امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 17 آبان 1402 ساعت 00:15:45
حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری: به احمدی نژاد گفتم بالای ابری و فضایی فکر می‌کنی، قهر کرد

ناطق نوری گفت: آقای عسگراولادی در تمام دورانی که وزیر و نماینده امام و نماینده مجلس بود و چه در زمانی که کنار رفت تا دیگران رشد کنند صبر در سختی ها داشت، تهمت ها و ناسزاها او را از میدان به در نبرد و تواضع بی نظیری داشت.

مبارزه تنها فصل مشترک آشنایی حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری؛ مشاور مقام معظم رهبری و رییس حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) با استاد حبیب الله عسگراولادی نیست، او که در جریان انقلاب مو سپید کرده از فراز و فرودهای جریاناتی می گوید که استاد عسگراولادی را تبدیل به مجاهد خستگی ناپذیر، پاکدست و با ایمان کرده است، گوشه ای از ناگفته های حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری از حبیب الله عسگراولادی در دهمین سالگرد ارتحال ایشان را می خوانیم:

* به نظر شما استاد حبیب الله عسگراولادی تا چه میزان به افکار عمومی و حتی به همراهان تشکیلاتی که او را درک نکرده اند شناسانده شده است؟

در حق بسیاری از افراد شاخص مانند مرحوم شفیق، مرحوم لاجوردی، آقای عسگراولادی و حتی مرحوم حیدری جفا شد و آقایان از کنار آنها خیلی عادی عبور کردند این اواخر مرحوم حاج هاشم امانی که زحمات بسیاری کشید و تا مرز اعدام پیش رفت و تجلیلی از ایشان نشد، من در مراسم آقای لاجوردی صحبت کردم، لاجوردی همچنان ناشناخته است، لاجوردی در جامعه به عنوان یک نیروی افراطی و خشن شناخته شده در صورتی که اینطور نبود و درست ۱۸۰ درجه با این مقوله تفاوت داشت و مخالف جدی آن بود علت این موضوع آن است که جو از زمان امام علیه لاجوردی بسیار زیاد بود و دوستان حزب مؤتلفه نتوانستند آقای لاجوردی را معرفی کنند، آقای عسگراولادی هم آنگونه که بود معرفی نشد، با ایشان بسیار احساسی و عاطفی برخورد شد و آنطور که ایشان در واقعیت بود نشان داده نشد.

برادر ایشان مرحوم آقا اسدالله در مصاحبه ای تلویزیونی راجع به زندگی خودش با زبان شیرینی صحبت کرد و در خلال صحبت هایش گفت برادر من؛ آقای حبیب الله به دنبال انقلاب و مبارزه رفت و من به دنبال تجارت رفتم، ببینید همین جمله چقدر می تواند اثر داشته باشد به نظر من برای بازشناسی شخصیت مرحوم عسگراولادی و تبیین سیره ایشان حتی در این حد هم تلاشی نشده است.

عسگراولادی مصداق آیه «ربنا اغفر لنا و لاخواننا الذین سبقونا بالایمان» است

* به نظر شما مرحوم استاد عسگراولادی فارغ از نگاه سیاسی، چگونه انسانی است؟

من نگاه خودم را درباره آقای عسگراولادی در قالب چند روایت می گویم ایشان اولا مصداق آیه ربنا اغفر لنا و لاخواننا الذین سبقونا بالایمان است یعنی قبل از ما که از سال ۴۲ وارد جریان مبارزه شدم ایشان از زمان فدائیان اسلام وارد جریان نهضت امام خمینی شدند این هنوز عنوان نشده آقای عسگراولادی مصداق این آیه است که وقتی انسان آن را در قنوت می خواند زیرا ایشان از گذشته دور در مبارزه بودند.

