امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 07 ارديبهشت 1404 ساعت 23:47:30
پیش از سفر به جمهوری آذربایجان؛
پزشکیان در گفتگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان: با تمام وجود به برادران و خواهران‌مان در جمهوری آذربایجان عشق می‌ورزیم/ ایران را سرزمین دوم آذری‌ها می‌دانیم/ نباید اجازه دهیم دعواهای کودکانه و رفتارهای نسجنیده یک عده موجب اختلاف شود

مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان در گفتگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان تاکید کرد: در تمام کشورهای دنیا، گاهی چارچوب‌ها شکسته می‌شود و افرادی سخنانی می گویند که نباید گفته شود. همین حالا در کشور ما هم ممکن است برخی افراد ما را نیز نپذیرند. ما سیاستمداران و مسئولین سیاسی کشورهای مختلف و فرهنگیان و عقلا باید مراقب باشیم که رفتارهای نسنجیده و غیراصولی برخی افراد، اختلافی بین بزرگان ایجاد نکند. وقتی که ما بچه بودیم، بچه‌ها با هم دعوا و سپس با هم آشتی می‌کردند، اما بعضی اوقات بزرگان را وارد دعوا می‌کردند و سپس با هم قهر می‌کردند. ما نباید اجازه دهیم که دعواهای کودکانه و رفتارهای نسجنیده یک عده که می‌خواهند ارتباط ما را خراب کنند، موجب اختلاف بین بزرگترها شود. ما با تمام وجودمان به برادران و خواهران‌مان در جمهوری آذربایجان عشق می‌ورزیم، آنها را دوست داریم و از خودمان می‌دانیم. آرزوی سربلندی، توفیق و عزت برای تمامی عزیزان‌مان داریم.

به گزارش جماران به نقل از رسانه رسمی ریاست جمهوری، رئیس جمهور با بیان اینکه در تمام کشورهای دنیا، گاهی چارچوب‌ها شکسته می‌شود و افرادی سخنانی می‌گویند که نباید گفته شود، گفت: سیاستمداران و مسئولین سیاسی کشورهای مختلف و فرهنگیان و عقلا باید مراقب باشند که رفتارهای نسنجیده و غیراصولی برخی افراد، اختلافی بین بزرگان ایجاد نکند؛ نباید اجازه دهیم که دعواهای کودکانه و رفتارهای نسجنیده یک عده که می‌خواهند ارتباط ایران و آذربایجان را خراب کنند، موجب اختلاف بین بزرگترها شود.

مسعود پزشکیان پیش از سفر به جمهوری آذربایجان، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان، آخرین وضعیت روابط فیمابین را تشریح کرد.

متن کامل این گفت‌وگوی تلویزیونی به شرح زیر است؛

مجری: ابتدا می‌خواهم بابت حادثه دیروز تسلیت خود را ابراز کنم. خداوند رفتگان را بیامرزد و برای زخمی‌ها صحت و سلامت آرزومندیم.

رئیس جمهور: متشکرم.

جناب آقای رئیس جمهور، از اینکه علیرغم مشغله‌های فراوان وقت خود را در اختیار شبکه دولتی آذربایجان قرار دادید، سپاسگزاریم. سوالم را از سفر آتی جناب‌عالی به جمهوری آذربایجان آغاز می‌کنم. این سفر نخستین سفر رسمی شما به عنوان رئیس جمهور ایران به جمهوری آذربایجان است. این سفر از لحاظ منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است. همچنین با توجه به روابط تاریخی و دینی چندین صدساله میان ایران و آذربایجان، مایلم نظرتان را درباره روند مناسبات بین دو کشور بفرمایید و اینکه در خصوص این سفر چه احساسی دارید و چه انتظاراتی از آن دارید؟

بسم الله الرحمن الرحیم. ابتدا خوشحالم که شما را ملاقات می کنم و از این بابت که به آذربایجان سفر می‌کنیم، خوشحال‌ترم. چرا که هیچ‌گاه در آنجا احساس غربت نمی‌کنیم. ما اکنون همسایه‌ایم و از دیرباز در کنار یکدیگر بوده‌ایم. هرچند مرزی میان ما و شما ایجاد شده است، اما به نظر من این مرز اهمیت چندانی ندارد. زیرا همسایگان همیشه دیوارهایی برای جدایی دارند، اما همچنان در کنار یکدیگر هستند. همسایگان می‌توانند با یکدیگر تعامل کنند، در غم و شادی شریک باشند. و ما این احساس را با برادران و خواهران عزیز خود در آذربایجان داریم.

