امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 10 بهمن 1404 ساعت 10:59:08
سخنگوی ارتش: دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ می‌دهیم/طرح‌های لازم برای دفاع تدوین شده/پایگاه‌های آمریکایی در تیررس ما است/ سامانه‌های پدافندی که آسیب دیده‌اند آماده به کار و یا جایگزین شدند/ناوهای هواپیمابر آمریکا در مقابل موشک‌های هایپرسونیک ما آسیب‌پذیرند

امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ترامپ خواهان تسلیم ایران در جنگ ۱۲ روزه بود، اما پس از چند روز تلاش کرد تا جنگ را متوقف کند و نیروهای مسلح توان بازدارندگی خود را نشان دادند»، عنوان کرد: ما در این جنگ رژیم صهیونی را وادار به آتش بس کردیم. اگر دشمن دست به حرکت احمقانه‌ای بزند و مجددا دچار خطای محاسباتی شود، به آن‌ها پاسخ بلادرنگ و در لحظه خواهیم داد؛ ما در جنگ ۱۲ روزه متوجه شدیم که تعلل و فرصت دادن به دشمن اصلا جایز نیست و باید بلادرنگ پاسخ دشمن داده شود و این در قالب دستور العمل توسط نیروهای مسلح ابلاغ شده تا پاسخ دشمن در صورت حماقت بلادرنگ داده شود.

به گزارش جماران؛ سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره سازوکار حمله احتمالی آمریکا و پاسخ ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: اگر دشمن دست به حرکت احمقانه‌ای بزند و مجدداً دچار خطای محاسباتی شود، به دشمن پاسخ بلادرنگ و در لحظه خواهیم داد.

امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه تلویزیونی به افق فلسطین درباره سیاست‌ها و سازوکار آمریکایی‌ها در منطقه غرب آسیا اظهار کرد: سیاست‌های آمریکا در منطقه سیاست‌های معینی است و از دهه ۷۰ میلادی که آن‌ها در منطقه غرب آسیا مستقر شدند، ۳ سیاست اصلی را دنبال کردند که به ترتیب، سد نفوذ کمونیسم در جهان، تضمین صدور جریان نفت به غرب و تامین امنیت رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا است.

سیاست‌های آمریکا در آخرین نسخه سند امنیت ملی‌اش در سال ۲۰۲۶ تصریح شده است

وی افزود: بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر، این سیاست تا حدودی تغییر کرد و سیاست‌های آمریکا در آخرین نسخه سند امنیت ملی‌اش در سال ۲۰۲۵ تصریح شده است. آنچه که ترامپ در این سند ترسیم کرده، اولویت حضور ایالات متحده، در قاره آمریکا است؛ اما همچنان سند امنیت ملی ۲۰۲۵، آمریکا را متعهد به دفاع از رژیم صهیونیستی می‌داند و تامین امنیت رژیم صهیونیستی همچنان پابرجاست.

سخنگوی ارتش عنوان کرد: آمریکایی‌ها سیاست تحریم، تهاجم فرهنگی و فشار حداکثری را علیه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی انجام دادند و همه این‌ها در چارچوب جنگ ترکیبی از سوی ایالات متحده انجام شده است.

دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال عملیات نظامی برق آساء بود

