الیا شائول کوهن ✍️سردار قالیباف رئیس مجلس پس از تصویب طرح مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران که در مجلس به عمد یا سهوا به تحریم اقتصادی نعمت الهی برای مردم ایران یاد می شود اظهار کرد تا غربی ها به تعهدشان عمل نکنند ما مسیر فعلی را پیش میبریم عمل غربی ها به تعهدات برجام شرط مذاکره است.
✍️البته نمایندگان مجلس هم به خوبی می دانند که آمریکا برای بازگشت به برجام ناچار از لغو ابتدایی تمامی تحریمهای یکجانبه هسته ای علیه ایران است.
*نمایندگان هم می دانند که کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه پایان تحریمهای اقتصادی بازگشت آمریکا توسط بایدن به برجام است.
✍️نمایندگان باید پاسخ دهند چرا با مصوبه دیروز راه بازگشت آمریکای بایدن به برجام را دشوار کردند؟ آیا تلاش برای تحقق رویای ناکامی چهار ساله مثلث ترامپ ، نتانیاهو و بن سلمان برای خاتمه برحام توسط مجلس تراز انقلاب را می توان چیزی جز جفای آشکار به ایران دانست؟
✍️قالیباف به تبع برخی دیگر سه کشور اروپایی برجام را مسئول اجرای برجام و اعمال آمریکا می داند؟ لذا باید توضیح دهد روسیه و چین برای رفع تحریم آمریکا از ایران چه اقدام موثر و ملموسی داشتند؟ چرا در مجلس تراز انقلاب و انقلابیون مجلس یازدهم هرگز کلمه ای علیه شراکت فعال دو کشور روسیه و چین در شکل گیری شرایط موجود علیه ایران گفته نمی شود؟
✍️بنابر اظهارات صریح دکتر ولایتی مشاور بین الملل رهبری ، دکتر خرازی رئیس شورای روابط خارجی رهبری ، مهندس باهنر نایب رئیس سابق مجلس ، سردار فیروز آبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح ، سردار رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، سردار قالیباف رئیس فعلی مجلس و ... مذاکره با آمریکا و پذیرش برجام مربوط به یک شخص ، دستگاه و قوه نبوده ، بلکه اراده و تصمیم کل نظام بود.
✍️هیات عالی نظارت بر اجرای برجام بنابر بند ۹ فرمان رهبری با انتخاب و انتصاب رئیس جمهور ، رئیس مجلس ، دبیر شورای عالی امنیت ملی ، وزیر خارجه ، رئیس سازمان انرژی اتمی ، دکتر ولایتی ، سردار دهقان و دکتر جلیلی بعنوان بالاترین رکن تصمیم گیری در مورد برجام تشکیل و مصوباتش پس از تایید و ابلاغ رهبری برای تمامی ارکان نظام و قوای سه گانه لازم الاجرا است.
✍️چرا مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان بر خلاف رویه ی جاری ناظر بر مصوبات مجلس نسبت به مغایرت مصوبه ی مقابله راهبردی با فرمان صریح ۹ ماده ای رهبری مبنی بر واگذاری تصمیم گیری برجام به هیات عالی نظارت بر برجام اعلام نکردند؟ چرا مصوبه خاتمه برجامی مجلس ظرف چند ساعت تصویب و با تائید فوری شورای نگهبان و سکوت مجمع تشخیص تمام شد؟
✍️حتما بسیاری از مردم ایران کامل امین را نمی شناسند امین به ارائه نطق آتشین ضد اسرائیلی در مجلس سوریه معروف بود چهره ضد صهیونیستی سوریه که از مشاور قدرتمند وزیر دفاع تا کاندیدای نخست وزیری حافظ اسد پیش رفت.
*امین بعدها توسط سرویس جاسوسی شوروی بنام اِلیا شائول کوهن جاسوس برجسته یهودی و مهمترین عامل شکست جنگ شش روزه اعراب و اشغال جولان شناسایی و پس از سال ها خیانت به حافظ اسد معرفی و در ۱۹۶۵ اعدام شد.
✍️اکنون که بخش کوچکی از عملیات بسیار موفق و پیچیده اسرائیل با بکارگیری عناصر برجسته ظاهرالصلاه در مراکز حساس علاوه بر جمع آوری گسترده اطلاعات تا طراحی عملیات تخریبی مجتمع هسته ای و از ترور در فرودگاه بغداد به ترور در آبسرد تهران شناسایی و به افکار عمومی معرفی می شود و اکنون که نمایندگان روسیه ، چین ، آلمان ، فرانسه و انگلیس همصدا با رئیس جمهور بایدن از بازگشت آمریکا به تعهدات بین المللی و برجام می گویند.
✍️ضروری است سرویس ضد جاسوسی کشورمان بی درنگ در خصوص شناسایی و معرفی دهها و شاید صدها کامل امین ضد اسرائیلی - ضد آستکباری دو آتشه کشورمان اقدام کنند . باید دهها کامل امین فعال و موثر در اتمام پروژه شکست خورده خاتمه برجام مثلث شیطانی ترامپ ، نتانیاهو و بن سلمان در چهار سال گذشته شناسایی ، معرفی و در دفاع از حقوق مردم نجیب و مظلوم ایران به دار مجازات برسانند.
✍️اما ایکاش روحانی نیز از حداقل جسارت در دفاع از حقوق مردم ایران برخوردار و می توانست در دفاع از مصالح و منافع ایران و در اعتراض به تکرار خواست مثلث شیطانی ترامپ ، نتانیاهو و بن سلمان توسط مجلس از اجرای قانون استمرار جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران سرباز زده و کناره گیری خود از ریاست جمهوری را اعلام کند. ۱۳آذر۹۹
|
13 آذر 1399
حسنبا عرض سلام در پاسخ بعرض می رسانم: مجمع تشخیص معتقد است حسب نظر مقام معظم رهبری می تواند و باید قوانین مصوبات مجلس و دولت را از حیث عدم مغایرت با سیاستهای کلی یا فرامین حکومتی رسمی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بررسی و جهت اصلاح به دولت یا مجلس بازگرداند شورای نگهبان هم دقیقا با همین استدلال مدتی است بر این رویه عمل کرده و در صورت اعلام مغایرت از طرف مجمع بررسی و اعلام نظر مثبت را منوط به نظر مجمع تشخیص می کند آخرین مورد رویه مذکور در مورد لایحه ارسالی دولت در مورد عضویت ایران در دو کنوانسیون مبارزه با منبع مالی تروریسم و پالرمو بود که علی رغم تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان توسط مجمع تشخیص کم لم یکن تلقی شد.
13 آذر 1399
مهاجرآیا بهتر نبود به سوالی که در یادداشت طرح کردید خودتان پاسخ می دادید "چرا مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان بر خلاف رویه جاری ناظر بر مصوبات مجلس نسبت به مغایر مصوبه مقابله راهبردی با فرمان صریح ۹ ماده ای رهبری مبنی بر واگذاری تصمیم گیری برجام به هیات عالی نظارت بر برجام اعلام نکردند؟ چرا مصوبه خاتمه برجامی مجلس ظرف چند ساعت تصویب و با تائید فوری شورای نگهبان و سکوت مجمع تشخیص تمام شد؟ "