تاريخ انتشار: 31 مرداد 1400 ساعت 21:39:23
رئیس دفتر سیاسی طالبان با هماهنگی آمریکا وارد کابل شد

"ملا عبدالغنی برادر" رئیس دفتر سیاسی گروه تروریستی طالبان و نفر شماره دو این گروه که با هماهنگی آمریکایی‌ها و قطری‌ها ویک فروند هواپیمای نظامی آمریکایی وارد قندهار شده بود، دیروز برای انجام مذاکرات با هدف تشکیل دولت جدید افغانستان وارد کابل شد.
برخی منابع خبری گمانه زنی کرده‌اند که احتمال دارد که رهبر بعدی طالبان ملابرادر باشد، زیرا هنوز در پی پیشروی سریع طالبان از رهبران این گروه که در رسانه‌ها نام برده می‌شود خبری نیست. ملابرادر نخستین فردی بلند پایه تروریستهای طالبان است که وارد افغانستان می‌شود و تاکنون از "ملاهبت‌الله " رهبر این گروه خبری نیست.
ملا برادر یکی از چهار موسس اصلی گروه تروریستی طالبان می‌باشد که در سال 1373 این گروه را با رهبری ملامحمدعمر در استان قندهار تاسیس کرده و بعد از آن این گروه بسرعت در این کشور پیشروی کرد و تا 95 درصد خاک افغانستان را تصرف کردند.
تروریست تحت پیگرد آمریکا، در خیابان‌های کابل می‌چرخد
در همین حال "خلیل حقانی" یکی از تروریست‌هایی که ازسوی آمریکا تحت پیگرد قرار دارد، امامت نماز برای شبه نظامیان طالبان در مسجدی در کابل را برعهده داشت و مورد استقبال هوادارنش قرار گرفت.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این مرد که تامین‌کننده مالی طالبان است با القاعده نیز در ارتباط بوده و آمریکا برای سرش جایزه پنج میلیون دلاری گذاشته است اما پیش از آنکه در بزرگترین مسجد کابل امامت نماز را برعهده داشته باشد، در خیابان‌های پایتخت افغانستان مورد حمایت حامیانش قرار گرفت.
حقانی اکنون بخشی جدایی‌ناپذیر از اقدامات طالبان برای ایجاد دولت است و هنگام ورود مسجد، گروهی از افراد مسلح همراهش بودند.
خلیل حقانی بخشی از شبکه حقانی است که نقش اصلی در ظهور طالبان در افغانستان ایفا کرده است.این گروه توسط جلال‌الدین حقانی در دهه 70 میلادی تاسیس شد و به همکاری با اسامه بن لادن، رهبر سابق القاعده مظنون است.
خلیل،برادر موسس شبکه حقانی است و آنها به رشد شبکه بین‌المللی جمع‌آوری کمک‌های تروریستی ادامه دادند. وی همچنین عموی سراج‌الدین حقانی، معاون رهبری طالبان است. خلیل حقانی همچنین در آمریکا و سازمان ملل در فهرست ترویست‌ها قرار دارد.جرایم علیه وی شامل شرکت در تامین مالی برنامه‌ریزی، تسهیل، آماده‌سازی یا دست داشتن در اقدامات و فعالیت‌هایی است که ازسوی طالبان انجام شده است.
شبکه حقانی از منطقه وزیرستان شمالی در مناطق قبیله‌ای پاکستان فعالیت می‌کند. خلیل حقانی برای دیدار با حامیان مالی طالبان به سراسر جهان سفر کرده و پیشتر در کشورهای حوزه خلیج فارس و شرق آسیا رویت شده بود.وی همچنین از جانب القاعده فعالیت کرده و با عملیات نظامی آن نیز ارتباطاتی داشته است.
