تاريخ انتشار: 03 ارديبهشت 1401 ساعت 04:43:20
پروژه امنیتی سردار

✍️اینکه محمود رضوی مشاور فرهنگی و از همکاران معتمد و اهل مشهد سردار قالیباف با انتشار پیام ویژه  مدعی است خبرسازی سیسمونی پروژه امنیتی تخریبی علیه رئیس مجلس است و تنها نهادی امنیتی - اطلاعاتی قادر به کسب برخی اخبار محرمانه شخصی و سناریو سازی گسترده علیه رئیس مجلس هستند عملاً سردار قالیباف را در معرض ترور سیاسی - امنیتی معرفی می کند ، چنانکه علی لاریجانی در مورد رد صلاحیت در انتخابات ۱۴۰۰ و حتی درگیری شیخ محمد یزدی با صادق لاریجانی عضو دیگر شورای نگهبان ، احمدی نژاد در مورد امواج گرانی ۹۲-۸۸ و اتهام سازی علیه نزدیکانش ، مرحوم آیت الله هاشمی در مورد رد صلاحیت در ۹۲ و اتهام سازی علیه فرزندانش یا دکتر علی مطهری نائب رئیس اسبق مجلس در مورد شنود دفتر کارش دقیقاً به مورد مشابه اشاره کردند.
✍️اینکه بسیاری به توطئه یا اقدام امنیتی با اهداف سیاسی علیه خود اشاره کنند فارع از صحت و سقم ادعا ، اما حرف جدیدی نیست و از قدمتی به بلندی سال های تغییر قدرت سیاسی است. چنانکه در خاطرات مربوط به آیت الله شریعتمداری تا آیت الله منتظری و از قطب زاده تا دکتر یزدی و از دکتر نجفی شهردار وقت تهران تا دکتر سرافراز رئیس پیشین صدا و سیما تکرار شده است.
✍️اینکه"فرضیه توطئه امنیتی" مورد اشاره سید محمود رضوی در مورد رئیس مجلس هم قابل ادعا است نمی دانم اما نمی توان و نباید از سرنوشت نسبتاً مشترک روسای مجلس از مرحوم هاشمی تا کروبی و ناطق نوری یا حدادعادل و لاریجانی تا سردار قالیباف غفلت کرد ، هر چند روسای جمهور از مرحوم بازرگان تا بنی صدر و میرحسین موسوی تا مرحوم هاشمی و از خاتمی تا احمدی نژاد و روحانی هم از سرنوشتی بهتر برخوردار نبودند. اما شاید سوال درست امروز این است که کدام جریان حاضر در عرصه قدرت سردار قالیباف رئیس مجلس را تهدید بالقوه می بینند؟ بازگشت سردار ریاست مجلس به رقابت  ریاست جمهوری عرصه را برای کدام بخش از جریان مسلط تنگ می کند؟ آیا عملکرد سردار در برخورد با پروژه تشدید کنترل فضای مجازی به اوج گیری عصبانیت در تریبون های رسمی منجر و به فرمایش رضوی اجرای پروژه امنیتی علیه ریاست مجلس را ضروری کرده است؟
✍️اینکه چرا سرلشکر رضایی ، دریابان شمخانی ، سردار قالیباف حتی امثال جلیلی تا زاکانی یا سردار محصولی ، سردار ذوالقدر ، سردار فتاح ، سردار رستمی ، سردار مخبر تا سردار محمد یا حجت الاسلام پور محمدی تا میرسلیم ، حتی لاریجانی و حدادعادل و بسیاری چهره های شاخص همسو با جریان یکدستی که احمدی نژاد را نیز شامل شد باید در انتخابات ۸۴ ، ۸۸ ، ۹۲ ، ۹۶ تا ۱۴۰۰ یا مقاطع بعد با حذف از بازی قدرت مواجه می شدند شاید با کنکاش در "فرضیه ادعایی پروژه توطئه امنیتی" سید محمود رضوی قابل مطالعه و پیگیری باشد.
✍️اینکه سردار قالیباف پس از حذف دستوری از صحنه انتخابات ۸۴ ملزم به تکرار تجربه تلخ مذکور در انتخابات ۹۶ هم شد سردار را به انتخاب راهی متمایز تحت عنوان "نو اصولگرایی" و استفاده از مشی اعتراضی علیه جریان مسلط در مجموعه یکدستی کشاند که علی الظاهر با اعطای ریاست مشروط مجلس به مصالحه رسید اما عملکرد ریاست مجلس شاید برای جریان مسلط چیزی جز نگرانی از تکرار احمدی تژاد نباشد و قالیباف هم مُصر است یاداوری کند که ریاست مجلس پایان کار نیست.
✍️اینکه در آستانه اعلام شکست تیم چهل و چند نفره اعزامی به وین در مداکره با واسطه ایران و آمریکا که باید با مسئولیت پذیری مقامات کشور همراه باشد به یکباره جنجال سیسمونی خانواده سردار قالیباف و اتهام سازی علیه فرزند مرحوم آیت الله هاشمی و مواردی از این دست مواجهیم ، شاید مسئله بزرگتر از ریاست مجلس ، طرح کنترل فضای مجازی و سرکشی سردار باشد. شاید سوال از سرنوشت ده ها میلیارد دلار درآمد نفتی قابل وصول و قابل انتقال ماه های گذشته ادعایی رئیس جمهور و دکتر اوجی وزیر نفت است. شاید حتی موضوعاتی مهمتر و بزرگتر از سرنوشت ده ها میلیارد نفتی را باید تصور کرد.۲فروردین۰۱

  تعداد بازديدها: 2260
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=92883
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.