امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** امام شهید: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "امام شهید" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. امام شهید ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. امام شهید


 

 

 

 

تاريخ انتشار: 07 مهر 1403 ساعت 21:25:45
معاون اسبق امور بین‌ الملل دفتر رهبری: در چند روز آینده نام‌نویسی برای اعزام نیروها به لبنان آغاز می‌شود؛ مردم ثبت‌نام کنند مسئولان هم قطعاً اجازه اعزام نیرو خواهند داد

آیت الله اختری خاطرنشان کرد: فضاسازی‌هایی درباره عدم حمایت ایران از لبنان صورت می‌گیرد، این‌ها دشمنان اسلام هستند، این‌ها تلاش می‌کنند که ما از حمایت از مهم ترین بازوی مقاومت یعنی حزب الله دست بکشیم. در عین حالی که می‌بینند مردم فلسطین، لبنان و رهبران فلسطینیه نظام جمهوری اسلامی اعتماد دارند و به جمهوری اسلامی امید دارند.ما حزب الله را ایجاد کردیم، تسلیحات و آموزش دادیم و از این به بعد هم حمایت می کنیم. 

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی عاشورا در پاسخ به سوالی «درباره شرایط اعزام نیرو به لبنان برای جنگ با اسرائیل» گفت: باید جوانان ما، عزیزان ما مثل آن کمپینی که سال گذشته درست کردند، کمپینی ایجاد و نام‌نویسی شود، مردم اعلام آمادگی کنند، مسئولان مطالعه کنند و ببینند اگر زمینه‌هایی در سوریه وجود دارد، زمینه‌ای برای رفتن به لبنان وجود دارد، زمینه را باز بگذارند و حمایت کنند که مردم ان‌شاءالله بروند و قطعا اجازه هم می‌دهند.

دیده بان ایران درباره جزییات اعزام نیرو به لبنان و چگونگی حمایت نیروهای انقلاب اسلامی نیروهای حزب الله لبنان با آیت‌الله محمدحسن اختری، رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری، معاون اسبق امور بین‌ الملل دفتر رهبری و سفیر اسبق ایران در سوریه گفت و گو کرده است. 

اسرائیل به هسته اصلی نیروهای مقاومت در لبنان حمله کرده، نمی توانیم بی تفاوت باشیم 

 آیت‌الله محمدحسن اختری، رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری درباره وضعیت حزب الله لبنان پس از حملات اخیر اسرائیل و رویکرد ایران در قبال لبنان به دیده بان ایران گفت: مساله ضرورت حمایت و پشتیبانی از نیروهای مقاومت از سرزمین فلسطین و سرزمین لبنان که به‌خصوص در این هفته مورد تجاوزات پیاپی و مستمر و ویرانگر از سوی رژیم صهیونیستی قرار گرفته، بر هیچ کسی پوشیده نیست و یک امر عقلانی و یک امر بسیار ضروری است. همانطور که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند که هرگونه به هر نحوی که می‌شود و باید از آن‌ها حمایت و پشتیبانی شود، باید همه مردم در سطوح مختلف، مسئولان و غیرمسئولان، عامه مردم به هر نحوی که می‌توانند، باید در این میدان حضور پیدا کنند و بیایند در برابر دشمن ایستادگی کنند. الان اضافه بر جنایاتی را که رژیم اشغالگر قدس علیه مردم فلسطین و غزه در این سال‌های متمادی انجام داده به نیروهای مقاومت در لبنان و هسته اصلی این نیروها یعنی حزب الله لبنان فرماندهان آن حمله کرده است بنابراین نمی توانیم بی تفاوت باشیم. 

