امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 29 مرداد 1404 ساعت 23:02:07
در دیدار ایرانیان مقیم بلاروس؛
پزشکیان: اگر قدرت موشکی نداشتیم، امروز وضع‌مان مثل غزه بود/ ریاست جمهوری من با شهادت هنیه شروع شد و با دعوا و جنگ ادامه پیدا کرد/ خیلی از کشورها تازه به دنیا آمده اند اما ایران تاریخ هزاران ساله دارد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در دیدار ایرانیان مقیم بلاروس گفت: اگر موشک نداشتیم امروز حال و روز غزه را برایمان می‌ساختند. ما باید قدرت‌مان را افزایش دهیم. اسرائیل در منطقه آزادانه ظلم، ستم و جنایت می‌کند و هیچ‌کس مانع او نمی‌شود.

به گزارش جماران؛ رئیس‌جمهور با تأکید بر احترام متقابل و پذیرش تمامیت ارضی کشورها، شرط اصلی ثبات را پایبندی به این اصول دانست و گفت: جمهوری اسلامی خواهان زندگی مسالمت‌آمیز با همه ملت‌هاست، اما قدرت‌های جهانی نمی‌خواهند ایران مسیر رشد و شکوفایی خود را طی کند.

مسعود پزشکیان عصر امروز چهارشنبه 29 مرداد، در ادامه برنامه‌های سفر به بلاروس، در دیدار با ایرانیان مقیم این کشور با ابراز خرسندی از حضور در جمع آنان گفت: دیدار با ایرانیان در خارج از کشور فرصتی ارزشمند است که پیوند عاطفی و هویتی میان هموطنان را تقویت می‌کند.

رئیس جمهور تأکید کرد: در غربت هر انسان وقتی همزبانی پیدا می‌کند، به طور ناخودآگاه او را دوست خود می‌داند و احساس نزدیکی بیشتری پیدا می‌کند؛ در حالی که در ایران ممکن است کسی از کنار صدها هموطن عبور کند و توجهی نکند، اما در خارج کافی است یک ایرانی پیدا شود تا شور و شوقی بزرگ در دل ایجاد شود.

پزشکیان حضور ایرانیان در بلاروس را حضوری مبارک دانست و افزود: امید دارم ایرانیان مقیم پیام‌آور فرهنگ، باور و تمدن ایران باشند، کشوری با سابقه چند هزار ساله که با بسیاری از کشورهای تازه‌تأسیس تفاوت دارد و همین تاریخ کهن افتخاری برای ملت ایران است.

رئیس جمهور با اشاره به شرایط دشوار آغاز مسئولیت دولت گفت: از روز نخست با شهادت اسماعیل هنیه و سپس با دعواها، کشتارها و جنگ‌های پی‌درپی روبه‌رو شدیم که هر روز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.

پزشکیان افزود: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا و اروپا به مراکز هسته‌ای ایران حمله کرد و بدون حمایت آنان قادر به چنین اقدامی نبود. آمریکا پشت سر این رژیم قرار گرفت، تکنولوژی و امکانات را در اختیارش گذاشت و همه قوانین بین‌المللی به سادگی نقض شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در برابر دیدگان جهانیان نزدیک به شصت هزار نفر شهید شدند، سرزمینی به نابودی کشیده شد و مردمی بی‌دفاع در گرسنگی و فقر نگه داشته شدند. راه آب و غذا بسته شد و تصاویر کودکانی که از گرسنگی جان می‌دهند وجدان بشری را به پرسش می‌کشد.

پزشکیان با یادآوری سخن امام حسین در کربلا تأکید کرد: اگر به دین موسی اعتقاد ندارید، دست‌کم آزاده باشید. اگر قرار است بجنگید، چرا زنان، کودکان و پیران بی‌گناه را هدف قرار می‌دهید؟

رئیس جمهور با انتقاد از تناقض مدعیان آزادی گفت: کسانی که دم از حقوق بشر، دموکراسی و آزادی می‌زنند در حالی چنین فجایعی را رقم می‌زنند که سخنان‌شان دروغی بزرگ و حیله‌ای آشکار است.

