امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 25 آبان 1402 ساعت 00:01:58
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا یوسفی شیخ‌رباط
چرا وعده‌های سیاست‌مداران تحقق نمی‌یابد؟

معمولا سیاست‌مداران در ایام انتخابات به بیان وعده‌هایی می‌پردازند که به محبوبیت و اخذ رأی از مردم منجر شود. آنان در این شعارهای انتخاباتی، توجهی به امکان‌پذیر بودن سخنان و وعده‌های خود ندارند. یکی از ترفندهای معمول سیاست‌مداران در انتخابات، بهره‌گیری از مغالطه «یا این یا آن» است. اگر به من رأی داده نشود، چنین اتفاقاتی رخ خواهد داد. آنان مردم را در یک دو راهی قرار می‌دهند که اگر به من رأی داده نشود، تحت ریاست رقیب پیامدهای هولناکی برای کشور رخ خواهد داد؛ درحالی‌که به‌واقع چنین نیست و آمدن این فرد کشور را بهشت نمی‌کند و آمدن فرد دیگر کشور را الزاما به جهنم مبدل نمی‌کند.

کاندیداها در انتخابات وعده‌ها می‌دهند؛ اما اولا این وعده‌ها از دل کمیته‌های تخصصی علمی بیرون نمی‌آید؛ بلکه نتیجه گروهی از مشاوران است که به دلیل روابط شخصی به دور کاندیدای مدنظر جمع شده‌اند؛ ازاین‌رو معمولا این وعده‌های بدون پشتوانه، ساده‌اندیشانه با انگیزه خارج‌کردن رقیب بیان می‌شوند. یک نمونه از رقابت در شعارهای انتخاباتی را در اعلام میزان پرداخت یارانه پس از اخذ رأی از مردم می‌توان برشمرد. آنان به هنگام انتخابات در بهترین حالت، صادقانه و از روی ساده‌اندیشی، وعده‌های خود را شدنی می‌دانند؛ اما مردم به خاطر تحقق این وعده‌ها به فرد مدنظر رأی می‌دهند؛ اما کاندیدای پیروز هنوز کابینه خود را نمی‌شناسد؛ به‌عنوان مثال وعده یک میلیون خانه در سال را می‌دهد؛ اما نمی‌داند وزیری که در نهایت انتخاب می‌شود به این امر معتقد است یا نه؛ زیرا گاه وزیری انتخاب می‌شود که هیچ اعتقادی به آن وعده انتخاباتی ندارد. از طرفی گرچه در زمان انتخابات ادعای وجود کار علمی و پشتوانه نظری مانند هفت هزار صفحه می‌شود؛ اما به‌واقع هیچ پشتوانه‌ای وجود ندارد‌ و از همه مهم‌تر اینکه در هنگام ارائه وعده انتخاباتی به محدودیت‌ها توجهی نشده است.

گاه پس از استقرار دولت و درک‌ناشدنی بودن وعده، سکوت کرده و از کنار آن می‌گذرند و گاه به توجیه وعده خود می‌پردازند. چنانچه معاون اول رئیس‌جمهور درباره وعده ساخت یک میلیون مسکن که آقای رئیسی در سال ۱۴۰۰ در تلویزیون وعده داده بود، گفت: ما می‌گوییم مسکن باید ساخته شود؛ اما مگر قرار است دولت بسازد؟ مسکن را مردم می‌سازند» (خبرآنلاین، 1401/10/15). همچنین معاون حقوقی ریاست‌جمهوری نیز از اساس منکر بیان ساخت یک میلیون مسکن سالانه از طرف رئیس‌جمهور شد؛ درحالی‌که رئیس‌جمهور به آن تصریح کرده بود.

سخنان بدون پشتوانه نظری، منحصر به ایام انتخابات نیست. این نکته را علاوه بر شعارهای انتخاباتی، در بودجه‌بندی، برنامه‌های پنج‌ساله و سند چشم‌انداز نیز می‌توان مشاهده کرد. در سند چشم‌انداز آمده است که ایران در پایان دوره یعنی سال 1404، به قدرت اول منطقه تبدیل خواهد شد. رشد اقتصادی هشت درصد مدام در برنامه‌های پنج‌ساله تکرار می‌شود و البته تحقق نمی‌یابد. هر‌ازچندی با تکیه بر منابع بانکی، ادعای وام با شرایط مناسب به گیرندگان تسهیلات داده می‌شود؛ درحالی‌که این امر برای بانک‌ها نه مقدور است و نه منطقی. نمونه آن را در وام مسکن برای جوانان می‌توان مشاهده کرد. امروزه با انبوه طرح‌های عمرانی نیمه‌کاره مواجه بوده که بدون توجه به اصل امکان‌پذیری طرح، کلنگ‌زنی شده و هزینه‌های هنگفتی اتلاف شده است و باز هرساله، کلنگ‌زنی‌ها ادامه داشته و بر حجم طرح‌های نیمه‌تمام و رهاشده افزوده می‌شود. بنابراین به نظر می‌رسد شکافی بزرگ میان ذهنیت و انگیزه‌های سیاست‌مدار و عینیت جامعه و امکان اقتصادی کشور وجود دارد. با وجود ناکارآمدی‌های موجود، رئیس‌جمهور، عملکرد خود را حرکت سریع به سمت قله و اتفاقات سال 1401 را توطئه‌ای در راستای متوقف‌کردن این حرکت بیان می‌کند؛ اما پرسش این است که کدام قله منظور بوده و کدام شاخص بهبود شرایط را بیان می‌کند. به راستی چرا مقامات تا این اندازه سخنان به دور از واقعیت‌های اقتصادی و ناممکن بیان می‌کنند؟ پاسخ به این سؤال را باید در زمینه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تبیین کرد. اگر گفته‌هایی در اول انقلاب مانند تأمین مسکن همه آحاد کشورو مواردی مانند آن را بتوان مبتنی بر فقدان تجربه حکومتی دانست؛ اما پس از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب، دیگر فقدان تجربه حکومت‌داری دلیل موجهی نمی‌تواند باشد؛ بلکه باید ریشه آن را در مواردی دیگر جست‌وجو کرد.