معاون اسبق امور بین‌ الملل دفتر رهبری در پاسخ به سوالی درباره پاسخ ایران به ترور اسماعیل هنیه و ترور سفیر ایران در بیروت گفت: در دوماه گذشته اسرائیل مهمان بزرگ ما جناب آقای هنیه را در خاک جمهوری اسلامی ترور کرد و جنایات دیگری را که مرتکب شد، از جمله حمله به سفارت ما و حمله‌های دیگری که صورت گرفته، این‌ها همه مقتضی است و می‌طلبد که ملت ما با تمام وجود در برابر جنایات رژیم اشغالگر  ایستادگی کنند و کسی سکوت اختیار نکند. همه باید در این‌جا به هر نحوی که می‌توانند، ایستادگی کنند.

جوانان کشور ما و کشورهای دیگر آمادگی اعزام به لبنان و سوریه  برای جنگ با اسرائیل را دارند

آیت الله اختری خاطرنشان کرد: ما در همان روز اول عملیات طوفان‌الاقصی حمایت خود را از مقاومت اعلام کردیم و همایشی را که برگزار کرده بودیم، در آن‌جا اعلام کردم که اگر دولت‌های اطراف فلسطی اجازه دهند، مردم، جوانان ما از کشور ما و کشورهای دیگر آمادگی دارند به رژیم صهیونیستی حمله کرده برای آن‌که به فلسطین بروند و از فلسطین دفاع کنند واز  مقاومت حمایت کنند. و همچنین چنانچه اطلاع دارید، در صفحه کمپینی که باز شد، بیش از شش، هفت میلیون از جوانان ما نام‌نویسی کردند و اعلام آمادگی کردند برای حمایت از فلسطین و حمایت از مقاومت. ولی سران مقاومت، رهبران مقاومت همان موقع اعلام کردند که اول به نیروی انسانی احتیاج ندارند، ولی برای امکانات مادی، برای غذا، برای لباس، برای پوشاک و تامین نیازمندی‌های بهداشتی، سلامت و درمان، مردم می‌توانند کمک  کنند و ما هم اعلام کردیم و کمکهایی هم جمع‌آوری شد از جمهوری اسلامی و برای آن‌ها در حدی که می‌توانستند، فرستادند.

رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری با اشاره به حمایت ایران از نیروهای حماس در غزه و فلسطین یادآور شد: این‌که تاکید می‌کنم، برای این‌که شما در همین بیانی که پخش می‌کنید، همه رسانه‌ها به این مساله توجه دهند که مردم ایران، مسئولان ایران نسبت به مقاومت و فلسطین و غزه همین‌طوری که امروز نسبت به لبنان می‌خواهند کمک کنند، آن زمان هم کمک کردند.

آمادگی اعزام نیروهای افغانستان، پاکستان، ایران، آذربایجان، عراق به جبهه لبنان را داریم

معاون اسبق امور بین‌ الملل دفتر رهبری، با اشاره به علاقه نیروهای انقلاب اسلامی برای اعزام به جبهه های جنگ لبنان گفت: الان امروز هم که مردم لبنان در مظلوم‌ترین شرایط قرار دارند و کشور لبنان به‌عنوان کشور مسلمان مورد تجاوز قرار گرفته، بر همه ما همانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند، مراجع اعظام فرمودند، مراجع بزرگ قم، مراجع بزرگ نجف و همه این‌ها اعلام کردند، مردم لازم است به هر نحوی که می‌توانند، به کمک و پشتیبانی آن‌ها بشتابند و آن‌ها را کمک کنند. و شما هم بدانید، مردم هم بدانند و به‌خصوص دشمن بداند که مسلمانان آماده هستند از کشورهای مخلتف، از کشورهای اسلامی، ‌از افغانستان،  پاکستان، ایران، آذربایجان، عراق و از جاهای مختلف، مردم در هر زمینه‌ای که به وجود بیاید، آمادگی دارند هم با جانشان و هم با مالشان به کمک مردم لبنان، به کمک مردم مقاومت و نیروهای مقاومت بشتابند و بروند در آن‌جا زمینه برای آن‌ها فراهم شود.

