توقیف سریال خانگی و پخش سریال جعلی گاندو ✍️پس از توقیف سریال شبکه خانگی می خواهم زنده بمانم که بنابر اخبار مراجع خبری بنابر خواست و توسط ناجا انجام شده است سریال را تحریف بخشی از واقعیت عملکرد کمیته های انقلاب اسلامی که بعدها به دلائل مختلف منحل و با شهربانی ادغام شد، اعلام کردند.
✍️دستور توقف فوری سریال شبکه خانگی توسط ناجا فریاد استغاثه رئیس جمهور وزیر امور خارجه در برابر سریال سراسر دروغ و جعل واقعیت در گاندو را به خاطر می آورد. التماس هایی که راه به جایی نبرد و گاندو دو بدون تولید حجم اولیه مناسب را به آنتن سپردند. هر چند امروز حتی ستاد تبلیغات رئیسی هم با کسب تجربه ناکام همسویی با تتلو در انتخابات ۹۶ دیگر تاب پذیرش اتهام همکاری تولید کننده گاندو با ستاد رئیسی در انتخابات این دوره را نداشته و با وقفه چند روزه وجود چنین ارتباطی را تکذیب کرد.
✍️اینکه بعد از خط و نشان کشیدن اشتری فرمانده ناجا علیه کاندیداهای ریاست جمهوری بلافاصله بر سر شبکه خانگی آوار شدند شاید یادآوری این نکته باشد که نهادهای حاکمیتی مانند نهادهای اداری بی سرپناه و بی کس نیستند که بتوان هر وقت و توسط هر کس به مضحکه کشید و هزاران دروغ را به نقاشان بست، نهاد حاکمیتی ماهیتی است که حتی رئیس قوه قضائیه کاندیدای ریاست جمهوری را می توان به دست حکم دادستان یک شهر سپرد تا یاد و خاطره برخی قضات کمرنگ نشود.
✍️رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور آخرین یافته های نظر سنجی در مورد میزان مشارکت مردم در انتخابات را ۴۰٪ اعلام کرد. حدادعادل رهبر ائتلاف اصولگرایی هم اظهار کرد: مگر قبل از اعلام صلاحیت ها توسط شورای نگهبان میزان مشارکت اعلامی ۸۰٪ بود که گناه مشارکت پایین را به گردن شورای نگهبان میاندازید؟ اینکه امثال حداد درک کنند مشارکت می تواند مانند انتخابات ۹۸ حداقلی و بسیار کمتر از ۴۰٪ باشد یا مانند انتخابات مجلس خبرگان رهبری کمی بیشتر از صفر باشد، شاید گامی مثبت در درک اهمیت به رسمیت شناختن حق انتخاب مردم باشد که کارساز نیست.
✍️حداد عادل تاکید کرد: مشارکت پایین را نتیجه سوء مدیریت میدانم. که حتما می تواند بیانگر درک و پذیرش بخشی از واقعیت افسردگی یا دلزدگی افکار عمومی و یکایک مردم از سیاست و اهل حکومت توسط امثال حداد هم باشد. فاجعه گسست اجتماعی که برای درک فاجعه بار بودنش باید میزان مشارکت مردم در انتخابات را پس از اعلام فقدان رابط تکلیف شرعی و حضور پای صندوق مشاهده کرد.
✍️برخی رسانه ها امروز به نقل یکی از اندیشمندان مسئول نوشته بودند که جمعیت بالای ما در چشم دشمن اُبهت ایجاد می کند. اینکه چرا و چگونه به چنین باوری رسیدند نمی دانم و شاید مهم نباشد اما اینکه چنین باوری را مبنای لزوم افزایش زاد و ولد وظیفه ملی افراد بدانند حتما قابل تامل و از حیث مبنای عقلی و منطقی به شدت قابل تردید است، چنانچه کشورهای بند انگشتی پرتقال ، اسپانیا و بعدها انگلیس و فرانسه جمعیتی نداشتند وقتی بر سراسر جهان حکمرانی کرده و هر کدام گروه گروه از کشورهای بسیار پُر جمعیت مثل هند ، چین ، برزیل و ... را بعنوان مستعمره در اختیار گرفتند.
✍️قاضی زاده یکی از کاندیداها در برنامه دیشب(دوشنبه) تلویزیون مدعی شد سالانه ۱۳۸ هزار میلیارد تومان قاچاق کالا در اقتصاد کشور رُخ میده در حالیکه براساس آمار ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این عدد به قیمت امروز بالغ بر ۵۰۰ - ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود و این در حالی است که هنوز هیچ تعریف روشن و مشخصی از کالای قاچاق و کالای وردی فاقد تشریفات گمرکی به کشور وجود ندارد، ضمن اینکه برخلاف ادعای قاضی زاده ستاد ملی مبارزه با قاچاق ستادی سیاستگذار و هماهنگ کننده بوده، دستگاههای ۱۷ گانه مانند ناجا ، مرزبانی ، سپاه ، گمرک ، قوه قصاییه و ... مسئول و ضابط قانونی اجرای و،ظایف معمول ذاتی در چارچوب سیاست های ابلاغی می باشند. ۱۱خرداد۰۰
|