پهن شدن فرش قرمز دولت امارات زیر پای صهیونیستها همزمان با اخراج شیعیان هفته گذشته در خبرها آمده بود که سازمان بینالمللی «دیدهبان حقوق بشر» (هیومن رایتس واچ)، مقامات امارات را به دلیل رفتار مستبدانه و ظالمانه با مهاجران شیعه محکوم کرده و این در حالیست که امارات به جولانگاه اسراییلیها و شرکتهای صهیونیستی و یهودیان عیاش تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری «روسیا الیوم»، سازمان دیدهبان حقوق بشر افزود که دولت امارات از سال گذشته شیعیان پاکستانی را به اجبار و بدون ارائه توضیحات از این کشور اخراج کرده است، اما به نظر میرسد که موضوع مذهب، از دلایل اقدام اماراتیها علیه این مهاجران بوده است.
در این گزارش آمده است: افراد اخراج شده، شیعه و دارای اقامت امارات بودند و بیشتر آنها سالها به عنوان مدیر، کارمند فروش، مدیرعامل شرکتهای کوچک، کارگر و راننده در این کشور زندگی و کار میکردند مانند فردی که بیش از 40 سال در امارات زندگی و کار کرده و دیگری در این کشور متولد و بزرگ شده است.از همه مهمتر اینکه مقامات اماراتی حتی اجازه دفاع را به این شیعیان ندادهاند.
دیدهبان حقوق بشر تاکید کرد که این اولین بار نیست که مقامات اماراتی شیعیان را هدف قرار میدهد، گزارشهای بسیاری از بازداشت خودسرانه و بدون اتهام و اخراج بدون ارائه هیچ توضیحی وجود دارد که مقامات امارات مستبدانه با شیعیان اعم از لبنانی، عراقی، افغانستانی، پاکستانی و... در زمان افزایش تنشهای منطقهای رفتار کردهاند.دولت امارات پیشتر نیز صدها شیعه لبنانی را که سالها در این کشور زندگی کرده بودند، بدون ارایه هرگونه دلیلی اخراج کرده بود.
پس از آغاز رسمی روابط امارات با رژیم صهیونیستی در سال گذشته، براساس اطلاعات بدست آمده، کشور امارات ضمن آغاز سرکوب شدید و گسترده شیعیان خارجی و بومی، نزدیک به 350 نفر از شیعیان پاکستان، افغانستان، عراق،لبنان و دیگر کشورها را دستگیر کرده است.
گفتنی است طی یک هفته گذشته نزدیک به 250 نفر از شیعیان پاکستان از اهالی کراچی، گلگیت و پاراچنار توسط سازمانهای امنیتی امارات دستگیر و به مکان نامشخصی منتقل شدهاند. طبق گزارش منابع، کنسولگری و سفارتخانه پاکستان در امارات نیز پاسخگوی این اقدامات نبوده و آماده همکاری با خانواده افراد ربوده شده نیستند. خانوادههای افراد ربوده شده شیعه پاکستانی از عمران خان نخستوزیر درخواست کردهاند تا از مسیر روابط دیپلماتیک، آزادی افراد ربوده شده را دنبال کنند.
اما از سوی دیگر گفته میشود دولت امارات به درخواست مستقیم موساد در دیدار سفیر اسراییل درامارات، تصمیم به اخراج 2 هزار تبعه افغانی مقیم این مجموعه شیخنشین گرفته است. به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، اغلب این افراد از تجار افغانی شیعه در امارات هستند. کارشناسان سیاسی عقیده دارند با توجه به روابط گرم امارات با اسراییل و همچنین تعامل مستحکم و مستقیم موساد با مقامات ارشد اماراتی این حرکت برای تضمین امنیت دهها هزار اسراییلی صورت میپذیرد که در قالبهای مختلف به امارات سفر میکنند.
اخراج شیعیان از امارات به توصیه افسران موساد
به گزارش پایگاه عراقی نهرین نت اخراج صدها شیعه از امارات با مشورت کارشناسان امنیتی اسرائیل که در قالب شرکت امنیتی با ابوظبی قرارداد بسته اند، صورت میگیرد. افسران بازنشسته موساد در این شرکت فعالیت میکنند.
