امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** امام شهید: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "امام شهید" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. امام شهید ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. امام شهید


 

 

 

 

تاريخ انتشار: 16 ارديبهشت 1404 ساعت 23:00:21
سومین جلسه ستاد مرکزی سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)؛
محمدعلی انصاری: انقلاب امام انقلاب فرهنگی، معنوی و علمی است

محمدعلی انصاری در سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: کسانی که ارزش این انقلاب را می‌دانستند، بعد از پیروزی انقلاب دیدند که امام مسئولین را از طیف‌‎های سیاسی مختلف انتخاب می‌کند. یعنی امام به مردم و جهانیان گفت که جمهوری اسلامی بر پایه عقلانیت، علم، هنر و انگیزه‌های انسانی پایه‌ریزی شده است. لذا از نگاه دشمنان، مطهری، مفتح، هاشمی رفسنجانی و یارانی که امام را در صحنه‌های دیگر یاری می‌کردند باید برداشته شوند.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با تأکید بر اینکه انقلاب امام انقلاب فرهنگی، معنوی و علمی است، گفت: خطر بزرگی که امروز در کشور ما هست و در سالگرد امام باید به آن تأکید کنیم که دست‌هایی می‌خواهند یاران امام را مخدوش کنند؛ دست‌هایی هست که می‌خواهند طرفداران امام در حوزه و دانشگاه را مخدوش کنند و به پیروان امام هم بگویند که شما ضرر کردید. حواسمان جمع باشد؛ به خدا قسم این خطر بزرگتر از تهاجم آمریکا است؛ به خدا قسم این خطر بزرگتر از تهاجم منافقین به کشور ما است. امروز به سراغ کسانی می‌روند که چراغ روشن کشور و چراغ راه مردم بودند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری در سومین جلسه ستاد مرکزی سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)، با تبریک ایام فرخنده میلاد امام رضا(ع) و گرامیداشت سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان، گفت: با هماهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، بنا شده که نماز جمعه 16 خرداد ماه در حرم امام خمینی(س) برگزار شود. البته به دلیل تقارن روز جمعه 16 خرداد با عید قربان، یکی از موضوعاتی که فکر می‌کنم باید مسئولین امر راجع به آن برنامه‌ریزی کنند، تصمیم‌گیری در خصوص مکان برگزاری نماز عید سعید قربان است.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از برنامه‌هایی که به طور جد دنبال آن هستیم، در ارتباط با دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی، این است که بنا داریم از شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی جهان اسلام و همسو با انقلاب اسلامی برای این مراسم دعوت کنیم.

وی تأکید کرد: سعی شده که مراسم بزرگداشت حضرت امام اختصاص به شیفتگان امام در داخل کشور نداشته باشد، چون امام و رهبری پیروانی در بعضی کشورها دارند و لذا این فرصت را باید در اختیار آنها قرار بدهیم. هرچند که هر ساله محدودیت‌هایی در عرصه دعوت داشته‌ایم و نتوانسته‌ایم تعداد بیشتری از مهمانان خارجی را داشته باشیم، امسال بنا داریم علاوه بر سفرا و نمایندگان مقیم، مهمانان ویژه‌ای را از این کشورها داشته باشیم.

انصاری با اشاره به مسئولیتی که مقام معظم رهبری بر عهده وزیر امور خارجه برای مذاکره با آمریکا گذاشته‌اند، افزود: مردم انتظار دارند با درایت، عزت و دوراندیشی مسأله مهم نظام جمهوری اسلامی در عرصه مذاکرات هسته‌ای را پیش ببرند.

