تاريخ انتشار: 21 آذر 1402 ساعت 23:58:23
آمریکا بازگشت به عصر تفتیش عقاید

حوادث غمبار غزه، در عین حال که کام مردم سراسر جهان را تلخ کرده، پیامدهای عبرت‌آموز مهمی نیز به همراه داشته و چه بسا در آینده نیز داشته باشد.
آشکار شدن فاصله زیادی که میان مردم بسیاری از کشورها با زمامدارانشان وجود دارد، از جمله پیامدهای مهم حوادث جاری غزه است. می‌بینیم که در 5 قاره جهان، مردم هر روز در تجمعات بزرگ به جنایات رژیم صهیونیستی اعتراض می‌کنند ولی اکثر دولت‌ها یا با ملت‌هایشان هم‌جهت نیستند و یا حتی در جهت خلاف آنها حرکت می‌کنند که آمریکا و انگلیس از این قماشند.
اعمال فشار کنگره آمریکا با هدف عزل روسای چند دانشگاه مطرح این کشور به اتهام گسترش روند یهودستیزی که در نتیجه گسترش اعتراضات دانشجویان این دانشگاه‌ها به کشتار مردم بی‌دفاع فلسطین صورت گرفت، به روشنی نشان داد سران و حکمرانان آمریکا با هدف سانسور جنایت‌های رژیم نژادپرست اسرائیل در غزه، دادگاه تفتیش عقاید قرون وسطائی را در این کشور به ‌راه انداخته‌اند. وتوی آتش‌بس فوری در غزه که دبیرکل سازمان ملل با استفاده از اختیارات خود و با توجه به فروپاشی اساسی زندگی مردم غزه قطعنامه آن را در شورای امنیت مطرح کرده بود، نمونه دیگر این برخورد قرون وسطائی است. فاجعه بزرگ‌تر اینست که زمامداران نژادپرست آمریکا حتی دانشگاه‌های این کشور را نیز برای تحقق اهداف ضدبشری خود تحت فشار قرار دادند. 13 عضو مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه نامه‌ای به هیات امنای دانشگاه هاروارد، ام‌آی‌تی و دانشگاه پنسیلوانیا به منظور تغییر سیاست‌های این دانشگاه‌ها برای مقابله با آنچه «احساسات یهودستیزانه» در بین دانشجویان نامیده‌اند شدند و همزمان درصدد عزل روسای این 3 دانشگاه معتبر آمریکا برآمدند. نگارش این نامه، چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که «الیز استفانیک» نماینده جمهوری‌خواه ایالت نیویورک، با روسای این سه دانشگاه در کمیته آموزش مجلس نمایندگان آمریکا گفت‌وگویی صریح و انتقادی داشت و البته روسای این دانشگاه‌ها نیز زیر بار تحمیل نظرات او در کمیته نرفتند و دیدگاه خود را درباره منفور شدن صهیونیست‌ها و شیوه‌نامه‌های دانشگاه‌های متبوع خود برای اعتراض دانشجویان، تشریح کردند. بعد از این ماجرا که مصداق بارز تفتیش عقاید بود، خانم مگیل یکی از سه رئیس برجسته دانشگاهی پس از ادای شهادت در جلسه استماعی در کنگره که درباره افزایش تنفر از صهیونیسم در محوطه دانشگاه پنسیلوانیا برگزار شد در اعتراض به روش ضدانسانی و نژادپرستانه مجلس نمایندگان آمریکا از ریاست این دانشگاه استعفا داد.
این برخورد حکومتی که آشکارا برخلاف آزادی بیان و آزادی عقیده است، در زمانی صورت گرفت که هر روز جمع زیادی از مردم در شهرهای مختلف آمریکا در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شعار می‌دهند و دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها نیز علاوه بر سه دانشگاه پنسیلوانیا و ام‌آی‌تی و هاروارد، در سایر دانشگاه‌های آمریکا نیز برای محکوم نمودن نژادپرستان صهیونیست با مردم همراهی می‌کنند. در انگلیس نیز فاصله میان مردم و دولتمردان هر روز زیادتر می‌شود بطوری که مردم در خیابان‌های لندن با تجمعات صدها هزار نفره از مردم غزه حمایت می‌کنند و خواهان آزادی فلسطین از سلطه جهنمی صهیونیست‌ها می‌شوند ولی نماینده انگلیس در شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه آتش‌بس فوری غزه به تبعیت از آمریکا رای نمی‌دهد. تکلیف دولت انگلیس روشن است چون سال‌هاست که ننگ تبعیت از دولت آمریکا را پذیرفته و به خواسته‌های مردم خود اعتنا نمی‌کند ولی برای دولت آمریکا که مدعی است مدیریت دهکده‌ جهانی را برعهده دارد و پیشاپیش کاروان تمدن جهانی حرکت می‌کند و الگوی دموکراسی است، فاصله گرفتن از مردم در ماجرای غزه و به ویژه بازجوئی از روسای سه دانشگاه معتبر و برخورد امنیتی با دانشجویان و اساتید این دانشگاه‌ها رسوائی بزرگی است که نمی‌تواند بر آن سرپوش بگذارد. دولت آمریکا با این برخورد غیردموکراتیک، ضدعلمی، ضدآزادی و ضدحقوق بشری با دانشگاه‌ها، عملاً مرتکب عقبگرد به عصر انگیزیسیون و تفتیش عقاید شده و نام خود را در شرکت سهامی نسل‌کشی بزرگی که رژیم صهیونیستی مبتکر آنست به عنوان یک سهامدار عمده به ثبت رسانده است.

  تعداد بازديدها: 298
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=98340
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.