این گزارش میافزاید: منابع مطلع در امارات میگویند که مقامات این کشور از ماه پیش اخراج صدها نفر از شیعیان پاکستانی، عراقی، لبنانی و افغانی مقیم این کشور را آغاز کرده و اقدامات خود درباره پایان دادن به قراردادهای اقامت و اشتغال آنها را افزایش دادهاند.
این منابع به نهرین نت گفتند: بیش از یک ماه است که مقامات امنیتی در وزارت کشور امارات نام بیش از 30هزار شیعه مقیم این کشور را در لیست اخراجیها قرار دادهاند که در میان این افراد شیعیانی از عراق، لبنان، افغانستان، پاکستان و هند وجود دارد. امارات، سیاست دشمنی با شیعیان را افزایش داده به خصوص پیشنهاد کارکنان عالی رتبه شرکتهای امنیتی اسرائیلی مبنی بر مقابله با ایران در همه زمینهها از جمله اطلاعاتی، امنیتی و نظامی را مدنظر قرار دادهاند. ازجمله پیشنهادات اسرائیلیها اجرای سیاست پاکسازی امارات از شیعیان است.
کارشناسان امنیتی اسرائیلی مدعیاند شیعیان مقیم امارات با وجود آنکه از ملیتهای مختلف هستند، ولی از نظر راهبردی با ایران ارتباط دارند و باید از دست آنها راحت شد.
مقامات امارات اجرای این طرح را در مورد شیعیانی از عراق، لبنان و سوریه در سالهای 2009 و 2010 (88 و 89 ش) شروع کرده و هزاران شیعه را که بیشتر آنان از عراق و لبنان بودند، از این کشور اخراج کردند اما اکنون این طرح شامل شیعیان دیگری از جمله شیعیان افغانستان، پاکستان و هند و برخی ملیتهای آفریقایی شده است.
آیا امارات مرکز توطئه اسرائیل علیه ایران شده است؟
برخی کشورهای عربی منطقه مثل امارات و بحرین گرچه صرفا در سال گذشته روابط غیررسمی خود را با رژیم اشغالگر قدس را رسمیت بخشیدند، اما علنی شدن این روابط و نیز رفت و آمدها و توافقات رسمی میان آنها تبدیل به رخدادی مهم در قطب بندیهای منطقه شده است.
با توجه به فعالیت محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی، آینده روشن این مقاومت و احتمالات پیش روی آن، رژیم صهیونیستی اقدام به انجام توافقهای اخیر با برخی کشورهای عربی منطقه و در همسایگی ایران کرد.
این توافق فاصله جغرافیایی رژیم صهیونیستی با ایران را کمتر میکند و تهدیدات را بیشتر.طبیعتاً اسرائیل با انجام این توافقات با دُم خود گردو میشکند و در صدد است از تمام فضای جغرافیایی این کشورها برای جاسوسی و تهدید علیه ایران و ضربه به مقاومت اسلامی استفاده کند.
نفوذ فرهنگی و سیاسی اسراییل در امارات
فرهنگ و نمادهای صهیونیستی بهتدریج در امارات جای خود را باز کرده و در هتلهای اوظبی و دوبی شمعدانهای یهودی مشاهده میشود. روزنامه واشنگتنپست در گزارشی به تغییر سبک فرهنگی و ساختار اجتماعی امارات پس از عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی پرداخته و مینویسد: اکنون در امارات تعداد افرادی که به زبان عبری صحبت میکنند، افزایش یافته است و میتوان بهراحتی در خیابانها و بازارهای دوبی، پایتخت تجاری امارات صدای کسانی را شنید که به این زبان صحبت میکنند.
طبق این گزارش، صهیونیستها با کلاههای معروف خود و بدون هیچگونه لباس مبدلی در خیابانها و بازارهای دوبی راه میروند. حضور این تعداد صهیونیست در امارات درحالی است که تلآویو به صهیونیستها توصیه کرده بود بهدلیل شیوع کرونا از سفر به دیگر کشورها خودداری کنند. درحال حاضر در امارات حدود 50 هزار مهاجر صهیونیست حضور دارند، ولی انتظار میرود با افزایش روابط تعداد این افراد به 70 هزار نفر افزایش یابد.
