وظیفهٔ «ما»، مقابله با افراط-و-تفریط هایی است که بدون در نظر گرفتن مصالح و منافع مردم و کشور، سعی دارد با بداخلاقی و بی نظمی و با رفتار و مناسباتی ناموزون و غیر منطقی افکار خود را پیش برده و اهداف خود را محقق ساخته و از اینکه حتی مرجعیت و روحانیت اصیل را لیبرال و غربزده بخواند هم باکی نداشته باشد.
جماران: جریان افراطی موسوم به «آتش به اختیار» در برابر هر پیام و ایده سازنده و مفیدی که با سلیقه جناحی آنها سازگار نباشد، همچنان تحت عناوین انقلابیگری، غربستیزی و حتی ولایت مداری بر بداخلاقی تاکید دارد و هرنوع رفتار اصلاحگرایانه و خیرخواهانه را از هر فرد یا گروهی که باشد پس می زند.
نقش بداخلاقی و خشونت درنزد این جریان، پشتوانهٔ دنیوی- و استعلایی شدن برای کسب قدرت و ساکت کردن صداهای مخالف در «جامعه» است.
بحران اخلاقی-معنوی کنونی جامعهٔ ایرانی ناشی از غلبهٔ گفتمان و عملکرد اقلیتی اقتدارگرا است که در هر دوره ای با در دست گرفتن دولت ها به نقطه اوج یا مرحلهٔ تعیینکنندهٔ خود میرسد و بر اضطراب و استرس جامعه می افزاید.
و تا آنجا پیش میرود که بیان و مشی مسالمتجو و دلسوزانه مرجعی بزرگ چون آیت الله العظمی صافی گلپایگانی را برنمیتابد و به توصیه ها و حمایت های صورت گرفته از ایشان وقعی نمینهد و اعتنایی نمیکند.
تغییر-و-تحول خواهی در «جامعه» و رونق کسب و کار و بهبود زندگی مردم و رفع مشکلات داخلی و خارجی کشور نه تنها خواست بزرگان و دلسوزان انقلاب که خواست عموم مردم است.
این انقلاب مولود حوزه های علمیه و محصول زحمات امام راحل و فداکاری یاران و شهدای راه آن امام عزیز است.
بر این اساس نگرانی مراجع عظام تقلید به عنوان بالاترین مقام حوزوی و مهمترین پشتوانه و تکیه گاه مردم نسبت به آینده کشور و زندگی مردم کاملا منطقی و درست است.
و اما در این میان وظیفهٔ «ما»، مقابله با افراط-و-تفریط هایی است که بدون در نظر گرفتن مصالح و منافع مردم و کشور، سعی دارد با بداخلاقی و بی نظمی و با رفتار و مناسباتی ناموزون و غیر منطقی افکار خود را پیش برده و اهداف خود را محقق ساخته و از اینکه حتی مرجعیت و روحانیت اصیل را لیبرال و غربزده بخواند هم باکی نداشته باشد.
بی تردید " آتش به اختیاری" که افراطیون از آن دم میزنند با آنچه رهبر انقلاب تبیین کردند متفاوت بوده و فاصله زیادی با هم دارند.