امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 11 شهريور 1403 ساعت 22:23:17
بمناسبت ایام شهادت آیت‌الله قدوسی
الگوی علم و عمل

روز چهارشنبه چهاردهم شهریورماه سالروز شهادت آیت‌الله حاج شیخ علی قدوسی است. در روز چهاردهم شهریور سال 1360 آیت‌الله قدوسی، دادستان کل انقلاب اسلامی در واقعه بمب‌گذاری دفتر دادستانی تهران توسط گروهک مزدور منافقین ترور شد و به شهادت رسید. آیت‌الله قدوسی با آغاز فعالیت فدائیان اسلام به صف مبارزین پیوست و در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت در مخالفت با حزب توده فعالیت زیادی داشت، اما پس از شکست نهضت ملی و پیروزی کودتاچیان در 28 مرداد 1332، تا سال 1341 مشغول تکمیل دروس حوزوی شد. آیت‌الله قدوسی در کنار تحصیل علم و تهذیب نفس، از حوادث روزگار خود غافل نبود. وی به عنوان یکی از شاگردان برجسته امام خمینی رحمه‌الله، از پختگی و بینش سیاسی برخوردار بود. او به همراه عده‌ای دیگر از اساتید حوزه علمیه قم، از پیشگامان نهضت امام خمینی بودند که فریاد دشمن ستیزی امام را لبیک گفته و همواره در صحنه‌های مبارزه برضد رژیم طاغوت حاضر شدند.
آیت‌الله قدوسی با مشارکت و همراهی مستقیم شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی و تنی چند از اساتید حوزه علمیه قم، مدرسه علمیه شهید حقانی را برای برادران‌ و نیز مکتب توحید را برای خواهران تاسیس کردند و خود ایشان‌ مدیریت مدرسه را برعهده گرفت. تاسیس مدرسه حقانی در آن زمان‌ حرکتی سیاسی ـ اجتماعی بود که با دعوت از استادان با تجربه حوزه، طلاب از لحاظ علمی، اخلاقی و سیاسی تربیت‌ و نیروی مورد نیاز انقلاب تامین می‌شد. شهید قدوسی در همه مراحل زندگی، به تقوای استوار و تعهد خلل ناپذیر شناخته می‌شد. او، مواظبت‌ها، دقت‌ها و موشکافی‌هایی در این خصوص داشت و خود به عمل کردن مستحبات و ترک مکروهات بسیار اهمیت می‌داد. از جمله مهم‌ترین کارهای شهید قدوسی که اثر فراوانی بر تمام شاگردان مدرسه داشت، درس‌های اخلاق وی بود که هر هفته، به سان آبی گوارا، روح تشنه شاگردان را سیراب می‌کرد. وی در این درس‌ها، تعبّد، عزت و سرافرازی را به همگان می‌آموخت و رفتار و زندگی عملی او نیز، شاهدی بر راستی و درستی گفتارش بود. در این درس‌ها، خود اشک می‌ریخت و دیگران را به گریه می‌انداخت. وی بسیاری از خطبه‌های نهج‌البلاغه را از حفظ می‌خواند؛ به ویژه خطبه «همام» را که در وصف پرهیزکاران است. سخنان پر مغز او، باچشم گریان و صدای لرزان، چنان اثربخش و تکان دهنده بود که شاگردانش پس از سال‌ها، آن را فراموش نکرده‌اند.
از دیگر ویژگی‌های بارز شهید قدوسی، خداترسی و کوچکی دنیا در نظرش بود که این امر‌ در تمام اظهارنظرها و رفتارهای وی به روشنی دیده می‌شد. او در همه حال‌ خود را در محضر حق احساس می‌کرد، از جاه و مقام ظاهری بیزار بود و به شدت از این که محور گروه و دسته‌ای باشد و افرادی دور او جمع شوند، پرهیز می‌کرد. اگر به مجلسی وارد می‌شد که در آن‌ مکانی برای خواص و جایی برای دیگران در نظر گرفته بودند، سعی می‌کرد در بین افراد عادی