سندروم کوری ✍️آثار و تبعات کسری بسیار بزرگ بودجه ۱۴۰۰ را حتی نمایندگان مجلس هم باید بپذیرند ، کسری بودجه ای که طبق روال باید با افزایش عددی انواع مالیات غیر قابل تحقق ، افزایش قیمت حامل های انرژی و بنابر مصوبه عجیب مجلس از محل افزایش دفتری دارائی مردم تامین گردد. یعنی افزایش قیمت دارایی مانند خانه ، خودرو ، طلا و ... ناشی از سقوط ارزش پول ملی را درآمد اتفاقی سرمایه و نیازمند پرداخت مالیات جدید می دانند .
✍️مناظره دیروز باید با پرداختن به موضوعات اقتصادی برگزار می شد ، اما هیچ یک از کاندیداها از صداقت حداقلی لازم برای توضیح آثار و تبعات تحریم همه جانبه حداکثری آمریکا علیه ایران برخوردار نبودند. حتی دکتر همتی جرات توضیح وضعیت اقتصادی کشور را با ذکر اعداد و ارقام واقعی بانک مرکزی نداشت. گویی اطلاع از حقایق آثار جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران تنها به مردم ایران مربوط نیست که شاید ادامه جنگ را نخواهند.
✍️مرحوم آیت الله هاشمی در خاطرات روز ۳آذر۷۷ به نقل از رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت نوشتند: بودجه ۷۸ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان کسری دارد (کسری واقعی ۱۴۰۰ حداقل ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است) که مقرر شد از محل افزایش قیمت بنزین ، سیگار ، نوشابه و سوخت تامین گردد ، حتی تاکید کردند رهبری هم با کوپنی و افزایش قیمت بنزین مازاد بر کوپن موافقت کرده اند راهی که آخرین بار در ۹۸ تکرار و به فاجعه آبان ختم شد.
✍️کاندیداها و تلویزیون طی مناظره دیروز متفقا به چند مشکل اقتصادی مثل گرانی ، مسکن ، اشتغال و ... اشاره کردند. کاندیداها که حتی در توصیف ابعاد و دلایل نسبی شکل گیری مشکلات اقتصادی مذکور ناتوان بودند. کاندیداها حتی نمی دانند دو عبارت مشکل و مسئله مترادف و هم معنا نیستند. کاندیداها باید درک کنند مشکلات بخشی از آثار و عوارض ماندگاری مسائل مزمن درهم آمیخته اقتصادی است، مانند ابهام همیشگی در مورد روابط و عوامل کار ، سهم ، ماهیت و حقوق سرمایه ، پروسه و روند تولید کالا و خدمات ، توزیع درامد ، ثروت و کالا و خدمات و بسیاری دیگر که پس از ۴۲ سال همچنان لاینحل باقی است و هرگز اجازه شکل گیری اقتصادی سالم ، پویا و متکی بر بخش غیر حکومتی و غیر دولتی را نخواهد داد.
✍️بینندگان مناظره دیروز شاهد بودند که هنوز مدعیان ریاست جمهوری ایران را در هر پست ، عنوان و لباسی می توان به دروغگویی ، جعل عنوان ، جعل مدرک تحصیلی ، بیسوادی محض و حتی بسیاری دیگر از مصادیق مجرمانه متهم کرد. کاندیداهایی که تصور می کنند توضیح شرایط دشوار زندگی مثل محرومیت از داشتن پدر ، فقر ، کار خیابانی و امثالهم دلیل بر سلامت ، لیاقت و شایستگی آنهاست.
✍️کاندیداها هنوز برای تعریف از توانمندی و شایستگی خود دستاوردی جز اشاره به ۴۲ سال منصب نشینی حکومت ندارند، سوابقی که از دیدگاه بسیاری از مردم چیزی جز حضور در حلقه بسته هزار فامیل نیست. هنوز هیچ کاندیدایی نتوانسته به یک مورد از موفقیت خود در عرصه فعالیت اقتصادی و حتی فرهنگی و اجتماعی در بخش خصوصی اشاره کند.
✍️کاندیداهای ریاست جمهوری که تماما مدعی توانمندی در بسیج فراجناحی نیروهای متخصص کشور هستند هیچ کدام توان مدیریت رقبای مناظره را حتی در سطح کاهش توهین و اتهام ندارند. کاندیداهایی که از رحمت عام برای همه ایرانیان می گویند و حتی در ساعت و ساحت اجرای نمایش مناظره نمی توانند از تهدید رسمی و آشکار به کشتن رقبا پرهیز کنند.
✍️رهبری در سخنرانی ۱۴ خرداد مجدداً خطاب به مردم تاکید فرمودند: حتما در انتخابات شرکت و بهترین گزینه را انتخاب کنید تا بتوان به آینده کشور امید داشت. اما سوال مناسب این است که چگونه می توان از بین افراد که حتی در نمایش مناظره توسط منتخبین شورای نگهبان متهم به انواع بی کفایتی و فساد فکری تا مدیریتی و اقدام مجرمانه هستند اعتماد کرده و رای داد؟ چگونه باید کشور را به افرادی سپرد که در مقابل ده ها میلیون بیننده مناظره دیگران را به مرگ تهدید می کنند؟ چگونه باید به منتخبین شورای نگهبانی اعتماد کرد که توسط ولی فقیه به ظلم و اجحاف متهم است و فرمان صریح و آشکار رهبری را انکار می کند؟
✍️شاید دعوت به سندروم کوری بهترین عنوان برای انتخاب فردی شایسته و کاردان از میان کاندیداهایی اینچنین باشد. اینکه چیزی نبینیم و نشنویم، اینکه چرک و سیاه قابل دیدن را به رنگین کمان تعبیر کنیم، شیوه عید دینی که عایدی جز خانه نشینی علی ابن ابی طالب علیه السلام نداشت. ۱۶خرداد۰۰
|