با اعتقاد به اینکه کشورها باید اولویت اول خود را در روابط با همسایگان قرار دهند، هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به آذربایجان نداریم. ان‌شاءالله در گفتگوهایی که با برادرم، الهام علی‌اف، خواهم داشت و با نشست هایی که برگزار خواهد شد، تلاش خواهم کرد که همانند گذشته برادران و دوستان خوب و مهربانی برای یکدیگر باشیم.

شما اشاره فرمودید که در سفرتان به آذربایجان با رئیس جمهور آذربایجان ملاقات و گفتگو خواهید داشت. چه موضوعاتی بین شما و رئیس جمهور آذربایجان مطرح خواهد شد؟ به ویژه اینکه مردم دو کشور کنجکاو هستند بدانند موضوعات راهبردی بین دو رئیس جمهور چه خواهد بود؟

دو برادر و دو همسایه چه کار می‌کنند؟ با توجه به توان و مهارت‌هایی که در اختیار داریم از نظر علمی، اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، بهداشتی ، درمانی و تجاری، می‌توانیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم. مسئله اصلی این است که به عنوان همسایه‌، می‌توانیم در بسیاری از زمینه‌ها به یکدیگر کمک کنیم. می‌توانیم دست در دست هم برای رشد، سربلندی، عزت و سلامت مردم‌مان تلاش کنیم و باعث ایجاد زندگی آرام و ارتباطات سالم در منطقه شویم.

در این جلسات می‌توانیم با یکدیگر بنشینیم و ارتباطات دانشگاهی، تجاری، علمی، فرهنگی، هنری و اقتصادی برقرار کنیم. ما با هم قوم و خویش هستیم و باید راه را برای دیدار و رفت‌وآمدهای بیشتر بین مردم دو کشور هموار کنیم. در نتیجه، می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم و زندگی خوب و آرامی برای همدیگر فراهم آوریم.

روابط دو کشور در حال توسعه است. برای تقویت اعتماد بین دو کشور، چه اقداماتی را مدنظر دارید؟ به عنوان مثال، ارتقای روابط پارلمانی، روابط فرهنگی یا توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی. کدام یک از این‌ها در اولویت است و در این راستا چه اقداماتی قصد دارید انجام دهید؟ به طور کلی برای تقویت روابط دیپلماتیک بین دو کشور چه تدابیری اندیشیده‌اید؟

ما برای هر گونه همکاری و انتقال تجربه به آذربایجان و بالعکس آماده‌ایم. از نظر من هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد. به طور طبیعی، ارتباط میان مجالس یک گام مهم است. تعامل میان دانشگاه‌ها و اساتید گام بعدی است. در حوزه بهداشت، درمان، دارو و تجهیزات نیز می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم.

در حوزه صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری‌های مشترک نیز می‌توان زمینه‌های همکاری را فراهم آورد. در همه زمینه‌هایی که می‌توانیم به هم کمک کنیم، از نظر فرهنگی، ورزشی، هنری و... ارتباطات سالم و خوبی می‌تواند شکل گیرد.

آقای رئیس جمهور، در حال حاضر فرآیند صلح بین ارمنستان و آذربایجان به کندی پیش می‌رود. برای کمک به این فرآیند، موضع ایران چیست؟ ایران کدام حمایت‌ها را به صورت رسمی می‌تواند انجام دهد و رویکرد شما برای استقرار ثبات در منطقه و همکاری‌های لازم در این زمینه چیست؟

قدم اول برای هر کاری این است که هر طرفی به حدود خود قانع شود و طمع در سرزمین یا خاک دیگری نداشته باشد. اختلاف زمانی آغاز می‌شود که یک طرف بخواهد سرزمین‌ها یا محدوده‌های دیگران را در اختیار خود بگیرد. در نتیجه، آن چیزی که ما همیشه طرفدار آن بوده‌ایم و معتقدیم باید به سمت آن حرکت کنیم، احترام به حق و حقوق و تمامیت ارضی کشورهاست. باید به این اصل احترام بگذاریم.

