تاريخ انتشار: 24 آذر 1402 ساعت 23:56:42
حجت الاسلام امرالله گیوی: امام راحل می‌فرماید مردان و زنان عالم باید از فاطمه زهرا(س) الگو بگیرند و در برابر ظلم‌ و ستم‌ بایستند/ فاطمه زهرا(س) الآن از ظلم‌ و جنایت به مردم‌ بی پناه فلسطین دلش خون است

امام راحل می‌فرماید مردان و زنان عالم باید از فاطمه زهرا(س) الگو بگیرند و در برابر ظلم‌ و ستم‌ بایستند/ فاطمه زهرا(س) الآن از ظلم‌ و جنایت به مردم‌ بی پناه فلسطین دلش خون است

حجت‌الاسلام والمسلمین امرالله گیوی، سخنران مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) در حرم مطهر امام خمینی، گفت: امروز در غزه چقدر ظلم‌ و جنایت می‌شود؟ آمریکای جهانخوار با چراغ سبزی که‌ به‌ اسرائیل خون آشام و اشغالگر نشان‌ داده‌، دارد نسل‌ کشی می‌کند. آمریکا از سال‌ ۱۹۴۵، که سال‌ تأسیس سازمان‌ ملل‌ متحد است، ۸۲ بار از کارت وتو استفاده کرده که ۴۶ بارش علیه مردم مظلوم فلسطین و به نفع اسرائیل خون آشام بوده‌ است.

سخنران مراسم‌ عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) در حرم امام خمینی(س) با تأکید بر اینکه زنان و مردان ما باید از  خانه و خانواده علوی(ع) و فاطمی(س) درس بگیرند، گفت: فاطمه زهرا(س) پس از رحلت پیامبر(ص)، تنها صدای بلند مدینه بود. پیامبر(ص) ۱۰ هزار صحابی در مدینه داشت، ولی دولت کودتا تمام قلم‌ها را شکسته بود، همه زبان‌ها را بریده بود، همه‌ لب‌ها را دوخته بود و کسی‌ جرأت نمی‌کرد دفاعی از امیرالمؤمنین(ع) داشته‌ باشد؛ اما فاطمه زهرا(س) یک تنه ایستاد، خطبه خواند، به در خانه مهاجر و انصار رفت و تا رمق داشت تلاش کرد. امام راحل می‌فرماید مردان و زنان عالم باید از فاطمه زهرا(س) الگو بگیرند و در برابر ظلم‌ و ستم‌ بایستند. فاطمه‌ زهرا(س) فقط الگوی زنان نیست؛ الگوی زنان و مردان عالم است.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین امرالله گیوی در مراسم‌ عزاداری حرم مطهر امام خمینی(س) به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)، با بیان اینکه زندگی حضرت صدیقه کبری(س) بر سه بخش تقسیم می‌شود، گفت: فصل اول زندگی حضرت از تولد تا ازدواجش با مولا امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) است. فصل دوم زندگی حضرت از ازدواج با مولا امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) تا رحلت پدر بزرگوارش حضرت محمد(ص) است. فصل سوم زندگی حضرت از رحلت پیامبر خاتم شروع می‌شود تا شهادت خودش؛ این ایام در سالگرد فصل پایانی زندگی حضرت هستیم که ۷۵ یا ۹۵ روز بیشتر طول نکشید.

تبلیغ

ثبت اختراع پزشک یزدی در رویش مجدد و قطع ریزش مو در خبر شامگاهی

مشاهده

این کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) بیستم جمادی‌الثانی سال‌ پنجم بعثت به دنیا آمد؛ پنج سال بیشتر طول نکشید که‌ مادر گرامی‌اش حضرت خدیجه کبری(س) را از دست‌ داد. یک دختر پنج ساله که‌ نیاز مبرم به مادر دارد، مادر را از  دست‌ داد. یک روز پیامبر خاتم به سمت‌ قبر همسرش خدیجه کبری(س) رفت تا از جفای قریش صحبت‌ کند و یک دست‌ مهربان روی شانه‌اش قرار گرفت؛ برگشت نگاه کرد و دید دخترش فاطمه(س) است. ابن‌ اثیر جزری می‌گوید در این موقعیت فرمود «فَدَاهَا اَبُوهَا، فاطمه ام ابیها».

