امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 18 آبان 1395 ساعت 22:30:19
کامنت مهندس سید ناصر رادمهر در مورد "ویژه‌نگاشت «الف» دربارهٔ انتخابات ۲۰۱۶ ریاست‌جمهوری امریکا"

در پی درچ مطلبی با عنوان  "ویژه‌ نگاشت «الف» دربارهٔ انتخابات ۲۰۱۶ ریاست‌جمهوری امریکا" اینجا مهندس سید ناصر رادمهر کامنتی ارسال که بدلیل اهمیت موضوع تقدیم شما علاقه مندان می گردد:

1- چرا افکار عمومی و نخبگان کشورهای مختلف پروسه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده را پیچیده ، طولانی و هیجان انگیزترین انتخابت می دانند؟

چرا ساختار حکومتی آمریکا چنین پروسه طولانی و چند لایه ای را برای انتخاب رییس جمهور برگزیده است؟

آیا سایر کشورها قادر به برگزاری پروسه مشابه در انتخابات خود هستند؟

آثار و برکات انتخابات مذکور در فرایندی پیچیده و طولانی حامل چه آثار و برکاتی برای آمریکا تلقی می گردد؟

2- پس از جرج واشنگتن و جان آدامز که اولین و دومین روسای جمهوری آمریکا بودند تمامی روسای جمهور از جایگاه روشن حربی برخودار بودند که سهم دو حزب جمهوری خواه و دمکرات 38 دوره می باشد که 4 دوره مربوط به دوران حزب دمکرات - جمهوری خواه و 18 و 16 نیز به ترتیب در اختیار جمهوری خواهان و دمکراتها بوده است.

3- پس از استقلال آمریکا در سال 1776 کمیته 11 نفره ای با مطالعه شیوه های مختلف مورد استفاده در ایالات مختلف شامل انتخاب توسط کنگره ، انتخاب توسط فرمانداران ایالات، انتخاب توسط مجالس قانونگذاری ایالات، انتخاب توسط گروه ویژه‌ای از اعضای کنگره و انتخاب مستقیم توسط آرای مردم مدل کالج‌های انتخاباتی اولیه را ارائه کرد که با تغییراتی بعنوان طرح کالج‌های انتخاباتی مورد عمل قرار گرفت.

4- قانونگذاران آمریکایی معتقدند انتخاب سیستم کالج‌های انتخاباتی باعث می گردد تا بین دولت فدرال و حکومت ایالات نوعی تعادل بر قرار گردد همچنین ضمن حفظ مشارکت عموم به ایالات کم جمعیت حق حضور بیشتری داده می شود انتخابات مستقل و فارغ از نفوذ کنگره قابل اجرا است بطوریکه رئیس جمهور انتخابی از استقلال عمل برخوردار و از نفوذ سیاسی گروه‌های قدرت مصون می‌ماند. همچنین معتقدند با این شیوه عرصه انتخاب رئیس جمهور را از توده گرایی و پوپولیسم فاصله گرفته و نخبه گرایی نیز عینیت بیشتری می یابد.

5- انتخاب رئیس جمهور از بین نامزدهای اعلامی و پس از طی فرایند رقابتهای انتخاباتی درون حزبی که بین نامزدهای یک حزب انجام می شود بر اساس سیستم موسوم به الکتورال یعنی : مردم برگه هایی که حاوی نام نامزدها است را به صندوق می اندازند که به معنی انتخاب فرد مذکور نیست بلکه رای‌دهندگان هر ایالت فهرستی از انتخاب کنندگان رئیس‌جمهور (electors) را انتخاب می‌کنند که تعداد آنها هم برابر با تعداد سناتورها و نمایندگانی است که آن ایالت در کنگره دارد. انتخاب کنندگان هر ایالت مدت کوتاهی پس از انتخابات در پایتخت آن ایالت گرد می‌آیند و آرای خود را برای کاندیدایی به صندوق می‌اندازند که بیشترین آرای مردم را در ایالت آنها کسب کرده است. یعنی کاندیدایی که بیشترین آرا را در هر ایالت به‌دست می‌آورد در واقع صاحب همه آرای انتخاباتی آن ایالت می‌شود.