همه کشورها، حتی خود ما این قاعده را در چارچوب قوانین بین‌المللی پذیرفته‌ایم و امیدواریم که با پذیرش چارچوب‌های بین‌المللی،  اختلافات و نگرانی‌هایی که بین آذربایجان و ارمنستان وجود دارد، حل و فصل شود.

مشکل زمانی آغاز می‌شود که ما نمی‌خواهیم به حق و حقوق خود قانع شویم. زمانی که این اتفاق بیفتد، اختلاف به وجود می‌آید. ما همیشه از حقوق آذربایجان دفاع کرده‌ایم و طبیعتاً در همان چارچوب، از حقوق ارمنستان هم دفاع می‌کنیم. این همان چیزی است که تلاش خواهیم کرد تا هر دو طرف با صلح، برادری و بر اساس چارچوب‌های همسایگی با یکدیگر بنشینند، زندگی کنند و به همدیگر کمک کنند.

جناب رئیس جمهور، کریدور زنگزور برای ایران جنبه‌های متفاوتی دارد. برای آذربایجان نیز بسیار حائز اهمیت است، حداقل از این جهت که بین دو بخش آذربایجان ارتباط زمینی ایجاد می‌کند. با در نظر گرفتن موارد فوق، چه راهکاری برای حل این مشکل پیشنهاد می‌کنید؟ نگاه جمهوری اسلامی به این کریدور چیست؟

ببینید، حرف اولی که گفتم این است که باید به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذاریم و چشم‌داشتی به سرزمین هم نداشته باشیم. این اولین و اصلی‌ترین قانون است.

مسائل مرزی و سرزمینی بین آذربایجان و ارمنستان زمانی می‌تواند رفع شود که روابط سیاسی و تجاری بین این دو کشور با در نظر گرفتن حقوق هر دو طرف حل و فصل شود.

آن چیزی که ما اکنون برای کمک به حل مشکل در حال انجام آن هستیم این است که داریم مسیر ایران را برای برادران و خواهران عزیزمان از آذربایجان آماده می‌کنیم تا از طریق ایران وارد قسمت نخجوان شوند. فعالیت‌های راه‌سازی و مسیرهای ریلی در آنجا به سرعت در حال انجام است. ما توافق کرده‌ایم و ان‌شاءالله مشکلی در برقراری ارتباط بین آذربایجان و نخجوان به وجود نخواهد آمد. ما ایران را سرزمین دوم آذری‌ها می‌دانیم. هر وقت قدمشان به خاک ما برسد، برای ما مبارک خواهد بود.

اجازه دهید درباره بهره‌برداری از خط آهن آستارا-آستارا صحبت کنم. ایران از کریدور شمال-جنوب چه انتظاراتی دارد؟ چه طرح‌هایی بین دو کشور در زمینه توسعه حمل‌ونقل زمینی و ریلی می‌تواند وجود داشته باشد؟ این طرح‌ها در چه مرحله عملیاتی است؟

مسیرها، شاهراه‌های حیات اجتماعی‌اند. راه‌ها همانند قلب و عروق انسان هستند که در حقیقت دلیل بر زنده بودن انسان است. راه‌ها چه قطار باشد، چه اتوبان، چه هر مسیری که وجود دارد، همه این‌ها مسیر رشد و تعالی است.

ما در این رابطه نگاه ویژه‌ای برای اتصال آستارا به آستارا و همچنین آستارا به رشت داریم و اجرای مسیر ریلی  آنجا را هم در دستور کار داریم.

این مسیرها می‌تواند ارتباطات تجاری، فرهنگی و اقتصادی بین ما و آذربایجان را تقویت کند. نکته دوم این است که آذربایجان می‌تواند مسیر ترانزیتی برای روسیه باشد تا از آن طریق به ایران بیاید و سپس از ایران به خلیج فارس راه یابد. همچنین ایران می‌تواند مسیری ترانزیتی برای صدور  کالاها و محصولات آذربایجان به تمام دنیا باشد.

در نتیجه، ما از طرف ایران به سرعت در حال ساخت این مسیرها هستیم تا آن‌ها درست شوند و سپس با برادر عزیزمان، رئیس جمهور محترم آذربایجان، روی این مسأله توافق خواهیم کرد تا مسیر شمال-جنوب و مسیر داخلی را به سرعت نهایی و رفت‌وآمدهایمان را تسهیل کنیم.

