طارمیسم ✍️اینکه عبور مقتدرانه تیم ملی فوتبال کشورمان از سد عراق و ورود به جام جهانی قطر و پیروزی بر امارات موجب شکل گیری فضای بسیار شاد در جامعه شد ، اما نباید فراموش کرد که طارمی زننده دو گل طلایی مقدماتی جام جهانی قطر قبلاً از لیست اردو خط خورده و حذف شده بود . تصمیمی که با توجه به موارد ذیل مورد تجدید نظر قرار گرفته و طارمی را در توک حمله قرار داد.
- عکس العمل و فشار افکار عمومی
- پرهیز از جنجال سازی طارمی
- اقدام سازنده باقری مربی تیم ملی
- برخورد حرفه ای سرمربی با طارمی
- شجاعت در درج طارمی در یازده نفره
✍️شاید سوال مهمی است اگر بپرسیم و بیندیشیم در صورت اصرار به ادامه اختلاف یا تاکید بر تصمیم غلط و شاید بروز هر خللی در روند تصمیمی حرفه ای با هدف ایجاد انگیزه و تحرک در طارمی واقع شده بود نتیجه بازی تیم ملی بدون طارمی با عراق و سپس امارات چه می شد؟
_ آیا جشن شادی بخش حضور مقتدرانه و بدون استرس به جام جهانی به یاس و دلمردگی عمومی تبدیل نمی شد؟
_ آیا در صورت غیبت طارمی و شکست تیم ملی مقابل عراق و سپس امارات ادعای اثرگذاری طارمی در حد کسب پیروزی قابل اثبات بود؟
✍️آیا مدل طارمیسم تیم ملی فوتبال در مقدماتی جام جهانی قطر در بسیاری از زمینه های علمی تا اجرایی کشورمان که همواره با حذف و اضافه های اتوبوسی و روابط سیاسی تا خانوادگی استوار است قابل تعمیم نیست؟
_ آیا اصرار به حذف طارمی های سیاست خارجی و حوزه امنیت ملی راهی جز طی مسیرهای جانفرسا و بسیار پُر هزینه برای رسیدن به اجرای تعهدات برجام توسط آمریکا نیست؟
_ آیا نامه اعتراضی انتقادی امثال سعید جلیلی خطاب به مقام معظم رهبری در مورد عملکرد تیم مذاکره کننده چهل و چند نفره به ریاست علی مهدوی کنی باقری یا خط و نشان کشیدن جریان فکری کیهان برای هر مقامی که بخواهد فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر آمادگی مذاکره تا تعامل با دشمن را تکرار کند به معنای به معنای دقیق وجود اراده بسیار جدی در حذف امثال طارمی و شکست تیم ملی و حذف از جام جهانی عالم بین الملل نیست؟
✍️اینکه سردار طلایی فرمانده انتظامی اسبق تهران بزرگ ، منتخب سردار قالیباف هم مانند بسیاری از هموطنان مهاجر یا فراری کانادا را برای زندگی به دور از استرس های کشنده روزانه انتخاب کرده و به اتفاق خانواده محترم مقدمات رفتن یا ماندن را فراهم می کند نمی دانم اینکه در بستر فرهنگی کانادا و مانند هر نقطه از جهان جز ایران ناچار از انجام تمرینات ورزشی در باشگاه مختلط باشد نمی دانم و حتماً در صورت انتخاب و رفتن هم مبتلا به گناه و خیانت نبوده و مستحق سرزنش و توهین نیست اما چه مانند استاد بی بدیل فرشچیان آمریکا را برای زندگی انتخاب کند یا مانند خاوری بانک ملی کانادا را برای فرار برگزیده باشد ، ایکاش بسیار پیش از این دریافته بود که همه مردم برای زندگی حق انتخاب داشته و نباید به دلیل انتخابی متفاوت از مقامات مدعی مورد تخریب قرار گرفته و مجرم تلقی شوند چنانکه دکتر مرندی زمانی آمریکا را بهترین مکان برای زندگی و کار انتخاب و سپس خدمت در کشور تا ریاست تیم پزشکی مقام معظم رهبری را بر هر چیز ارجح دانستند تا جایی که مرندی پسر فارغ التحصیل همانجای دنیا امروز حتی بدون داشتن یک روز سابقه مذاکره عملی بعنوان مشاور معتمد تیم چهل و چند نفره وین را با افتخار همراهی می کنند. ۱۳بهمن۰۰
|