تاريخ انتشار: 11 تير 1402 ساعت 21:57:10
حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان: متاسفانه رسانه‌های کشور در دعوت از کارشناسان دینی و روحانیون، خوب و شایسته عمل نمی‌کنند/ گاهی سخنانی مطرح می شود که به اعتقادات دینی مردم لطمه وارد کرده و بهانه ای را برای حمله به دین در اختیار دشمنان قرار می‌دهد

حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان با انتقاد از عملکرد رسانه‌ها در حوزه دین و معارف، اظهار داشت: متاسفانه رسانه‌های کشور در دعوت از کارشناسان دینی و روحانیون، خوب و شایسته عمل نمی‌کنند و برخی افراد که به عنوان کارشناس مذهبی در رسانه‌ها حاضر می‌شوند از بنیه علمی و دینی بالایی برخوردار نیستند. از طرفی گاهی اوقات سخنانی توسط کارشناسان مذهبی در رسانه مطرح می شود که نه تنها با آموزه های فقهی و دینی منطبق نبوده بلکه به اعتقادات دینی مردم لطمه وارد کرده و بهانه ای را برای حمله به دین در اختیار دشمنان قرار می‌دهد؛ به عنوان نمونه چندی پیش موضوع تقابل دین و اخلاق مطرح گردید که اساسا این گزاره با ذات و جوهره پروردگار و اسلام علوی در تضاد است و سنخیتی ندارد.

به گزارش جماران؛ جمعی از مدیران رادیو معارف با حضور در موسسه دارالعرفان با حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان دیدار و گفت‌وگو کردند.

انصاریان در این دیدار با اشاره به اینکه «اسلامِ بدون علی(ع) مورد رضایت خداوند نیست»، اظهار داشت: کلمه اسلام و دین در قرآن به صورت مفرد آمده و جمع ندارد که این موضوع نشان می‌دهد تا پیش از بعثت پیغمبر اسلام(ص)، دین و اسلام واقعی در میان ملت‌ها وجود نداشته و بشریت در خواب غفلت به سر می‌برده است اما با بعثت نبی مکرم اسلام(ص)، اسلام اصیل، به دنیا نشان داده شد و خداوند دینی جامع که پاسخگوی تمامی نیازهای جامعه بشری بوده را به حضرت محمد(ص) نازل کرد. درخت اسلام تا روز حجةالوداع بدون میوه بود تا اینکه به دستور پروردگار، امام علی(ع) به ولایت و امامت انتخاب گردید، با این وجود می‌توان گفت که خداوند تنها به اسلامِ با علی(ع) رضایت داده است.

وی با اشاره به قیام اباعبدالله(ع)، تصریح کرد: هنگامی که امام حسین(ع) به سوی کربلا در حال حرکت بودند، اعلام کردند که از اسلام، چیزی باقی نمانده بدین معنا که دین در حال خاموش‌شدن است و در همین شرایط حادثه کربلا به وقوع پیوست. عاشورا و شهادت امام حسین(ع) به تدریج، معدن نشر اسلام واقعی و از طرفی ضامن بقای اسلام اصیل شد به گونه‌ای که مراسم عزاداری برای امام حسین(ع)، تنها مجالسی برای روضه‌خوانی و گریه نبود بلکه این جلسات در راستای نشر معارف دینی و تقویت روحیه ظلم ستیزی جهت‌گیری شد؛ همچنین جلسات عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) منبع ظهور خیرات و برکات دائمی است چرا که از برکات همین مجالس، بسیاری از عالمان دینی ظهور کردند، مساجد، حوزه های علمیه، مدارس و بیمارستان ها ساخته و کارهای خیر فراوانی در زمینه‌های مختلف صورت پذیرفت.

استاد حوزه علمیه افزود: در روزگار کنونی که اسلام علوی در معرض هجوم همه جانبه شرق و غرب قرار گرفته‌است، برپایی مجالس عزاداری برای امام حسین(ع) با حضور خطبا و مداحان دین‌شناس در تمامی طول سال و نیز تشویق مردم به حضور در این جلسات از اوجب واجبات است، از طرفی باید جلسات روضه های خانگی دوباره رونق گیرند؛ اتفاقی که اکنون کمتر مشاهده می‌کنیم.

انصاریان در ادامه با انتقاد از عملکرد رسانه‌ها در حوزه دین و معارف، اظهار داشت: متاسفانه رسانه‌های کشور در دعوت از کارشناسان دینی و روحانیون، خوب و شایسته عمل نمی‌کنند و برخی افراد که به عنوان کارشناس مذهبی در رسانه‌ها حاضر می‌شوند از بنیه علمی و دینی بالایی برخوردار نیستند. از طرفی گاهی اوقات سخنانی توسط کارشناسان مذهبی در رسانه مطرح می شود که نه تنها با آموزه های فقهی و دینی منطبق نبوده بلکه به اعتقادات دینی مردم لطمه وارد کرده و بهانه ای را برای حمله به دین در اختیار دشمنان قرار می‌دهد؛ به عنوان نمونه چندی پیش موضوع تقابل دین و اخلاق مطرح گردید که اساسا این گزاره با ذات و جوهره پروردگار و اسلام علوی در تضاد است و سنخیتی ندارد.

  تعداد بازديدها: 975
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=96565
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.