امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 19 شهريور 1402 ساعت 23:27:36
وزیر اطلاعات: در چند وقت گذشته ۴۰۰ بمب کشف و خنثی شد

وزیر اطلاعات، گفت: گزارش‌های فراوانی به دست ما می‌رسد که سعی دارند از یک آشوب ساختگی بهره دیگری ببرند، در این مدت ما حدود 400 بمب جمع کردیم که بنا بوده بیش از 40 عدد از آن‌ها در ایام دهه محرم در هیأت‌ها منفجر شود.

حجت الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات دولت سیزدهم در برنامه «بدون توقف» شبکه سه سیما، در پاسخ به این سؤال که تعریف شما به عنوان وزیر اطلاعات، از وزارت اطلاعات چیست، گفت: وزارت اطلاعات ثمره انقلاب اسلامی ماست و در آستانه چهلمین سالگرد تأسیس خودش قرار دارد، وزرات اطلاعات در سال 63 بر اساس مصوبه مجلس و قانون و با ادغام نهادهای اطلاعاتی مختلف شکل گرفت و تلاش می‌کند که یک سرویس اطلاعاتی در تراز نام جمهوری اسلامی باشد و مجمو‌عه‌ای باشد که بتواند نسبت به آن چه امنیت نظام و کشور و ملت ما تأمین می‌کند برقرار کند. همچنین لازم است یادی کنم از مرحوم ری شهری که پایه‌گذار این مجموعه بودند و آنچه داریم از اندوخته‌ها و روحیه انگیزشی افرادی است که در این مجموعه تلاش کرده و حتی به شهادت رسیدند.

وی در ادامه تصریح کرد: نیروهای وزارت اطلاعات معمولا از میان افراد انقلابی، خطرپذیر، شجاع، متعهد، فداکار و جهادی که شبانه‌روز خودشان را برای تأمین امنیت نظام می‌گذارند گزینش می‌شوند. با توجه به گستردگی حساسیت‌هایی که تمام دستگاه‌های اطلاعاتی نسبت به پیشرفت و اقتدار این کشور دارند، طبیعتا یکی از وظائف مهم در تأمین امنیت برعهده وزارت اطلاعات است. این دستگاه به عنوان رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور با کمک و یاری و هم افزایی با جامعه اطلاعاتی و امنیتی تمام تلاش خود را برای مقابله با هر توطئه‌ای که در جهت سلب آرامش جامعه و مردم ما هست را به کار گرفته و شرایطی فراهم می‌کند که این آرامش برقرار بشود.

وزیر اطلاعات همچنین یادآور شد: این وزراتخانه عملا وظائف 5 گانه‌ای را در مبارزه با رژیم صهیونیستی و نظام سلطه، تروریسم، براندازان، جاسوسی و نفوذ، مفاسد اقتصادی و مبارزه با ناکارآمدی برعهده گرفته و همچنان وظیفه خودش می‌داند با اشراف اطلاعاتی و صیانت از مردم و دارایی‌های کشور عزیزمان و هم‌افزایی با تشکیلات اطلاعاتی و  اطلاعات مردم و فعال شدن در دیپلماسی پنهان و غیررسمی بتواند در جهت ارتقای امنیت کشور و اقتدار کشور در سطح منطقه و دنیا عمل کند.

خطیب در پاسخ به این سؤال که در خصوص اتفاقات سال گذشته کشور چه پیش‌بینی از شرایط داشتید و آیا هشدارهای لازم را داده بودید، گفت: معمولا برآوردهای امنیتی و اطلاعاتی در دوره آیت‌الله رئیسی هر ساله تقدیم مسؤولان می‌شود و در این دو سال هم این اتفاق افتاده و معمولا هم به تأکید جامعه اطلاعاتی می‌رسد و این گزارش صرفا نگاه وزارت اطلاعات نیست بلکه برآوردی است از مسائل اطلاعاتی و امنیتی توسط کلیه دستگاه‌های اطلاعاتی کشور. در بیانیه تبیینی هم که با سپاه منتشر کردیم در آن جا به بخش‌های قبل، بعد و حین آشوب پرداخته شده ولی به طور طبیعی بعضی نکات وجود دارد که شگفت‌سازهایی باعث تقویت آشوب با عدم آن آشوب می‌شود و در سال گذشته چنین اتفاقی افتاد.

