تاريخ انتشار: 14 اسفند 1401 ساعت 00:12:21
سیاست نابودکردن اسلام را متوقف کنید

یک واعظ عربستانی برنامه‌های جدید سرگرمی در کشورش را «گمراهی برای جوانان» خواند و از مقامات ارشد آل‌سعود خواست تا از خدا بترسند و روند نابودی دین اسلام را متوقف کنند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی «عربی21»، «عماد المبیض»واعظ سعودی و خطیب مسجد ملک عبدالعزیز، در پیامی توئیتری خطاب به «سلمان عبدالعزیز»، شاه عربستان، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد او، «ترکی آل الشیخ»، مشاور ولی‌عهد و رئیس اداره سرگرمی در این کشور گفت: «در این کشور از خدا بترسید».
المبیض در ابتدای فیلمی که در توئیتر منتشرکرده، می‌گوید: خداوند متعال بیان حق و عدم کتمان آن را بر اهل علم واجب کرده و فرموده است. در اداره امور این مملکت از خدا بترسید و روند نابودی دین اسلام و جایگزینی آن با هویت‌های دیگر را متوقف و اصلاح کنید. این کشور براساس ایمان و برپایی و اجرای دین خدای متعال تاسیس شده است و آنچه امروز می‌گذرد بر خلاف آن اصولی است که کشور بر پایه آن‌ها بنا شده است.
المبیض بخش دیگری از سخنان خود را متوجه «ترکی آل الشیخ»، رئیس اداره سرگرمی در سعودی کرد و ضمن مسئول دانستن او در برگزاری مهمانی‌های شبانه مختلط با حضور سلبریتی‌ها، گفت: «درباره مسیر جوانان و دختران از خداوند متعال بترسید. پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم می‌فرماید: هیچ بنده‌ای نیست که‌الله متعال عده‌ای را تحت سرپرستی او قرار دهد و او درحالی بمیرد که به زیردستانش خیانت کرده است، مگر اینکه‌الله متعال بهشت را بر او حرام می‌گرداند.
امام جماعت و خطیب مسجد ملک عبدالعزیز در ادامه خاطرنشان کرد: «پیامبر گرامی اسلام در جای دیگری می‌فرماید کسی که دیگران را به گمراهی دعوت کند، گناهی مانند گناهان پیروانش خواهد داشت، بی‌آن که از گناهان آنان کم کند». وی سخنان خود را با این جمله خاتمه داد: خداوندا من ابلاغ کردم، پس تو شاهد باش.
عربستان سعودی به عنوان بخشی از سیاست‌های جدید خود در یک کشور سنتی و مسلمان با هیات حاکمه‌ای محافظه‌کار، بسیاری از قوانین و ممنوعیت‌های گذشته را کنار گذاشته و هم‌اکنون در برخی مناطق، شاهد فعالیت‌های هنری جدید و برنامه‌های خلاف عرف جامعه است؛ امری که نه تنها موجب اعتراض خانواده‌ها و هشدار نهادهای مذهبی در عربستان شده بلکه حتی موجب ابراز نگرانی متحدان غربی ریاض از این روند شده و باعث گردیده تا اروپایی‌ها این سیاست را «جسارت بیش‌از حد» قلمداد کنند.
عربستان برای دهه‌ها، محدودیت‌های شدیدی را در حوزه حقوق زنان، هنر، جمع‌های مختلط و کنسرت‌ها اعمال می‌کرد؛ اما سال‌ها پیش از طریق برنامه‌ای رسمی برای حمایت از سرگرمی‌ها و تاسیس نهادی برای آن در سال 2016 (95ش)، تحولات اجتماعی قابل‌توجه و البته انتقادبرانگیزی در این کشور رخ داد.
از مهم‌ترین فعالیت‌های سعودی در این حوزه، برپایی جشنواره‌ها و رویدادهای هنری و آواز و موسیقی بود که مقامات ریاض هدف از آن را رسماً «حفاظت از ذائقه عمومی» توصیف کردند؛ درحالی که بسیاری خانواده‌ها با آن مخالف بودند و سبب ایجاد تنش‌هایی در بین مردم و حاکمیت شد. چشم انداز اصلاحات 2030 (1409ش) در عربستان با هدف افزایش سهم بخش سرگرمی در تولید ناخالص داخلی از 3 به 6 درصد درحال پیگیری است.
علاوه بر برنامه‌های سرگرمی خارج از عرف مقامات سعودی برای جوانان این کشور، سیاست ریاض در نزدیکی روابط به رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی با تل‌آویو، به عامل دیگری برای نگرانی چهره‌ها و نهادهای مذهبی عربستان تبدیل شده است.

*جمهوری اسلامی

  تعداد بازديدها: 563
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=95600
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.