این گزارش میافزاید: برخی شهرکنشینان اسرائیلی که به امارات سفر کردهاند، میگویند در این کشور آزادی بیشتری دارند و رفاه و راحتی که در این کشور احساس میکنند، بیش از مصر و اردن است. برخی دیگر نیز معتقدند اماراتیها اسرائیلیها را از خودشان میدانند و با آنها احساس راحتی میکنند.
واشنگتنپست در گزارش خود آورده است: توافق عادیسازی روابط که سال گذشته میان امارات با رژیم صهیونیستی و سپس بحرین، سودان و اخیرا با مراکش امضا شد، از سردی روابط این کشورها با رژیم اشغالگر کاست. رهبران فلسطینی در مواضع خود اعلام کردند کشورهای عربی که به روند عادیسازی روابط پیوستند، به موضوع فلسطین و قدس خیانت کردهاند.
این گزارش میافزاید: امارات نسبت به دیگر کشورهای عربی مزیتی دارد و آن این است که علاوه بر صنعت توریسم و گردشگری، میتواند فرصتی برای سرمایهگذاری میلیاردها دلاری در بخشهای فناوری، کشاورزی و تسلیحاتی برای اسرائیلیها فراهم کند. این جاذبه میلیاردها دلاری باعث شده است تا اماراتیها در راستای آشکارسازی روابط نمادها و شاخصههای مربوط به اسرائیلیها را در مکانهای شهری و هتلها به کار بگیرند.
به نوشته واشنگتنپست، مدیر یکی از هتلهای امارات از پرسنل و خدمه خواسته است اگر شمعدانهای اسرائیلی را در اتاقها مشاهده کردند که روشن است، آن را نادیده بگیرند. همچنین مرکز «جامعه یهودیان ابوظبی» قراردادی را برای آموزش و شیوه طبخ «کوشر» (غذایی در آیین یهودی) صهیونیستها برای 150 هتل با مقامهای گردشگری ابوظبی امضا کرده است.
در این گزارش با بیان اینکه یهودیسازی امارات بهتدریج درحال شکلگیری است، آمده است: درحال حاضر سرآشپزهای اماراتی در تلاشاند تا غذاهای جدید اسرائیلی یاد بگیرند و خود را با وضع موجود منطبق کنند. همچنین مسئولان اماراتی تلاش میکنند تا غذاهای منطبق بر ذائقه اسرائیلیها را طبخ و تهیه کنند.
پیشتر درباره وضعیت روابط میان امارات برای رژیم صهیونیستی رسانههای غربی گزارش کرده بودند تنها در دوبی 45 هزار زن، گرفتار شبکه تنفروشی و فحشا هستند. این فقط زنان نیستند که فروخته میشوند، بلکه پسرانی نیز هستند که به فاحشههایی از سراسر جهان که به «لاس وگاس خاورمیانه» میآیند، خدمات جنسی ارائه میدهند.
به عبارت دیگر، یکی از اصلیترین زمینههای مشارکت میان رژیم صهیونیستی و امارات که این روزها راهاندازی شده است، تبادل فاحشه میان دو طرف و بهویژه تلآویو و خدمات غیراخلاقی ازسوی دوبی است. به همین ترتیب بسیاری از جوانان صهیونیستی که اکنون با نقاب تجار به دوبی سفر میکنند، از این موضوع آگاه هستند.
ایجاد کنیسههای یهودی در امارات
از دو دهه قبل تا کنون طی مراحلی، زیرساختهایی در امارات برای حضور رژیم صهیونیستی ایجاد شده که در هیچ کشور دیگر منطقه وجود نداشت.
پس از آنکه دولت امارات پس از قریب یک دهه روابط مخفیانه با رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه 23 مرداد سال گذشته آغاز روابط رسمی با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد، یکی از سوالاتی که در اذهان به وجود آمد این بود که چرا امارات بازیگر این صهیونیستها و ایالات متحده شد؟
در پاسخ باید به زیرساختهایی اشاره کرد که توسط آمریکاییها و صهیونیستها در امارات در زمینه نفوذ یهود،پیش از این ایجاد شده بود.
امارات متحده عربی از چند دهه قبل محل سرمایهگذاری فرهنگی ایالات متحده بوده است. این کشور به دلیل برخوردار نبودن از ریشههای قوی قومی و اختلافات و رقابتی که بین شیوخ آن وجود داشته، محلی برای سرمایهگذاری فرهنگی آمریکا به منظور توسعه فرهنگ سکولار و غربی بوده است. این کشور که با برخورداری از سرمایه هنگفت نفت مورد طمع آمریکاییها قرار داشته، طی چند دهه به کشوری با ظواهر غربی تبدیل شد.