امیر اکرمی‌نیا همچنین درباره جنگ ۱۲ روزه، گفت: به طور کلی یکی از دلایل شکست سیاست‌های آمریکا در قبال ایران برآورد و ارزیابی نادرست از توان ایران است؛ دلیلش هم اطلاعات اشتباهی است که معاندین در اختیار آمریکا قرار می‌دهند؛ همچنین آمریکایی‌ها بعد از عملیات طوفان‌الاقصی به این نتیجه رسیدند که ایران در وضعیت ضعف قرار دارد و این‌بار هم با همین خطای محاسباتی به سمت رویکرد نظامی رفتند؛ در جنگ اخیر طراحی دشمنان این بود که با انجام یک عملیات نظامی برق‌آساء زمینه آشوب و هرج و مرج ایجاد کنند و نظام را با چالش جدی و براندازی مواجه و سپس ایران را تجزیه کنند؛ این در واقع خطای محاسباتی آمریکا بود، اما جهانیان شاهد بودند که ما بلافاصله توانستیم حمله نظامی رژیم صهیونیستی را پاسخ دهیم و نه تنها هرج و مرج و آشوب نشد؛ بلکه انسجام و وحدت مردم بیشتر از قبل شد و آمریکایی‌ها پاسخ خود را در این جنگ (به خوبی) دریافت کردند.

پاسخ ما به خطای دشمن بلادرنگ است

وی با بیان اینکه «ترامپ خواهان تسلیم ایران در جنگ ۱۲ روزه بود، اما پس از چند روز تلاش کرد تا جنگ را متوقف کند و نیروهای مسلح توان بازدارندگی خود را نشان دادند»، عنوان کرد: ما در این جنگ رژیم صهیونی را وادار به آتش بس کردیم. اگر دشمن دست به حرکت احمقانه‌ای بزند و مجددا دچار خطای محاسباتی شود، به آن‌ها پاسخ بلادرنگ و در لحظه خواهیم داد؛ ما در جنگ ۱۲ روزه متوجه شدیم که تعلل و فرصت دادن به دشمن اصلا جایز نیست و باید بلادرنگ پاسخ دشمن داده شود و این در قالب دستور العمل توسط نیروهای مسلح ابلاغ شده تا پاسخ دشمن در صورت حماقت بلادرنگ داده شود.

 سخنگوی ارتش هم‌چنین درباره سازوکار پاسخ به حمله احتمالی آمریکا، گفت: در خصوص حمله احتمالی دشمن طرح‌های لازم تدوین و دستورات لازم صادر شده است؛ ما برای سناریوهای متفاوت دشمن پاسخ مناسب و متناسب را خواهیم داشت.

امیر اکرمی نیا در بخش دیگری از سخنانش درباره نقش فرمانده معظم کل قوا در جنگ ۱۲ روزه، عنوان کرد: رهبری در جنگ ۱۲ روزه با انتصاب فوری فرماندهان و پیام به فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، نقش فرماندهی‌شان را به خوبی ایفا کردند؛ در خارج از نیروهای مسلح هم یک نقش رهبری و مدیریت عام را ایفا کردند و روایت جنگ را با یک پیام حماسی اعلام و حقیقتاً نقش فرماندهی را به‌خوبی انجام دادند.

وی اظهار کرد: در رابطه با آمریکای «ترامپ» نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی داشت؛ چرا که ما با یک فردی خودشیفته، متوهم مواجهیم که مرتب سخنان خود را تغییر می‌دهد؛ ما حتما آماده سناریوی جنگ هستیم و وظیفه ما تامین امنیت و ایجاد و ارتقای بازدارندگی است؛ اما اینکه چه اتفاقی پیش می‌افتد نمی‌توان مطلبی بیان کرد.

سخنگوی ارتش افزود: آمریکا از استراتژی قایق‌های توپدار که در قرن ۱۸ و ۱۹ استفاده می‌شده بهره می‌برد و تلاش می‌کند از کشور مد نظر خود امتیاز بگیرد؛ مشابه کاری که انگلیس در قرن ۱۸ و ۱۹ شاهد بودیم؛ آمریکا تلاش می‌کند تا از ما امتیاز بگیرد که این امتیازها حد توقف ندارد و آن‌ها تلاش می‌کنند تا صفر کردن غنی‌سازی و محدودسازی توان موشکی را به عنوان امتیاز از ما بگیرند.

امیر اکرمی‌نیا عنوان کرد: ممکن است آن‌ها به ما حمله نظامی داشته باشند؛ آمریکایی‌ها دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند، در صورت کوچکترین ضربه‌ای ما پاسخ خواهیم داد و ممکن است این مطلوب آمریکا نباشد.

