تاريخ انتشار: 06 خرداد 1400 ساعت 11:39:58
بیماری بابک و قاضی زاده

✍️بابک زهرایی جوان عضو موسس کارگران سوسیالیست نماد روشنفکری چپ در برابر دکتر سید ابوالحسن بنی صدر نماد تفکر دینی میهمان مناظره بود با این ادعا که با اقداماتی مانند مصادره و توزیع زمین و سرمایه بین کشاورزان و کارگران و غیره می توان یک شبه مشکلات کشاورزی ، صنعت و اقتصاد ایران را حل کرد و سید ابوالحسن بنی صدر دکترای اقتصاد تلاش می کرد تا کارساز نبودن افراط گرایی در اقتصاد را اثبات کند که نشد.
✍️اما مجله فکاهیون که ناخواسته خیلی زود در آغاز ریاست جمهوری رهبری با گل آقا تعویض شد با یک طرح روی جلد و بدون زیاده گویی و استناد به ادله علمی و فنی کار بابک را تمام کرد. طرح روی جلد فکاهیون به همسر بابک زهرایی اختصاص داشت همسر بابک به دادگاه مراجعه و در برابر قاضی از بابک شکایت داشت، همسر بابک در پاسخ به سوال قاضی با اشاره انگشت به بابک فریاد میزد که آقای قاضی این مرتیکه خیال کرده منهم زمین کشاورزی و کارخانه هستم که باید یک شبه مشکلات را رفع و بچه بیاورم.
✍️قاضی زاده نماینده مجلس که نائب رئیس هم بود و پسر عموی قاضی زاده وزیر بهداشت قبل هم می باشد در آستانه ورود به تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با افاضات پُر تکراری مانند سه روزه مشکل بورس کشور را حل خواهم کرد بطوری که گویی قرار گرفتن در برابر رئیسی را جدی فرض کرده در صدد است نظر رای دهندگان را جلب کند. بهرحال وعده سه روزه قاضی زاده ناخواسته یاد و خاطره طرح روی جلد مجله فکاهیون در مورد حماقت بابک زهرایی را زنده کرد.
✍️هر چند جامعه از داشتن مجلات دردمند و فهیمی چون توفیق و بعدها فکاهیون محروم گردید اما باید خدا را شاکر بود که با منبرهایی از جنس شیخ ایزدخواه یا شیخ یونس ترابی دلخوش می توان لحظاتی خوش بوده و احساس حیات کرد. روحانیون با قریحه که با طبعی ملایم و زبانی سرخ به شرح حال بیمارانی از جنس بابک زهرایی تا قاضی زاده و ابتلائات همه ما بگویند و خالقی را به سیاه بختی خود بخندانند.
✍️شاید برای بسیاری از نسلهای سوم و چهارم، انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم عجیب و از حیث بی اعتباری یا بی انتخابی مبتلا به نحسی سیزده به نظر برسد، که شورای نگهبان یک نفر را بعنوان ماده اصلی انتخاب و چند نفر را بعنوان مواد پُر کننده یا سیاهی لشکر فضاساز چیدمان کرده باشند و از این نوع انتخابات خالی از حق انتخاب حیرت کنند، اما ما به یاد داریم که در انتخابات ۶۱ فقط چهار نفر تایید شدند که سه نفر شامل مرحوم زواره ای ، مرحوم پرورش و غفوری فرد در برنامه تبلیغ تلویزیونی تاکید کردند که کاندید چهارم که رهبری بودند از ما اصلح بوده و ما شخصا به ایشان رای خواهیم داد. مرحوم عسگر اولادی هم در انتخابات بعد که دیگر هیچکس نبود بعنوان کاندید اصلی رقیب دقیقا به همین منوال رفتار کرد.
✍️شاید رفتار مردم در رای به کاندیدای انحصاری بی رقیب آن روزها برای جوانان این روزها چیزی جز حیرت و ابهام غیر قابل توجیه نباشد اما باید بدانند که انتخابات مذکور در فضای سیاسی - اجتماعی پس از فرار بنی صدر و خروج گروهکهای نفاق و ... از صحنه جامعه و ترور مرحوم هاشمی رئیس مجلس و جانشین فرمانده کل قوا در جنگ ، انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ مقام عالی رتبه ، ترور حضرت آیت الله خامنه ای امام جمعه تهران ، انفجار نخست وزیری و شهادت رجایی و باهنر ، ترور دادستان کل کشور شهید قدوسی و .‌.‌ انجام گرفت که اگر امروز هم بود شاید جز تکرار الگوی مذکور راه و انتخابی نداشتیم.
✍️شاید تنها نقطه مشترک در اعلام مواضع این روزها تاکید بر نقش مخرب کاهش مشارکت مردم در انتخابات بر امنیت و اقتدار ملی است که به فرمایش مقام معظم رهبری به کاهش مشروعیت نظام و مقبولیت حاکمیت می انجامد، اما باید باور کنیم که حذف حق انتخاب در انتخابات با توجه به تجربه مردم از انتخابات ۷۶ و ۸۸ ناممکن است، حتی اگر اهل رسانه و تحلیل از تماس های تهدید آمیز بگویند و محمود احمدی نژاد متن مذاکره با سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله را منتشر کند، لذا همه باید درک کنند که مشارکت بالای در انتخابات جز با حضور بالای رای دهندگان در بهترین حالت دستاوردی جز انتخابات ۲۵درصدی سال ۹۸ مجلس نخواهد داشت مسیری که قطعا به مشروعیت و مقبولیت حداکثری نمی رساند. ۶خرداد۰۰

  تعداد بازديدها: 2794
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=89702
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.