مسمومیت و مسئولیت ✍️اینکه اخبار مسمومیت دانش آموز دختر مدارس شهر قم و دانشجو در سایه بی توجهی و شاید به فرمایش سردار زاکانی فرمانده سابق بسبج دانشجویی و شهردار فعلی تهران به دلیل بی غیرتی و ... مدیران و مسئولان حالا به بحران مسمومیت ناشی ازآلودگی یا حمله بیولوزیک و هر شکل دیگر به سطح کشور و تهران رسیده و حالا بحث آمار بیش هز ۲۰۰۰ دختران دانش اموز تا دانشجو مطرح می شود یعنی هیچ کس در کشور ما خود را مسئول هیچ چیز نمی داند، اما در هیاهوی مسموم سازی گسترده و ملی دختران ایران شاید تنها یک جمله فرمانده کل فرماندهی انتطامی را که فرمود "افراد لباس شخصی که در روز روشن و در انظار عمومی مادران مضطرب و درمانده دختران دانش آموز دچار مسمومیت را وحشیانه مورد حمله و ضرب و شتم قرار دادند از نیروی انتظامی نبودند" را باید با آب طلا نوشت اما با قید این پرسش که کشف، افشاء و دستگیری عاملین مذکور در کشور ما ایران با کیست؟ و چه کسی باید پاسخگویی وقوع چنین اعمالی باشد؟
✍️اینکه ماموران که به خانمی حمله کردند تحت امر چه کسانی مشغولند حرف جدیدی نیست و میتوان با مراجعه به نقش لباس شخصیها در وقایع ۷۸، ۸۸، ۹۶،۹۸ و ... مورد بررسی قرار داد.
✍️اینکه رئیسی با اشاره به ظرفیت تولیدی پارس جنوبی از افتخارات نیروهای جهادی دولت سیزدهم گفت و گفت حرف جدیدی نیست اما ایکاش به رئیسی تذکر می دانند که عسلویه و پارس جنوبی در دولت خاتمی شکل گرفته و در دولت روحانی تکمیل گردید و آخرین فاز پارس جنوبی به دلیل ضعف و کارشکنی پیمانکار ویژه داخلی با تاخیر فراوان بلاخره در آستانه تکمیل قرار گرفته است تا ظرفیت گازی ۷۵۰ میلیون متر مکعبی ۲۴ فاز پارس جنوبی به حدود ۸۰۰ میلیون متر مکعب برسد چنانکه اگر کارشکنی مجلس یازدهم مانع از عقد قرارداد ایران و کنسرسیوم چهارجانبه شرکتهای فرانسه، مالزی، چین و ایران نبود جمع آوری و مصرف گاز خروجی مشکلهای ۲۴ فاز پارس جنوبی و استخراج گاز سایر منابع مشترک ایران و همسایگان هم عملیاتی و در حال بهره برداری بودند که با تصمیم مجلس یازدهم ممکن نشده و بهره برداری از منافع حاصل طی تمام سالهای گذشته دور از دسترس ایران قرار گرفته و همسایگان به بهره برداری یکجانبه با تمام توان از مخازن مشترک مشغولند. ۱۱ اسفند
|