وی همچنین تصریح کرد: این پیش‌بینی را کرده بودیم که سه ضلع سرویس‌های طلاعاتی، اندیشکده‌ها و تشکل‌های شبه دولتی در خارج و تشکل‌هایی که معاندین نظام محسوب می‌شوند به دلیل تجزیه طلبی و یا تروریست بودن و به دلیل وابستگی به رژیم سابق نسبت به نظام و ملت ما موضع براندازانه دارند، آنها تصمیماتی را در پایان سال 1400 طراحی کردند که مستندات آن موجود است و امیدواریم به کمک دیگر جامعه اطلاعاتی و صداوسیما بتوانیم آن را به سریال یا فیلمی تبدیل کرده و تقدیم مردم کنیم، آنها با حدود بیش از 50 سرویس اطلاعاتی جلسات مختلفی را در کشورهای مختلف و در تاریخ‌های مختلف برگزار کردند و  بیش از 200 رسانه را برای این کار آموزش دادند، آنها با کمک تشکل‌های شبه دولتی برای آموزش تحرکات براندازانه خودشان پیش بینی کردند و عملا با کمک گرفتن از ابزار فضای مجازی و رسانه توانستند این فتنه و توطئه و آشوب را برپا کنند.

خطیب در بخش دیگری از برنامه گفت: در تاریخ استقلال کشور و انقلاب همواره کسانی که پیشرفت و اقتدار و رشد متکی به خود و پویایی ملت را نمی توانستند ببینند تلاش کردند با فتنه‌های مختلفی نسبت به براندازی اقدام کنند و از همان اول انقلاب نگاه براندازانه داشتند و از آنجا که نتوانستند به هدف خود برسند، فشار را از طرق دیگر در کودتاها، جنگ، تحریم، تهاجم فرهنگی و حوادثی که در 88، 98 ایجاد شد بر مردم وارد کرده و سعی کردند اگر اختلاف و اعتراضی وجود داشته آن را به آشوبی تبدیل کنند که نتیجه براندازانه داشته باشد.

این مقام امنیتی با اشاره به اینکه  دشمنان در اندیشکده‌های خودشان 14 دلیل را عامل عدم موفقیت خودشان دانستند، اظهار کرد: لذا بر اساس آن یک جنگ ترکیبی تجمیع کردند و شاهد هستیم همچنان اقدامات تروریستی را در کنار اقدامات آشوب طلبانه دنبال کردند.

وی با بیان اینکه هیچ کس نیست که چه موافق و چه مخالف شرایط حکمرانی، نابودی کشورش را بخواهد، اظهار کرد: بنابراین آنچه که منشأ آشوب و خسارت می‌شود، یا اینکه دارایی‌ها را هدف قرار می‌دهد و در رشد اقتصادی خلل وارد می‌کند، بهره‌ای است که دشمن از این بسترهای سلایق و نارضایتی می‌برد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا می‌شد جلوی اعتراضات را گرفت، گفت: هر اتفاقی که برای ملت‌مان بیفتد، از هر قومیتی یا هر جنسی ملت ما بوده و برای ما عزیز هستند، عظمتی که رهبر فرزانه در عفو گسترده ایجاد کردند ببینید، ایشان می‌فرماید که اگر تلاشی برای ایجاد آرامش و امنیت کشورمان می‌کنیم در جهت این است که بتوانیم زمینه ارتقای پیشرفت را فراهم و دست‌های ایادی را قطع کنیم. اگر اطلاعیه‌های وزارت اطلاعات را دیده باشید، اساسا چند نفر از این دشمنان دور هم جمع می‌شوند که یکی را بکشند تا بتوانند کشته‌سازی درست کنند، گزارش‌های فراوانی به دست ما می‌رسد که سعی دارند از یک آشوب ساختگی بهره دیگری ببرند، در این مدت ما حدود 400 بمب جمع کردیم که بنا بوده بیش از 40 عدد از آن‌ها در ایام دهه محرم در هیأت‌ها منفجر شود.