بنشیند. نظم دقیق و نمونه شهید قدوسی، زبانزد خاص و عام بود. شاگردانش در مدت 14 سال بهره‌مندی از مدیریت وی، حتی اندکی تاخیر و تخلف از وقت مقرر هم از او ندیدند. وی انضباط بسیار دقیقی داشت و معتقد بود مقررات باید کاملاً اجرا شود و تخلف از ضوابط را از هیچ کس نمی‌پذیرفت. شهید قدوسی در عین مدیریت قاطع و محکم، روحی لطیف و پرمعنویت داشت و در برخورد با افرادی که از سخت‌گیری او در رنج بودند، طوری رفتار می‌کرد که آن‌ها هم به او علاقه داشتند.
راز ماندگاری انسان‌های بزرگ هم چون شهید قدوسی را باید در ایمان و اخلاص و تقوای آنان جست‌وجو کرد. آن انسان وارسته، در تمام اموال و رفتارش‌ تنها خدا را در نظر می‌گرفت و به او توکل می‌کرد. دوری گزیدن از شهرت طلبی و مادیات، نام او را جاودانه کرد و تا اعصار باقی است‌ یادش در دل‌ها می‌ماند. بی‌شک سیر و سلوک معنوی و ویژگی‌های انسانی ـ الهی شهید قدوسی، می‌تواند به عنوان الگو و نمونه‌ای پیشِ روی جوانان جویای کمال و معرفت و در مرتبه‌ای بالاتر الگویی برای خدمتگزاران در دستگاه قضایی کشور قرار گیرد. شهید قدوسی در خصوص انتخاب افراد برای همکاری، به یک ملاک بیش از هر چیز دیگر توجه داشت آن‌ مساله تقوا و نحوه ارتباط با دنیا بود. بارها افرادی برای همکاری خدمت ایشان می‌رسیدند یا از طرف بعضی معرفی می‌شدند که مسئولیت‌های حساس دادستانی را عهده‌دار شوند، ولی چون شهید قدوسی ضعف‌هایی در مورد ملاک فوق از آن فرد سراغ داشت، همکاری او را قبول نمی‌کرد.
شهید قدوسی در برخورد با مراجعه کنندگان‌ از هر طبقه و پایگاه اجتماعی که بودند، حتی اگر با برخوردهای غیراسلامی مواجه می‌شد، اخلاق و آداب اسلامی را رعایت می‌کرد. از این رو، چه بسا اتفاق می‌افتاد که افرادی خدمت آن شهید بزرگوار می‌رسیدند و مدت‌ها وقت می‌گرفتند و حرف می‌زدند، ولی او با بردباری و صبورانه‌ مطالب و شکایات آن‌ها را می‌شنید و وقتی مورد اعتراض واقع می‌شد، می‌فرمود: «برای من سخت است که سخن کسی را قطع کنم [به] صرف این که دیگران منتظرند؛ زیرا او با هزاران امید پیش من آمده است.» شهید قدوسی در عین حال که در انجام تصمیمات و اجرای احکام بسیار قاطع بود، اصرار داشت که مجازات باید در محدوده جرم باشد و از آثار جنبی آن جلوگیری شود. ایشان همچنین معتقد بود در برخورد با هر جرمی، اگر چه بسیار زشت باشد، نباید از محدوده ضوابط و موازین اسلامی خارج شد و هر نوع واکنشی که در مقابل رفتار مجرم صورت می‌گیرد، باید با ملاک شرعی باشد.
حضرت امام خمینی در بخشی از پیامی که به مناسبت شهادت شهید قدوسی صادر کردند، فرمودند: «با کمال تاسف و تاثر حجت‌الاسلام شهید قدوسى به دوستان شهید خود پیوست. شهیدى عزیز که سالیان دراز در خدمت اسلام بود؛ و اخیراً مجاهدات او در راه انقلاب بر همگان روشن است. این جانب سالیان طولانى از نزدیک با او سابقه داشتم، و آن بزرگوار را به تقوا و حسن عمل و استقامت و مقاومت و تعهد در راه هدف مى‏شناختم. شهادت بر او مبارک و وفود الى‌الله و خروج از ظلمات به سوى نور بر او ارزانى باد.» ‏(صحیفه امام، ج‏15، ص173 و 174)