وی همچنین با اشاره به هفته گرامیداشت مقام معلم، تأکید کرد: یکی از وظایف اساسی و مهم ستاد بزرگداشت امام ان شاء الله توجه به زحمات و تلاش‌های صادقانه و ایثارگرانه یاران امام است. به تعبیری باید متأسف باشیم که یاد یاران امام آن گونه که باید مورد تکریم قرار نگرفته است. در طول دوران مبارزه از 15 خرداد 42 تا 22 بهمن 57 انسان‌های شریف، مردان پاک‌باخته و زنان هنرمند در این عرصه فداکاری کردند اما انصافا ما به تعداد انگشتان دست از آنها آگاهی داریم. در حالی که همه ما می‌دانیم نهضت امام با سختی‌های فراوان به ثمر رسیده و یکی از کسانی که در این مسیر حق فراوان دارد، شهید مطهری است.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) افزود: آیت‌الله شهید مطهری در تاریخ 11 اردیبهشت سال 58، یعنی کمتر از سه ماه از پیروزی انقلاب، به شهادت رسید. یکی از مرگ‌ها و شهادت‌های پر ابهام شهادت آیت‌الله مطهری است. واقعا سنگین و از حوادث فراموش نشدنی است. به یاد داریم روزی که در مدرسه شهید مطهری مراسم برگزار شد، امام برای شهادت شهید مطهری اشک ریخت. امام برای شهادت آقا مصطفی گریه نکردند، ولی در شهادت شهید مطهری گریه کردند و آن جمله تاریخی را فرمودند که مطهری حاصل عمر من است.

وی در خصوص انگیزه هدف قرار گرفتن یاران امام توسط دشمنان جمهوری اسلامی، اظهار داشت: به نظر من دشمنان امام و انقلاب اسلامی چهار موضوع اساسی ارکان عقلی و تأثیرگذار در عرصه فرهنگی، همبستگی ملی مملکت، آرامشی که در کشور برقرار بود و هویت جغرافیایی و سرزمینی ایران اسلامی را هدف قرار دادند و اینها از موضوعات بسیار مهمی بودند که قبل و بعد از پیروزی انقلاب و تا امروز دشمنان راجع به آنها برنامه‌ریزی کردند.

انصاری با اشاره به اینکه اولین گام دشمنان از میان برداشتن یاران فهیم، اندیشمند، سیاسی، انقلابی و فرهیخته‌ امام خمینی(س) بود، تصریح کرد: کسانی که ارزش این انقلاب را می‌دانستند، بعد از پیروزی انقلاب دیدند که امام مسئولین را از طیف‌‎های سیاسی مختلف انتخاب می‌کند. یعنی امام به مردم و جهانیان گفت که جمهوری اسلامی بر پایه عقلانیت، علم، هنر و انگیزه‌های انسانی پایه‌ریزی شده است. لذا از نگاه دشمنان، مطهری، مفتح، هاشمی رفسنجانی و یارانی که امام را در صحنه‌های دیگر یاری می‌کردند باید برداشته شوند. در طول دورانی که امام در صحنه رهبری کشور بودند چه کسانی به دست منافقین شهید شدند؟ اینها پرچمداران مکتب علمی و سیاسی نظام بودند و منافقین می‌دانستند اگر اینها در کشور باشند، پایگاه علمی، فقاهتی و دانشگاهی جمهوری اسلامی تقویت می‌شود و هرکدام از اینها در جایگاه خودشان می‌توانند یک راهنما برای ملت ما باشند.

وی یادآور شد: بعد از اینکه گروه فرقان به لطف الهی دستگیر شد، پرونده آنها برای ملت ما روشن و مشخص شد که آنها یک گروه افراطی به نام اسلام هستند. از مطهری یک چهره ضد دین ساخته و در دادگاه‌های خودشان محکوم کرده بودند. این سیاست بعد از فروپاشی فرقان به دست منافقین دنبال شد و چه شخصیت‌هایی از ما گرفتند. امام یک شخصیت صبور و شجاعی بود که به راحتی اشک نمی‌ریخت، اما در شهادت مطهری گریه می‌کند. امام در شهادت بهشتی می‌گوید که بهشتی یک امت بود. مطهری، بهشتی و باهنر برای جامعه ما یک سرمایه فرهنگی بودند. البته شهادت آنها موجب اقتدار نظام و تهییج جامعه ما شد که راه آنها را ادامه بدهد.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، تأکید کرد: انقلاب امام انقلاب فرهنگی، معنوی و علمی است و ریشه در اعتقادات و باورهای هزار ساله این ملت دارد و بعضی از تحلیلگران نگویند ملت ایران با احساس به صحنه دفاع از ارزش‌ها آمدند. ملت ایران آگاهانه کسانی را به رهبری انتخاب کردند که وقتی در نماز جمعه ایستادند پیر و جوان و دانشگاهی و غیر دانشگاهی به آنها اقتدا کردند و به عنوان چهره مردمی به آنها احترام می‌گذاشتند. اما خیلی‌ها می‌خواهند این چهره فرهنگی و مردمی انقلاب را مخدوش کنند.

