ناامیدسازیِ ملت ✍️ اینکه مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر بشدت از ناامیدسازی مردم نسبت به آینده پرهیز دادند و حتی ناامیدسازی تعمدی و ایجاد بدبینی علیه مسئولین و مدیران را تا خیانت و همدستی با دشمن اعلام فرمودند قطعاً منطقی قابل دفاع، و حتماً معنای بلندی جز ترجمان عملی "أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ" نیست، علیالخصوص که بر وظیفه قوه قضائیه در حمایت از حقوق عامه که یک وجه مهمش آرامش روانی است تاکید فرمودند. نکته بسیار مهمی که متاسفانه طی مدت ۲۹۲۰ روز دولت رئیس جمهور منتخب حداکثری مردم حتی به اندازه یک روز مراعات نشد، و بدون استثنا طی تمام ۲۹۲۰ روز تیتر تمام روزنامهها، سایتهای خبری، تریبونهای رسمی تا نماز جمعه، تلویزیون و ... جریان ناکام انتخابات یازدهم و دوازدهم تهاجم یکدست علیه رئیس جمهور و دولت مستقر و درگیر مذاکره با ۱+۵ و تحریمهای سازمان ملل و تحریمهای یکجانبه آمریکا بود.
✍️ اینکه برای پرهیز از ناامیدی مردم باید از تمام مواضع و اقدامات مقامات و دستگاهها دفاع کرد قطعاً چنین نیست چنانکه مقام معظم رهبری در تمام ادوار ۳۲ ساله گذشته در چارچوب دفاع از حقوق مردم و حکومت همواره ضمن تایید و حمایت از کلیت تصمیمات و فعالیت قوای سه گانه و ارکان حاکمیتی بر نقد و تذکر جدی و حتی تند تاکید داشتند، حتی مکرر از کمهمتی تا بیتوجهی برخی مقامات تا دستگاهها نسبت به تذکرات گلایه فرمودند که حتماً به مثابه ضرورت استمرار جریان نقد دلسوزانه و صریح تا مقابله با ساختار و مظاهر مفسدهانگیز در لایههای تمامی ارکان حکومتی اعم از قوای سهگانه و سایر ارکان میباشد.
✍️ اینکه مصادیق منجر به ناامید سازی مردم چیست؟ حتماً نیازمند بحث و بررسی جدی است، اما تلاش برای ناامیدی مردم نسبت به قدرت تشخیص و انتخاب اصلح و درست شاید از بزرگترین موارد خیانت به یک ملت باشد. جریانهایی که تلاش میکنند تا مردم را در حق و قدرت تشخیص در انتخابات دچار تردید و شبهه کنند جریان فکری و عناصری که طی هشت سال ریاست جمهوری روحانی تلاش کردند انتخاب اکثریت ملت در انتخابات حداکثری را نشان از زوال عقل جمعی و سستی ایمان اعلام کنند. جریان سیاه و به تعبیر مقام معظم رهبری خیانتپیشه و همراز دشمن که طی ۲۹۲۰ روز هیچ تیترسازی جز علیه رئیس جمهور منتخب مردم و دولتش نداشتند.
✍️ اینکه هنوز مرزهای روشن مبتنی بر صداقت انسانی و اخلاق دینی و باورهای عقلانی بین سیاهنمایی تا ناامیدسازی مردم نسبت به کارآمدی نظام سیاسی تا تصمیمات و عملکرد دستگاهها و مدیران تبین نشده شاید باعث ترویج افکار منحط به نام دین و کشور میشود، چنانکه روحانی شناخته شده در تریبون نماز جمعه خروش و اعتراض خیابانی مردم را از حقوق ابتدایی الهی و انسانی اعلام میکند، و با تغییر رئیس جمهور چیزی جز دعوت به صبر و بردباری یا همراهی با مشیت الهی که همواره ساری و جاری است تبلیغ نمیکند.
✍️ اینکه لایحه تبدیل وزارت بی در و پیکر "صمت" به دو وزارت صنعت و بازرگانی دولت روحانی به فرار از پاسخگویی و تسهیل جریان واردات با هدف نابودی تولید ملی معرفی، و با درخواست دولت مخالفت شود، و تقدیم همان لایحه توسط دولت رئیسی را نشان از عزم رئیس جمهور و دولت در کنترل بر بازار بدانند یعنی علیالظاهر ارکان مذکور هدفی جز ناامیدسازی مردم از صداقت و تدبیر کارشناسی در دولت و مجلس ندارند، و به هیچ گفته و ادعایی از دولت و مجلس نباید اعتماد کرد، اینکه برجام روحانی را نجاست ساخته آمریکا بدانند و به نام نگاه به توانمندی داخلی یک سال تحت عنوان مقابله با تلاش مذبوحانه ضد برجامی اسراییل در پی بازگرداندن آمریکا و احیای برجام نجس داشته باشند، یعنی ادعای قابل باوری را نمیتوان سراغ گرفت.
✍️ اینکه به عنوان رئیس جمهور مکرر مدعی مردمیسازی توزیع یارانه منجر به افزایش قیمت سه قلم کالای ضروری باشید، و بعد از یک ماه اتحادیههای صنفی کشور را برای بررسی و اعلام دلائل افزایش بیرویه سطح عمومی قیمت کالا و خدمات در کشور فرا بخوانید یعنی هنوز امیدی به رهایی از وعدهی سرگردانی و حیرانی نیست و مردم در مراجعه به فروشگاهها و میادین، کاری جز بازگشت با شرمساری به منزل ندارند، و نمیدانیم وعده رییس جمهور به افزایش بخش دیگری از قیمتها در سال آینده چه معنایی خواهد داشت. ۸تیر۰۱
|