امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 16 تير 1402 ساعت 20:59:11
یادداشتی از: حجت السلام حسن پویا
غدیر، روز تعیین الگوی حکومت

جماران: در سال دهم هجری پیامبر اکرم(ص) عزم سفر حج کرد و تمام مسلمانان را برای حضور در مراسم حج فراخواند. امیرمؤمنان(ع) در آن هنگام، در یمن به سر میبرد و پیامبر برای وی نامه نوشت و فرمود از راه یمن به مکه بیا تا با ما حج بجاآوری.

مورخان، این حج را حجه الوداع یا حجه البلاغ خوانده اند. عدد مسلمانان را در این حج تا صدهزار نفر نوشته اند.

رسول خدا(ص) در نهم ذی الحجه در سرزمین عرفات برای مردم خطبه خواند و در فرازهایی از آن فرمود:

ستایش خدای را سزا است. او را می ستاییم و از او یاری می جوییم و از وی آمرزش می طلبیم و به سوی او باز می گردیم...

ای مردم، خونها و اموال شما تا هنگامی که پروردگارتان را ملاقات کنید، بر یکدیگر حرام است... هر کس امانتی نزد او است به صاحبش بازگرداند...

ای مردم، به راستی که مؤمنان با یکدیگر برادرند و برای هیچکس مال برادرش جز از روی رضا و طیب خاطر حلال نیست. خدایا تو شاهد باش که من آنچه بدان مأمور بودم ابلاغ کردم...

و در خاتمه فرمود:

من در میان شما دو گوهر گرانبها به یادگار گذاشتم که اگر بدان چنگ آورید، هرگز گمراه نشوید: کتاب خدا و اهل بیتم ... (تحف العقول، ص 30 – 34)

مناسک حج پایان پذیرفت و کاروان روی به سوی مدینه نهاد. روز 18 ذی الحجه، در میانه راه، پیامبر اکرم(ص) در نزدیکی جحفه در برکه غدیر فرمان توقف داد. گویی رسالتی بر دوش دارد و میخواهد همگان را مطلع سازد و سبک بال به راه خود  ادامه دهد.

مردمان با جهاز شتران برای پیامبر(ص) منبری ساختند. پیامبر خدا(ص) از منبر بالا رفت و لختی درنگ کرد و سپس با دست، علی را فراخواند. علی(ع) در کنار پیامبر ایستاد. آنگاه حضرت با صدایی رسا فرمود: ألست أولی بکم من أنفسکم؟ آیا من به شما سزاوارتر از خود شما نیستم؟ گفتند: آری. در این هنگام پیامبر، دست علی(ع) را بالا گرفت و فرمود:

من کنت مولاه فهذا علی مولاه. اللهم وال من والاه و عاد من عاداه، وانصر من نصره و اخذُل من خذله.(امالی، صدوق، ص 123)؛ هرکس که منم مولای او، این علی مولای اوست. خدایا دوست بدار دوستدار اورا و دشمن بدار دشمنش را. یاری کن یاورش را و سر نگون کن آن را که سرنگونی او را می خواهد.

آنگاه پایین آمد و دو رکعت نماز خواند. سپس مؤذن اذان ظهر را گفت و نماز به جماعت خوانده شد. پس از نماز، مسلمانان یک یک و گروه گروه نزد حضرت علی(ع) آمدند و مولایی او را تبریک گفتند.

