امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 04 اسفند 1394 ساعت 10:42:55
پاسخ امیر محمد فاطمی ذیل نامه آقای توکی به حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی

1- توکلی عزیز با توجه به فضای تبلیغی مربوط به دخالت انگلیس در انتخابات خبرگان با ارسال نامه خطاب به آقای هاشمی رفسنجانی ضمن اشاره به رفتار خصمانه و موذیانه این کشور طی دهه های گذشته بر اهمیت اقدامات مبتنی بر نفوذ در کشورمان تأکید و از جناب آقای هاشمی رفسنجانی می خواهد که براساس انتظارات ملی تا سیلی به چهره پلید انگلیس بزند که نه تنها همه انقلابیون را بر انگیزد بلکه مردم شریفی را که ممکن است گرفتاری‌ها نگذارد در این امور وقت صرف کنند نسبت به خطر بزرگی که کیان استقلال ملی را هدف گرفته است هوشیار نماید.

1-2 توکلی عزیز در ادامه می گوید: حقیقت دیگری که موضعگیری مستمر و قوی شما را در این امر خطیر ضروری می‌سازد اصرار و هشدار امام بود که مکرراً می‌فرمود اگر دشمن از کسی تعریف کرد فرد باید به خودش بنگرد که چه کرده است که چنین بلایی متوجه وی شده است.
1-3آقای توکلی می گویند: حالا سخن از تعریف نیست بلکه صریحاً از جنابعالی و فهرست انتخاباتی ذیربط پشتیبانی می‌کنند و از مردم ایران می‌خواهند که به افراد مشخصی رای بدهند و به افراد مشخص دیگری رای ندهند اینجا پای دخالت آشکار یک دشمن دیرینه ایران در امور کشور در میان است نه تعریف و تمجید یک رسانه دشمن از یک فرد پاسخ درخوری می خواهد که شما را گرفتار اتهام نسازد.
1-3 مسلم است که دشمن می خواهد که همه ما نباشیم. قصد خیری نسبت به هیچ یک از انقلابیون از هر طرف ندارد.یک هدف انگلستان و سایر مستکبران از اینگونه دخالت‌ها همین تشدید اختلاف داخلی است که به نظر می‌رسد تا اینجا کارش بی‌اثر نبوده است. مقصود آن نیست که در این انتخابات چنان فتنه‌هایی قابل بر انگیختن است، بلکه برادرانه هشدار می‌دهم مسیری که می‌خواهند ما و شما را به آن بکشانند، آینده بهتری از مصیبت فتنه سال ۸۸ ندارد. شما سد این راه شوید.
2- آقای توکلی می دانند که حسین باستانی در 27 بهمن 94 با اشاره به فراخوانی در فضای مجازی که هدف رای نیاوردن جنتی ، مصباح و یزدی را دنبال می کند به درج مقاله ای در شبکه سخن پراکنی بی بی سی اقدام کرده است باستان در مقاله مذکور با توضیح آماری نتایج انتخابات مجلس خبرگان و ریاست جمهوری دور گذشته در استان تهران به موارد ذیل اشاره می کند.
1-2 در انتخابات قبلی مجلس خبرگان رهبری اکبر هاشمی رفسنجانی با ۱ میلیون و ۵۶۴ هزار رای منتخب اول تهران شد و محمد یزدی، احمد جنتی و محمدتقی مصباح یزدی با ۹۷۰ ، ۹۲۹ و ۸۸۰ هزار رایدر جایگاه‌های چهارم تا ششم قرار گرفتند. آخرین نماینده منتخب استان تهران نیز با ۵۱۸ هزار رای وارد مجلس خبرگان شد. بنابراین اگر در انتخابات ۱۳۸۵ حدود نیم میلیون نفر دیگر به ۱۶ رقیب اصلی آقایان یزدی، جنتی و مصباح رای می دادند، این سه نفر امکان ورود به مجلس خبرگان را نداشتند.