پزشکیان تصریح کرد: این افراد با ظاهری آراسته و لباس‌های رسمی نشسته‌اند و کارهایی می‌کنند که حتی شیطان نیز انجام نمی‌دهد. دست شیطان را از پشت بسته‌اند و قدرتی که در اختیار دارند برای خود منطق ساخته‌اند، نه منطقی که بر پایه حق و عدالت استوار باشد.

رئیس جمهور صلح‌طلبی و دوری از مسابقه تسلیحاتی را سیاست اصولی جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: ما از روز نخست اعلام کردیم به دنبال سلاح نیستیم و هدف اصلی ما وحدت و انسجام در داخل و ایجاد همگرایی در منطقه است.

پزشکیان احترام متقابل و پذیرش تمامیت ارضی کشورها را شرط اصلی ثبات دانست و افزود: ما خواهان زندگی مسالمت‌آمیز با همه ملت‌ها هستیم، اما قدرت‌های جهانی نمی‌خواهند ایران زندگی کند و اجازه رشد و شکوفایی کشور را نمی‌دهند و نمی‌پذیرند که علم و دانش ایرانی بتواند مشکلات داخلی را حل کند.

رئیس جمهور توان دفاعی ایران را عامل بازدارندگی در برابر تهدیدات توصیف کرد و تأکید کرد: اگر موشک‌ها را نداشتیم همانند مردم غزه هر روز بمباران می‌شدیم و هیچ‌کس اعتراضی نمی‌کرد، زیرا اسرائیل آزاد است هر زمان که بخواهد هر جا را هدف قرار دهد و تنها راه ما قوی شدن است.

پزشکیان با اشاره به سنت آفرینش گفت: در این جهان ضعیف پایمال می‌شود و ملت ایران باید خود را از نظر علمی، اجتماعی و فرهنگی به قدرت برساند.

رئیس جمهور وحدت و انسجام داخلی را دستاورد بزرگ مردم دانست و خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی این انسجام همچنان استمرار دارد و آب پاکی بر دست دشمنان ریخته شد، زیرا آنان تصور می‌کردند با حمله نظامی مردم به خیابان‌ها می‌آیند، نظام سقوط می‌کند و ایران تکه‌تکه می‌شود.

پزشکیان ایستادگی ملت ایران را پاسخی قاطع به محاسبات دشمنان توصیف کرد و افزود: مردم ایران، با وجود دلخوری‌ها، پای کشور ایستادند و از آب و خاک دفاع کردند و این بار مسئولیت ما را در قبال مردم و نسل‌های آینده سنگین‌تر می‌کند.

رئیس جمهور ارتقای کشور را هدف اصلی دولت عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم بی‌هیچ منتی همه نقاط ایران را توسعه دهیم و بدون توجه به سلایق و باورها، بر اساس مهارت، علم، لیاقت و شایستگی میدان را برای همگان باز کنیم، هرچند این مسیر دشوار است و در داخل کشور با کسانی روبه‌رو هستیم که همه چیز را برای خود می‌خواهند و هیچ‌کس را برتر از خود نمی‌دانند.

پزشکیان ابراز امیدواری کرد ایرانیان مقیم بتوانند در منطقه پیام‌آور فرهنگ و هویت ایران باشند و تأکید کرد: دولت نیز در تلاش است روابط خود را با کشورهای مختلف توسعه دهد و دیپلماسی فعال و سازنده‌ای را دنبال کند.

رئیس جمهور همکاری‌های علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی را از اولویت‌های جمهوری اسلامی دانست و افزود: امروز توافقات خوبی با بلاروس به دست آمد و دولت این کشور و ایران مصمم به گسترش این همکاری‌ها هستند و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

پزشکیان با اشاره به سیاست فشار حداکثری آمریکا گفت: آمریکا و همراهانش تصور می‌کنند اگر راه را بر ایران ببندند ملت از گرسنگی خواهد مرد، در حالی که این تصور باطل است و ملت ایران با اتکا به توانایی‌های خود این مسیر را ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور با اشاره به تجربه دوران مسئولیت در دانشگاه یادآور شد: زمانی که مدیریت دانشگاه را بر عهده داشتم، تصور می‌شد هر مدیری به اندازه پولی که از مرکز دریافت می‌کند توانمند است، اما پس از شش ماه تلاش برای جذب اعتبار، نتیجه‌ای نگرفتم و این مسئله موجب شد به خود بیایم و دریابم که می‌توان با اتکا به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های بومی بسیاری از مشکلات را برطرف کرد.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت ایستادن بر پای خود در عرصه‌های علمی، صنعتی و اجتماعی اضافه کرد: در همان دوران توانستیم با اتکا به پزشکان، کارشناسان و امکانات موجود کارهای بزرگی انجام دهیم و همین اعتماد به توان داخلی سبب شد بعدها مسئولیت‌های بالاتری بر عهده بگیرم.

رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ کشوری بدون اعتماد به دانشمندان و نخبگان خود نمی‌تواند مسیر پیشرفت را طی کند خاطرنشان ساخت: اگر باور کنیم که با سرمایه انسانی و ظرفیت‌های ملی قادر به حل مشکلات هستیم، هیچ قدرتی نخواهد توانست کشور را زمین‌گیر کند.

 پزشکیان در ادامه با اشاره به اهمیت مشارکت جمعی توضیح داد: توسعه و پیشرفت تنها با نگاه محدود به افراد خاص ممکن نیست، بلکه باید به گستره وسیع نخبگان و متخصصان ایرانی در همه رشته‌ها میدان داد.

رئیس جمهور با برجسته دانستن نقش رقابت سالم و آزاد در شکوفایی استعدادها تأکید کرد: نمی‌توان بهترین بودن را بدون وجود رقیب اثبات کرد و کشوری که مانع تلاش و اعتراض دیگران شود، هرگز به قله پیشرفت نخواهد رسید. رئیس‌جمهور با ترسیم چشم‌اندازی از ایران پیشرفته و سربلند تصریح کرد: باید بستر لازم برای رقابت آزاد فراهم شود تا هر کس توانایی دارد خود را نشان دهد و کشور از ظرفیت بهترین‌ها بهره‌مند شود.

پزشکیان با جمع‌بندی سخنان خود اظهار داشت: هدف ما آن است که ایران برای نسل‌های امروز و فردا کشوری آباد، زیبا، پیشرفته و مایه افتخار باشد و با همراهی همه مردم و نخبگان این سرزمین، بتوانیم سربلندی و استقلال واقعی را محقق سازیم.





  تعداد بازديدها: 77


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
در مصاحبه با گاردین؛
سخنگوی وزارت خارجه: اگر مجلس خروج از NPT را تصویب کند نمی‌توانیم مانع شویم/ ایران آماده است سطح غنای اورانیوم را به ۳.۶۷ درصد، سطح تعیین‌شده در توافق قدیمی، کاهش دهد، به شرطی که توافقی کلی به دست آید که حق غنی‌سازی داخلی ایران را حفظ کند
پزشکیان : آماده مذاکره با آمریکا هستیم / اردوغان : باز ماندن باب مذاکره ایران و آمریکا، نقشه‌های اسرائیل را خنثی می کند
نقدی بر سخنان اخیر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
«آدرس های غلط» ، خطرناک تر از جنگ 12 روزه : از ردیابی شخصیت ها توسط واتساپ تا ورود پهپادهای اسرائیلی از آذربایجان!
اختصاصی:
یا مهدی ادرکنی "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
روزنامه‌هایی که یارانه می‌گیرند اما در دکه نیستند
بیانیه سران شانگهای: محکومیت حملات رژیم صهویونیستی و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران/ این اقدامات به امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی آسیب وارد می‌کند/ خواستار از سرگیری گفت‌وگوی سازنده میان طرف‌های ذی‌ربط هستیم
وزیر خارجه انگلیس: ماه آینده فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم
همکاری اتباع با اسرائیل علیه ایران به وضوح تایید شد
مطهری: اگر غنی‌سازی صفر را هم می‌پذیرفتیم باز هم به کشور حمله می‌کردند/ بعید است اسرائیل بخواهد دوباره حمله کند
بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران و کشورهای منطقه
خبر مهم گروسی درباره یک نشست با موضوع ایران
پزشکیان خطاب به دبیر کل سازمان ملل:
ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از راه دیپلماتیک است
اطلاعیه:
تسلیت هیئت انصارالخمینی (ره) بمناسبت سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری «علیه السلام»
یادداشت رابرت آینهورن، مذاکره کننده ارشد سابق امریکا، در فارن افرز:
آمریکا پیشنهاد برنامه‌ی غنی‌سازی بسیار محدود و تعطیلی نطنز و فردو را بدهد / ایران همزمان تعهد دهد که موشک ها و فناوری خود را به حزب الله و حوثی ها منتقل نکند / در مقابل تحریم های اولیه و ثانویه کاهش یابد / توافق باید در قالب یک معاهده تنظیم و در سنا تصویب شود
شعارهای ضدصهیونیستی مردم سوریه در حضور «جولانی»
یادداشتی از: روزنامه جمهوری اسلامی
طغيان در برابر طغيان
پیام تبریک سید حسن خمینی به مناسبت قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران در مسابقات جهانی
پیام مقام معظم رهبری در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی والیبال جوانان ایران در جهان
نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل شهید شد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
«نگفت»های پزشکیان مهم‌تر از «گفت»های او/ ابطحی فراتر از انتظار

