وقتی نورچشمیها غرق فساد باشند، ناگزیر به قاعده شتر دیدی، ندیدی عمل میکنیم! در مواردی که نورچشمیها در فساد غرق باشند، اصل را بر توجیه میگذاریم و به قاعده «شتر دیدی، ندیدی» عمل میکنیم.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت، در کشور ما مطالب زیادی درباره مبارزه با فساد گفته میشود ولی از مبارزه با فساد به معنای واقعی و جامع خبری نیست. در مواردی به دلایل خاص ازجمله اینکه اگر قرار باشد فرد یا گروه یا جناحی را از نظر سیاسی به زمین بزنیم به نام مبارزه با فساد با او شدیدترین برخوردها را میکنیم ولی در مواردی که نورچشمیها در فساد غرق باشند، اصل را بر توجیه میگذاریم و به قاعده «شتر دیدی، ندیدی» عمل میکنیم. مدیریت قانونی کشور بدون مبارزه واقعی با فساد امکانپذیر نیست. این ویژگی اگر در حکمرانی وجود نداشته باشد، کسی به مدیران جامعه اعتماد نمیکند و حاکمیت پشتوانه مردمی خود را از دست میدهد. مردم، طالب عدالتند و بدون عدالت، حکمرانی قوام نخواهد داشت.
در مواردی به دلایل خاص ازجمله اینکه اگر قرار باشد فرد یا گروه یا جناحی را از نظر سیاسی به زمین بزنیم به نام مبارزه با فساد با او شدیدترین برخوردها را میکنیم ولی در مواردی که نورچشمیها در فساد غرق باشند، اصل را بر توجیه میگذاریم و به قاعده «شتر دیدی، ندیدی» عمل میکنیم.
این روزنامه افزوده است: یکی از اهداف انقلاب اسلامی، کنار زدن حکمرانی فامیلی، طایفهای، طبقاتی و در دست داشتن امور توسط یک یا چند قشر خاص بود. فلسفه جمهوریت نظام سیاسی جایگزین رژیم گذشته نیز همین بود که از طریق انتخابات و با مشارکت عموم کسانی که قانون اسای به آنها حق انتخاب کردن و انتخاب شدن داده است، زمام امور در تمام زمینهها در اختیار جمهور مردم قرار بگیرد و حکمرانی طبقاتی برای همیشه طرد شود. امروز سازوکار حاکمیت اینگونه نیست و به همین دلیل حکمرانی در انحصار طبقات خاص است و همین انحصار، راه را بر ورود شایستهترینها به جایگاه مدیریتهای کلان کشور بسته است. این راه فقط با نفی حکمرانی طبقاتی باز خواهد شد.
در خاتمه روزنامه جمهوری آورده است: اعتقاد راسخ داریم که مشکلات کنونی کشور با عمل به سه اصل شایسته سالاری، مبارزه واقعی با فساد و پرهیز از حکمرانی طبقاتی، حل خواهند شد. اگر امروز فاقد این سه اصل هستیم به دلیل انحراف از قانون اساسی است. بنابراین، راه رسیدن به حکمرانی سالم، عادلانه و مردمی، بازگشت به قانون اساسی با تکیه بر این سه اصل است.
|