2-2 در انتخابات 92 استان تهران ۲ میلیون و ۳۸۶ هزار نفر به حسن روحانی رای دادند که می توان حدس زد رای دهندگان به فهرست مورد حمایت رئیس دولت یازدهم و اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات امسال خبرگان هم باشند
2-3 استان تهران در انتخابات 92 حدود ۱ میلیون و ۲۶۶ رای به قالیباف ، ۵۵۰ هزار رای به جلیلی و حدود ۷۰۰ هزار رای به ولایتی، رضایی و غرضی رای دادند که جمعا حدود 2 میلیون و پانصد و ده هزار رای می باشد. لذا اگر آراء دوم تجمیع و بدون ریزش فرض گردد مثلث مصباح ، یزدی و جنتی بعنوان سرلیست به اصطلاح اصولگرایان وارد مجلس خبرگان خواهند شد و در غیر اینصورت و با فرض ثابت بودن آراء روحانی در 92 برای خبرگان هاشمی و روحانی بعنوان سر لیست به اصطلاح اصلاح طلبان منتخب استان تهران برای ورود در مجلس خبرگان خواهند بود.
2-4 باستانی ضمنا توضیح می دهد که : البته طبیعتا انتظار رای دادن یکپارچه هواداران فهرست رفسنجانی-روحانی به فهرستی از ۱۶ کاندیدای رقیب محمد یزدی، احمد جنتی و محمدتقی مصباح یزدی (که شامل کاندیداهای به شدت محافظه کار نیز می شود) واقع بینانه نیست. اما باید توجه داشت که در جانب مقابل نیز، اکثریت قاطع رای دهندگان به آقایان یزدی، جنتی و مصباح، در کنار آنها به سایر اصولگرایان رای خواهند داد. ولی در شرایطی که نسبت بالایی از رای دهندگان طیف اصلاح طلب در صدد حذف این سه نفر با رای دادن به رقبایشان هستند هر رای اصولگرایی که در فهرست خود علاوه بر آنها نام کسان دیگری را هم بنویسد بدون آنکه خود بداند به حذف این سه روحانی در فهرست نهایی منتخبان تهران کمک کرده است.
3- آقای توکلی عزیز مشاهده می فرمایید که مقاله تحلیل آماری باستانی در سایت بی بی سی فارسی هر دو گروه را به یک نسبت مورد سنجش آماری قرار داده و با شرح وضعیت دو طرف هر دو گروه را به زعم خود به یک اندازه برای دستابی کرسی ورودی سرلیست ها مصباح ، یزدی و جنتی و متقابلا هاشمی و روحانی به رای بیشتر مورد راهنمایی قرار می دهد و نکته جالب تر اینکه فهرست به سرلیستی هاشمی و روحانی را قادر به افزایش جدی آراء قابل دسترس نمی داند بلکه توصیه اصلی باستانی به فهرست به سرلیستی مصباح ، یزدی و جنتی است که باید با تمرکز بر ایجاد هماهنگی درون گروهی بین آراء قالیباف ، جلیلی ، ولایتی ، رضایی و غرضی در صدد دستیابی به آراء بالغ بر 2.5 میلیونی باشند.
4- توکلی عزیز طی روزهای گذشته افرادی چون احمد خاتمی و علم الهدای بطی سخنرانی های متعدد معمول تا خطبه های نماز جمعه تلاش کردند تا ابتدا مقاله حسین باستانی را بعنوان هدفگیری بی بی سی قلمداد و موضوع را از سرلیستی مصباح ، یزدی و جنتی خارج و با شدت و غلظت بیشتری به خود نسبت دهند لذا به همین مناسبت به هر شیوه ممکن علیه گروه مقابل و شخص ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست محترم جمهوری با طرح اتهام حمایت پذیری از انگلیس بتازند.
5- آقای توکلی عزیز بر سوابق درخشان جناب هاشمی تأکید فرمودید اما شاهدیم که طی روزهای گذشته چه کسانی با چه حدت و شدتی به بهانه مذکور در تاختن بر ایشان به هیچ حدی متوقف نشدند . مگر نه اینکه هتک حرمت مومن و مسلم اوجب بر حفظ کعبه است؟ مگر نه اینکه امام خمینی(ره) می فرمودند کسانی که برای پیروزی در انتخابات از تعدی بر رقبا پرهیز ندارند نمی توانند خادم اسلام باشند؟ آقای توکلی مقاله باستانی در کدام بخش قابل تسری به حمایت از یک فهرست یا شخص خاصی می باشد؟ آقای توکلی مقاله باستانی و اقدام بی بی سی فارسی را با توجه به تأکید بر شیوه رای افزایی آراء متکثر استان تهرانی فهرست اصولگرایان نباید منطقا به همین منوال حمایت نظری از این فهرست تلقی و بر انگلیسی بودنشان ظن و گمان برد؟ اما بنده و شما به خوبی باید بدانیم که هر دو گمانه زنی از دشمن و بر خلاف منطق و مصالح ایران اسلامی است.