امام خمینی(س) با توجه به جایگاه پیامبر خدا(ص) و عظمت این نصب در روز عید غدیر و فلسفه این عمل بزرگ رسول خدا که با فرمانی از سوی خداوند با ندای: یا ایّها الرسول بلّغ ما انزل الیک من ربّک و إن لم تفعل فما بلغت رسالته... (سوره مانده، آیه 67) صورت گرفت، می فرماید:

     روز عید غدیر روزی است که پیغمبر اکرم ـ صلی الله علیه وآله و سلم ـ تکلیف‌‎ ‎‌حکومت را معیّن فرمود و الگوی حکومت اسلامی را تا آخر تعیین فرمود که حکومت‌‎ ‎‌اسلام نمونه اش عبارت از یک همچو شخصیتی است که در همۀ جهاتْ مهذّب، در همۀ‌‎ ‎‌جهات معجزه است. و البته پیغمبر اکرم این را می دانستند که به تمام معنی کسی مثل‌‎ ‎‌حضرت امیر ـ سلام الله علیه ـ نمی تواند باشد لکن نمونه را که باید نزدیک به یک همچو‌‎ ‎‌وضعی باشد از حکومتها، تا آخر تعیین فرمودند؛ چنانچه حضرت امیر خودش هم‌‎ ‎‌برنامه اش را در آن «عهدنامۀ مالک اشتر»‌ بیان فرموده است که حکومت و آن‌‎ ‎‎ ‎‌اشخاصی که از طرف ایشان حاکم بر بلاد بودند تکلیفشان در همۀ جهات چه هست.‌.(صحیفه امام، ج 5، ص 28)

اکنون قرنها از این ماجرا میگذرد و مسلمانان سالروز غدیر را، به عنوان عید ولایت جشن میگیرند، چنانکه ابوریحان بیرونی می گوید: عید غدیر از جمله عیدهایی است که اهل اسلام مراسم آن را برگزار می کنند. (پیشوای مؤمنان، ص84، به نقل از الغدیر، ج 1، ص 215)

این روز بزرگ یادآور ارتباط بین بعثت و رسالت و امامت و ولایت است و شادی مؤمنان در سایه سار امامت امام معصومان علی(ع) صورت میگیرد.

استاد علامه محمدرضا حکیمی(ره) در این باره میگوید:

پیامبر اکرم(ص) در طول 20 سال، همواره از علی(ع) و شایستگی های الهی و قرآنی او، برای تدام بخشی بر «تربیت قرآنی» و نشر «معرفت قرآنی» سخن گفت. واقعه غدیر ـ با همه اهمیت ـ یک جمع بندی است از آنچه بیشتر درباره علی(ع) و امامت او گفته بود.

و غدیر روز بلوغ آفتاب در تابش بر پیکره عدل مجسم است. و عدل یعنی شالوده رشد و سعادت همه اجتماعات، در همه تاریخ.(مرام جاودانه، ص 246)

اینچنین است که امام خمینی آن فریادگر مستضعفان زمان و پابرهنگان دوران، با نگاهی عمیق به عید غدیر و انتصاب امیرمؤمنان علی(ع) به ولایت، می فرماید:

 امروز که روز عید غدیر است و از بزرگترین اعیاد مذهبی‌‎ ‎‌است، این عید، عیدی است که مال مستضعفان است، عید محرومان است، عید مظلومان‌‎ ‎‌جهان است، عیدی است که خدای تبارک و تعالی به وسیله رسول اکرم ـ صلی الله علیه و‌‎ ‎‌آله و سلم ـ برای اجرای مقاصد الهی و ادامه تبلیغات و ادامه راه انبیا، حضرت امیر ـ سلام‌‎ ‎‌الله علیه ـ را منصوب فرمودند. باید ما تأسف بخوریم از این که نگذاشتند دست های‌‎ ‎‌خائن، برای جنگ هایی که در زمان تصدی ایشان به امور بود، آن جنگ ها و جنگ‌‎ ‎‌افروزها نگذاشتند که چهره این مرد بزرگ در ابعاد مختلفی که دارد نمایان بشود.(همان، ج 19، ص 63)