6- انتخابات ایالات متحده از درون احزاب ایالات مختلف آغاز و سپس با مشخص شدن نامزدهای جدی هر حزب انتخابات درون حزبی پیگیر و در نهایت رقابت انتخاباتی بین نامزدهای دو حزب در کنار سایر نامزدهای احتمالی انجام می شود یکسال تلاش انتخاباتی باعث می گردد تا افکار عمومی مردم جهان و ایالات متحده خواسته یا ناخواسته درگیر مباحث فی مابین نامزدهای انتخاباتی این کشور قرار گرفته و طبیعتا همچون افکار عمومی ایالات متحده نسبت به موضوعات داخلی و بین المللی مورد تأکید نامزدها حساس و اعلام موضع نمایند.

7- نخبگان و سیاست گذاران آمریکایی معتقدند که با طی چنین فرایند انتخاباتی است که ایالات متحده با توجه به عمق استراتژیکی که دارد بتواند نسبت به همسو سازی یا آماده سازی افکار عمومی و بین المللی را با اهداف و اقدامات آتی این کشور فراهم کند چنانکه حداقل طی هفت دوره انتخابات گذشته مقامات ، کارشناسان رسانه ها و افکار عمومی کشورمان در سطحی قابل توجه نفیا و اثباتامتأثر از مواضع و دیدگاههای نامزدهای انتخاباتی آمریکا بودند بطوریکه بعنوان مثال بخشهای مختلف سیما طی شبانه روز ساعات قابل توجهی را به ساخت و پخش برنامه های مرتبط اقدام می کند.

8- انتخابات ریاست جمهور آمریکا مبتنی بر مولفه های مثر مختلفی مانند فعالیت لابیها است بطوریکه آمریکا را کشور لابی هم می شناسند سالها است رسانه ها و کارشناسان کشورمان با ذکر مستنداتی بر اثرگذاری بی بدیل لابیهای سیاسی ، اقتصادی ، نظامی ، امنیتی و بین المللی مانند یهود(آپک) یا اعراب ، سازندگان سلاح و غیره در روند انتخاب رییس جمهور تأکید می کنند بنابراین شاید مهمترین سوال برای کشورمان این باشد که لابی حامی ایران از چه جایگاهی در انتخابات این کشور برخودار است؟ آیا تا کنون برای ایجاد لابی هر چند نحیف و مختصر اقدام شده است؟ آیا می توانیم با بکارگیری لابی با قدرت گیری فزاینده به تغییر مسیر سیاستگذاران آمریکایی دست یابیم؟ آیا همانطور که در خصوص اثرگذاری بی بدیل لابی صهیونیستی در آمریکا و انتخابات ریاست جمهوری این کشور مدعی هستیم می توانیم مدعی ایجاد بستر مناسبی برای دست یابی کشورمان به چنین قدرت اثرگذاری در آمریکا امیدوار باشیم؟ مشکل کشورمان در سازماندهی و بکارگیری ایرانیان مقیم بعنوان لابی ایرانی برای اثرگذاری در صحنه سیاسی و تصمیم گیری این کشور چیست؟





  تعداد بازديدها: 4086


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اطلاعیه هیئت انصارالخمینی (ره)
در پی درگذشت مرحوم مغفور حاج حسن پورسلطان
تصاویری از رزمنده ی بسیجی مرحوم مغفور حاج حسن پورسلطان در دوران دفاع مقدس
پوستر:
اطلاعیه درگذشت حاج حسن پورسلطان پدر شهید علی اصغر
سفیر انگلیس در تل‌آویو:
برای دفاع از اسرائیل حاضریم خود را به خطر بیندازیم
عراقچی: رفتار متناقض اروپا و انگلیس، استاندارد‌های دوگانه آنها را در قبال حقوق بشر آشکار می‌کند
نماینده مجلس: کسی که برای خرید گوشی ۴۰ میلیون هزینه می‌کند باید مالیاتش را هم بدهد
در همایش بین‌المللی داوری؛
انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور: هدایت و راهبری جامعه حقوقی به ویژه حقوقدانان بین‌الملل در جلوگیری از تحمیل هزینه به کشور در معاهدات بین‌المللی بسیار موثر است/ برای ممانعت از تکرار آسیبهای حقوقی باید از معاضدت‌های حقوقی بخش دولتی و خصوصی بهره بگیریم
دستیار اجتماعی رییس جمهور: کاهش سن تمایل به مهاجرت به زیر ۱۸ سال
یادداشتی از: جعفر گلابي
فشار انبوه روي اعصاب مردم
پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مردم مقاوم لبنان
نماینده مجلس در واکنش به رد فوریت اصلاح قانون دوتابعیتی‌ها:
مجلس محل تسویه حساب شخصی با افراد نیست
شباهت غزه با هیروشیما/اسرائیل تاکنون معادل 6 بمب اتمی بر روی غزه بمب ریخته است
یادداشتی از: روزنامه جمهوری اسلامی
اسلام دین بلاتکلیفی نیست
یادداشتی از: مهرداد خدیر
ترامپ، کوبایی‌تبار را وزیر خارجه می‌کند، در مجلس ایران گیر داده‌اند به ظریف به خاطر محل تولد فرزند!
ناصر ایمانی
عده‌ای نمی‌خواهند ظریف در مسئولیت معاونت راهبردی باشد
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه توسط استاد حاج بهرام رحیمی در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1403/8/28
پیام ظریف به یهودیان جهان: نتانیاهو و رژیم او، در کنار حامیان غربی‌اش ماشین آدم‌کشی و ویرانی را در منطقه راه انداخته‌اند/ صهیونیست‌ها به‌دروغ خود را نماینده و پناهگاه یهودیان جهان وانمود می‌کنند، در حالی که در عمل، بزرگترین دشمن اعتبار و امنیت آنان هستند
همایش بین‌المللی «دیوان داوری دعاوی ایران، ایالات متحده»؛
مجید انصاری: چهار هزار پرونده در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا حل و فصل شده است/ همچنان آمریکا و همراهان او سر آشتی با ملت ما را ندارند/ ما سر جنگ با هیچ کشوری نداریم/ اگر آمریکا آماده رابطه قانونمند و به دور از تحکم باشد، جمهوری اسلامی آماده است
بررسی تبعات سیاست‌های اقتصادی ترامپ از نگاه اکونومیست
برندگان و بازندگانِ "ترامپونومیکز"/ مکزیک، قربانی اول
عضو شورای عالی فضای مجازی:
تقی‌پور: همان‌ها که فیلترشکن می‌فروشند جلوی اجرای قانون را هم گرفته‌اند