وی ادامه دارد: امروز بدانید و شک نکنید که اگر منافقین دست‌شان به شخصیت‌های علمی ما برسد، آنها را ترور می‌کنند. اگر نمی‌کنند به خاطر اقتدار سیاسی و مردمی ما است. اما نکته دیگری که نباید از آن غافل بود، حذف شخصیتی و حذف آنها از عرصه‌های سیاسی و فرهنگی ما است؛ با تحلیل‌های بچگانه که امروز می‌بینیم راجع به هر اصلی از انقلاب ان قلت دارند. تا جایی بعضی از این تحلیلگران پیش رفته‌اند که می‌خواهند اصل این انقلاب را به تصمیمات قدرت‌های بزرگ نسبت بدهند. چنین تحلیل‌هایی بعضا در جامعه امروز ترویج می‌شود.

انصاری گفت: خطر بزرگی که امروز در کشور ما هست و در سالگرد امام باید به آن تأکید کنیم که دست‌هایی می‌خواهند یاران امام را مخدوش کنند؛ دست‌هایی هست که می‌خواهند طرفداران امام در حوزه و دانشگاه را مخدوش کنند و به پیروان امام هم بگویند که شما ضرر کردید. حواسمان جمع باشد؛ به خدا قسم این خطر بزرگتر از تهاجم آمریکا است؛ به خدا قسم این خطر بزرگتر از تهاجم منافقین به کشور ما است. امروز به سراغ کسانی می‌روند که چراغ روشن کشور و چراغ راه مردم بودند.

وی اظهار داشت: در این مناسبت‌ها علاوه بر اینکه امام را تجلیل می‌کنیم و از امام به عنوان یک شخصیت بزرگ تاریخ‌ساز یاد می‎‌کنیم به فرزندانمان بگوییم شخصیت‌های بزرگی مثل مطهری بودند که اگر بودند جامعه ما دچار فقر فرهنگی نبود و اگر بهشتی در میان ما بود جامعه دچار تشتت نمی‌شد. ما در زمان خودمان درک کردیم که چه ضربه‌های بزرگی خوردیم. اما چیز مهم دیگری که دشمنان بعد از حذف فیزیکی دنبال آن بودند و خواهند بود این است که ما را نسبت به کسانی که در انقلاب حق دارند، بدبین با بی‌تفاوت کنند.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: تاریخ انقلاب و مبارزات را به خوبی مطالعه کنید و ببینید چه انسان‌هایی از کوچه و خیابان برای انقلاب فداکاری کردند. پس جا دارد در این ایام بگوییم یک روزی را به یاران امام قبل و بعد از انقلاب اختصاص بدهیم، یک روز را اختصاص بدهیم به کسانی که در قبل از انقلاب در دانشگاه چوب حمایت از امام را خوردند، یک روز را اختصاص بدهیم به بازاریانی که شبانه وجوهات خود را به امام می‌رساندند تا امام بتواند مبارزات را اداره کند. آیا واقعا می‌دانیم کسانی که یاران امام بودند و امروز در سن کهنسالی هستند، کجا زندگی می‌کنند و وضعیت مالی آنها چیست؟ افرادی هستند که با مظلومیت می‌میرند و معدود انسان‌هایی به دنبال آنها می‌روند.

علی‌اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور نیز در این جلسه گفت: مجموعه دولت جمهوری اسلامی ایران آماده هستند با تمام توان کمک کنند که مراسم بزرگداشت امام به بهترین شکل برگزار شود. تدابیری که باید مدنظر قرار گرفته است. با توجه به اقدامات تروریستی که سال‌های گذشته در سراسر کشور داشتیم، به مسئولین ابلاغ شده که به مبدأ تهدیدات تروریستی که کشورهای همسایه بوده توجه داشته باشند و در مورد نقاط مرزی هم تأکید شده است. در خصوص امنیت کسانی که برای بزرگداشت حضرت امام به تهران سفر می‎‌کنند هم مراتب ابلاغ شده است. خصوصا تأکید شده که بحث اتباع غیرمجاز مدنظر قرار بگیرد.