اگر بگوییم مسلمان از منظر روایت پیامبر کیست باز من معتقدم یکی از مصادیق واقعی مسلمان از منظر پیامبر عسگراولادی است زیرا رسول خدا می فرمایند اَلْمُسْلِمُ مَنْ سَلِمَ النَّاسُ مِنْ یَدِهِ وَ لِسانِهِ، مردم از دست و زبان مسلمان در امان باشند، شما تمام زندگی عسگراولادی را ببینید چه قبل از زندان از تشکیل و تأسیس موتلفه که زمان آشنایی بنده با ایشان بود و چه بعد از زندان و دوران پیروزی انقلاب و بعد از فوتش کسی را نمی توانید پیدا کنید که از دست و زبان آقای عسگراولادی آسیب و ظلمی دیده باشد و واقعا مصداق یک مسلمان بر اساس تعریف معصومین آقای عسگراولادی است.

ندیدم عسگراولادی آبروی کسی را ببرد

در تعریف مؤمن از زبان مبارک امام رضا آمده لا یکون المؤمن مؤمنا حتی یکون فیه ثلاث خصال؛ مؤمن مؤمن نیست مگر با سه خصلت، سُنّةٌ مِن نبیِّهِ صلی الله علیه و آله ، و سنّةٌ مِن ولیِّهِ علیه السلام یک صفت از خدا داشته باشد فأمّا السُّنَّةٌ مِن ربّهِ فکِتْمانُ السِّرِّ، آبروی مردم را نبرد همانطور که خدا ستار العیوب است مؤمن کتمان سر می کندو آبروی کسی را نمی برد مرحوم عسگراولادی حافظه خوبی داشت و از زمان سال ۴۲ که من با ایشان آشنا شدم در جلسات متعددی که در جمع های سیاسی با او بودم ندیدم ایشان آبروی کسی را ببرد حتی مخالفینش در جناح بندی ها شما می بینید عطاالله مهاجرانی مکاتبه ای با آقای عسگراولادی دارد وقتی در احتجاج صحبت می کند از او به عنوان شخصیت مؤمن و متید یاد و از او تجلیل می کند

و أمّا السُّنَّةُ مِن نبیِّه صلی الله علیه و آله فمُداراةُ النّاسِ با مردم مدارا کردن، این آدم غیر از فصل مبارزاتی در تمام جاهایی که حضور داشت گره از مشکلات مردم باز می کرد و تا جایی که می شد افراد را دستخالی بر نمی گرداند، زمانی در یکی از صندوق ها ایشان با یکی از افراد مخالف درگیر شد این درگیری شدت گرفت و مقام معظم رهبری بنده را مأمور رسیدگی به این موضوع کرد من برای بازرسی حقوقی صندوق رفتم و آنجا را شخم زدیم تا یک خلاف مالی از آقای عسگراولادی دربیایدکه گزارش داده بودند چیزی پیدا نشد و ماجرا به سود ایشان تمام شد و فردی که از ایشان شکایت کرده بود از من گلایه کرد، حتی گاهی به ایشان توهین می کردند ولی هیچ جواب تندی نمی دادند.

عسگراولادی صبر در سختی ها و تواضع بی نظیری داشت

و أمّا السُّنَّةُ مِن ولیِّهِ علیه السلام فالصَّبرُ فی البَأْساءِ و الضَّرّاءِ، صبر هم در دورانی که سمتی دارد و نماینده امام و وزیر است و تشکیلات بزرگی در اختیار دارد می بینید در آن قضایا خودش را گم نکرد این صبر در دوران فراخ این است که پول و مقام و عنوان تو را نگیرد. آقای عسگراولادی در تمام دورانی که وزیر و نماینده امام و نماینده مجلس بود و چه در زمانی که کنار رفت تا دیگران رشد کنند صبر در سختی ها داشت، تهمت ها و ناسزاها او را از میدان به در نبرد و تواضع بی نظیری داشت.

