امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 13 خرداد 1403 ساعت 23:32:44
آیت الله سیدحسین موسوی تبریزی:
امام(ره) با چند دستگی های سیاسی مخالف بود

آرمان ملی-احسان انصاری: در حالی که در آستانه سالگرد رحلت حضرت امام(ره) قرار داریم «آرمان ملی» برای بررسی این موضوع که در 4 دهه گذشته به چه میزان در راستای آرمان های امام(ره) حرکت کرده ایم و در چه زمینه هایی فاصله داشته ایم با آیت ا... سید حسین موسوی تبریزی اولین دادستان انقلاب گفت وگو کرده است. موسوی تبریزی معتقد است:« امام همواره گروه های سیاسی را به وحدت و انسجام دعوت می کردند که این وضعیت در جامعه کمرنگ شده است. به همین دلیل اگر حضرت امام(ره) زنده بودند در راستای وحدت گروه های سیاسی نیز تلاش می کردند. امام راحل هنگامی که مسئله وحدت بین اقشار و گروه های مختلف جامعه را عنوان می کردند به واقع به آن ایمان داشتند اما متاسفانه در حال حاضر گاه حرکت هایی مشاهده می شود که باعث شکسته شدن وحدت می گردد». در ادامه ماحصل این گفت وگو را می خوانید.

*در طول این سال ها به چه میزان در راستای اهداف و آرمان های حضرت امام(ره) حرکت کرده ایم و به چه میزان از این آرمان ها فاصله گرفته ایم؟

در طول 4 دهه ای که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد ما در برخی زمینه ها در راستای اهداف حضرت امام(ره) حرکت کرده ایم و در مقابل در برخی زمینه ها نیز از آرمان های امام فاصله گرفته ایم.به عنوان مثال در زمینه استقلال کشور و مقابله با استکبار جهانی ما عملکرد خوبی داشتیم و در این چنددهه رویکردی در پیش گرفتیم که در راستای استقلال کشور بود. از سوی دیگر حضرت امام همواره روی وحدت و انسجام نیروهای سیاسی و اجتماعی تأکید داشتند. این در حالی است که در شرایط کنونی این وضعیت کمرنگ شده است و نیروهای سیاسی و اجتماعی از وحدت کافی برخوردار نیستند. بدون تردید امام(ره) با این وضعیت مخالف بودند و همواره نیروهای سیاسی و مسئولان را به وحدت با یکدیگر دعوت می کردند.نکته دیگر اینکه نگاه ویژه امام خمینی(ره) ‌ به وحدت و انسجام تنها ویژه تسنن و تشیع نبود و بلکه ایشان وحدت مستضعفین تمام عالم را مطرح می کردند. امام راحل مردم را عملاً به وحدت دعوت می‌کردند و در تمامی مسائل بین مردم فرق نمی‌گذاشتند و تنها سوابق دیانتی افراد را مدنظر قرار می‌دادند. حضرت امام نیروهای فعال هر سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه را در جاهای مختلف استفاده می‌کردند و همین امر، علت اصلی وحدت میان مردم و مسئولین بود. عملکرد امام(ره) باعث شده بود که هیچ گروهی نمی‌توانست بگوید امام ما را بیشتر دوست دارد امام خمینی(ره) ‌تا آخر این عملکرد وحدت‌آفرین را حفظ کرد.در واقع حضرت امام نهادهای مختلف را با ترکیبی متعادل از نیروهای چپ و راست تجهیز می‌کرد و این دو جناح را با یک چشم می‌دیدند و هر دو را تأیید می‌کرد. هدف امام از قبول و تأیید گروه‌های مختلف دلسوز این بود که به مردم بگوید این گروه‌ها اصول را قبول دارند و به همین دلیل خوبند و باید تثبیت و حمایت شوند.