پایگاه‌های آمریکایی در تیررس ما است

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تهدیدات آمریکا، تاکید کرد: پایگاه‌های آمریکایی را می‌توانیم با تسلیحات نیمه‌سنگین، پهپاد و موشک‌ها هدف قرار دهیم؛ اینکه رئیس جمهور آمریکا اقدامی کند و سریع به آن پایان دهد اینگونه نیست؛ دامنه جنگ بسیار گسترده خواهد شد و کل منطقه غرب آسیا از رژیم صهیونیستی تا برخی کشورهایی که آمریکا در آن‌ها پایگاه نظامی دارد در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ما خواهد بود؛ در حقیقت اینطور نیست که آمریکا عملیاتی علیه ما انجام دهد و دو ساعت بعد رئیس جمهور ایالات متحده یک توییت بزند و بگوید همه چیز تمام شد؛ این حمله آتشی می‌شود و کل منطقه غرب آسیا را فراخواهد گرفت.

امیر اکرمی‌نیا با توصیف ابعاد توانمندی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و آمریکا، افزود: ما در جنگ ۱۲ روزه به آن معنی که غافلگیری صرف شده باشیم، نشدیم و برآورد اطلاعاتی ما این بود که اسرائیل حمله می‌کند؛ اما فکر نمی‌کردیم که یک حمله تروریستی را در این وسعت ترتیب دهد.

سامانه‌های پدافندی که آسیب دیده‌اند آماده به کار و یا جایگزین شدند

وی عنوان کرد: بعد از جنگ ۱۲ روزه از سطح آمادگی بسیار بالاتری برخورداریم و این جنگ ۱۲ روزه برای ما تجربیاتی داشته و از آن تجربیات استفاده می‌کنیم؛ برای مثال سامانه‌های پدافندی که آسیب دیده‌اند آماده به کار و یا جایگزین شدند و سامانه‌های جدید وارد کردیم که توان پدافندی ما را تقویت کند؛ در حوزه نیروی هوایی هم کارهای جدیدی انجام دادیم؛ همچنین در نیروی دریای زمینی و هوایی هم بسیار آماده‌ایم و آمادگی‌های لازم شکل گرفته است.

سخنگوی ارتش هم‌چنین با اشاره به روحیه معنوی کارکنان نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: چیزی که کمتر به آن پرداخته شده روحیه و انگیزه و اراده‌ای است که در کارکنان ما وجود دارد و این انگیزه و اراده تقویت شده است؛ همچنین همکاران ما در سپاه و ارتش در جنگ ۱۲ روزه تا آخرین نفس در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادند.

انتقام شهدای جنگ ۱۲ روزه را از دشمنان می‌گیریم

امیر اکرمی‌نیا افزود: اگر مجدد جنگی شود همکاران ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارند تا انتقام شهدای ما را در جنگ ۱۲ روزه از دشمنان بگیرند؛ روحیه و عزم و اراده رزمندگان ما در ارتش تحت تاثیر فرماندهی مقام معظم رهبری و حضور مردم عزیزمان در ارتش است که در حقیقت ارتش جمهوری اسلامی ایران یک ارتش مردمی و از دل مردم تشکیل شده است و وظیفه‌اش هم دفاع از ملت و کشور است.

وی با تاکید بر لزوم قوی شدن در جهان امروز، عنوان کرد: ما باید سطح بازداندگی خود را تقویت کنیم و قویتر شویم؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره تاکید داشتند که ایران باید قویتر شود و ایران باید در همه ابعاد از جمله ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری قدرتمندتر شود.