* در این خصوص خاطره ای دارید؟

من از سال ۸۴ که شورای هماهنگی را مدیریت می کردم به علت حضور احمدی نژاد و قضایایی که پیش آمد من کنار کشیدم آقای عسگراولادی با حاج احمد کریمی با آقا باهنر و محمدعلی امانی سه جلسه صبحانه در دفتر بازرسی، پهلوی من آمدند تعبیر آقای عسگراولادی این بود: آقای ناطق ما از شما خواهش می کنیم بیایید ما را جمع کنید، من خجالت کشیدم، این پیرمردی که من خودم قائلم پیشکسوت است و او سال های قبلتر از من در جریان مبارزه بوده و سال ها در زندان روزگار گذرانیده و تبعید و آزار شده به من آمده و می گوید ما را جمع کن البته ما بی ادبی کردیم و قبول نکردیم و به ایشان گفتم حاج آقا شما اینطور صحبت می کنید شما پیشکسوت هستید و جزو تشکیلاتی ترین نیروها بودید اصلا مؤتلفه را از هیچ با مرحوم عراقی راه انداختید آن وقت من بیایم شما را جمع کنم.

ایشان متواضعانه گفت حاج آقا شما یک خصوصیت داری که کسی ندارد و آن این است که ۴۰ نفر ما را در جامعه روحانیت می نشانی و در گرمای ظهر عمامه را می گذاری بغل و همه حرف های تکراری می زنند و شما همه را دقیق گوش می دهید و با خنده استقبال می کنید و اینها گمان می کنند وحی منزل گفته اند و اصلا به روی خودتان نمی آورید همه را با حوصله گوش می دهید و می گذارید کنار و جمعبندی خودت را می کنی و از همه رأی می گیری این هنر را ما نداریم شما بیا ما را جمع کن، ببینید این تواضع و اخلاق یکی از نشانه های بارز مؤمن است.

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است آقای عسگراولادی آدم متواضع و اخلاقی و بی هوای نفس بود اگر هوای نفس بود اجازه نمی داد تا یک طلبه جوانی بیاید و اینطور مدیریت کند و به عنوان عضو شورای هماهنگی و یا شورای انتخابات بنشیند و من آن بالا صحبت کنم، و در عین حال آنجا که لازم بود این آدم نجیب و اخلاقی انجام وظیفه کند بدون رودروایسی بود یعنی حجب و حیا و نجابت مانع از حق گویی نمی شد و اگر می دید دارد به انحراف کشیده شود محکم می ایستاد.

عسگراولادی گفت احمدی نژاد فکر می کند، اسلام را فقط او می شناسد و او فقط انقلاب کرده است

* در برهه های حساس سیاسی این مقولات چطور در آقای عسگراولادی بروز و ظهور می کرد؟

همان سال ۸۴ جلسه شورای مرکزی در دفتر من تشکیل می شد ۵ کاندیدا داشتیم لاریجانی، محسن رضایی، ولایتی، توکلی و احمدی نژاد اعلام آمادگی کرده بودند اعضا شورا من، عسگراولادی، تقوی، جمشیدی، حسین فدایی منشی جلسات بود که حتما نوشته های آن جلسات را دارد ما قرار گذاشته بودیم برای هر کاندیدا دو جلسه بگذاریم و از اهداف آنها و طرح هایشان بپرسیم و اشکالات مدیریتیشان را پاسخ بدهند ما جلسات را می گذاشتیم آقایان می آمدند و قرار بود در این جلسه هرکس رأی بیاورد بقیه کاندیداها به نفع او کنار بروند که اکثرا هم زیر این موضوع زدند.

آقای احمدی نژاد همواره می گفت من برای اداره کشور طرح دارم و بقیه ندارند این آقای ناطق نمی گذارد من طرح را بگویم چندین بار من این موضوع را شنیدم از آقای باهنر خواستم یک جلسه اضافه برای او بگذارد در جلسه من و آقای عسگراولادی و احمدی نژاد حاضر شدیم من از بقیه خواستم صحبت نکنند و ایشان تا آخر صحبت هایش را انجام بدهد تقریبا اگر اشتباه نکنم او یک ساعت و سه ربع حرف زد من سرفصل ها را در دفترچه می نوشتم و اصل موضوع را فدایی یادداشت می کرد وقتی صحبت های احمدی نژاد تمام شد آقای عسگراولادی کنار دست او نشسته بود برگشت به من نگاه کرد و گفت: حاج آقا این برادر ما گمان می کند اسلام را فقط او می شناسد، این برادر ما گمان می کند امام را فقط او درک کرده است، این برادر ما گمان می کند انقلاب را فقط او انجام داده است.