وی افزود: در رابطه با فضای مجازی و سایت‌های ضد انقلاب هم به فراجا ابلاغ شده که کنترل داشته باشند. در خصوص اراذل و اوباش، خصوصا در تهران، هم تأکید شده است. انتظار داریم اخبار امنیتی را حتما به شورای امنیت کشور گزارش بدهند. در خصوص امنیت بالاترین سطح را منظور و خودمان را برای سخت‌ترین شرایط آماده کرده‌ایم و امیدواریم با همتی که دستگاه‌های امنیتی و انتظامی انجام می‌دهند، کوچکترین مشکلی نداشته باشیم و مراسم بزرگداشت امام را در کمال امنیت انجام بدهیم.

همچنین نمایندگانی از وزارتخانه‌های خارجه، کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت و درمان، نیرو، آموزش و پرورش و همچنین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شهرداری تهران، ارتش جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه شهید فهمیده و کمیته ادیان الهی و نیروهای مسلح در این جلسه به بیان گزارش فعالیت‌های این مجموعه‌ها پرداختند.

*جماران





  تعداد بازديدها: 344


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
یادداشتی از: رضا غبیشاوی
سرنوشت متفاوت دو رئیس جمهور جنگ 8 ساله
سید علی خمینی سخنران مجلس ختم رهبر شهید در قم
نوری المالکی: هر کاری برای رهبر شهید انجام دهیم کم است
خسروپناه: اگر انقلاب اسلامی ایران دو سال دیرتر به پیروزی می‌رسید، کشور تجزیه می‌شد/ دوستان یهودی من در کشورهای مختلف می‌گویند از اینکه اقدامات رژیم صهیونیستی به نام یهودیت معرفی می‌شود، متأثر هستند
یادداشت مشترک قوچانی، مهاجری و معزی درباره حمله تندروها به عراقچی/ او زیرضرب‌ترین حلقه در معادلات و مذاکرات سیاسی موجود است
زیدآبادی: ابوعمار! اگر می‌خواهی بجنگی این راهش نیست و اگر می‌خواهی ...
عکس:
حضور گسترده مردم عراق در میدان ثورةالعشرین نجف اشرف در مراسم تشییع رهبر شهید
یادداشتی از: مهرداد خدیر
وقتی "خشم حماسی" بوم‌رنگ برگشتی شد!/ ترامپ و شگفتی از اندوه انبوه جمعیت در مراسم تشییع
قیام سیستانی ها؛ نخستین خروش بصیرت و ولایت پذیری پس از عاشورا
برزیل نسبت به خطر مداخله نظامی آمریکا در خاک خود هشدار داد
ترامپ ورزش را هم به گند کشید
نشست ناتو درباره تنگه هرمز با حضور اعراب خلیج فارس؛ تلاش فرانسه و انگلیس برای تشکیل ائتلاف بین المللی
عکس:
فرزند شهید نصرالله: خون امام شهید و پدرم روحیه انتقام را قوی‌تر می‌کند
وقتی «امنیت» در خلیج فارس قربانی شد/ امارات چندان آماده بخشیدن و فراموش کردن نیست
یک سند علیه ایران | پیشنهاد امارات به اسرائیل و اردن
آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در مراسم نماز امام شهید
مراسم قرائت دعای کمیل، شامگاه پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار خواهد شد
آیت‌الله مسعودی خمینی: امام خمینی(س) و آیت‌الله شهید خامنه‌ای مثل پدر و پسر بودند/ اگر شخصی غیر از ایشان رهبر بود، انقلاب سستی پیدا می‌کرد و از بین می‌رفت/ ایشان از جهات مختلفی کشور را خوب اداره کردند
آیت‌الله مکارم شیرازی: نباید اختلاف نظرها، هر چند برخاسته از انگیزه‌های صحیح باشد، زمینه تفرقه و تضعیف جبهه داخلی را فراهم آورد/ امروز بیش از هر زمان، حفظ وحدت ملی ضرورتی انکارناپذیر است/ امید و استقامت، هرگز به معنای نادیده گرفتن واقعیت‌های میدان نیست/ تضعیف روحیه مسئولان، بر خلاف مصالح کشور است
دو خاطره صالحی از نگاه رهبری نسبت به دیپلماسی و ارتباط با آمریکا