و بدینسان مشخص کردند که ما به عنوان شیعه علی(ع) و پیرو او چگونه باید باشیم تا بتوانیم نام شیعه واقعی را بر خود بگذاریم: ما که می گوییم که مسلمان هستیم، شیعه علی بن ابی طالب هستیم، باید‌‎ ‎‌ببینیم که شیوۀ علی بن ابیطالب چی بود. همین علی بن ابیطالب که رسول خدا او را به‌‎ ‎‌جای خودش نصب کرد، بیست و چند سال برای مصالح اسلامی موافقت کرد با اشخاصی‌‎ ‎‌که به عقیده او غاصب مقام بودند، برای این که مصالح اسلام اقتضا می کرد. اگر حضرت‌‎ ‎‌آن وقت می خواست معارضه بکند، اسلام در خطر بود. مایی که می گوییم مسلمان‌‎ ‎‌هستیم، باید مصالح اسلام را در نظر بگیریم، نه مصالح شخصی خودمان را.(همان، ص 66)

نگاه عمیق تر و برتر اینست که ما عید غدیر را تک بعدی نظاره گر نباشیم بلکه ابعاد مختلف آن را ببینیم و شخصیت علی(ع) را بشناسیم و به دیگران بشناسانیم، و آن را تنها یک مسئله شخصی برای حضرت ندانیم بلکه آن را از جهات مختلف بررسی کنیم. در این زمینه امام خمینی به نکات مهمی اشاره می فرماید:

  مسئلۀ غدیر، مسئله ای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئله ای پیش بیاورد،‌‎ ‎‌حضرت امیر مسئلۀ غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همۀ جهات بوده‌‎ ‎‌است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که‌‎ ‎‌ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است. خدای تبارک و‌‎ ‎‌تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسول الله کسی نیست که بتواند عدالت را‌‎ ‎‌به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مأمور می کند‌‎ ‎‌رسول الله را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در‌‎ ‎‌جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن. نصب حضرت امیر‌‎ ‎‌به خلافت این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد؛ مقامات معنوی حضرت و‌‎ ‎‌مقامات جامع او این است که غدیر پیدا بشود.(همان، ج 20، ص 112)

در این کلام امام، توصیف جایگاه و عظمت علی(ع) برای غدیر مشخص شده است نه عظمت غدیر برای آن حضرت؛ زیرا مقام و مرتبه بلند و معنوی امیرمؤمنان آنچنان بود که غدیر از نام او شهرت یافت و عید بزرگ مسلمانان ولایی گردید.

از این رو ارج و جایگاه غدیر در نگاه عارفانه و عالمانه امام خمینی اینگونه ترسیم شده است که:

  مسئلۀ غدیر، مسئله ای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئله ای پیش بیاورد،‌‎ ‎‌حضرت امیر مسئلۀ غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همۀ جهات بوده‌‎ ‎‌است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که‌‎ ‎‌ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است. خدای تبارک و‌‎ ‎‌تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسول الله کسی نیست که بتواند عدالت را‌‎ ‎‌به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مأمور می کند‌‎ ‎‌رسول الله را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در‌‎ ‎‌جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن. نصب حضرت امیر‌‎ ‎‌به خلافت این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد؛ مقامات معنوی حضرت و‌‎ ‎‌مقامات جامع او این است که غدیر پیدا بشود.(همان، ص 114 ـ 115)

امام خمینی با نگاهی جامع به دین و ارکان اصلی آن، راه چگونه زنده نگه داشتن عید غدیر و مانند آن را با بیانی صریح و روشن مشخص کرده است و در این زمینه فرموده است:

زنده نگه داشتن این عید نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود‌‎ ‎‌و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست. مسئله این است که به ما یاد بدهند‌‎ ‎‌که چطور باید تبعیت کنیم، به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در‌‎ ‎‌همۀ اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است باید‌‎ ‎‌روش ملتها و دست اندرکاران باشد. قضیۀ غدیر، قضیۀ جعل حکومت است، این است که‌‎ ‎‌قابل نصب است و الاّ مقامات معنوی قابل نصب نیست یک چیزی نیست که با نصب آن ‌مقام پیدا بشود؛ لکن آن مقامات معنوی که بوده است و آن جامعیتی که برای آن بزرگوار بوده است، اسباب این شده است که او را به حکومت نصب کنند و لهذا، می بینیم که در عرض صوم و صلوة و امثال اینها می آورد و ولایت مجری اینهاست. ولایتی که ‌‎ ‎‌عرض صوم و صلوة و امثال اینها می آورد و ولایت مجری اینهاست. ولایتی که در‌‎ ‎‌حدیث غدیر است به معنای حکومت است، نه به معنای مقام معنوی.





