امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفتهاند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل ميشد، روضهخواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش ميکنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و منارههاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياستهاي غلط حاکمان دستنشانده به خاک مذلت نشستهاند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری
تاريخ انتشار: 06 تير 1398 ساعت 23:09:01
نگاهی دیگر(قسمت چهارصد و نودوسوم) عقلانیت در تهران و لندن
گفتم: آقاجون سفارت انگلیس بنابر دستور وزیر خارجه این کشور باید در برخورد با رسانه ها لحن کاملا مثبت و بدون اشاره به موضوع خانم زاغری داشته باشد. گفت: در شرایطی که آمریکا در تلاش برای جلب نظر مثبت انگلیس متحد دائمی و سنتی ایالات متحده در موضوعات مرتبط با ایران است لذا ترجیح انگلیس به همسویی با اتحادیه اروپایی بجای همراهی با آمریکا در موضوعاتی مانند برجام ، مسائل منطقه و سرنگونی پهپاد آمریکایی قابل تامل است.
گفتم: اخیرا تعدادی انگشت شمار با تجمع در برابر سفارت ایران در لندن و طرح موضوع خانم زاغری تیتر سازی و تلاش کردند تا با جلب توجه نمایندگان ، احزاب ، رسانه ها و وزارت خارجه این کشور را به اتخاذ مواضع علیه ایران ترغیب کنند. گفت: متاسفانه متقابلا در همین ایام جریانی هم تلاش کرد تا به بهانه مسائل میهمانی سفارت انگلیس ضمن ایجاد تجمع و التهاب در مقابل سفارت به فضا سازی منفی تبلیغی و سیاسی علیه این کشور اقدام کند.
گفتم: اقدام همزمان و متقابل تخریبی مقابل سفارت دو کشور علی الخصوص در روزهای بسیار پر فشار موضع گیری های تند معطوف به برخورد نظامی مستقیم بین ایران و جبهه آمریکایی که نیازمند متحدین امریکا و افزایش حامیان کشورمان هستیم به جد قابل تامل است.
- جالب توجه اینکه برجام از معدود موضوعاتی بین المللی است که آمریکا در راهبرد انتخابی تاکنون و علی رغم تلاش بسیار قادر به همراه سازی اتحادیه اروپا و علی الخصوص انگلیس نشده است لذا هر تلاشی برای سوق دادن اروپا و علی الخصوص انگلیس و فرانسه به سمت همراهی با مواضع خصمانه آمریکا نوعی از بازی مستقیم در چارچوب منافع و مصالح آمریکا نیست؟ گفت: واقعا نکته بسیار قابل تاملی است که باید توسط دستگاه های امنیتی و قضایی به طور جدی پیگیری گردد.
- باید مراجع ذی ربط توضیح دهند این چه جریانی است که همزمان با اعلام خبر موفقیت پیگیری حقوقی ده ساله بانک ملت و موافقت خزانه داری انگلیس با نقض تحریم این بانک و پرداخت ۱.۶ میلیارد دلار خسارت به بانک ملت ایران قادر است با دو بهانه کاملا متفاوت مشکلات شرایط زندان خانم زاغری و مسائل میهمانی سفارت در تهران همزمان تجمع تخریبی مقابل سفارت دو کشور در تهران و لندن را سازماندهی و مدیریت کند؟
- اقدام تخریبی متقابل مقابل سفارت دو کشور که مانند ادوار قبل می توانست به بروز و تشدید اختلاف و البته ترغیب انگلیس و اروپا به همراهی با مواضع افراطی متکی بر ادبیات نظامی آمریکایی منجر گردد.
گفتم: علی الظاهر انتخاب تروئیکای اتحادیه اروپا در همراهی با روسیه و چین در دوری از مواضع ضد ایرانی مثلث شیطانی آمریکا -اسرائیل - عربستان با حفظ و تلاش برای پویایی برجام به کام بسیاری خوشایند نیست؟ گفت: آقاجون در اینکه انگلیس ، فرانسه و آلمان مانند روسیه و چین مصالح و منافع خود را پیگیری می کنند تردیدی نیست اما اینکه منافع و مصالح امروزشان می تواند در چارچوب منافع و مصالح ایران و دفع شرارت مثلث شیطانی قابل بهره برداری باشد از اهمیت ویژه برخوردار است.
- امروز درک متانت دیپلماتیک در کنار استحکام اقتدار دفاعی ضرورت کشورمان است لذا ضمن تاکید بر اهمیت آگاهی بخشی عمومی باید با هر اقدام خواسته و ناخواسته همسو و همراه با نیات یا اقدام دشمن که بدنبال تخریب شرایط دوری کشورها از همراهی جبهه ضد ایرانی آمریکا است توسط دستگاه های ذی ربط برخورد جدی انجام گیرد.