6- آقای توکلی به درستی به بخشی از سخنان حضرت امام خمینی(ره) اشاره فرمودید اما به فرمایش دیگر ایشان نیز می توانستید متوسل گردید که در پی ادعای مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر همکاری نظامی و تسلیحاتی با ایران فرمودند که رژیم صهیونیستی بدلیل بدنامی در برابر افکار عمومی جهان و مستضعفین عالم تلاش می کند برای بدنام کردن ایران خود را به ما بچسباند. آقای توکلی می توانید تصور کنید که حداقل شاید بی بی سی فارسی بدنام برای ایجاد زمینه تهاجم به شخصیت های با سوابق ممتاز مبارزه و جهاد به گروه رقیب تاخته باشد. آقای توکلی عزیز با چنین فرضی قضاوت شما چگونه باید باشد؟ مگر قرار نبود که مسلمانانی با بصیرت باشیم؟
7- آقای توکلی فرمودید که مناسب تر است جناب هاشمی و به طبع رییس جمهور نسبت به اعلام برائت از اقدام انگلیسی اقدام صریح و سریع داشته باشند اما نگفتید گه چرا عناصر بسیار پر تعداد گروه رقیب تلاش نکردند با درک واقعیت دروغ پردازی سیستم تبلیغی روباه پیر با تأکید بر سلامت تمامی ارکان و فرزندان انقلابی ایران اسلامی و مقامات پر سابقه و ماندگار کشورمان به ناکارآمدسازی بازی انگلیسی اقدام کنند؟ چرا بر طبل انگلیسی خواندن بخشی از مقامات بلند پایه کشورمان کوبیدند؟ اقای توکلی بینی و بین الله تصور می کنید چند نفر از جماعت پر تعدادی که به محکوم سازی پرداختند از متن مقاله بوستانی در سایت بی بی سی فارسی مطلع بودند و هستند؟

*الف





  تعداد بازديدها: 5081


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
ایران رسما به تهدیدهای جدید ترامپ اعتراض کرد/ تهدیدهای رئیس‌جمهور آمریکا نقض آشکار منشور ملل متحد است
بهزاد نبوی: «نه» گفتن مردم به ترامپ و نتانیاهو مستحق پاسخی درخور از حاکمیت بود/ اصلاح‌طلبی نه سرنگونی می‌خواهد و نه حرکت‌های بیرون از قانون/ وفاق ملی زمانی معنا دارد که همه نیروهای توانمند در اداره کشور به کار گرفته شوند
یادداشتی از: جعفر محمدی
راه حل قطعی برای پایان همیشگی اعتراضات: تهران و شهرهای دیگر را تعطیل نکنید!
در واکنش به شهادت سخنگوی القسام؛
کارشناس امور نظامی: «ابوعبیده» مکتب فکری کاملی در فن بیان از خود به جا گذاشت
هجمه مسئولان اماراتی به عربستان/نه خدا و نه بندگان خدا از اقدام شما راضی نیستند
یادداشتی از: علی عبدی
پیمان خیانت
تذکر مهم امام (ره) به شورای نگهبان چه بود؟
با تصمیم رییس‌جمهور پزشکیان؛
همتی رئیس بانک مرکزی شد + سوابق
تجمعات بازاریان تهران در اعتراض به افزایش لحظه ای قیمت دلار/ دولت جلسه فوق العاده تشکیل داد
انهدام پایگاه‌های نظامی آمریکا در خلیج فارس با پهپاد‌های «حدید ۱۱۰»
دبیرکل حزب الله لبنان: خلع سلاح مقاومت پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی است
مصوبه مجلس؛ شرایط حق طلاق زن مشخص شد
آیت‌الله سید علی شفیعی درگذشت + سوابق
«دیدید دولت با دولت فرق می‌کنه»
اتفاقی کم‌سابقه؛ تسلیت مقامات رسمی دولت برای درگذشت بهرام بیضایی
ادعاهای بدون سند یک کتاب اسرائیلی درباره ترور ابراهیم رئیسی
نفوذ ایران به زنجیره فرماندهی اسرائیل
گزارش راهبردی اندیشکده مطالعات امنیت ملی اسرائیل:
ایرانی‌ها توانستند قدرت تولید و توسعه سامانه‌های پدافندی‌ را افزایش دهند
اشعار قدیمی ثابتی در مدح احمدی نژاد!
