رهبر انقلاب اسلامی در روزهای اخیر و در دیدار مردم آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه راهکار اصلاح کاستی ها و معضلات کنونی کشور حضور در پای صندوق رأی و مشارکت آحاد جامعه در انتخابات است، اتمام حجت کردند، مبنی بر اینکه همگان بدانند راهکار تغییرات و ایجاد تحولات اساسی در نظام اقتصادی و اجرایی کشور مراجعه به صندوق آرا است. موضوع به این دلیل حائز اهمیت است که رأی دهندگان با رأی خود وارد مشارکت سیاسی می شوند، قدرت تغییر دارند و می توانند افراد نخبه ای انتخاب و راهی مجلس شورای اسلامی کنند که قادر به حل مشکلات باشند. آنچه رهبر انقلاب روشن و صریح درباره اصلاحات با حضور در انتخابات بیان کردند، پاسخ روشن و کوبنده ای به برخی برخی اظهارات است که مسیر اصلاحات را در روش های غیردموکراتیک و غیر اسلامی، نافرمانی مدنی، ایجاد آشوب و فتنه و نیز کشاندن مردم به کف خیابان ها می دانند. سخنان رهبر معظم انقلاب خط بطلانی بر همه فتنه انگیزی ها بود، زیرا راه و روش صحیح اصلاح امور و حل مشکلات جامعه را با مراجعه به آرای عمومی و انتخابات مشخص کردند.
حضور مردم در پای صندوق رأی نباید به عنوان کاری سیاسی مطرح شود، بلکه تکلیفی شرعی است؛ از این منظر که حفظ اصل نظام اهمیت دارد و یکی از ارکان اصل نظام، حضور حداکثری مردم در انتخابات است. بنابراین سخنان مقام معظم رهبری اتمام حجت بر کسانی است که تلاش می کنند مردم را از صحنه انتخابات دور کنند.
اصلاحات امیدآفرین است، به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این موضوع تأکید می کنند. در ابعاد مختلف نیاز به اصلاحات احساس می شود، اما به طور مشخص درباره مجلس شورای اسلامی با توجه به وظایف آن، وضع قوانین اصلاحی در راستای حذف موانع از سر راه مردم به ویژه در امور اقتصادی، کسب و کارها و موانع قوانین مرتبط با قانون انتخابات، فعالیت احزاب سیاسی و قانون گذاری در راستای کمک به نهادها و وزارتخانه هایی که به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی هستند، احساس می شود.
با اصلاح قوانین به وسیله نمایندگان کارآمد، مسئولان اجرایی کشور ملزم به اجرای مصوبات مجلس هستند، لذا باید روش های کاری خود را بر مبنای اصلاحات مورد نظر مجلس شورای اسلامی برنامه ریزی و تنظیم کنند؛ به همین دلیل مجلس در رأس امور است و خانه ملت خوانده می شود. مجلس موتور محرکه اصلاح امور کشور به نفع کلیت جامعه باید نقش اساسی ایفا کند، به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بر حضور مردم در انتخابات تأکید می کنند. ایشان میدانند انتخاب نمایندگان نخبه میتواند اثرات مثبتی بر تغییرات و تحولات در نظام اجرایی و اداری کشور به وجود آورد.
دشمن سالها است تلاش میکند با کمترین هزینه، ضربات متعددی را به مردم تحمیل کند لذا دشمن به این نتیجه رسیده با جنگ روانی و جنگ هیبریدی با تحمیل تحریمها و افزایش مشکلات اقتصادی و ترور میتواند زمینه ساز اعتراض مردم و متعاقب آن جدایی مردم از نظام سیاسی کشور شود چرا که دشمن به خوبی میداند جمهوری اسلامی نظامی برخواسته از رای و خواسته مردم ایران است لذا با توجه به مردمی بودن نظام، دشمن همین موضوع و مولفه مهم را نشانه رفته است.
دشمن به خوبی میداند حضور مردم در انتخابات و حاضر شدن در پای صندوق رای پشتوانه محکمی برای نظام جمهوری اسلامی است لذا به دنبال فرسایش و از بین بردن این سرمایه عظیم اجتماعی است به همین دلیل تلاش میکند با کار کردن روی اذهان مردم با سیاه نمایی و با راه انداختن جنگ روانی زمینه سازیهای لازم را برای جداسازی مردم از نظام انجام دهد، البته دشمن مترصد فرصتی مناسب برای تحقق این امر است و این فرصت با انتخابات فراهم میشود.
حضور حداکثری مردم در انتخابات از این جهت حائز اهمیت است چرا که منجر به خنثیسازی جنگ روانی دشمن میشود. با توجه به اینکه یکی از مظاهری که نشاندهنده همراهی مردم با حاکمیت است بحث انتخابات و حضور حداکثری مردم است مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور مردم در پای صندوق رای میتواند یکی از مهمترین عوامل امنیت ملی به شمار رود بنابراین مردم باید در صحنه انتخابات حضور حداکثری داشته باشند و در حمایت از نظام همه کمبودها و مشکلات را کنار بگذارند تا از اصل انقلاب و امنیت خود در برابر تهدیدات دشمن دفاع کنند.
*آرمان امروز