امانی، عضو شورای شهر تهران به «انتخاب» گفت: باید صحت و سقم ای خبر بررسی شود؛ اگر بررسی شد، آن موقع نظرم را اعلام میکنم
نزدیک به ۹ ماه از زمانی که علیرضا زاکانی در قامت کاندیدا در صحنه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ظاهر شد، میگذرد. او که در جریان مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری وعده داد در صورت پیروزی بستگان خود را بر سر کار نمیآورد، علاوه بر اینکه سهم خود را از دولت سیزدهم گرفت، داماد خود را هم از این حیث بیبهره نگذاشت.
حواشی مربوط به انتصابات شهردار تهران از زمان ورودش به خیابان بهشت، آغاز شد؛ جدا از اینکه مسعود فیاضی، برادر داماد وی یکی از گزینههای معرفی شده برای وزارت آموزش و پرورش به مجلس بود، حسین حیدری، دامادش را هم به عنوان مشاور و دستیار ویژه شهردار تهران گمارده بود که پس از موج انتقادها این حکم را لغو کرد.
حسین حیدری به همراه همسرش مریم زاکانی از مدیران شرکت عمیدرایانه شریف هستند که این شرکت مشتریان بزرگی، چون همراه اول و شرکت ارتباطات زیرساخت مخابرات ایران دارد. همچنین یکی از شرکتهای مرتبط با حسین حیدری شرکت ایدهنگار عرش است.
با این حال ادعا شده که زاکانی به دامادش سمت جدیدی داده است. خبری در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر آنکه سمت جدید حیدری، رئیس هیئت مدیره هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر است.
درمورد جزئیات بیشتر این انتصاب از ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران پرسش کردیم، اما وی به «انتخاب» گفت که این خبر را به تازگی و از طریق فضای مجازی شنیده است.
این عضو شورای شهر تهران بیان کرد: «ما هم یک ساعت پیش و از طریق فضای مجازی این خبر را شنیدیم و در همین حد میدانیم. باید صحت و سقم آن بررسی شود چرا که امکان دارد مثل بسیاری از اخبار صحت نداشته باشد؛ بنابراین الان نمیتوانم نظرم را بگویم. اگر بررسی شد، آن موقع نظرم را اعلام میکنم.»
در زمانی که حیدری به سمت مشاور شهردار تهران منصوب شده بود، بسیاری این انتقاد را داشتند که داماد آقای زاکانی سابقه کاری چندان روشنی ندارد که مشخص باشد صلاحیت مشاوره به شهرداری تهران را داشته باشد.
علی اصغر قائمی، از نمایندگان شورای شهر تهران هم عنوان کرده بود: «در رزومه داماد آقای زاکانی سابقه کار در حوزه انتصابی ندیدم یا اگر هم بوده خیلی مختصر بوده است. به نظر میرسد که این تصمیم با بیاحتیاطی صورت گرفته است.»
منتقدان همچنین انتصاب داماد زاکانی را خلاف بخشنامهای میدانستند که خود او ابلاغ کرده بود.
مطابق این بخشنامه در شهرداری تهران استخدام نیروی جدید با هر نوع وضعیت استخدامی، از جمله «تماموقت، نیمهوقت و پارهوقت، پیمانکاری، شرکتی، مشاورهای و... حتی انجام خدمت بهطور رایگان و افتخاری» ممنوع شده است.