امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفتهاند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل ميشد، روضهخواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش ميکنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و منارههاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياستهاي غلط حاکمان دستنشانده به خاک مذلت نشستهاند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری
تاريخ انتشار: 16 شهريور 1398 ساعت 18:06:56
نگاهی دیگر(قسمت پانصدوچهل ودوم) معادله توان اتمی
گفتم: آقاجون رئیس جمهور در پایان جلسه سران سه قوه آغاز گام سوم کاهش تعهدات برجامی در حوزه تحقیق و توسعه فناوری اتمی را اعلام کرد. گفت: ایکاش به واقعیت دلایل عدم پایبندی به تعهدات از سوی اروپا ، روسیه ، چین و دیگران هم اشاره می کردند.
گفتم: اخیر افراطیون دلواپس که طی سالهای گذشته با جعل سخن روحانی که گفته بود اروپائیها آمریکا را کدخدای خود می دانند قیصریه به آتش کشیدند امروز از تبعیت حقیرانه اروپا و سایر طرفها از آمریکا می گویند. گفت: ایکاش می توانستند فقط برای یک بار می صادقانه و شفاف به مردم توضیح دهند چرا روسیه و چین که تحت تحریم محدود آمریکا هستند، علی رغم توافق پوتین و پینگ هنوز نتوانستند مبادلات اقتصادی فی مابین را بدون دلار انجام دهند؟
گفتم: یعنی دو ابرقدرت نظامی و اقتصادی جهان با حق وتو ، عضویت در پیمانهای قدرتمند ، مسلط بر حاملهای انرژی (نفت - گاز) و کالاهای مصرفی ، مرز مشترک و ... حتی مستعصل از مبادله فی مابین بدون دلار هستند؟ گفت: این واقعیت در کنار حقایق دیگر بخشی از سانسور آگاهی خود خواسته یا اعمالی بر ماست.
گفتم: کشورهای قدرتمند نظامی و اقتصادی جهان از اینکه مکرر بر ناتوانی گروهی در برابر اراده آمریکا تاکید می کنند نباید احساس حقارت کنند؟ گفت: شاید باور جهانیان در واقع بینی و پرهیز از هزینه سازی خود خواسته برای ما هم روزی قابل درک باشد شاید روزی ما هم به رویکردهای معقول ، قابل دسترس و کم هزینه بیندیشیم.
گفتم: با استمرار ناتوانی کشورها در اخذ مجوز از آمریکا برای روابط محدود با ایران و اصرار مقامات کشورمان به کاهش تعهدات برجامی به چه دستاوردی خواهیم رسید؟ گفت: تولید برق و برخی اقلام خاص درمانی - صنعتی و بمب اتم سه محصول اصلی صنعت اتمی هستند. بمب اتم را حرام قطعی می دانیم لذا هزینه ی بی سابقه ی جهانی فعالیت اتمی ما باید در تولید برق و برخی اقلام خاص دارویی و صنعتی توجیه پذیر باشد.
گفتم: تلویزیون برنامه مستند داستان اتم را پس از اعلام گام سوم با هدف افراطی خائن خوانی بخشی از مسئولین فعلی کشور و تطهیر مقامات قبل آغاز کرد. گفت: مستند مذکور با همکاری بخش قابل توجهی از عناصر افراطی مخالف دولت با توجه به تیتراژ پایانی از سال ۹۷ و با هدف تبلیغات انتخاباتی زود هنگام تهیه شده است.
گفتم: بازگشت به شرایط قبل از برجام چه دستاوردی ایران دارد؟ گفت: پرونده ایران بعنوان تهدید صلح و امنیت جهان به ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل باز گشته تمام قطعنامه های شورای امنیت و کشورها علیه ایران فعال می شوند بازگشتی که جز با کسب موافقت مستقیم آمریکا قابل خاتمه نیست.
گفتم: چرا برخی مقامات کشورمان مُصر به بازگشت پرونده ایران به شورای امنیت تحت نفوذ آمریکا هستند؟ گفت: باید خود پاسخگو باشند اما آگاهی از واقعیت دستاورد و هزینه واقعی فعالیت اتمی ضروری است باید بدانند هزیته تولید برق اتمی کشوری فاقد معادن اورانیوم و متحمل هزینه ناشی از تحریمهای بی سابقه جهانی در مقایسه با سایر انواع برق چقدر گزاف خواهد بود.
گفتم: بررسی موارد مذکور به نظر باید ساده باشد. گفت: آقاجون بررسی هر موضوع بدیهی وقتی خط قرمز خوانده شود دیگر ساده نیست بلکه می تواند ناقض امنیت تلقی و جرم نابخشودنی در حد خیانت محسوب گردد.