اظهارنظر شوکه‌کننده عضو کمیته برگزاری سیاتل
ایران و مصر به فرهنگ ما احترام بگذارند!
مرحوم رئیسی در زمان تصدی سازمان بازرسی کل کشور معتقد بود طرح مسئله ثروتهای بادآورده مضر است/ فساد سیستماتیک در کشور از زمان احمدی نژاد شروع شد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
امام جمعه بغداد:
در ایران نظامی وجود دارد که برای خود و ملت خویش احترام قائل است اما ما هنوز ساده‌ترین نیازهای خود را وارد می‌کنیم ...
اطلاعیه بزرگداشت و تسلیت:
برگزاری چهلمین روز درگذشت والده ی ماجده ی اخوان صابری پور
اختصاصی:
دو تصویر از حرم مطهر حضرت ثامن الحجج (ع) امشب 1404/10/1
رئیس دیوان عالی کشور: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش از جمله وزرای سابق و اسبق، از چندی قبل، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند/ رسیدگی به این پرونده، طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند
انصاری: امنیت کشور در معرض خطر است اما مرغ عده‌ای یک پا دارد
در پیام تسلیتی مطرح شد؛
سید حسن خمینی: حجت الاسلام والمسلمین صالحی منش از اوان جوانی جزو مبارزان نهضت امام خمینی(س) بود/ مرحوم صالحی‌منش از دوستان باصفا و دلسوز و از معتمدان خاص و امین بیت امام بود که با شجاعت در برابر همه آزارها ایستاد و به عهد خود با امام وفا نمود
یادداشتی از: محمود عارفی قوچانی
بازگشت به اخلاق و مردم؛ تأملی در جهانی‌بودن اندیشه امام خمینی (ره)
چه مسائلی در دیدار علی امینی و امام مطرح شد؟
هشدار صریح ایران به اعراب خلیج فارس/ برای رسیدن به جزایر سه گانه باید از میان دریایی از خون عبور کنید!
علم الهدی: رئیسی توسط اسرائیل ترور شده است
قدردانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری از موضع آیت‌الله‌العظمی سیستانی
اختصاصی:
عکس: چایخانه حضرت رضا (ع) امشب 1404/10/2
امتیازدهی بلاعوض دولت لبنان به صهیونیست‌ها
یادداشتی از: مهرداد خدیر
الهام کلیسای روم از میترای ایرانی برای تعیین زادروز مسیح
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله العظمی سید محمدهادی میلانی
یورونیوز:
اندیشکده ایتالیایی: تغییر نگاه ایران به فضا؛ فراتر از فناوری برای بدل شدن به صنعتی پیشرو در جهان
تحلیل خبرگزاری «یوپی‌آی» از جنگ رژیم اسرائیل با ایران و خاورمیانه پرآشوب در ۲۰۲۶؛
ایران نه تنها شکست نخورد که برای ضربه به اسرائیل و آمریکا هم آماده است
دو راهی چین درمورد ایران / تحلیل مدیر مرکز خاورمیانه یک دانشگاه چینی
توصیه امام صادق(ع):
دعای بعد از فرایض در ماه رجب
جنگ دوازده روزه رژیم اسرائیل با ایران از لنز تحلیلگر مطرح آمریکایی؛
مرشایمر: ترامپ برای اعلام آتش‌بس با ایران به‌شدت دستپاچه شد


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 851
تعداد بازدید دیروز: 19051
بازدید کل: 78114683
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.