بین ایران و آذربایجان در عرصه انرژی، توافق های جدیدی در حال شکل‌گیری است، به عنوان مثال، به انرژی سبز اشاره شده است! ایران در چشم‌انداز نزدیک خود چه طرح‌هایی در این زمینه مد نظر دارد؟

در رابطه با انرژی‌های پاک، ما یک مسیر خدادادی در رودخانه ارس داریم. در اینجا سدهایی ساخته شده و سدهایی نیز در دست اجرا هستند. از این سدها می‌توانیم انرژی پاک به دست آوریم. ما خیلی راحت می‌توانیم در آنجا با یکدیگر تعاملات سازنده‌ای داشته باشیم.

طبیعتاً در رابطه با انرژی‌های خورشیدی، بادی و مسائل دیگر نیز می‌توانیم با هم تعاملاتی داشته باشیم و این با همکاری‌های صنعتی و دانشگاهی که مورد توافق دو کشور قرار می‌گیرد امکان‌پذیر است.

ایران و آذربایجان در مجامع بین‌المللی از مواضع یکدیگر حمایت می‌کنند. بستر‌هایی چون سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد نمونه‌هایی از این تعاملات هستند. ایران در سطح بین‌المللی چه انتظاراتی از آذربایجان دارد؟ مواضع رسمی ایران در خصوص همکاری‌ها در چارچوب سازمان‌های بریکس و شانگهای چیست؟ در این چارچوب، تهران چه کمک‌هایی به باکو می تواند داشته باشد؟

اگر ارتباطات خود را تقویت کنیم، بریکس، شانگهای یا اوراسیا و معاهدات بین‌المللی گام بعدی همکاری‌ها است. این سازمان‌ها تازه از آن جهت ایجاد شده‌اند که با کمک آنها مناسبات اقتصادی و علمی خود را تقویت و تجربیات‌مان را به یکدیگر منتقل کنیم و به روابط مالی و سیاسی خود در این نهادها سامان دهیم؛ اگر روابط دو جانبه را تقویت کنیم، گام بعدی گسترش همکاری‌ها در چنین سازمان‌هایی خواهد بود تا با هم‌افزایی کشورهای منطقه ارتباطات و همکاری های منطقه‌ای را سامان دهیم.

طبیعتاً این‌گونه می‌توانیم قدرت اقتصادی خود را افزایش داده و تجربیات و تکنولوژی‌های منطقه‌ای را نیز در اختیار داشته باشیم. ورود ما به این سازمان‌ها و معاهدات می‌تواند دید ما را عمیق‌تر کند و انتقال تجربیات، علم و تکنولوژی را تسهیل نماید.

آقای رئیس جمهور، یکی از پروژه‌های مهم راه‌های زمینی که شما اشاره کردید، ایجاد ارتباط زمینی بین نخجوان و بخش اصلی آذربایجان از طریق ایران است. به نظر جناب‌عالی، ایجاد راه زمینی مذکور و مشارکت ایران در این پروژه تا چه حد بر طرح‌های ترانزیتی در منطقه تأثیرگذار خواهد بود؟ ارزیابی ایران از پتانسیل‌های حمل‌ونقل در مسیر مذکور و امنیت مسیر چیست؟

امنیت به‌طور طبیعی به عهده ماست و به حول و قوه الهی، اکنون در کشور ما امنیت برقرار است. اما در رابطه با راه، اکنون پیمانکاران ما به سرعت در حال کار بر روی این مسیر هستند و تلاش ما این است که هرچه سریع‌تر این مسیر را هم سالم‌تر، هم وسیع‌تر و هم امن‌تر برای حمل‌ونقل آماده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ما اخیراً از آنجا بازدید و روند پیشرفت کار ارزیابی کرده‌ است.  امیدوارم که این مسیر تمام مشکلات ارتباطی بین آذربایجان و نخجوان را حل کند. در ضمن این مسیر می‌تواند ارتباط جمهوری آذربایجان با تبریز، اردبیل، ارومیه  و سایر مناطق ایران را به شکل امن و مطمئن فراهم کند.