امام جمعه اسبق سمنان ضمن درخواست از مسئولان برای اعزام نیروهای شبه نظامی برای جنگ با اسرائیل خاطرنشان کرد: انتظار داریم مسئولان اگر می‌بینند زمینه‌هایی وجود دارد برای این‌که نیروها بروند، اعلام کنند تا مردم اعلام آمادگی کنند و مردم به کمک آن‌ها بروند. کمک‌کردن به مظلوم، هم یک اصل قرآنی است که که خداوند متعال فرموده و خداوند دستور داده که باید مظلومان مورد حمایت قرار بگیرند و این جزو شریعت مقدس اسلام است.

می توانیم مانند سال ۶۰  برای جنگ با اسرائیل به لبنان نیرو اعزام کنیم 

آیت الله محمدحسن اختری درباره رویکرد دولت جمهوری اسلامی در قبال وقایع لبنان گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا دنبال این هستند که بین نیروهای مقاومت و ایران یک فاصله‌ای ایجاد کنند و بگویند ایران از آن‌ها حمایت نمی‌کند. این فضا الان فراهم است با توجه به این‌که امکان دسترسی به لبنان و منطقه جولان در سوریه فراهم شده تا نیروها اعزام شوند. 

معاون اسبق امور بین‌ الملل دفتر رهبری با اشاره به ارسال لشکر محمدرسول الله به لبنان در دهه۶۰ به دیده بان ایران گفت: همانطوری که مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی در سال ۶۰، وقتی لبنان مورد تجاوز قرار گرفت، امام دستور داد و نیروهای ما رفتند در آن‌جا برای حمایت از مردم لبنان و موفق شدند و رژیم اشغالگر را از همه مناطق اشغالی بیرون راندند  و مناطق را آزاد کردند. همانطوری که آن روز انجام دادند، این ملت ما و این نظام ما در همان مسیر به پیش می‌رود.

ما حزب الله را ایجاد کردیم، تسلیحات و آموزش دادیم و از این به بعد هم حمایت می کنیم

آیت الله اختری خاطرنشان کرد: فضاسازی‌هایی درباره عدم حمایت ایران از لبنان صورت می‌گیرد، این‌ها دشمنان اسلام هستند، این‌ها تلاش می‌کنند که ما از حمایت از مهم ترین بازوی مقاومت یعنی حزب الله دست بکشیم. در عین حالی که می‌بینند مردم فلسطین، لبنان و رهبران فلسطینیه نظام جمهوری اسلامی اعتماد دارند و به جمهوری اسلامی امید دارند.ما حزب الله را ایجاد کردیم، تسلیحات و آموزش دادیم و از این به بعد هم حمایت می کنیم. 

رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: نه فلسطینی‌ها گول این فضاسازی‌ها را می خورند نه مردم لبنان و نه مردم مسلمان در کشورهای دیگر. همه می‌دانند؛ علمای اسلام، مسئولان و حکومت‌های مسلمان، همه دانشمندان، فرهیختگان در همه دنیا می‌دانند کسی که در همین یک سال بعد از عملیات طوفان‌الاقصی در کنار فلسطین ایستاد و از فلسطین حمایت کرد، از مقاومت حمایت کرد، جمهوری اسلامی بود.

با ثبت نام مردم در کمپین اعزام نیرو به لبنان و سوریه؛ مسئولان قطعاً اجازه می دهند

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی عاشورا در پاسخ به سوالی «درباره شرایط اعزام نیرو به لبنان برای جنگ با اسرائیل» به دیده بان ایران گفت: باید جوانان ما، عزیزان ما مثل آن کمپینی که سال گذشته درست کردند، کمپینی ایجاد و نام‌نویسی شود، مردم اعلام آمادگی کنند، مسئولان مطالعه کنند و ببینند اگر زمینه‌هایی در سوریه وجود دارد، زمینه‌ای برای رفتن به لبنان وجود دارد، زمینه را باز بگذارند و حمایت کنند که مردم ان‌شاءالله بروند و قطعا اجازه هم می‌دهند.

