تاريخ انتشار: 31 خرداد 1400 ساعت 01:06:10
حقانیان: حضور سه رقیب برای رئیسی امداد الهی بود/ تسنیم: این حرکت خسارت‌بار را ترک کنید

نامه ای تأمل برانگیز و بی سابقه از یک عضو مهم دفتر رهبر معظم انقلاب شب گذشته ساعاتی پس از اعلام رسمی نتایج انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ها منتشر شد.

به گزارش جماران، سید وحید حقانیان از اعضای بلندپایه و قدیمی دفتر مقام معظم رهبری و چهره ای که مردم تا سال های اخیر همواره او را در کنار رهبر معظم انقلاب می دیدند در نامه ای بی سابقه به تحلیل انتخابات ریاست جمهوری 1400 پرداخت و ضمن تحلیل آرایش نامزدها در آن، از باقی ماندن سه رقیبِ سید ابراهیم رئیسی در صحنه انتخابات تشکر کرد.

او در این نامه نوشت: 

 به نام خداوند بخشنده و مهربان. 

رفقای محترم و عزیز سلام علیکم

نکته ای را می خواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم، و آن اینکه لازم است توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس، لازم است از تلاش های صبورانه جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی، کمال تشکر را داشته باشیم. این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای  و با تحلیل و افکار خاص، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی، با انرژی، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند تا انتخابات ۱۴۰۰ علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان  رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت، از پیش بینی های حضرات بالاتر  برود. 

در اینجا لازم است این نکته را اضافه کنم که  آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضد انقلاب و دشمنان کشور ، انتخابات را تحریم و عده ای هم متأسفانه در داخل، نا آگاهانه و یا از سر غفلت، شعار «رأی بی رأی» را سر می دادند. سران جبهه اصلاحات هم با توجه به انتقاد و نارضایتی شدید و عمومی اقشار مختلف مردم از  دولت مستقر، و با توجه به ضعف عملکرد آنان و تأثیر گذاری گرانی ها و نابسامانی ها بر روی زندگی روز مره آنان، حاضر نبودند آبروی خود را به خطر بیندازند و رسما و با عنوان «جبهه اصلاحات» به میدان بیایند و تنها به این بسنده کردند که تعدادی از احزاب و افراد خاص را ترغیب به حمایت از آقای همتی نمایند که نتیجه همه این فرایندها و نارضایتی شدید مردم برای عدم رأی آوری آقای همتی که خود اتفاقا عضوی از دولت مستقر و فاقد مقبولیت به حساب می آمد، کافی می نمود و از قبل هم قابل پیش بینی بود.

امید به رأی آوری نامزد غیر رسمی و تحمیلی جبهه اصلاحات بعد از هشت سال تکرار ناکامی و عدم تحقق وعده های انتخاباتی  به سرابی بیش نمی ماند. بنابر این حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را به گونه ای دانسته یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای  پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به وجود می آمد.

باید خداوند متعال را شاکر باشیم که مانند همیشه، مردم عزیز از تمامیت ایران سربلند دفاع کرده و دشمنان را مأیوس نمودند. از امروز دیگر زمان همکاری و حل ریشه ای مشکلات مردم، یعنی همان ولی نعمتان انقلاب و نظام است تا انشا الله بی تدبیری ها کنارگذاشته شده و با امید و تکیه بر توان داخلی،  آینده ای روشن را برای مردم و خصوصآ جوانان غیور و مستعد، کار و کوشش و نو آوری رقم بزنیم. در صورتی که اینگونه شود در انتخابات چهار سال بعد با حضور حداکثری مردم و انتخاب دولت قوی و مردمی و اقبال دوباره به رئیس جمهور منتخب جدید روبرو خواهیم بود .

انشاءالله

 یا علی

سید وحید حقانیان

به فاصله یک روز از این نامه، خبرگزاری تسنیم در مطلبی نوشت:

ساعاتی پس از انتشار نتایج رسمی انتخابات ریاست‌جمهوری 1400، متنی با عنوان «بیانیه دکتر سید وحید حقانیان از مسوولان نهاد رهبری» در بعضی رسانه‌های یک جریان سیاسی خاص در کشور منتشر و موجب تعجب صاحب‌نظران و تحلیل‌گران و دلسوزان جبهه انقلاب شد. جناب آقای وحید حقانیان در این متن خود که انتساب عنوان «بیانیه» به آن توسط این رسانه‌ها نیز فی‌نفسه عجیب و معنادار بود، تحلیلی راجع به انتخابات ریاست‌جمهوری و رفتار نامزدها مطرح تقریر کرده بود که صرف‌نظر از پرداختن به جزییات این تحلیل و صحیح و غیرصحیح بودن آن، درباره کلیات این اقدام آقای حقانیان می‌توان نکات ذیل را مطرح کرد:

