به مناسبت یکصدمین سالگرد ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و سی سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه آثار، تصاویر و دستاوردهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) افتتاح شد.
جماران؛ به مناسبت یکصدمین سالگرد ورود امام خمینی(س) به حوزه علمیه قم و سی سومین سالگرد ارتحال ایشان، نمایشگاه آثار، تصاویر و دستاوردهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله مقتدایی، رئیس و مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم افتتاح شد.
این نمایشگاه تا 12 خرداد ماه در سالن غدیر سازمان هماهنگی تبلیغات اسلامی قم برقرار است.
به گزارش خبرنگار جماران، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در این مراسم با اشاره به آیه 46 سوره سبا گفت: این آیه شناسنامه قیام امام است. یعنی همان گونه که خدای متعال به پیامبر فرمود "قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ" بارها امام تمسک به این آیه می کرد. شاید منظور از قیام فردی مبارزه با نفس و قیام همگانی مبارزه با ستمگران است.
رئیس شورای عالی حوزه های علمیه با تأکید بر اینکه جهادی مورد رضای خدا است که برای خدا باشد، تصریح کرد: معروف این است که جهاد دو نوع اصغر و اکبر دارد. اما در کلمات بعضی علما گفته اند آنچه جهاد اکبر نامیده می شود در حقیقت جهاد اوسط است؛ جهاد اکبر آنجایی است که انسان دل به عقل و برهان نبندد و بلکه عاشق شود و به پروردگار عالم عشق بورزد. جالب است که ما معتقدیم امام هر سه مرحله جهاد را به خوبی دارا بودند.
وی یادآور شد: سیاستمداران عالم از کوچک ترین فرصت برای انتقال استفاده می کنند. حاج احمد آقا نقل می کند که امام در نوفل لوشاتو مقابل 100 دوربین فرمود وقت نماز است و باید به نماز برسیم و انسان به یاد امیرالمؤمنین(ع) می افتد که در گرماگرم صفین فرمود به آسمان نگاه می کنم که وقت نماز رسیده یا نرسیده است. فرزندش روح الله همین راه را طی کرد.
آیت الله حسینی بوشهری امام خمینی(س) را عارفی واصل و مجدد دین و معنویت دانست و اظهار داشت: من به مبارزین و انقلابیون عرض می کنم که انقلابی بودن را این گونه بیاموزیم. شخصیتی خودساخته، به مراحل بالای علمی رسید و در مقابل ظلم ایستاد، نماد واقعی یک چهره انقلابی است. او چهره مجسم بشریت است و کل روزگار را در یک ساعت کنار او نشستن می بینی.