*در زمینه مقابله با استکبار رویکردی که دردهه های گذشته در پیش گرفته شد نیازمند بازنگری نبود؟

بله این اتفاق باید رخ می داد. هدف ما از انقلاب استقلال کشور بود که استکبار جهانی چنین اجازه ای به ما نمی داد و به همین دلیل ما در مواجهه با سلطه جهانی قرار گرفتیم که تحریم های ظالمانه یکی از پیامدهای آن به شمار می رود. متأسفانه برخی می‌گویند امام خمینی(ره) دلش می‌خواست که با آمریکا بجنگد در حالی که چنین نبود.کی امام دلش می‌خواست با کسی بجنگد؟ چه زمانی امام گفت ما با آمریکا قطع رابطه می‌کنیم؟ وقتی امام از فرانسه به ایران آمد و انقلاب پیروز شد، سفارت آمریکا در ایران فعال بود؛ مأمور کمیته با اسلحه حکومت ایران گذاشتند که حتی سفارت آمریکا در ایران را محافظت کنند؟ کی امام دلش می‌خواست با این جنگ کند، با آن جنگ کند؟ حتی امام(ره) به مسئولین مملکتی اعم از وزارت خارجه کشور و... می‌فرمودند شما بروید کار خودتان را کنید، یعنی راه دیپلماسی را باید انجام دهید؛ منطق و عقل اینگونه حرکت کردن را ایجاب می‌کند؛ تمام اهدافمان که در رابطه با جامعه بین‌الملل است را باید با رابطه منطقی دیپلماسی دنبال کنیم، مگر اینکه ببینیم واقعا علیه منافع کشورمان اقدام کردند و حرف حق ما را نمی‌پذیرند که آن یک مساله دیگر است و معلوم است آن موقع نمی‌پذیریم؛ تازه آن موقع هم باید ببینیم مصلحتمان در کجاست. امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند، اگر دشمن تو، تو را به صلح دعوت می‌کند، حتی اگر در وسط جنگ باشد، هرگز صلحی را که دشمن تو را به آن دعوت می‌کند رد نکن. چون در صلح، آرامش و فرصت بازسازی لشکر پیدا می کنید. امام علی(ع) اضافه می‌کنند که من نمی‌گویم وقتی صلح کردید و چیزی را امضا کردید بروید بخوابید؛ غفلت نکنید، همیشه باید هشیار و آگاه باشید که برنامه‌های دشمن چیست؛ که این یک امر عقلایی است. پیدایش شعار نه شرقی، نه غربی به معنای این که ایران می‌خواهد مستقل باشد و یک سیاست خارجی مستقل براساس منافع و نظریه‌های سیاسی، فرهنگی و مذهبی خودش داشته باشد، یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در عرصه‌ سیاست خارجی ماست.

امام(ره) به مسئولین مملکتی اعم از وزارت خارجه کشور و... می‌فرمودند شما بروید کار خودتان را کنید، یعنی راه دیپلماسی را باید انجام دهید؛ منطق و عقل اینگونه حرکت کردن را ایجاب می‌کند؛ تمام اهدافمان که در رابطه با جامعه بین‌الملل است را باید با رابطه منطقی دیپلماسی دنبال کنیم، مگر اینکه ببینیم واقعا علیه منافع کشورمان اقدام کردند و حرف حق ما را نمی‌پذیرند، که آن یک مساله دیگر است و معلوم است آن موقع نمی‌پذیریم؛ تازه آن موقع هم باید ببینیم مصلحتمان در کجاست

*در زمینه مسائل داخلی به خصوص مسائل اقتصادی در دهه های گذشته به چه میزان در راستای آرمان های حضرت امام(ره) حرکت کرده ایم؟