1- برادر عزیز، جناب آقای حقانیان! جنابعالی عضوی از دفتر رهبر معظم انقلاب هستید و همچنانکه بیش از ما واقفید، شأن این دفتر به واسطه‌ی انتساب به شخصیت بی‌نظیری مانند آیت‌الله العظمی خامنه ای به لحاظ حقیقی و همچنین رهبری معظم انقلاب اسلامی به لحاظ حقوقی، بسیار والا و منحصربه‌فرد است. به طور طبیعی افرادی که مسئولیت‌های حقوقی مهمی در حد معاونت در این دفتر دارند، باید صرف‌نظر از تمام تمایلات و تحلیل‌ها و علاقمندی‌های خود، در یک نسبت معقول با شأن دفتر عمل کنند و از ورود به مسائلی که نیازی به آن نیست و یا می‌تواند دفتر رهبر معظم انقلاب را در معرض آسیب‌های بی‌جهت قرار دهد خودداری کنند. همچنانکه امام صادق(ع) می‌فرمایند «کونوا لنا زیناً و لا تکونو علینا شینا»، شیعیان باید زینت ائمه باشند و رعایت این گفتار درباره‌ی فردی که معاونت دفتر رهبر معظم انقلاب را برعهده دارد در نسبت با این دفتر بسیار ضروری‌ است.

2- جناب آقای حقانیان! غیر از آسیبی که ممکن است از قِبَل این دست اقدامات به دفتر رهبر معظم انقلاب وارد شود و آن را در مظان سوءتفاهم‌ها قرار دهد، پرسش مهم دیگر این است که نگارش چنین بیانیه‌ای و انتشار دادن آن در رسانه عمومی با ماموریت جایگاه مهم و متعالی چون معاونت ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب چه «تناسب»ی دارد؟ داشتن جایگاه معاونت در دفتر رهبر معظم انقلاب خود افتخار رشک‌برانگیز و بزرگی است و خدمات بسیاری توسط جنابعالی در این جایگاه مبذول شده و خواهد شد، امّا حتماً تایید می‌فرمایید که انتشار بیانیه در تحلیل رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری جزو ماموریت‌های این معاونت نیست و به همین دلیل مبادرت به آن می‌تواند به مثابه یک اقدام ناصواب،‌ و به حق قابل نقد باشد.

3- همانگونه که مطلعید مقام معظم رهبری همواره به این مسئله تاکید کرده‌اند که شخصیت‌های نظام باید از اتخاذ مواضعی که موجب سوءاستفاده دشمن می‌شود و برای هجمه به نظام می‌تواند بهانه ایجاد کند پرهیز کنند. ورود جنابعالی به عرصه رسانه فی نفسه برای دفتر معظم له آسیب‌زاست چرا که هرگونه موضع شما در نزد بدخواهان نظام به مثابه یک بیانیه برای انتساب به دفتر و شخص مقام معظم رهبری محسوب می‌شود.

البته جنابعالی به عنوان یک شخص حقیقی این حق را دارید که در عرصه سیاسی کنش‌گری کنید و یا تحلیل‌های خود را منتشر کنید و حتی با رسانه‌ها گفتگو کنید، اما این در شرایطی است که اعلام نمایید از دفتر معظم له خارج شده‌اید و دیگر در آنجا مسئولیتی ندارید.

4- جناب آقای حقانیان! حتماً مشاهده کرده‌اید که پس از انتشار این بیانیه چطور برخی خنّاسان و مغرضان با سوءاستفاده از مفاد تحلیل شخصی شما، علیه دفتر رهبری و رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی عقده‌گشایی کرده و تلاش کردند انتقام مشارکت معنادار مردم در انتخابات، پیروزی نماینده جریان انقلابی و شکست پروژه تحریم را با طرح اتهام مهندسی انتخابات از مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی بگیرند. بنابراین شایسته است ضمن ترک این رویه خسارت‌بار هرچه سریعتر درباره این شبهه‌افکنی‌ها روشنگری کرده و از ساحت رهبر معظم انقلاب اسلامی و دفتر ایشان صیانت فرمایید.

به گزارش جماران، این نامه تاکنون با واکنش یا توضیحی از طرف دفتر مقام معظم رهبری یا  دفتر حفظ و نشر آثار ایشان مواجه نشده است.

  تعداد بازديدها: 1299
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=89954
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.