وزیر اطلاعات در پاسخ به این سؤال که چرا دشمن در آخرین تلاش خود حجاب را هدف قرار داد، گفت: ملت ما ممکن است از ابعاد مختلف چه اقتصادی و اجتماعی و چه فرهنگی انتظاراتی داشته باشد که بخشی از  از آن برآورده نشده باشد و طبیعتا نارضایتی آنها شناخته شده است دشمن هم موج سوار خوبی است و از آن موارد بهره‌برداری می‌کند. ما وظیفه داریم، بتوانیم اینها را به نحوی پیگیری و برنامه‌ریزی کنیم که انتظارات مردم هم محقق شود.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا اقدامات و تمهیدات وزارت اطلاعات رسانه‌ای نمی‌شود، یادآور شد: ضعف رسانه‌ای را قبول دارم، چنانکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با هیأت دولت اشاره کردند به ضعف توان رسانه‌ای مجموعه، اما این را هم در نظر بگیرید که وقتی با 200 رسانه طرف هستید که متکی هستند به سرمایه‌های بی حد و نصاب دنیا و در کنارش شما یک صداوسیما و چند رسانه ارزشی و انقلابی و فعالان جهادی در فضا مجازی، اینها از نظر ظاهری و کمی قابلیت قیاس ندارند.

خطیب همچنین اظهار کرد: این بیش از 50 سرویس اطلاعاتی در سال میلادی جاری بودجه‌شان از بودجه کشور ما بیشتر است، البته این سرویس‌های اطلاعاتی دو دسته هستند یکی نیابتی که معمولا بار فعالیت سرویس‌های بزرگتر را تأمین می‌کنند و عمده سرویس‌هایی که علیه کشور ما فعالیت دارند سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس، رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند که فعالیت‌ها را تقسیم‌دهی و جهت‌دهی می‌کنند.

وزیر اطلاعات در پایان در خصوص اینکه این سرویس‌ها در کشور ما به دنبال چه هستند، گفت: به دنبال براندازی، آمدند نزدیک مرز ما کارخانه اسلحه سازی راه انداختند دیدیم همه تولیدات به ایران قاچاق می‌شود، یک منطقه اقلیم کردستان عراق که نیمچه استقلالی دارد مرکزی شده برای سرویس‌های دنیا، یک مرتبه می‌بینیم که تمام تجزیه طلبان مرده در آنجا زنده می‌شوند، یا کشوری مثل آلمان همه پرچم‌های مخالف ایران را در یک میدان جمع می‌کند، یا رئیس جمهور یک کشور می‌گوید در ایران انقلاب شده است.