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
یادداشتی از: مهندس سعید رحیمی
مترو خوب است !
پوستر:
والد گرامی حجت الاسلام اسماعیل نادری دعوت حق را لبیک گفت
چه چیزی در مجلس حضرت زهرا(س) باعث عصبانیت امام (ره) شد؟
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه توسط استاد حاج بهرام رحیمی در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1403/8/21
پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مردم مقاوم لبنان
انتقاد سید حسن خمینی از سانسور کتاب ها : بحث بر سر فیلترینگ است اما در همین شرایط 50 میلیون نفر عضو تلگرام هستند
یادداشتی از: جعفر گلابي
فشار انبوه روي اعصاب مردم
روایت شیخ علی عراقچی از کلاس تفسیر علامه طباطبایی
امام راحل چگونه غائله‌ای را که علیه علامه طباطبایی راه افتاده بود، خواباند؟
یادداشتی از: حجت السلام احمد مازنی
آخرین گام امام خمینی(س) در شکل‌گیری جمهوری اسلامی
در همایش بین‌المللی داوری؛
انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور: هدایت و راهبری جامعه حقوقی به ویژه حقوقدانان بین‌الملل در جلوگیری از تحمیل هزینه به کشور در معاهدات بین‌المللی بسیار موثر است/ برای ممانعت از تکرار آسیبهای حقوقی باید از معاضدت‌های حقوقی بخش دولتی و خصوصی بهره بگیریم
یادداشتی از: حجت الاسلام محمد علی خسروی
المیزان؛ تفسیری متفاوت
دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر معظم انقلاب
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه توسط استاد حاج بهرام رحیمی در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1403/8/28
یادداشتی از: خانم نهال موسوی
بلایی که گوش‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر سرمان آورده‌اند
رسوایی اخلاقی در کلیساهای انگلستان / کسی که تاج شاه چارلز را بر سرش گذاشت چه کرد؟
یک نماینده مجلس:
هزینه آشکار و پنهان برای اتباع غیر مجاز در کشور توجیه پذیر نیست
تایید شهادت محمد عفیف مسئول رسانه‌ای حزب‌الله در بمباران امروز رژیم اسرائیل
همایش بین‌المللی «دیوان داوری دعاوی ایران، ایالات متحده»؛
مجید انصاری: چهار هزار پرونده در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا حل و فصل شده است/ همچنان آمریکا و همراهان او سر آشتی با ملت ما را ندارند/ ما سر جنگ با هیچ کشوری نداریم/ اگر آمریکا آماده رابطه قانونمند و به دور از تحکم باشد، جمهوری اسلامی آماده است
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش
مسئله حجاب با کلینیک حل نمی‌شود


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 5805
تعداد بازدید دیروز: 32931
بازدید کل: 72526513
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.