به احمدی نژاد گفتم فضایی فکر می کنی، قهر کرد

من بعد از آقای عسگراولادی گفتم: آقای احمدی نژاد من حرف هایت را خیلی دقیق گوش دادم من سرفصل هایی که نوشتم یک صفحه و نیم شده اما انصافا هرچه فکر کردم نفهمیدم چه می گویی بعدا هم مشخص شد او فضایی فکر می کند، ادامه دادم بالای ابری و فضایی فکر می کنی از همانجا از همه قهر کرد و در کنگره ما نیامد و بعدا گفت من با شما نیستم، نگاه کنید آقای عسگراولادی با کسی تعارف ندارد در آن جلسه رسما، راحت و جدی اما محترم نقدش را به احمدی نژاد گفت این مشخص می شود او آدمی است که حق را مؤدب می گوید و حق گویی او را به پرخاشگویی و پرخاشگری نمی کشاند ادب و اخلاق را رعایت می کند آقای عسگراولادی مجموعه ای از خصلت های نیکو بود.

منبع: ویژه نامه دهمین سالگرد ارتحال مرحوم عسگراولادی





  تعداد بازديدها: 994


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
عربستان و ترکیه: اسرائیل باید فوراً از اراضی سوریه خارج شود
علت برگزار نشدن جشن نیمه‌شعبان در دفتر آیت‌الله بیات زنجانی چه بود؟
آیت‌الله العظمی سید علی‌محمد دستغیب: در وضعیت کنونی و هجوم دشمنان اسلام بر هر یک از آحاد ملّت مسلمان ایران لازم است که از مقام رهبری انقلاب دفاع کنند/ بدون شک رئیس جمهور آمریکا و سران رژیم صهیونیستی دوست و خیرخواه ملّت عزیز ایران نمی‌باشند
ادعای وال استریت ژورنال: میانجی‌گران می‌خواهند دو طرف بر سر تعهد به دیپلماسی و کاهش تنش‌ها توافق کنند
ایران: اجازه طرح مطالب خارج از چارچوب پرونده هسته‌ای در مذاکرات را نمی دهیم
یادداشتی از: رضا رئیسی
آقایان وزارت خارجه! آیا حواس‌تان هست؟
فوری/ مذاکرات جمعه لغو شد / مخالفت آمریکا با 3 خواسته ایران / ویتکاف فردا بر می گردد / افزایش 3 درصدی قیمت نفت
همراهی "غزلی از علی اکبر پورسلطان" در فراق حضرت حجت (عج)
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی
ضرورت حفظ و مرمت مساجد و قرآن‌های آسیب‌دیده به عنوان میراث فرهنگی
حضرت امام با مدعیان ارتباط با امام عصر(عج) چه برخوردی داشتند؟
سیف الاسلام قذافی کشته شد / مرگ او چه تأثیری بر آینده لیبی خواهد گذاشت؟
F-35 آمریکایی، پهپاد ایرانی را پس از نزدیک شدن به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن سرنگون کرد / شاهد 129 چه نوع پهپادی است؟
گزارش تصویری:
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی. در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/11/14
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.
علی مطهری: طبق قانون اساسی راهپیمایی آزاد است، مگر اینکه مسلحانه یا مخل مبانی اسلام باشد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
هشدار و اندرزی در منبر: برای دنیای بدون فیلتر آماده شوید!
روایت سید محمود دعایی از قاطعیت حاج احمدآقا به هنگام فرود هواپیمای امام
در مراسم تجدیدمیثاق رئیس و مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام؛
سید حسن خمینی: یک کودتای سخت گذشت؛ تا زنده هستیم از اینها هست، اما باید آسیب شناسی کنیم/ فاجعه‌ای که می‌توانست ایران و کل منطقه را به بحران بکشد به پایان رسید؛ درس بگیریم، چه شد که به آنجا رسیدیم؟
در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام؛
سید حسن خمینی: «بغض» را در جامعه پایین بیاورید/ باید به اقشار کم درآمد و پایین دست رسیدگی کرد/ حتی کسی که با ما از در ناسزاگویی می‌آید را هم جذب کنیم/ باید دینی عرضه کنیم که بتواند جامعه ما را یکپارچه کند
سی‌ان‌ان: گزینه‌های ترامپ در قبال ایران محدود است

