسن خمینی: کسانی که بخواهند نام خلیج فارس را تغییر دهند خود را مضحکه کرده‌اند
اختصاصی:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
دعوت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) از مردم برای بازدید از غرفه این موسسه در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
پیام حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به همایش بین‌المللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه‌ی علمیه‌ی قم
«حوزه پیشرو و سرآمد»
چرا امام رضا(ع) ولایتعهدی را پذیرفتند؟
گزارش تصویری:
برگزاری جشن میلاد حضرت ثامن الحجج (ع) در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/2/18
یادداشتی از: محمود عارفی قوچانی
کربلا؛ عشق سرخ، وفاداری جاودان
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
امام هشتم شیعیان؛ امامی که...
طی سخنانی در مشهد مقدس؛
فرمانده کل سپاه: ایران سلاح هسته‌ای را از دکترین نظامی خود حذف کرده/ اسرائیل، آمریکا را به جنگ تحریک می‌کند، اما آمریکا می‌داند جنگ برای او خسارت‌بار است/ ملت ایران از منافع خویش دست نمی‌کشد/ در موضوع هسته‌ای اگر تهدید کنید، برای جنگ آماده‌ایم
سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات
یادداشتی از: علی نجومی
دکتر دونالد یا مستر ترامپ؟ مسأله این است
مسیح مهاجری: امام مخالف دادن پول به حوزه علمیه بود / حکمرانی مراجع و روحانیت باید از جنسی جز حکمرانان سیاسی باشد
ویژگی عبادت در شب پانزدهم ماه ذیقعده چیست؟
صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: تغییر نام خلیج فارس یک توطئه اسرائیلی است/ بعید می دانم ترامپ مرتکب چنین اشتباهی شود/ این کار بر مذاکرات اثر منفی می گذارد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
آقای وزیر! نه معلم، چوپان است و نه بچه‌های ما گوسفند / حکایت زندگی است و مهارت، نه رعایت و رعیت
شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند
دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف
تهران هم پنجشنبه‌ها تعطیل شد؛ تغییر ساعات کاری ادارات پایتخت
اختصاصی:
لا حول ولا قوه الا بالله... "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 4917
تعداد بازدید دیروز: 14000
بازدید کل: 75725559
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.