همانطوری که نیروهای ما به سوریه رفتند، زمینه برای اعزام نیرو به جولان و جنوب لبنان فراهم می شود

آیت الله اختری، همانطوری که نیروهای ما به کمک مردم سوریه رفتند و در برابر آن جنایتکاران داعشی و آن تکفیری در برابر آن‌ها ایستادگی کردند و توانستند سوریه را حمایت و پشتیبانی کنند، امروز در برابر اسرائیل در همه جا ایستادگی می‌کنند و لبنان هم خواهند رفت. زمینه هم ان‌شاءالله فراهم می‌شود.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی عاشورا و رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال درباره اینکه آیا «مجموعه شما حاضر است دوباره کمپینی را راه بیندازد و افرادی بیایند و ثبت‌نام کنند و این شور و هیجان ایجاد شود بین جوان‌ها که خودشان را ابراز کنند و اعلام آمادگی کنند؟» گفت: بله؛ در مدت همین دو، ‌سه روز به خواست خداوند متعال هم برای جمع‌آوری کمک های مالی و هم برای اعلام آمادگی برای اعزام به جنگ با اسرائیل، ان‌شاءالله کمپین‌های را تشکیل خواهیم داد.





  تعداد بازديدها: 393


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش
موضع صریح وزیر دفاع پاکستان درباره پیمان ابراهیم/حصول توافق میان ایران و آمریکا ممکن است به بازداشت نتانیاهو منجر شود
نشست «عاشورا در منظومه فکری امام خمینی(ره)»؛
نبوی، عضو مجمع تشخیص: امام خمینی با توسل به راهبردهای قیام امام حسین(ع)، خیلی سریع‌تر کشتی انقلاب را به سرمنزل مقصود رساند/ فوزی، استاد دانشگاه: امام خمینی مانند امام حسین(ع)، اصلاح جامعه را تکلیف خود می‌دانست
معاون وزیر خارجه ایران از توافق درخصوص ترتیبات مذاکرات آتی خبر داد/ مجوز فروش نفت ایران صادر شد و آزادسازی ۱۲ میلیارد دلار وارد مرحله اجرا می‌شود
یادداشتی از: رضا غبیشاوی
5 نکته درباره مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس / از سود تهران تا شهرت "بورگن اشتاک"
وزیر دفاع آلمان: ترامپ مقصر بسته شدن تنگه هرمز است
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم شب هشتم محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره) 1405/4/1
المیادین: هیات ایرانی خواستار عذرخواهی ترامپ شد
افزایش خرید ریال ایران در سراسر پاکستان طی چهار روز اخیر
هیئت «متوسلین حضرت زینب حصارک»، نماد خدمت بی‌منت
آلمان: ایران، روسیه، چین و ترکیه فعال‌ترین سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در برلین هستند
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم شب هفتم محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره) 1405/3/31
در مراسم روز ملی بسیج اساتید؛
پزشکیان: کشور درگیر یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است/ اجازه ندهیم هیچ زن سرپرست خانواری گرسنه سر بر بالین بگذارد، هیچ کودک بیماری بدون دارو و حمایت بماند و هیچ جوانی نسبت به آینده خود ناامید شود
پیام امام راحل به مناسبت شهادت دکتر چمران؛
چمران در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت
پزشکیان: تمام مفاد تفاهم‌نامه به نغع ماست / نتانیاهو اولین ناراضی مذاکرات است / رهبری اختیار ادامه مذاکرات را به دولت داده‌اند
یادداشتی از: مهرداد خدیر
روح حسینیان در کالبد نبویان؛ مجری چرا حیران؟!/ 10 نکته دربارۀ سخنان جنجالی نمایندۀ پایداری
پس لرزه واکنش سخنگوی وزارت کشور به تهدید رئیس جمهور توسط یک مداح/ موسوی: از دل همین شوخی‌ها، قتل‌های زنجیره‌ای کرمان و اسیدپاشیِ اصفهان و خودسری‌هایِ خراسان و هزارجور مصیبت دیگر بیرون زده است
صداوسیما باعث اعتراض اصولگرایان شد/ روزنامه نزدیک به قالیباف: آیا واقعاً خروجی مباحث رسانه ملی، تقویت وحدت در خیابان است؟
سرسخت‌ترین مخالف قرارداد ۱۹۱۹ که به نفع انگلستان بود، جاسوس‌ خودشان بود/نمونه الی کوهن در ایران
جمع‌آوری مناره‌های الحاقی مسجد جامع ابرند آباد؛ گامی در مسیر احیای اصالت تاریخی بنا