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
قصیده ی "جانی مظلوم کُش" سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
اختصاصی:
گزارش تصویری: امامزاده سید عبدالوافی(س) در کلارآباد مازندران
آیت‌الله غروی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه: صدای مردم شنیده شد/ رقیب بدی به نام «شبکه‌های اجتماعی» داریم/ کسانی که دشمنی‌شان بر ما ثابت شده، دلسوز ما نیستند/ 80 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است
آخرین صفحه یادداشت های روزانه شهید حسن باقری به قلم شهید رشید + عکس
وزارت اطلاعات بیانیه صادر کرد
گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)
آمریکایی‌ها گورهایشان را آماده کنند/ غرب آسیا به آتش کشیده خواهد شد/ عراقی‌ها اجازه نمی‌دهند به ایران تعرض شود
آیت‌الله جوادی آملی: آمریکا و رژیم صهیونیستی توان آسیب زدن به ایران را ندارند
در نهم بهمن ۵۷؛
پیام مهم امام خطاب به ملت ایران
حضرت امام چگونه با بختیار اتمام حجت کردند؟
امام خمینی(ره): منطق کارتر منطق معاویه است/همۀ جنایات از امریکاست
خطیب، وزیر اطلاعات: باید شرایط اظهارنظر مردم فراهم شود
روایت روحانی از کنترل تنش با ترامپ:
در سال ۹۸ سه بار تا مرز جنگ رفتیم، یعنی آن‌جا که ما پهپاد «گلوبال هاوک» را زدیم / پیام محکمی نوشتم و زنگ زدم به عراقچی که این پیام را از طریق سوئیس به آمریکا بفرست؛ گفت با جایی هماهنگ نکنم؟ گفتم نه، فقط فوری همین الان آن را به سوئیس منتقل کن
حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و آغاز جشن‌های چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
در مراسم تجدیدمیثاق اعضای هیئت دولت با آرمان های حضرت امام؛
سید حسن خمینی: با مخالفانمان صحبت کنیم و اشتباهاتمان را بپذیریم/ انقلاب اسلامی یک قهرمان داشته و آن هم «مردم» بودند/ امام از روز اول با مبارزه مسلحانه موافقت نکرد
در حرم مطهر حضرت امام؛
پزشکیان: شهدا نرفتند شهید بشوند که ما برای عده ای قلدری کنیم و به مردم خدمت نکنیم/ مردم سخنرانی های مرا گوش نمی کنند، رفتار مرا می بینند/ با مردم باید با مهربانی برخورد کنیم/ من اگر هستم برای این هستم که خدمتگزار مردم عزیز باشم
الحیدری: سفارت‌ها و پایگاه‌های آمریکایی را به جهنم تبدیل می‌کنیم
محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان:
تقاص سیاست «تحریم‌ها کاغذپاره‌اند» را مردم دادند؛ یکی باید بایستد و بگوید ما می‌خواهیم از این مسیر برگردیم / واقعیت این است که ما آنچه از دست دادیم، عقل اقتصادی است؛ این روند باید اصلاح شود / این مسیر باید تغییر کند، اگر تغییر نکند، فشار‌ها بیش از گذشته می‌شود
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.
پیام تسلیت سید حسن خمینی به حجت الاسلام و المسلمین شاهمرادی
سخنگوی ارتش: دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ می‌دهیم/طرح‌های لازم برای دفاع تدوین شده/پایگاه‌های آمریکایی در تیررس ما است/ سامانه‌های پدافندی که آسیب دیده‌اند آماده به کار و یا جایگزین شدند/ناوهای هواپیمابر آمریکا در مقابل موشک‌های هایپرسونیک ما آسیب‌پذیرند


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 4769
تعداد بازدید دیروز: 8218
بازدید کل: 78361398
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.