در جمهوری آذربایجان علاقه زیادی به شما دارند و پیگیر صحبت‌های شما هستند. شما همچنین اشعار محمدحسین شهریار را در سخنرانی‌های خود می خوانید. در این مصاحبه، آیا شعری از شهریار دارید که بتوانید برای ما بخوانید؟

من به شکل ویژه اشعار شهریار را دوست دارم، به خصوص در ارتباط با شعر «حیدربابا»، چرا که تصویری از یک نوع زندگی است که من خود نیز آن گونه زندگی کرده‌ام. این شعر را بسیاری اوقات برای خودم زمزمه می‌کنم. یکی از اشعار او که می‌گوید «حیدربابا ...» را می‌توانم برای شما بخوانم.

حیدربابا ، کندین گوْنی باتاندا/  ‫اوشاقلارون شامین ئییوب ، یاتاندا/ ‫‫آی بولوتدان چیخوب ، قاش-گؤز آتاندا/ ‫‫بیزدن ده بیر سن اوْنلارا قصّه ده/ ‫‫قصّه میزده چوخلی غم و غصّه ده/ ‫قاری ننه گئجه ناغیل دییَنده/ ‫کوْلک قالخیب ، قاپ-باجانی دؤیَنده/ ‫قورد گئچینین شنگوْلوْسون یینده/ ‫من قاییدیب ، بیرده اوشاق اوْلئیدیم/ ‫بیر گوْل آچیب ، اوْندان سوْرا سوْلئیدیم/ ‫عمّه جانین بال بلله سین ییه ردیم/ ‫سوْننان دوروب ، اوْس دوْنومی گییه ردیم/ ‫باخچالاردا تیرینگَنی دییه ردیم/ ‫آی اؤزومی اوْ ازدیرن گوْنلریم !/ ‫آغاج مینیپ ، آت گزدیرن گوْنلریم !

جناب رئیس جمهور، طی سال‌های اخیر شاهد حوادث ناخوشایندی بین دو کشور همسایه بوده‌ایم. این حوادث مربوط به گذشته است، اما از این به بعد چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا روابط دو کشور بیشتر تقویت شود؟

در تمام کشورهای دنیا، گاهی چارچوب‌ها شکسته می‌شود و افرادی سخنانی می گویند که نباید گفته شود. همین حالا در کشور ما هم ممکن است برخی افراد ما را نیز نپذیرند. ما سیاستمداران و مسئولین سیاسی کشورهای مختلف و فرهنگیان و عقلا باید مراقب باشیم که رفتارهای نسنجیده و غیراصولی برخی افراد، اختلافی بین بزرگان ایجاد نکند.

وقتی که ما بچه بودیم، بچه‌ها با هم دعوا و سپس با هم آشتی می‌کردند، اما بعضی اوقات بزرگان را وارد دعوا می‌کردند و سپس با هم قهر می‌کردند. ما نباید اجازه دهیم که دعواهای کودکانه و رفتارهای نسجنیده یک عده که می‌خواهند ارتباط ما را خراب کنند، موجب اختلاف بین بزرگترها شود.

ما با تمام وجودمان به برادران و خواهران‌مان در جمهوری آذربایجان عشق می‌ورزیم، آنها را دوست داریم و از خودمان می‌دانیم. آرزوی سربلندی، توفیق و عزت برای تمامی عزیزان‌مان داریم.

ما بسیار مشتاق بودیم که بیشتر با شما صحبت کنیم، اما می‌دانیم که مشغله‌های زیادی دارید. به همین دلیل از وقتی که برای ما اختصاص دادید بسیار سپاسگزاریم.