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اطلاعیه:
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت امام رضا (ع) در هیئت انصارالخمینی (ره)
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
شما چه طرحی برای عبور از بحران دارید؟
علی لاریجانی: جنگ ما هنوز خاتمه پیدا نکرده؛ جریان‌های سیاسی و افرادی که تریبون دارند توجه داشته باشند که در یک موقعیّت مهم هستیم/ خریداری تجهیزات جدید مطرح بوده است/ توصیه‌ی من همیشه این است که ایران هیچ وقت دیپلماسی را ترک نکند
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت امام رضا (ع) در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/6/1
اجماع جهانی بر سر فاجعه انسانی در غزه؛ سازمان‌های بین‌المللی خواستار اقدام فوری شدند/ آکسفام: قحطی با واقعیت میدانی مطابقت دارد/ سازمان جهانی بهداشت: پایان فاجعه در گرو اراده سیاسی است/ آنروا: "اسرائیل" باید انکار قحطی را متوقف کند/ برنامه جهانی غذا: این نخستین تأیید رسمی قحطی در خاورمیانه است
بیانات مقام معظم رهبری در مراسم عزاداری شهادت امام رضا علیه‌السلام
اختصاصی:
اللهم صلی علی علی بن موسی الرضا ... دو اثر آیینی با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله: هرگز از سلاح خود دست برنخواهیم داشت/ دولت لبنان تصمیم خود را پس بگیرد
قدردانی رئیس‌جمهور پزشکیان از بیانات امروز رهبر انقلاب + عکس
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه توسط حضرت حجت الاسلام ملا احمدی در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/6/3
اختصاصی:
ان ربی معی - وانک لعلی خلق عظیم "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
نظر آیت‌الله مکارم شیرازی درباره لزوم محاسبه تورم در رد مظالم
در ادعایی عجیب: حمید رسایی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب درباره حمایت از رئیس جمهور، مسئله مشابهت سازی با بنی‌صدر را تکرار کرد + عکس
نامه عراقچی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مورد اسنپ بک: تلاش‌های احتمالی تروئیکا برای احیای قطعنامه‌های شورای امنیت فاقد اعتبار و بی‌اثر است/ ایران بار دیگر آمادگی خود را برای از سرگیری مذاکرات دیپلماتیک عادلانه و متوازن اعلام می‌کند
توزیع رایگان شاهنامه فردوسی بین خانواده‌ها در تاجیکستان + عکس ها
یادداشتی از: رسول مجیدی
جام‌جهانی آمریکا یا جام جهانی ترامپ؟
یادداشتی از: مهرداد خدیر
فکر نان باش که خربزه آب است!/ دربارۀ نقد صریح پزشکیان بر بودجه سازمان‌های غیر مولد
بیانیه شدیداللحن عربستان علیه اسرائیل
اختصاصی:
شش اثر قرآنی "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
کشف جدید و خبر مهم در مبحث تغذیه سالمندان: راز کاهش التهاب مزمن پیری


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 6351
تعداد بازدید دیروز: 9894
بازدید کل: 76696909
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.