در این زمینه نیز دستاوردهایی وجود داشته اما چالش هایی نیز وجود دارد. در سال های اخیر وضعیت اقتصادی مردم با چالش هایی مواجه بوده است. امروز مسأله اقتصاد با بسیاری از مسائل دیگر مثل بیماری ها، پیش‌آمد‌ها و اتفاقات طبیعی فرق می‌کند و مسأله فردی نیست، بلکه مسئله اجتماعی و ملی است. در مباحث اقتصادی، متخصصین امر باید فکر کنند که چه کار باید انجام دهیم. یکی از مسائل بسیار مهم در عصر کنونی این است که روابط بین کشور با کشور‌های دیگر در چه وضعیتی قرار دارد و با چه چالش هایی مواجه است. مسئله گرانی‌ها تنها مربوط به اقتصاد کشور است، مسائل اقتصادی در دنیا به هم گره خورده است و امکان ندارد که بگوییم که کشوری با کشور‌های همسایه اش تنش داشته باشد و اقتصادش خوب باشد، یا ما با کشور‌های اروپایی همیشه در تنش و جدل باشیم و اقتصاد ما خوب باشد.این وضعیت درباره همه کشورها وجود دارد. همچنین با هر کشوری که می‌خواهیم دوستی کنیم یا برنامه اقتصادی یا خرید و فروش داشته باشیم باید منافع اقتصادی کشورمان را در نظر بگیریم. البته این مشکلات در دولت‌های قبل هم بوده، ولی امروز بیشتر شده است. جامعه‌اى که در آن فقر، بیکارى، مشکلات معیشتىِ غیر قابل حل، اختلاف طبقاتى، تبعیض وجود داشته باشد، آرامش ایمانى پیدا نمی کند. از زمان حضرت آدم(ع) به بعد، انبیاء یکی از وظایف دینی و اخلاقی خود را کمک به مردم می دانستند لذا احکام این بزرگان حمایت از مردم بود چرا که بدون کمک و وجود ضعف و نیازمندی مردم پیشبرد دین بسی دشوار می شود و حتی در مواردی برخی دینداران هم دچار ضعف ایمان می شوند، به خصوص اینکه مردم شاهد باشند برخی مدیران و مسئولان بی اعتنا به مردم در رفاه زندگی می کنند و مردم در حال فقر با روزگار دست و پنجه نرم می کنند. با توجه به شرایط امروز کشور حرف های شعاری نمی تواند دردی را تسکین کند، حکومت باید در جهت رفع مشکلات بیش از گذشته تلاش نماید مخصوصاً در زمینه اشتغال و تولید کار برنامه ریزی دقیق و کاربردی داشته باشد، در مسیر رفع فقر و بیکاری اگر عواملی مانع هستند و تنها با قراردادهایی این موانع برطرف می شود و برای جامعه مفید است، هیچ اشکالی ندارد. برخی از جوانان وقتی با مشکلات مواجه می شوند، به دلیل تجربه و تحمل پایین، تحت تأثیر اخبار و تبلیغات بیگانگان و فضای مجازی قرار می گیرند و دین آنها نشانه گرفته می شود.

*اگر حضرت امام(ره) امروز زنده بودن با چه چیزی مبارزه می کردند؟

اگر امام(ره) امروز زنده بودند با ریاکاری و دروغ مبارزه می کردند.از سوی دیگر امام همواره گروه های سیاسی را به وحدت و انسجام دعوت می کردند که این وضعیت نیز در جامعه کمرنگ شده است. به همین دلیل اگر حضرت امام(ره) زنده بودند در راستای وحدت گروه های سیاسی نیز تلاش می کردند. امام راحل هنگامی که مسئله وحدت بین اقشار و گروههای مختلف جامعه را عنوان می کردند به واقع به آن ایمان داشتند اما متاسفانه در حال حاضر گاه حرکتهایی مشاهده می شود که باعث شکسته شدن وحدت می گردد. در میان بخش ها و گروه های مختلف اجتماعی نباید تنها گروهی در تمامی فعالیتها حضور داشته باشند و گروهی دیگر از فعالیتهای اجتماعی محروم باشند زیرا این مسئله باعث ایجاد شکاف در جامعه خواهد شد.





  تعداد بازديدها: 137


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا/ توهین مهمان به میزبان (+ کارتون)
مقاله انتقادی جمال بومن عضو دموکرات مجلس نمایندگان در گاردین
جنایتکار جنگی را تشویق نکنید/ در تقبیح حضور بی‌شرمانۀ نتانیاهو در کنگره آمریکا
یادداشتی از: هادی سروش
افتضاح در تاریخ
توییت فوق‌العاده یک فعال حقوق بشر
در دیدار فعالان ستاد مرکزی؛
پزشکیان: مرا نقد کنید و اشکالات را بگویید/ ایرانی قادر است عزت را مجددا به این خاک برگرداند/ باید در داخل و خارج از حق دفاع کنیم/ اگر حضور مقام معظم رهبری نبود مطمئن باشید این اتفاقات شکل نمی گرفت؛ درایت ایشان بود که نگذاشتند مداخله کنند
رهبر انصارالله: گناه ایران این است که از عرب ها و فلسطین دفاع می کند
نتانیاهو: آیت الله خمینی وعده داده است که انقلاب اسلامی را به تمام جهان صادر کند و ایران در حال حرکت در این مسیر است
سخنی درس آموز از شهید عبدالحمید دیالمه
شهامت متفاوت بودن در دو قاب تاریخی
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دست‌اندرکاران کنگره شهدای تهران
نصب سردیس شهید رئیسی در ایستگاه راه‌آهن مشهد +عکس
اختلال شدید در سامانهٔ ریلیِ فرانسه
آلمان پناهجویان افغان را اخراج می‌کند
عکس و مکث
هدیه ی خداوند به ما
گزیده ی یادداشتی از حاج حسن وفایی
هشدار جدی حکمرانی به دیگر جریانهای خودجوش
اختصاصی:
دو تصویر از حرم مطهر حضرت امام رضا علیه السلام
سردار رادان: پلیس به هیچ عنوان در مرز گذرنامه اربعین صادر نمی‌کند
شمس‌الواعظین: خروج مرجعیت رسانه‌ای از کشور برای امنیت ملی خطرناک است
سریال شهید رئیسی ساخته می‌شود؟
آلمان «مرکز اسلامی هامبورگ» را تعطیل کرد