  تعداد بازديدها: 267


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
رام امانوئل :
ایران ثابت کرد که ارتش آمریکا باید تغییر دکترین بدهد
نخست‌وزیر انگلیس: ما وارد رویارویی با ایران نخواهیم شد/ اگر به توصیه‌های احزاب دیگر گوش داده بودیم، همین الان در یک بن‌بست با تهران گیر کرده بودیم
اعلام آمادگی ایران برای حمایت از طرح ۴ ماده‌ای رئیس جمهور چین
یادداشتی از: خانم سمیه متقی
پدیده خطرناک تندروهای تریبون‌‎دار
اختصاصی:
دو پوستر آیینی با خطاطی اقای محمد مسلم خانی
یادداشت رابرت کاگان، از تأثیرگذارترین چهره‌های نومحافظه‌کار آمریکا:
کیش و مات در ایران/هیچ بازگشتی به وضعیت پیشین وجود نخواهد داشت؛ تهران به عنوان یکی از بازیگران کلیدی در جهان ظهور می‌کند/ترامپ به خوبی احساس می‌کند که شانس بیشتری برای گذراندن شکست دارد تا جان سالم به در بردن از جنگی که همچنان می‌تواند به شکست ختم شود/قدرت بستن تنگه قدرتی بزرگتر از قدرت هسته‌ای ایران است
در خواست کمک جنگنده F-۳۵ آمریکا بر روی دریای عمان
دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با فرمانده معظم کل قوا/ گزارش سرلشکر عبدالهی به آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای درباره آمادگی نیروهای مسلح
مقام سابق عربستان سعودی: اگر به ایران حمله می کردیم تاسیسات نفتی و حیاتی کشورمان مورد هدف قرار می گرفت
دریادار ایرانی: زیردریایی‌های ایران در آب‌های تنگه هرمز دست به ماشه هستند
یادداشتی از: حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور
اظهارنظرهای منازعه‌آفرین به بهانه‌های مختلفی چون عفاف و حجاب و دوقطبی‌سازی‌های سیاسی، نگرانی‌هایی را برای دلسوزان ایجاد می‌کند/ امروز بیش از هر زمان دیگری کشور به گسترش حس «ما» نیاز دارد/ هیچ کشوری با سخنان تند امن‌تر نشده است
پاد، وکیل دادگستری: اینترنت‌ پرو باطل السحر ملاحظات امنیتی شده؟ یعنی ۲ میلیون تومان برای هر چقدر گیگ مشکلات امنیتی را حل می‌کند؟ یعنی طبقاتی که امکان پرداخت ندارند، همان‌ها ضد امنیت هستند؟ این به طور صریح تبعیض‌آمیز و نقض حقوق شهروندی است
عباس ملکی: در تنگه هرمز حاکمیت داریم اما مالکیت نداریم
گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره آتش بس میان ایران و آمریکا
ترکی الفیصل: اگر نقشه اسرائیل برای شعله ور کردن آتش جنگ میان عربستان و ایران موفق می‌شد، منطقه به ویرانی کشیده می‌شد و اسرائیل تنها بازیگر در محیط پیرامون ما باقی می‌ماند
ان‌بی‌سی به نقل از مقامات آمریکایی: سعودی‌ها می‌ترسیدند «پروژه آزادی» ترامپ، ایران را به حمله تحریک کند / عملیات آزادی تنگه هرمز به زودی از سر گرفته نخواهد شد، زیرا نگرانی‌های متحدان خلیج فارس همچنان پابرجا است/ کویت [در مورد عملیات آمریکا در تنگه] گفت تا زمانی که ترامپ این رویه را تغییر ندهد، استفاده نظامی آمریکا از پایگاه‌ها و حریم هوایی خود را نمی‌دهد
اطلاعات: توطئه‌های دولت امارات علیه کشورمان را جدی بگیریم و در برابر آن کوتاه نیاییم
محرومیت از یک ویتامین؛ کشف نقطه ضعفی پنهان در سلول های سرطانی/ تحقیقات 2026
در دیدار مدیران و امدادگران جمعیت هلال احمر؛
آیت الله سید حسن خمینی: جنگ اخیر پارادایم شیفت بزرگی را در منطقه پدید آورد/ شرط حفظ پیروزی حمایت از تصمیمات کلان نظام است/ بحمدلله رهبر معظم انقلاب مشرف بر امور هستند؛ تصمیمات را ایشان قبول و امضاء می کنند/ کاسه داغ تر از آش نباشیم
معاون وزیر ارتباطات: ایجاد یک شبکه کاملاً داخلی مشابه چین در ایران «عملاً ممکن نیست» / قطع اینترنت در بلندمدت خود به یک تهدید امنیتی برای زیرساخت‌های کشور تبدیل خواهد شد / در دوره‌های قطع اینترنت، بسیاری از حفره‌های امنیتی شناسایی می‌شوند و پس از بازگشت اتصال، امکان سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری‌ها برای حمله به زیرساخت‌های کشور وجود دارد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