  تعداد بازديدها: 1088


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اطلاعیه:
برگزاری مراسم جشن باشکوه عید سعید غدیر در هیئت انصارالخمینی(ره)
یادداشتی از:حجت الاسلام محمدرضا یوسفی
تسخیر دولت، تخریب اقتصاد: معضلات ساختاری و وزیر پیشنهادی
در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی ایلام؛
پزشکیان: بنده اصلاح‌طلبی پایبند به اصول هستم/ ما داریم با آمریکا و اروپا با نگاه به سیاست‌های مقام معظم رهبری مذاکره می‌کنیم
در پیامی در شبکه اکس مطرح شد؛
هشدار جدید عراقچی پس از تهدید امروز تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام: خطای راهبردی بزرگ دیگر سه کشور اروپایی، ایران را وادار به واکنش قاطع خواهد کرد
از دفن مجسمه عظیم شاه عباس در اصفهان تا نصب تندیس آرش کمانگیر در تهران / ایرج محمدی کیست؟
یادداشتی از: مهرداد خدیر
دست‌بردار شیخ/ تا کی بهره از باورهای مذهبی مردم؟
ارسال حجم گسترده‌ای از پیامک‌ به نمایندگان در مخالفت با مدنی زاده/ باید به صورت جدی پیگیری شود
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
نظر آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی درباره حاج رحیم ارباب
سفارش ویژه علامه طباطبایی درباره دختران
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/3/19
محسن مهرعلیزاده: جامعه زیر بار فشارهای اقتصادی فرسوده شده و تنها کورسوی امید، نتیجه مذاکرات است/ برجام قربانی سیاست داخلی شد؛ مخالفان دیروز، امروز در پی احیای آن‌اند/ تمرکزگرایی مانع توسعه است
یادداشتی از: رضا غبیشاوی
اولین حمله دریایی اسرائیل به یمن / دریای سرخ، میدان جدید ایران و اسرائیل
جنگنده‌ای که صنعت دفاعی ایران را متحول کرد
قوانین سختگیرانه‌تر برای برخورد با اتباع غیرمجاز اعمال می‌شود
در نشست فصلی شورای حکام چه می‌گذرد؟
نمایش گروسی و شرکایش
اسرائیل درباره ایران بیانیه صادر کرد
نفرین به یهود؛ دلیل تبعید شهید قاضی طباطبایی
گروسی: ایران به اسناد بسیار محرمانه آژانس دست یافته و این بد است
یادداشتی از: حجت الاسلام مسیح مهاجری
کاظم صدیقی همان موقع که پرونده باغ ازگل افشا شد، به جای آنکه از امامت جمعه و سمت هایش کناربرود، بی صداقتی به خرج داد و آن را توجیه کرد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اعطای دکترای افتخاری از یک دانشگاه اروپایی به احمدی‌نژاد و نتانیاهو (+عکس)
طبق آیات قرآن و حدیث، جنس فرشته از چیست؟
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/3/12
اطلاعیه:
برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه و مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (س)
یادداشتی از: محمدكاظم انبارلويی
امام امید و ایمان!
یادداشتی از: حجت الاسلام علی اکبر سبزیان
اسطوره‌ای به نام روح‌الله
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه و مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (س)، در هیئت انصارالخمینی (س) 1404/3/15
انتقاد عروس حضرت امام (ره) از تقلیل عفت عمومی به حجاب
سیدحسن خمینی: حق نداریم در مسجد کسی را راه بدهیم و کسی را راه ندهیم/ مسجد سنگر است؛ شما حق ندارید بگویید سنگر اختصاص به من دارد
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
علت فقر عمومی از نظر امام خمینی(س)
به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام(ره)؛
پزشکیان در حرم امام: اگر به گفتار امام عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند به ما زور بگوید/ دشمنان می‌خواهند با قومیت‌‌گرایی در داخل کشور دعوا بیندازند/ آمریکا به ما می‌گوید حق ندارید اورانیوم غنی‌سازی کنید، اما هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ناحق نخواهد رفت
یادداشتی از: حجت الاسلام رشید داودی
برای آن حقیقتِ مستور
بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله)
منتجب‌نیا: امروز اگر امام حضور داشت حتما با اجبار مخالفت می‌کرد/ اگر مسئولین می‌خواهند این نظام حفظ شود، باید دست از فشار و زور بردارند
پیام مقام معظم رهبری به حجاج بیت‌الله الحرام
یادداشتی از: سید مصطفی میرزاباقری برزی
از نوار کاست تا کدهای دیجیتال؛ امتداد رسالت رسانه‌ای امام خمینی(س) در عصر دیجیتال
دکتر روحانی: در فروردین ۱۴۰۰ فقط امضای عراقچی مانده بود تا توافق شود/ حداقل ۲ هزار میلیارد دلار مستقیم و غیرمستقیم ضرر کردیم
در مراسم سی و ششمین سالگرد رحلت امام؛
سیدحسن خمینی: هدف دشمنان دور کردن مردم و دلهای نسل های جدید از امام ماست/ انقلاب ما مردمی ترین انقلاب در طول تاریخ بوده است/ برای یک ملت هیچ چیز به اندازه عزت کلیدی نیست
توصیه مهم حاج آقا مجتبی تهرانی درباره شب و روز عرفه
یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه / سفارت عراق در دمشق تعرض به دفتر آیت الله سیستانی را محکوم کرد


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 5436
تعداد بازدید دیروز: 16323
بازدید کل: 75966807
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.