به گزارش روزنامه دیلی میل اخیرا فاش شده که طالبان امنیت کابل را به دست اعضای ارشد شبکه حقانی سپرده است که در پاکستان آموزش دیده‌اند.کارشناسان بیم آن دارند که این اقدامات باعث برگشت القاعده به افغانستان شود.رهبران طالبان در گفت‌وگوهای سال گذشته میلادی خود با مقام‌های آمریکایی متعهد شدند که اجازه نمی‌دهند تا این کشور به محلی امن برای شبه‌نظامیان القاعده بدل شود.
یکی از افسران اطلاعاتی انگلیس گفته است: حقیقت این است که ما مسئولیت برقراری امنیت در کابل را که خلیل‌الرحمان حقانی است، بسیار دلهره‌آور می‌بینیم. حقانی و القاعده مدت‌هاست که با هم بوده‌اند و می‌توانید استدلال کنید که آنها به هم وابسته‌اند و بعید است که روابط خود را قطع کنند.
در همین حال، "ایور رابرتز"، دیپلمات بازنشسته نیز گفته که قرار دادن شبکه حقانی برای تامین امنیت، مثل این است که روباهی را مسئول لانه مرغ‌ها کنید.
نیروهای احمد مسعود 3 شهر در شمال کابل را از طالبان پس‌گرفتند
نیروهای احمد مسعود و مخالف دولت طالبان اعلام کردند که سه شهر در شمال کابل را که در تصرف طالبان بوده، پس گرفته و 60 طالب را نیز کشته یا زخمی کرده است.
به گزارش ایسنا، نیروهای محلی و مخالف طالبان افغانستان اعلام کردند که مناطق "پل حصار"، "ده صالح" و "بانو" را در بغلان واقع در شمال کابل پس گرفته‌اند.ژنرال بسم‌الله محمدی، وزیر دفاع افغانستان نیز در پیامی به زبان فارسی اعلام کرد که این مناطق از دست طالبان پس گرفته شده‌اند و نوشت: مقاومت افغانستان هنوز زنده است.
دره پنجشیر در شمال شرق کابل نیز آخرین منطقه‌ای است که هنوز به دست نیروهای طالبان نیفتاده است.
همچنین گفته می‌شود که منطقه اندراب در بغلان نیز هدف بعدی نیروهای مقاومت افغانستان باشد.البته دیگر گزارش‌ها نشان می‌دهد که این منطقه پیش از اینها توسط نیروهای مقاومت افغانستان پس گرفته شده است.
بشیراحمد قاسانی خبرنگار تلویزیون یک افغانستان که متولد این استان است نیز در حساب کاربری فیسبوک خود نوشت: شهرستان‌های ده صلاح، اندراب و پل حصار از وجود طالبان پاکسازی شده است.ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی افغانستان نیز نشان می‌دهد که این نیروها پرچم دولت سابق را در این شهرستان برافراشته و می‌گویند که بزودی این استان را بصورت کامل از وجود طالبان پاکسازی خواهند کرد.
برادر اشرف غنی با طالبان بیعت کرد
طالبان دیروز اعلام کرد که با حشمت غنی، برادر رئیس‌جمهور پیشین افغانستان بیعت کرده است.به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، این جنبش در حساب توئیتری خود نوشت: حشمت غنی، برادر اشرف غنی، رئیس‌جمهور پیشین، در برابر خلیل رحمان حق،تروریست تحت تعقیب آمریکا با طالبان بیعت کرد.
حشمت غنی گفته بود که خروج آمریکا از این کشور ناگهانی نبوده و برادرش هم به افغانستان بازخواهد گشت.او به المیادین گفت: آمریکایی‌ها به صورت ناگهانی از افغانستان خارج نشدند بلکه از زمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا دنبال این مسئله بودند. آمریکا نمی‌خواست این تصمیم را اعلام کند چون از خطر آن علیه امنیت نیروهای آمریکایی در افغانستان می‌ترسید. تمام شخصیت‌ها می‌دانستند که آن‌ها در این زمان خارج خواهند شد.

  تعداد بازديدها: 880
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=90488
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.