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
پشت پرده شعار "ظریف گورتو گم کن" چه کسانی هستند؟
اطلاعیه :
برگزاری مراسم سوگواری شب سوم سالگرد شهادت حضرت سید الشهداء (ع) در هیئت انصارالخمینی (ره)
گزارش تصویری (قسمت دوم):
تلاش شبانه روزی گروه خادمین هیئت انصار الخمینی(ره) برای طبخ غذای نذری
یادداشتی از: آیت‌الله سید عباس حسینی قائم مقامی
در نقدِ سخنان مطرح شده پیرامون حضرت امیر المومنین(ع) و حکومت ولائی در ایام سوگواری سالار شهیدان
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم ظهر عاشورای حسینی در هیئت انصارالخمینی(ره) 1403/4/26
نامه ای از محسن رنانی به سردار حمید هداوند فرمانده محترم انتظامی استان البرز و ملاحظه ما
به پیشواز عزاداری دختران نسل زد برویم
تسلیت سید حسن خمینی در پی درگذشت آیت الله حسین هاشمیان
گزارش تصویری (قسمت سوم):
تلاش شبانه روزی گروه خادمین هیئت انصار الخمینی(ره) برای طبخ غذای نذری
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم عزاداری شام غریبان در هیئت انصارالخمینی(ره) 1403/4/26
گزارش تصویری (قسمت پایانی):
تلاش شبانه روزی گروه خادمین هیئت انصار الخمینی(ره) برای طبخ غذای نذری
امام سجاد(ع) چگونه هیمنه امویان را در هم پیچیدند؟
آیت الله سید اصغر ناظم زاده خطاب به استاد عالی :
کمی هم به فکر رفع مشکلات مردم باشید و دست از غلو بردارید
حجت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری: دولت سیزدهم، اقتصاد را به «انا لله و انا الیه راجعون» رساند
پاسخ به سه پرسش مهم در رفتارشناسی امام چهارم(ع)
چرا امام سجاد (ع) برای مرزبانان حکومت ظالم بنی امیه دعا می‌کرد؟
گزارش تصویری:
مراسم سالگرد سومین شب شهادت امام حسین و سالگرد شهادت امام سجاد (علیهما السلام) در هیئت انصارالخمینی (ره) 1403/4/28
دلیل تفاوت روز عاشورای امسال در ایران و عراق!
پزشکیان: در دوره جدید می‌خواهیم بر طبق شاخص ‌های تعریف شده افراد را انتخاب کنیم / اینکه برخی فکر کنند به بنده دیکته می‌کنند اشتباه است / بنده همین هستم اما آیا شما آن که می‌گویی هستی؟ / طرف می‌گفت بنده طلا می‌دهم یا زمین می‌دهم، از کجا می‌خواهید بدهید؟ چرا دروغ می‌گویید
اختصاصی:
"صلی الله علیک یا علی ابن حسین یا زین العابدین (ع)" با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
امام جمعه اردبیل: اگر عزاداری به پارتی مختلط اشبه باشد آیا می توانیم بگوییم مراسم، مراسم دینی است؟
انتقاد ابطحی از رییس ستاد نماز جمعه: وقتی فحاشی به ظریف را دیدید، در موفقیت عملکرد نماز جمعه تردید نکردید؟


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 15349
تعداد بازدید دیروز: 38208
بازدید کل: 69498790
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.