در الجزیره مطرح کرد؛
مقاله جدید ظریف در مورد جنگ رمضان: ایران نشان داد ظرفیت و تاب آوری بالای نظامی دارد/ همسایگان عرب ما به‌طور مستمر در سمت نادرست تاریخ ایستادند/ ایران مشتاق زندگی مسالمت‌آمیز با برادران و خواهران مسلمان خود در منطقه است
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
آیت‌الله محقق‌داماد: شهید لاریجانی در تصمیم‌گیری شجاعت داشت و نگران ملامت این و آن نبود/ در شرایط فعلی کشور، باید بسیار مراقب باشیم که اختلافی میان مردم ایجاد نشود
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری:
هر صدا و قلمی که به اختلاف حرکت کند عامل شیطان شده است
اختصاصی:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
علی‌اکبر صالحی: قبل جنگ می‌گفتند کشور‌های همسایه اردوگاه‌هایی برای پناهندگان ایرانی آماده کرده‌اند، اما حتی یک نفر هم پناهنده نشد، بلکه عده‌ای از خارج به ایران بازگشتند؛ این رمز و راز ملت بزرگ ایران است/ با درایت، تفکر و تعقل، قطعاً پیروز میدان خواهیم شد
یادداشتی از: حاج حسن وفایی
بندگی شیطان
در گفت‌وگو با جماران؛
آیت‌الله پورمحمدی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مواظب باشیم وحدت، صمیمیت، همدلی و همگامی حفظ شود/ گناه منحصر در کم‌حجابی و بی‌حجابی نیست/ امر به معروف و نهی از منکر هم باید با شرایطش باشد
آیت‌الله غرویان:
نباید حجاب را مسأله اول کشور کنیم/ چرا امام جمعه از بین این همه خطاها و خلاف‌هایی که صورت می‌گیرد، فقط این مسأله را مطرح می‌کند؟/ باید تریبون‌ها از دست این‌گونه افراد گرفته شود/ به فکر سفره مردم باشیم
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک
امروز اقتصاد جهانی در مشت محکم مردم و دریانوردان ما در تنگه هرمز است/ این شب‌ها در میادین و خیابان‌ها تلفیقی از جهاد و دیپلماسی شکل واقعی پیدا کرده/ تریبون‌داران در بوق نفاق ندمند
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
امید مردم را ناامید نکنید و با ملت شوخی نکنید!
در دیدار مدیران و امدادگران جمعیت هلال احمر؛
آیت الله سید حسن خمینی: جنگ اخیر پارادایم شیفت بزرگی را در منطقه پدید آورد/ شرط حفظ پیروزی حمایت از تصمیمات کلان نظام است/ بحمدلله رهبر معظم انقلاب مشرف بر امور هستند؛ تصمیمات را ایشان قبول و امضاء می کنند/ کاسه داغ تر از آش نباشیم
دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با فرمانده معظم کل قوا/ گزارش سرلشکر عبدالهی به آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای درباره آمادگی نیروهای مسلح
رویترز به نقل از گزارش های اطلاعاتی: آسیب اندک برنامه هسته ای ایران در جنگ
وال استریت ژورنال: حمایت گسترده قطعاتی چین از صنایع نظامی ایران
تعیین دستور کار از طرف آمریکا برای نخست وزیر جدید عراق!
موج سواری روی فضای احساسی جنگ با تشویش اذهان عمومی/ تندروها با مقدسات وارد میدان شدند؛ از حمله به بی‌حجاب‌ها تا حکم اعدام روحانی و ظریف
عکس:
لباس جالب عروس‌ها در مراسم ازدواج گروهی در نوار غزه
مسلمانان ژاپن: بین ادغام و اخراج؛ داستان مسجدی در فوجیساوا
عکس:
دست نوشته بامزه و طعنه‌آمیز زن جوان در تجمعات شبانه: اگر شتر...
حمله به ۲ ملی‌پوش بوکس جوانان/ علت درگیری: توهین به پیراهن تیم ملی از طرف 4 جوان مهاجم/ بازداشت دو نفر، ضارب متواری است


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 2959
تعداد بازدید دیروز: 18109
بازدید کل: 78725919
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.