وی با بیان اینکه فصل دوم زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) بعد از ازدواج با حضرت علی(ع) شروع شد، افزود: من همیشه می‌گویم که ازدواج تولد دوباره‌ای است‌. برترین بانو با برترین آقا ازدواج کرد. فاطمه زهرا(س) در زندگی امیرالمؤمنین(ع) یک زندگی بسیار ساده و فقیرانه داشت؛ هرچه داشتند در راه خدا می‌دادند و زندگی شخصی آنها بسیار ساده و فقیرانه بود. زنان و مردان ما باید از  خانه و خانواده علوی(ع) و فاطمی(س) درس بگیرند.

گیوی یادآورشد: امام راحل از دوره‌ جوانی علاقه خاصی به فاطمه زهرا(س) داشتند؛ ۱۵ سالی که در نجف اشرف مشرف بودند، برای هر امامی در شب شهادتش مجلس‌ می‌گرفتند ولی برای‌ صدیقه اطهر(س) در فاطمیه دوم سه شب روضه می‌گرفتند. بیانات ایشان را هم‌ که‌ ببینید، امام‌ امت بیشترین و بهترین توصیف را در مورد فاطمه زهرا(س) داشتند. از جمله‌ اینکه بیستم جمادی‌الثانی که‌ هم تولد خودش و هم فاطمه زهرا(س) است، امام‌ امت صحبت‌ کردند و روایتی از امام صادق(ع) را خواندند که کلینی در کافی آورده؛ که بعد از رحلت پیامبر خاتم حضرت محمد(ص) جبرئیل امین مرتب به خانه فاطمه(س) رفت و آمد داشت و سرنوشت آینده فرزندانش را برای آن حضرت بیان می‌کرد. بعد از عروج جبرئیل، فاطمه زهرا(س) مطالبی که شنیده بود را برای امیرالمؤمنین(ع) بازگو می‌کرد و ایشان می‌نوشت و حاصلش صحیفه فاطمیه شد. امام راحل در وصیت‌نامه سیاسی - الهی خودش تأکید دارند که ما افتخار می‌کنیم صحیفه فاطمیه از ما است.

وی تأکید کرد: فاطمه زهرا(س) در این فصل از زندگی پر بار و پر برکتش، تنها صدای بلند مدینه بود. پیامبر(ص) ۱۰ هزار صحابی در مدینه داشت ولی دولت کودتا تمام قلم‌ها را شکسته بود، همه زبان‌ها را بریده بود، همه‌ لب‌ها را دوخته بود و کسی‌ جرأت نمی‌کرد دفاعی از امیرالمؤمنین(ع) داشته‌ باشد؛ اما فاطمه زهرا(س) یک تنه ایستاد، خطبه خواند، به در خانه مهاجر و انصار رفت و تا رمق داشت تلاش کرد. امام راحل می‌فرماید مردان و زنان عالم باید از فاطمه زهرا(س) الگو بگیرند و در برابر ظلم‌ و ستم‌ بایستند. فاطمه‌ زهرا(س) فقط الگوی زنان نیست؛ الگوی زنان و مردان عالم است.

این کارشناس مسائل مذهبی گفت: امروز در غزه چقدر ظلم‌ و جنایت می‌شود؟ آمریکای جهانخوار با چراغ سبزی که‌ به‌ اسرائیل خون آشام و اشغالگر نشان‌ داده‌، دارد نسل‌ کشی می‌کند. آمریکا از سال‌ ۱۹۴۵، که سال‌ تأسیس سازمان‌ ملل‌ متحد است، ۸۲ بار از کارت وتو استفاده کرده که ۴۶ بارش علیه مردم مظلوم فلسطین و به نفع اسرائیل خون آشام بوده‌ است.

وی افزود: فاطمه زهرا(س) الآن دلش خون است از ظلم‌ و جنایتی که به مردم‌ بی پناه فلسطین می‌شود. فاطمه زهرا(س) تا رمق داشت گفت و افشاگری کرد. ولی تاریخ نوشته‌ ۴۰ روز آخر عمر حضرت، دیگر توان نداشت از خانه بیرون بیاید و حتی به بیت الاحزان برود و گریه کند. در این ۴۰ روز پایانی عمرش، حضرت در بستر بیماری بود و کارهای شخصی‌اش را به زحمت انجام‌ می‌داد.

  تعداد بازديدها: 632
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=98364
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.