درسهای عین الاسد ✍️براساس گزارش آمریکا در مورد حمله موشکی سپاه به پایگاه عین الاسد :
*آمریکا از خرید تصاویر ماهواره ای ایران از پایگاه عین الاسد اطلاع داشت.
*آمریکا با اطلاع از زمان حمله بیش از هزار نیروی و تجهیزات نظامی پایگاه را تخلیه کرد.
*مقامات عراقی توسط آمریکا در جریان حمله قرار داشتند.
*آمریکا در صورت تلفات انسانی نیروهای حفاظتی مستقر در عین الاسد ایران را مورد حمله متقابل قرار می داد.
✍️فرمانده کل و فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه هم در چند نوبت تاکید کردند.
*هدف تلفات انسانی نبود دنبال ضربه زدن به ماشین نظامی دشمن بودیم.
*پس از جنگ جهانی دوم هیچ تیری بهسمت پایگاه های آمریکایی شلیک نشده بود بنابراین انتظار مقابله داشتیم.
*اگرچه حتماً دهها نفر کشته و زخمی شدهاند میتوانستیم طوری عملیات را طراحی کنیم که در گام اول 500 کشته داشته باشند و اگر جواب میدادند در گامهای دوم و سوم می توانستیم ۵-۴هزار کشته بگیریم.
*آمریکایی ها در آمادهباش کامل بودند و 12 فروند هواپیمای شناسایی آنها از فضای منطقه مراقبت میکردند.
*اولین گزینه برای انتقام پایگاه التاجی بود که در ادامه به عین الاسد تغییر کرد.
*آماده حمله انتقامی آمریکا و عملیات گسترده با متقابلا پرتاب صدها موشک به سمت اهداف آمریکایی در منطقه بودیم که با خویشتن داری آمریکا جنگ ادامه پیدا نکرد.
✍️شاید سوال مهمی است اگر بپرسیم آمریکا چگونه از قصد حمله موشکی سپاه به عین الاسد مطلع ، با مقامات عراقی هماهنگ و در فرصت مناسب تمامی نیروها و تجهیزات نظامی پایگاه را بطور کامل تخلیه کرد؟ چرا بر خلاف برآورد حاجی زاده هیچ آمریکایی در اثر حمله موشکی کشته نشد؟ آیا فرماندهان ما از تخلیه کامل پایگاه عین الاسد اطلاع نداشتند یا با علم به خالی بودن پایگاه عین الاسد اقدام به حمله کردند؟
✍️آیا چنانکه فرماندهان سپاه تاکید کردند اگر خویشتنداری فرماندهی آمریکا نبود آغاز جنگ ایران و امریکا از نظر سلسله فرماندهی ایران قطعی بود؟ آیا فرماندهی کل قوا و ستاد فرماندهی کل قوا در جریان و فرمان آغاز جنگ را صادر و به فرمانده سپاه ابلاغ کرده بودند؟ آیا مردم ایران حق و فرصت مخالفت با آغاز هر جنگی بین ایران و هر کشوری علی الخصوص آمریکا و متحدینش را دارند؟ یا مخالفت هر ایرانی با استقبال از جنگ همچنان خیانت نابخشودنی مستحق مجازات محسوب می شد؟
✍️فرماندهان پس از پذیرش خودخواسته یا اجباری ، اقدام به پنهانکاری ، عدم اطلاع رسانی به وقت و درست یا به قصد بی اطلاع نگه داشتن ، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی تا دستگاه های مسئول و افکار عمومی به مواردی بعنوان دلایل شلیک منجر به فاجعه سقوط هواپیمای مسافری اشاره کردند که باید توسط دادگاه صالحه و مراکز تخصصی بررسی و صحت و سقم آنها اعلام شود که تا کنون نشده است.
✍️فرماندهان فاجعه هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافری در جوار فرودگاه بین المللی امام خمینی توسط پدافند یک پارچه کشور را به دلایلی احتمالی مانند کوتاهی زمان تصمیم گیری فرمانده سایت موشکی ، اخلال در سیستم پدافند توسط دشمن ، اضطراب و خطای در تشخیص فرمانده سایت موشکی و ... عنوان کردند که در صورت دومین تشخیص و تصمیم غلط آغازگر ورود خود خواسته ایران به جنگ با نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه بود ، جنگی که هنوز هم از حیث ابعاد و حجم خسارات انسانی و مادی وارده قطعا برای هیچ کس قابل تصور و برآورد نیست.
✍️بنابراین تاکید و تکرار این سوال بسیار مهم است که آیا بزرگترین جنگ احتمالی تاریخ ایران بدون اطلاع ملتی که باید متحمل هزینه های جنگ باشند اگر به تاکید سردار حاجی زاده خویشتنداری رهبران و فرماندهان عالی آمریکایی نبود به همین سادگی آغاز و مورد استقبال فرماندهی ایران قرار می گرفت؟ آیا عملیات لو رفته پرتاب ۱۳ موشک به پایگاهی از قبل تخلیه شده عین الاسد ارزش استقبال و تحمیل جنگی ویرانگر و خانمانسوز به مردم ایران را داشت؟
✍️ایکاش ریاست ستاد کل نیروهای مسلح توضیح دهند آیا با دریافت اطلاعات غلط در مورد ماهیت شلیک به هواپیمای مسافری می توانند مدعی تصمیم متکی بر اطلاعات درست برای تفویض اختیار اعلام آغاز جنگ ایران و ایالات متحده آمریکا و متحدینش باشند؟ ایکاش توضیح دهند نقش و جایگاه فرمانده کل قوا و ریاست شورای عالی امنیت ملی در پروسه پذیرش یا صدور فرمان آغاز جنگ کجاست؟
✍️و توضیح دهد فرماندهی آمریکا چگونه از آخرین تصمیمات عملیاتی حمله موشکی سپاه حتی تغییر پایگاه هدف از التاجی به عین الاسد مطلع بودند؟ آیا اطلاع آمریکا از جنس عوامل نفوذی موثر در ترور شهید تهرانی مقدم ، شهید سلیمانی ، شهید فخری زاده و انفجار تاسیسات اتمی نیست؟ ۱۳اسفند۹۹
|