  تعداد بازديدها: 1333


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید کیهان برای ترور ترامپ: زبان تهدید از سوی ایران یا بلندگو‌های آن علیه ترامپ یا هر آمریکایی دیگری، غیرعاقلانه است
نفس آغاز مذاکره مهمتر از شکل و نتایج آن است
ایران و آمریکا؛ برندگان بزرگ مرحله اول مذاکرات دوجانبه
امیدواری علی اکبر صالحی به مذاکرات ایران و آمریکا در عمان: ما همواره با دست پر از مسقط بازگشتیم
عبدالرضا فرجی راد: ترامپ این بار با دوره قبل متفاوت است/ جمهوری اسلامی موفقیت‌هایی در همین مدت نامه‌نگاری داشته/ فاصله زیادی بین خواست ترامپ و دیدگاه ایران نمی‌بینیم/ این مذاکرات نمی‌تواند مثل برجام طولانی شود
وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری آرامش پیش‌بینی می‌شود/ تولید و نشر اخبار جعلی و ایجاد فضای روانی با چالش‌ها و آرایش‌های جنگی در راستای ایجاد ناامنی روانی در جامعه از جمله اهداف دشمن است
واشنگتن پست به نقل از یک مقام آمریکایی:
اگر مذاکرات با عراقچی مستقیم نباشد، ممکن است ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ، اصلا به عمان نرود / ما بازیچه قرار نمی‌گیریم / احتمالا اگر از ویتکاف دعوت شود، به تهران سفر خواهد کرد
پزشکیان: رهبری تأکید فرموده‌اند که هیچ مخالفتی با سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران آمریکایی در ایران وجود ندارد
هاآرتص:
نتانیاهو در ماجرای ایران نمی‌تواند با ترامپ بازی کند؛ وقتی او از مذاکرات با ایران خبر داد، نتانیاهو مجبور شد سر خود را به نشانه تایید تکان دهد / این خطر وجود دارد که ترامپ توافقی ناقص با ایران امضا کند و آن را به عنوان توافق قرن تصویر کند
روحانی : برخلاف تصور آمریکا، ایران حداقل ۴ کارت مهم روی میز دارد که در زمان مناسب می‌شود آن‌ها را توضیح داد/ ماجرای تماس تلفنی اوباما با روحانی
ناگفته های خطر بمباران مراکز اتمی در دولت خاتمی: چگونه با تدبیر از جنگ دور شدیم
نتانیاهو می‌گوید توافق با ایران باید شبیه لیبی باشد ؛ مگر توافق لیبی چه شکلی بود؟ (فیلم)
یادداشتی از: اکبر ببری
بازی خطرناک تندروهای داخلی در زمین نتانیاهو
اقدام آمریکا علیه ایران درست قبل از مذاکرات در عمان! پنج نهاد و یک فرد حامی حامی برنامه هسته ای تحریم شدند
در دیدار مدیران و کارکنان بنیاد مسکن؛
سید حسن خمینی: سیاست حکمرانی باید در جهت فقرزدایی باشد/ به محض تأسیس جمهوری اسلامی نگاه امام به محرومان بود/ انسان‌ها را عدد نبینیم/ نظام نباید خدای نکرده از مستضعفین و فقرا روی برگرداند
روحانی: اگر بنا بود مذاکرات برجام غیرمستقیم باشد، نه در دو سال، که در ۲۰ سال هم به توافق نمی‌رسیدیم/ حالا شرایط متفاوت است و در شرایط متفاوت، باید کار را پیش ببریم
کتاب «عرفان و فلسفه با تکیه بر آرای امام خمینی(س)» منتشر شد
یادداشتی از: کوروش احمدی*
۴ نکته درمورد مذاکرات ایران و آمریکا در عمان؛ دوره‌ای چند ماهه و غیرقابل پیش‌بینی در راه است / وزارت خارجه باید در مقابل اشخاص بانفوذ، اما متوهم ایستادگی کند
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/1/18
گزارشی از: سیدرضا حسینی