سخنگوی ارتش عنوان کرد: یکی از درس آموخته‌های جنگ ۱۲ روزه این است که ما باید تلاش کنیم تا بازدارندگی خود را افزایش دهیم و انسجام و اعتماد به نفس ملی را حفظ کنیم؛ همچنین در سایر حوزه های جنگ اعم از جنگ شناختی هم باید در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم؛ چراکه دشمن تلاش می‌کند با جنگ شناختی به ما ضربه بزند و ما باید در این زمینه خود را تقویت کنیم و راهبردها و توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

ناوهای هواپیمابر آمریکا در مقابل موشک‌های هایپرسونیک ما آسیب‌پذیرند

امیر اکرمی‌نیا درباره حضور ناوگان آمریکایی در منطقه غرب آسیا نیز اظهار کرد: ناوهای جنگی یکی از تجهیزات مهم جنگ‌های امروز به حساب می‌آیند؛ اما اینکه تمام قدرت نظامی به این ناوگروه‌های آمریکا ختم شود، اینطور نیست و این ناوهای هواپیمابر در مقابل تسلیحات موشکی و موشک‌های هایپرسونیک جمهوری اسلامی ایران آسیب پذیر هستند.

وی در پایان تأکید کرد: در روابط بین‌الملل،  هنگامی که کار دیپلمات تمام می‌شود، کار سرباز آغاز می‌گردد؛ علاوه بر اینکه دیپلمات و سرباز تلاش می‌کنند، افسران جنگ نرم هم در این حوزه تاثیرگذار هستند و در این جنگ می‌توانند نقش‌آفرینی ممتازی داشته باشند.