*روزنامه جمهوری اسلامی





  تعداد بازديدها: 345


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اطلاعیه مسجدجامع جماران در پی درگذشت آیت‌الله امام جمارانی
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
قصور و تقصیرهای آمریکا و ما، دیوار بلند بی‌اعتمادی
محققان دانشگاه کالج لندن: فولاد کرومیوم اولین‌بار در ایران باستان تولید شد
پشت‌پرده شعار «الزهرا بسشه، فرح دیگه اسمشه»
آیت‌الله حسینی آملی: چو ایران قرآنی نباشد، تن من مباد
حاج قاسم سلیمانی درباره آتش زدن پرچم ایران چه گفت؟
لاپید: اراضی اسرائیل می‌تواند «تا عراق» امتداد یابد!
«چاه پهلوی»|چرا شاه علی‌رغم 9برابرشدن درآمد نفت سقوط کرد؟
آیت الله غرویان: جامعه از وعده‌های عمل‌نشده به ستوه آمده است / مسئولان مسیرهای منتهی به جنگ را مسدود کنند
داریوش ارجمند: مردم ما، حیرت آقای قمارباز را برانگیختند/ هنرمندان واسطه کشف حقیقت هستند
رسانه آمریکایی: ایران به کارگاه بزرگ انرژی تبدیل شد
سی‌بی‌اس به نقل از منابع: ترامپ از محدودیت‌های گزینه‌های نظامی علیه ایران کلافه شده / به او گفته شده که هر گونه حمله به تجهیزات تهران احتمالاً یک ضربه قطعی و نهایی نخواهد بود
رویترز: چین موشک های کروز ضدکشتی مافوق صوت به ایران می دهد
سلسله سخنرانی‌های ماه مبارک رمضان دفتر آیت‌الله العظمی صانعی(ره)؛
خلجی: دین الهی با سخت‌گیری و مشقت همراه نیست
اجاره میلیاردی پهنای باند ماهواره‌ای سازمان فضایی ایران برای ۴۰۵
دانشگاه کودتاکُش
روحانی فاضل و خطیب توانا زنده یاد حاج اصغر حاج حسنی دعوت حق را لبیک گفت
بمب خبری/ اولین محموله ایران بی‌سروصدا راهی اروپا شد
جانباز امیر سرتیپ «ناصر محمدی‌فر» به همرزمان شهیدش پیوست
«کشتی نیکوکاری» ترکیه با ۳۳۰۰ تن کمک بشردوستانه به بندر العریش رسید

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
سفارش مهم استاد فاطمی‌نیا برای روزهای پایانی ماه شعبان
دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب
بازگشت پیکر مطهر 85 شهید دفاع مقدس از مرز اروندرود
مطابق پیش‌بینی کارشناسان؛
پنجشنبه 30 بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
دعاهای بعد از نمازهای واجب در ماه مبارک رمضان
مثنوی مهمان نظر کرده ”در استقبال از ماه مبارک رمضان" سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
توصیف دو کلمه‌ای روزنامه‌نگار آلمانی از تجمع مریدان شازده: روان‌پریشی مطلق!
پزشکیان: جامعه امروز زخمی عمیق دارد، با آغوش باز از هر کس که راهکاری برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم
بشریت در حال زندگی در یک دروغ است
دستیار پوتین: اعزام ناوهای جنگی روسیه و چین به تنگه هرمز برای رزمایش مشترک با ایران
رمضان به چه معناست و علت فضیلت این ماه بر دیگر ماه‌ها چیست؟
گوترش خواستار عقب‌نشینی فوری اسرائیل از ثبت اراضی در کرانه باختری شد
لاپید: آمریکا باید قطر را «دولت دشمن» اعلام کند لاپید: آمریکا باید قطر را «دولت دشمن» اعلام کند
تلاش داعش برای بازسازی از راه شبکه‌های اجتماعی/ زندانیان داعش؛ تهدیدی فزاینده برای عراق
افشای سوء استفاده جنسی یک خاخام از شاگرد متأهل خود
امام خمینی (ره): در این ماه شریف اگر به حق‌‎ ‎‌تعالی معرفت پیدا نکردید بدانید‌ حق ضیافت را به جا نیاوردید/مهمان خداوند متعال باید به مقام خداوندی‌‎ ‎‌حضرت ذی الجلال عارف باشد
هشدار واشنگتن به عراق: حمایت از نامزدی المالکی، تحریم‌های سیاسی و اقتصاد به همراه دارد
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: قبل از آشوب اخیر حضرت آقا فرمودند «به کار اطلاعاتی توجه کنید؛ این دوره مانند دوران و سال ۶۰ است»
روحانی فاضل و خطیب توانا زنده یاد حاج اصغر حاج حسنی دعوت حق را لبیک گفت
عملیات مشترک حشد الشعبی و ارتش عراق برای پاکسازی صحرای نینوا از عناصر داعش


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 4676
تعداد بازدید دیروز: 12990
بازدید کل: 78588126
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.