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
۱۰ مراسم بزرگ تشییع و وداع در جهان / نام ایران سه بار دیده می‌شود
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی
عالمی را یک سخن ویران کند
پزشکیان در پاسخ به شایعات: ادعای اینکه رئیس‌جمهور با تهدید به استعفا موجب تغییر تصمیمات نهادهای عالی کشور شده باشد، ادعایی غیرمنطقی و فاقد اعتبار است/ هرگونه تضعیف اعتماد عمومی به نهادهای کشور، در نهایت متوجه کلیت نظام حکمرانی خواهد شد
پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم/ هیچ‌کس نباید این‌گونه سخن بگوید که گویی دولت و نیروهای مسلح دو مجموعه جدا از یکدیگر هستند؛ این روایت دشمن است/ بیان واقعیت‌ها به هیچ وجه به معنای ناامیدی یا عقب‌نشینی در برابر دشمن نیست
خاطرات سیدهادی خامنه‌ای از برادر شهیدش: ایشان خود را در معرض توطئه قرار نداده بودند، اما ابایی هم از این سرنوشت نداشتند‌/ با عاملین شهادت ایشان باید برخورد لازم صورت گیرد‌‌؛ این مسأله ارتباطی با مذاکرات ندارد
اجرای گسترده‌ترین طرح انتظامی و امنیتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
«باید برخاست» بر بزرگ‌ترین بیلبورد کشور نقش بست/ روایت هنری از شهادت، بیداری و قیام مردم
‍ ‍معاون فرهنگی آستان مقدس امام خمینی(ره): هماهنگی دستگاه‌های خدمت‌رسان در محدوده حرم با تکیه بر تجربه سالگرد ارتحال امام انجام شده است
حضور خانواده مصباح‌الهدی باقری کنار آبمیوه فروشی
آماده‌باش خادمان حرم مطهر رضوی برای میزبانی در روزهای تاریخی وداع با رهبر شهید
به دلیل حضور جمعی از کفن‌پوشان؛
«رواق کشور دوست» تعطیل شد/ یکی از برگزارکنندگان مراسم: این گروه، با سر دادن شعار‌های تند علیه مسئولان، باعث بر هم خوردن فضای حضور عموم مردم شدند
ظریف: برای ایران فرصت تازه‌ای ایجاد شده؛ باید با کنار گذاشتن بازی‌های سیاسی و درس گرفتن از ایثار شهدا، آینده‌ای بهتر برای فرزندان کشور ساخت/ دو هفته مانده به جنگ، خدمت شهید خرازی رفتم؛ وقت رفتن به من گفتند کمی آرام باش؛ آخرین کلام بین من و آقا کمال همین بود/ از شهدا درس بگیریم و دلمان برای مردم بسوزد
پزشکیان: مردم عزیز اطمینان داشته باشند که صرفاً حضور در محل اصلی مراسم تشییع رهبر شهید معیار ادای احترام و مشارکت در این بدرقه تاریخی نیست/ تمامی شهروندانی که در خیابان‌ها حضور می‌یابند، بخشی از این اجتماع بزرگ ملی و آیین تشییع و وداع محسوب می‌شوند
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم هیئت انصارالخمینی(ره) بمناسبت سالگرد هفتمین روز شهادت حضرت امام حسین(ع) در منزل زنده یاد حاج رحیم حیدریان 1405/4/10
یک بیانیه به اسم «جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه‌» مدعی تحمیل نظرات شخصی به ولی فقیه و توقف مذاکرات شد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
اختلالات شبکۀ بانکی و مخالفان اینترنت؛ ماهی را با ماست مصرف نکنید!
مراسم رسمی ادای احترام مقامات خارجی به رهبر شهید جمعه برگزار می‌شود
مقام اسرائیلی: در جنگ با ایران با بی‌سابقه‌ترین حملات موشکی مواجه شدیم
دستور نخست‌وزیر عراق برای تسهیل ورود زائران در ایام اربعین
شکایت ۱ میلیارد دلاری از فیفا به دلیل حذف ایران/ تصمیم VAR عمدی بود


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 3283
تعداد بازدید دیروز: 11564
بازدید کل: 79173836
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.