*شرق





  تعداد بازديدها: 176


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
پس از ۱۰ سال کشمکش؛‌ سرانجام یادداشت‌های جلال آل‌احمد منتشر می‌شود
۵ کارخانه تولید اقلام تزریقی تعطیل شد
توضیح قوه‌قضاییه درباره بازداشت مدیرعامل پیام‌رسان سروش
آمارها درباره علل آلودگی هوا متناقض است، اما رشد مازوت‌سوزی قطعی است
کیفرخواست آلودگی؛ ۶۱ درصد خودرو، ۳۴ درصد صنایع + نمودار
امام جمعه یاسوج : وضع معیشت طلاب خوب نیست، دولت عملی حمایت کند
واکنش رشیدی کوچی به ماجرای اختلاس واردات چای
بی اطلاعی وزیر ارتباطات از VPN فروشان غیرقابل باور است!
در نشست مجلس و قوه قضائیه؛
رییس قوه قضاییه: امروز جمع قابل توجهی از مردم از لحاظ معیشت امورات روزمره تحت فشار هستند/ انتخابات تمام می‌شود اما در نهایت بداخلاقی‌ها می‌ماند!/ به تخلف دستگاه حکومتی باید جدی تر رسیدگی کنیم
عضو اتاق بازرگانی :دولت رئیسی جراحی اقتصادی انجام داد ولی یادش رفت شکم بیمار را بدوزد
از سوی معاون استان یزد؛
ادعای آتش زدن منازل برخی از اتباع در شهرستان میبد تکذیب شد
مرجعیت خبری صدا و سیما در مرحله هشدار
درخواست جامعه جهانی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به غزه
چرا طالبان یار و زمین بازی تروریست‌ها تلقی می‌شوند؟
افغانستان بهشت امن داعش و القاعده
راغفر، استاد اقتصاد:
فروش نفت خارج از مسیر وزارت تبدیل به فساد شد
یادداشتی از: روزنامه جمهوری اسلامی
سرانجامِ فرزندان دروغِ هولوکاست
دو بیتی "جوهر غیرت" سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
گزارشی از نشست های مخالفان طالبان در ده روز اخیر
بازی جدید با طالبان در مسکو و دوشنبه
ناصر ایمانی فعال اصولگرا:
آنقدر روی امنیت تکیه نکنیم، مردم رفاه و امید هم می‌خواهند/ برخی جریان‌ها به رضایت مردم اعتقادی ندارند
شیخ نعیم قاسم: نتایج جنگ غزه ضد اسرائیل خواهد بود/ مقاومت پیروز میدان است
زعفران ۴۵ درصد گران شد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
گفتاری از استاد شهید علامه شیخ مرتضی مطهری
قیمت بلیت قطار ایران - کربلا اعلام شد / آغاز سفر ریلی به عراق از فردا
شیخ زکزاکی با سید حسن خمینی دیدار کرد
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین محمدکاظم تقوی
چرا کتاب البیع امام خمینی(ره) در میان آثار ایشان فوق العاده مهم است؟
آیت الله آملی لاریجانی: جوانان را از دین فراری ندهیم
اختصاصی
یا فاطمه زهرا(س) پوستری آیینی از خانم شیرین نوشیروان
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش
در حاشیه اظهارات امام جمعه مشهد/ گر تو قرآن بر این نمط خوانی ببری رونق مسلمانی!
یادداشتی از: مرتضی نجفی قدسی
از بسته بودن و خلوتی مساجد بترسیم!
عکس:
اقتصاد فیلترینگ اینترنت در ایران چقدر می شود؟
انتقاد مسیح مهاجری به دولت و مجلس: از مشکلات معیشت مردم خبر ندارید؟ یا خبر دارید و نمی توانید کاری کنید؟/چرا مالیات را بالا می برید؟
امام جمعه شیراز: در دین ما، پزشک محرم نیست
فرماندهان نیروی دریایی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند
رئیس جمهور الجزایر: شورای امنیت فلج شده و اسرائیل توجهی به سازمان ملل نمی‌کند
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین سید ناصر قوامی*
پروپاگاندای رسانه‌ای
رژیم صهیونیستی اعلام کرد؛
ممنوعیت مصاحبه اسرای آزاد شده صهیونیستی
یادداشتی از: علی بیگدلی استاد دانشگاه
آینده غزه به چه سمتی می رود؟
اطلاعیه بزرگداشت و تسلیت
زنده یاد آقای مهدی علیزاده به دیدار معبود شتافت
ما باید خودروسازی را باید به سمت شرایط رقابتی ببریم
وزیر صمت: به جای خودروسازی، خودروبازی می‌کنیم
تحلیل یک اقتصاددان از لایحه بودجه ۱۴۰۳ و آثار آن بر مردم
جامعه ایرانی بین دو سنگ آسیاب تورم و مالیات
نگاهي به چالش‌هايي كه موجب سقوط صنعت لبنيات ايران شد
سهم لبنيات از سفره خانوار فقط 7 دهم درصد


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 490
تعداد بازدید دیروز: 22165
بازدید کل: 61545242
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.