هولوکاست فلسطینی‌ها
بازدید «محفل»۵۰۰ میلیونی شد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب
دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر معظم انقلاب
گزارش:
چرا رهبر انقلاب درگیری نظامی با آمریکا را محتمل نمی‌دانند؟
یادداشتی از: حجت الاسلام حبیب الله بابایی*
ترسی که ریخته شد!
در یادداشتی مطرح شد؛
معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است/ اقدام دشمن، صنعت هسته‌ای ایران را وارد مرحله جدید خواهد کرد
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
یک ماه رمضان و یک سال معنویت و همجواری با قرب الهی
گفت‌وگوی تلفنی رییس‌جمهور ایران و ولیعهد عربستان؛
پزشکیان به بن سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم، اما در دفاع از خودمان نیز هیچ تردیدی نداریم/ در بالاترین سطح توانمندی دفاعی هستیم
در دیدار جمعی از علما و مدرسین حوزه علمیه قم؛
آیت‌الله العظمی نوری همدانی: ‌اختلاف از تحریم و جنگ دشمن بدتر است/ اولین کار ما حل مشکلات مردم باشد؛ باید پیگیری کنیم اگرچه صداوسیما بازتابی ندهد!/ متأسفانه برخی بانک‌ها با پول، پول خلق می‌کنند/ هدف اصلی ما باید ایجاد وحدت و همبستگی باشد
درهای بسته مسجد جامع قزوین در نوروز 1404؛ محرومیت گردشگران از تاریخ + تصاویر
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
اقتضایِ "تفقه دینی" در رابطه با جنگی که توان هزینه آن نباشد
واکنش‌ها به آزادی امام (راحل) چه بود؟
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری
حجت الاسلام پورمحمدی و انقلاب سوم /اصلاح ساختاری و استفاده از تجربه های کمونیسم و لیبرالیسم / اشتباه دوره احمدی نژاد را تکرار نکنیم
گفتگویی از: مهندس سعید رحیمی
سوالی که از هوش مصنوعی پرسیدم
زیدآبادی:طرح «اتمی - اقتصادی» لاریجانی افتادن به چاه اسرائیل است
سردار علایی: نباید احتمال اقدام نظامی آمریکا را نادیده گرفت؛ ایران یک شگفتانه دیپلماتیک از خود نشان دهد/ اسرائیل فکر می کند بهترین فرصت برای توقف کامل برنامه هسته ای ایران است؛ از اظهارات برخی افراد ایرانی بهانه می خواهد
الکساندر دوگین کیست؟ نظریه‌پرداز روس محبوب طرفداران جبهه پایداری چه دیدگاهی دارد؟ نظر ترامپ و پوتین به هم نزدیک است/ با ایالات متحده دشمنی نداریم/ پوتینیسم در آمریکا پیروز شده! ترامپ آدم بدی نیست!
در گفت و گوی ویژه خبری؛
علی لاریجانی: اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هسته‌ای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود/ مردم فشار خواهند آورد که به سمت ساخت بمب اتم برویم/ محتوای نامه ترامپ همان است که مرتب در سخنرانی‌هایش می‌گوید اما با زبان دیگر
یادداشتی از: مهرداد خدیر
شد جمهوری اسلامی به پا / که هم دین دهد هم دنیا به ما
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
میزان را رأی ملت بدانیم که از هر سلاحی بازدارنده تر است‌


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 6562
تعداد بازدید دیروز: 10061
بازدید کل: 75332146
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.