سرمایه هنگفتی که در امارات طی چند دهه اخیر برای غربی شدن این کشور حاشیه خلیج فارس هزینه شد در هیچ یک از کشورهای منطقه هزینه نشد. امروز از بیش از 20 دانشگاه موجود در امارات، تنها یک دانشگاه به زبان عربی دروس خود را ارائه میکند و تدریس در بقیه دانشگاههای آن به زبان انگلیسی صورت میگیرد.
تعداد شبکههای ماهوارهای با سبک غربی و سکولار که مظاهر غرب را تبلیغ میکنند هر روز در این کشور افزایش مییابد و هر یک از امیر زادگان این کشور اقدام به تاسیس شبکههای جدید میکنند. این بستر آنچنان در امارات توسعه یافته که عربستان سعودی مقر بسیاری از شبکههای ماهوارهای خود را در این کشور قرار داد. به عنوان نمونه امروز مقر شبکههای ماهوارهای امبیسی و العربیه در امارات قرار دارند.
به همین دلیل این کشور به سرعت تبدیل به کشوری با ظواهر غربی و فرهنگ سکولار غربی شد. خانوادههای سنتی در این کشور خیلی سریعتر از دیگر کشورها تبدیل به خانوادههای مدرن شدند. بنابراین فضا برای پذیرش یهودیان در این کشور فراهمتر از دیگر کشورهای عربی شد و نخستین کنیسههای یهودی در کشورهای حاشیه خلیج در برهه کنونی در امارات تاسیس شد. خاخامهای یهودی از زمان تاسیس کنیسههای یهودی رفت و آمد وسیعی به امارات دارند و در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی صاحب نفوذ و قدرت شدهاند.
واگذاری اولین مقر رسمی به صهیونیستها
سازمان انرژیهای تجدید پذیر یکی از سازمانهای زیرمجموعه سازمان ملل است که مقر آن در امارات قرار دارد. اینکه چرا با وجود کشورهای پیشرویی چون چین و کشورهای غربی در این زمینه، مقر این سازمان به امارات داده میشود، خود پرسشی است که باید مورد مداقه قرار گیرد. اما امارات سال 95 در راستای توسعه انرژیهای تجدید پذیر به تمامی اعضای این سازمان دفتری را در امارات واگذار کرد. به همین بهانه دفتری نیز به رژیم صهیونیستی واگذار شد.
این دفتر نخستین مقر رسمی بود که در یک کشور عربی به رژیم صهیونیستی واگذار شد. صهیونیستها پیش از این تنها در اردن و مصر و چند کشور آفریقایی مثل سودان جنوبی و اتیوپی دارای سفارتخانه بودند. سفارتخانههایی که به دلیل مخالفتهای مردم کشورهای نامبرده امکان بهرهبرداری را از صهیونیستها گرفته بود.
از همان زمان واگذاری این دفتر به صهیونیستها، مقامهای رژیم صهیونیستی اعلام کردند از این دفتر برای توسعه روابط سیاسی- دیپلماتیک بهره خواهند گرفت. هر چند مقامات اماراتی در مقابل این موضع صهیونیستها موضع منفی گرفته، اعلام کردند این دفتر صرفاً جهت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به صهیونیستها واگذار شده است اما عملاً اقدامی علیه صهیونیستها انجام ندادند و این دفتر در راستای اهداف سیاسی مورد استفاده صهیونیستها قرار گرفت.
روابط امنیتی نزدیک رژیم صهیونیستی و امارات
یکی از دلایل انتخاب امارات برای اجرای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در مقطع کنونی روابط نزدیکی است که موساد از قریب یک دهه قبل با مقامات اماراتی برقرار کرده است. این روابط تا اندازهای نزدیک بود که موجب شد این کشور پیشروِ عادی سازی روابط شود.