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
دو تصویر به رسم یادگاری، بعد از مراسم بزرگداشت حجت الاسلام مطلبی در مسجد جامع ابوذر
اطلاعیه:
برگزاری مجلس ترحیم حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی
متن تقدیرنامه هیئت انصارالخمینی (ره) که در مراسم نکوداشت حجت الاسلام مطلبی تقدیم ایشان شد
در گفت و گوی ویژه خبری؛
عراقچی: در شرایط فعلی امکان مذاکره درباره بحث هسته‌ای نبود/ ما هیچ‌وقت در این جنگ، لبنان را فراموش نکردیم/ در متن تفاهم احتمالی، دو طرف به حاکمیت همدیگر احترام خواهند گذاشت
جزئیات دقیق برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام شد
یادداشتی از: مسعود تهرانی
اتحاد ملی در اندیشه امام خمینی(ره)؛ سرمایه راهبردی ایران در گذر از بحران‌های امروز
آیت‌الله سید حسن خمینی: در شرایط موجود از مسیر دعوا، اختلاف و سخنان تند به جایی نمی‌رسیم/ به خرد جمعی و تصمیمات کلان مسئولان عالی‌رتبه نظام اعتماد کنیم/ همه می‌توانند نظرات مشورتی خود را بیان کنند، اما از تصمیم نهایی باید تبعیت کرد/ رئیس جمهور اهل خودمحوری و منیّت نیست/ قالیباف در هر مسئولیتی که بوده‌، شناخت و عملکرد درستی داشته‌ است
پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکره بر عهده رهبری و شورای عالی امنیت ملی است
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم شب اول محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره) 1405/3/25
اطلاعیه تشییع و تسلیت:
با کمال تالم و تاسف باطلاع میرساند: حاج محمد برزگر به دیار باقی شتافت
در بیانیه‌ای؛
هشدار جدید قرارگاه خاتم‌الانبیا به اسرائیل: چنانچه ارتش کودک‌کش رژیم صهیونیستی به شرارت در جنوب لبنان پایان ندهد، باید منتظر پاسخ سخت نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران باشد
اطلاعیه:
برگزاری مراسم سوگواری دهه ی اول محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره)
محقق داماد: تفرقه و جنگ از نقاط تاریک ادیان است / «هم‌باوران»؛ بازخوانی پیوندهای فرهنگی، دینی و انسانی ایران و جهان مسیحی
روایتی از چگونگی اولین روز محرمی که امام در نوفل لوشاتو گذراند
اکران سومین دیوارنگاره بزرگ کشور در قم
روایت محتشمی‌پور از برنامه ویژه امام در دهه اول محرم
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم شب دوم محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره) 1405/3/26
برگزاری مراسم شب پنجم محرم الحرام در هیئت انصارالخمینی(ره) 1405/3/29
فاضل میبدی: هر کاری که سایه شوم جنگ را از کشور دور کند مبارک است/ امیدوارم آشتی ملی به تمام‌معنا بر این کشور حاکم گردد
متن تفاهم ایران و آمریکا منتشر شد


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 9781
تعداد بازدید دیروز: 6422
بازدید کل: 79029699
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.