  تعداد بازديدها: 79


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
در راهپیمایی 22 بهمن قم؛
سید علی خمینی: مذاکره‌کنندگان را مجاهدانی در عرصه دیپملماسی و در کنار مجاهدان سپاه می‌دانیم/ سخن از براندازی نظام اسلامی در قدوقواره ترامپ و نتانیاهو نیست
پزشکیان: در پی تقابل با مردم نیستیم و آماده‌ایم صدای مردم را بشنویم /۱۸ و ۱۹ دی غم بزرگی ایجاد کرد، باید این زخم را درمان کنیم /آماده گفت‌وگو هستیم و براساس خطوط قرمز رهبری حرکت می کنیم
توهم زندگی ارزان در دوران پهلوی
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
درسی که عباس زریاب خویی از کلاس فلسفه امام خمینی(ره) گرفت
ردپای نورچشمی‌ها در خروج ۱۰ میلیارد دلار سرمایه
آیت‌الله مکارم شیرازی:فضای مجازی عامل فریب جوانان در حوادث اخیر بود
سید حسن خمینی: الی ماشاءالله نهاد موازی و ساختارهای غلط داریم
یک گروه به نام حزب اللهی و انقلابی می‌خواهند جامعه را به ورطه نیستی و نابودی ببرند
شاعری که برای امام، «ممنوع‌القلم» شد
روزی که سرمایه ایران در چمدان‌های شاه از کشور خارج شد
دامن مامان "غزلی از علی اکبر پورسلطان (مهاجر)"
آیین افتتاحیه مرکز فعالیت‌های قرآنی حرم مطهر حضرت امام؛
سید حسن خمینی: ان شاء الله مردم در ۲۲ بهمن یک بار دیگر با حضورشان، ایمان خود را در کار گیرند
اسلامی اعلام کرد: احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
تخلف میلیاردی استقلال با پول دادن به یک ایجنت
صداوسیما صدای روزنامه اصولگرا را هم درآورد| جوان: روایت حق دیر برسد، خاکریز سقوط می‌کند
با دبیری کانون آترا خانم شیرین نوشیروان
نمایشگاه نقاشی پیشنواز نور
در کنگره ملی سیاست خارجی مطرح شد؛
صالحی: بزرگ‌ترین چالش کشور در حوزه حکمرانی، تعیین تکلیف روابط بین‌الملل است
عراقچی درباره برخورد دیپلماتیک با هیات آمریکایی: با درخواست طرف مقابل برای حضور فرمانده سنتکام در این برخورد نزاکتی، قاطعانه مخالفت کردیم/ گفتیم که حضور یک نظامی را در روند مذاکراتی خود نمی‌پذیریم و از نظر ما هیچ ارتباطی میان وی و مذاکره وجود ندارد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی
ضرورت حفظ و مرمت مساجد و قرآن‌های آسیب‌دیده به عنوان میراث فرهنگی
همراهی "غزلی از علی اکبر پورسلطان" در فراق حضرت حجت (عج)
با دبیری کانون آترا خانم شیرین نوشیروان
نمایشگاه نقاشی پیشنواز نور
در مراسم تجدیدمیثاق رئیس و مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام؛
سید حسن خمینی: یک کودتای سخت گذشت؛ تا زنده هستیم از اینها هست، اما باید آسیب شناسی کنیم/ فاجعه‌ای که می‌توانست ایران و کل منطقه را به بحران بکشد به پایان رسید؛ درس بگیریم، چه شد که به آنجا رسیدیم؟
در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام؛
سید حسن خمینی: «بغض» را در جامعه پایین بیاورید/ باید به اقشار کم درآمد و پایین دست رسیدگی کرد/ حتی کسی که با ما از در ناسزاگویی می‌آید را هم جذب کنیم/ باید دینی عرضه کنیم که بتواند جامعه ما را یکپارچه کند
گزارش تصویری:
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی. در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/11/14
آیت‌الله العظمی سید علی‌محمد دستغیب: در وضعیت کنونی و هجوم دشمنان اسلام بر هر یک از آحاد ملّت مسلمان ایران لازم است که از مقام رهبری انقلاب دفاع کنند/ بدون شک رئیس جمهور آمریکا و سران رژیم صهیونیستی دوست و خیرخواه ملّت عزیز ایران نمی‌باشند
روایت سید محمود دعایی از قاطعیت حاج احمدآقا به هنگام فرود هواپیمای امام
حضرت امام با مدعیان ارتباط با امام عصر(عج) چه برخوردی داشتند؟
آیت‌الله سید مرتضی محمودی دار فانی را وداع گفت/ اعلام یک روز عزای عمومی در ورامین
سیف الاسلام قذافی کشته شد / مرگ او چه تأثیری بر آینده لیبی خواهد گذاشت؟
علی مطهری: طبق قانون اساسی راهپیمایی آزاد است، مگر اینکه مسلحانه یا مخل مبانی اسلام باشد
ایران: اجازه طرح مطالب خارج از چارچوب پرونده هسته‌ای در مذاکرات را نمی دهیم
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی
در میانه جنگ، نه وقت قهر است، نه وقت تغییرات بزرگ؛ وقت وحدت فرماندهی است
یادداشتی از: مهرداد خدیر
هشدار و اندرزی در منبر: برای دنیای بدون فیلتر آماده شوید!
فوری/ مذاکرات جمعه لغو شد / مخالفت آمریکا با 3 خواسته ایران / ویتکاف فردا بر می گردد / افزایش 3 درصدی قیمت نفت
در تجدیدمیثاق رئیس و جمعی از کارکنان بنیاد مستضعفان؛
سید حسن خمینی: آسیب‌شناسی کنیم و جایی که اشتباه‌ رفتیم را اصلاح کنیم/ انقلاب اسلامی اتفاق بزرگی‌ است که در تاریخ کشور ما افتاده‌ و برای‌ ده‌ها و شاید قرن‌ها جهان‌ را تحت‌ تأثیر خودش‌ داشته‌ و خواهد داشت
F-35 آمریکایی، پهپاد ایرانی را پس از نزدیک شدن به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن سرنگون کرد / شاهد 129 چه نوع پهپادی است؟
مرگ مشکوک شاکی پرونده رضا پهلوی


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 4743
تعداد بازدید دیروز: 12951
بازدید کل: 78409866
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.