مهمترین نشانهای که میتوان به آن اشاره کرد، ترور محمود المبحوح عضو برجسته جنبش حماس در سال89 در امارات است. محمود المبحوح از اعضای برجسته و ناشناخته حماس بود که با هویت ناشناختهاش در رسانهها به مقاومت اسلامی فلسطین خدمت میکرد
اسنادی که از هتل محل اقامت او و دوربینهای مدار بسته در امارات به دست آمد، ترور وی به دست عناصر موساد را که با هویتهای جعلی اروپایی وارد امارات میشدند ثابت میکرد.اگرچه پس از رو شدن اسناد موجود، این مسئله ازسوی اماراتیها با اعتراض به رژیم صهیونیستی بیان شد اما هیچ گاه پیگیری نشد و پرونده ترور محمود المبحوح به همان صورت بسته شد.
نشانه دومی که این همکاری را آشکار میکند اقامت و سکونت محمد دحلان در ابوظبی بود. پس از فرار او از نوار غزه در سال 86 و اسناد و عکسهایی که از خانه او در غزه به دست آمد همکاری مستقیم و مزدوری دحلان برای صهیونیستها امری یقینی است.
سال 90 هنگامی که محمد دحلان ازسوی دادگاه قضایی حکومت خودگردان فلسطین تحت تعقیب قرار گرفت، ابتدا به اردن فرار کرد اما کمتر از 6 ماه بعد با فشاری که ابومازن، رئیسجمهور تشکیلات خودگردان فلسطین به اردنیها آورد در آن کشور نیز تحت تعقیب قرار گرفت. در این زمان دحلان به ابوظبی گریخت و در آنجا نه تنها اقامت گزید بلکه به عنوان مشاور امنیتی امیر ابوظبی صاحب یک پست دارای نفوذ شد.
واگذاری پستی به این حساسیت به کسی که از قدیمالایام مزدور صهیونیستها بوده، روابط امنیتی صهیونیستها و امارات را نشان میدهد.
قرار گرفتن مقر بعضی شبکههای فارسی زبان در امارات که علیه فرهنگ ایران اسلامی و شیعه فعالیت میکنند؛ مانند شبکه وهابی «کلمه»، بخش فارسی شبکه «امبیسی» و شبکه «پیامسی» را میتوان از مصادیق همراهی این کشور با جریان رسانهای صهیونیستها عنوان کرد.
اکنون سران دولت اشغالگر قدس برآنند تا تهدید امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق حضور در امارات متحده عربی در همسایگی ایران خود را در کنار مرزهای جمهوری اسلامی نشان دهند و به توسعه تهدیدات علیه کشور برای جبران شکستها در سوریه و لبنان و دیگر مناطق بپردازند.
گرچه امارات در سودای تضمین قدرت و امنیت خود دست به این خطا در علنی سازی روابط با رژیم اسرائیل زده است اما هدف دولت اسرائیل از این روابط نه مانند سابق تضعیف جبهه عربی حامی فلسطین بلکه گسترش حلقه تهدیدات علیه ایران و شیعیان است.
*گفته میشود دولت امارات به درخواست مستقیم موساد در دیدار سفیر اسراییل درامارات، تصمیم به اخراج 2 هزار تبعه افغانی مقیم این مجموعه شیخنشین گرفته است
*به گزارش پایگاه عراقی نهرین نت اخراج صدها شیعه از امارات با مشورت کارشناسان امنیتی اسرائیل که در قالب شرکت امنیتی با ابوظبی قرارداد بستهاند، صورت میگیرد. افسران بازنشسته موساد در این شرکت فعالیت میکنند
*منابع مطلع در امارات میگویند که مقامات این کشور از ماه پیش اخراج صدها نفر از شیعیان پاکستانی، عراقی، لبنانی و افغانی مقیم این کشور را آغاز کرده و اقدامات خود درباره پایان دادن به قراردادهای اقامت و اشتغال آنها را افزایش دادهاند
*امارات، سیاست دشمنی با شیعیان را افزایش داده به خصوص پیشنهاد کارکنان عالیرتبه شرکتهای امنیتی اسرائیلی مبنی بر مقابله با ایران در همه زمینهها ازجمله اطلاعاتی، امنیتی و نظامی را مدنظر قرار دادهاند. ازجمله پیشنهادات اسرائیلیها اجرای سیاست پاکسازی امارات از شیعیان است
* در حال حاضر در امارات حدود 50 هزار مهاجر صهیونیست حضور دارند، ولی انتظار میرود با افزایش روابط تعداد این افراد به 70 هزار نفر افزایش یابد.
*جمهوری اسلامی
|