اگر قالیباف رییس جمهور بود، می توانست یک بشکه نفت بفروشد!؟ می توانست یک دلار جا به جا کند؟ در تاریخ چهل ساله جمهوری اسلامی آیا سراغ داشتیم که رئیس بانک مرکزی کشور به عراق برود که یک کشور جنگ زده است، کشوری که ایران برایش مصالح مواد غذایی می فرستاد و بگوید از طلب هایمان مقداری برای ما دارو و غذا، بفرستید. آقایان اگر راهکار دارند ارائه کنند.
به گزارش برنا: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس دهم گفت: ذوالنوری در چهار سال دوره مجلس دهم کاندیدای ریاست کمیسیون امنیت بود، در این چهار سال یکبار به او رای ندادم و صریح هم به خودش گفتم، برای رای ندادن به ذوالنور دلایلی داشتم که اکنون آن ها با رفتارهای او، نشان داده می شود.
بگو مگوی پارلمان نشینان با دولت، تخریب و توهین ها در این دوره شکل دیگری، به خود گرفته است، به گونه ای که نمایندگان درصدد اعدام روحانی برآمدند. اظهارات تند نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به دولت حتی صدای جریان اصولگرا و هم طیفان خودشان را هم در آورد. «سید حسین نقوی حسینی» نماینده مردم ورامین و عضو و سخنگو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس دهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا از ضعف مجلس در حوزه قانون گذاری صحبت به میان آورد و مخالفان دولت را توصیه به ارائه راهکار، به روحانی کرد. او که در مجلس دهم از مخالفان سرسخت روحانی و برجام بود حال برجام را دستاورد دولت دانست و تاکید کرد: «دولت حتی باید جنازه برجام را حفظ کند.»
متن گفت و گوی نقوی حسینی با خبرگزاری برنا به شرح زیر است:
با توجه به اینکه بیشتر نظارت را از مجلس یازدهم شاهد هستیم، آیا نظارت میدانی بر قانونگذاری ارجحیت دارد؟
مردم انتظار دارند مجلس طرح های مهم را در دستورکار خود قرار دهد
با توجه به اوصافی که در همان ابتدا در وصف مجلس یازدهم تحت عنوان «مجلس انقلابی» بکار برده شد، توقع و انتظارات مردم از این مجلس افزایش یافت. مردم انتظار دارند مجلس، کارهای انقلابی و طرح های مهم را در دستورکار خود قرار دهد. مشکلات مردم کاملا مشخص است و نیاز به بررسی ندارد. مسائل اقتصادی، کاهش شدید ارزش پول ملی، تورم شدید، بیکاری و عدم رونق در تولید کارخانجات و صنایع از جمله مشکلات مردم است.
مردم از مجلس یازدهم ناامید هستند
سوال جامعه اکنون این است که در صورت انتخاب شدن و یا نشدن ترامپ، کشور چه کار انجام می دهد، مجلس باید در این زمینه کارهای اساسی انجام دهد. در تماس و ارتباط هایی که با گروه ها و آحاد جامعه دارم، از مجلس یازدهم ناامید هستند و معتقد هستند که مجلس کارایی ندارد و نمی تواند، کاری انجام بدهد.
نظرتان درباره سفرهای استانی رییس مجلس و برخی از نمایندگان چیست؟
نظارت به لشکر کشی نیست
نظارت موضوع خوبی است ولی نظارت به لشکرکشی، دسته کشی و سفر استانی نیاز ندارد. کمیسیون ها و فراکسیون ها باید در این زمینه، مقداری فعالیت داشته باشند. با سفر استانی توقعات مردم بالا می رود در این سفرهایی که قالیباف به چند استان داشته، مردم بیان می کنند که پس از سفر او، کدام مشکل حل شد؟ چه تصمیمی برای مشکلات گرفته شد؟ کدام یک از مشکلات به نتیجه رسید؟ وعده داد و رفت!
سفرهای قالیباف فقط توقع مردم را سرکوب میکند
دخل و خرج کشور در دستان مجلس نیست، دولت طبق چارچوبها عمل میکند. نظارت باید از کانال های قانونی خود صورت بگیرد نه اینکه به استان ها سفر کنید ولی نتوانید اقدام خاصی انجام دهید، این ها فقط توقع مردم را سرکوب می کند و نتیجه، دیگری ندارد. مجلس باید یک طرح قانونی محکم، استوار، کارساز و موثر برای مشکلات اصلی کشور تهیه کند.
چرا مجلس به رفع تحریم تسلیحاتی و دستاوردهای دولت در برجام بی اعتنا است؟
دریافت و درک از شرایط بین المللی در زمان های مختلف متفاوت است. باید رویدادهای بین المللی را در زمان و شرایط خاص خود تجزیه و تحلیل کنیم، منافع ملی کشورها گاهی روزانه تغییر می کند حالا ماهیانه و سالیانه بماند، باید بر اساس رویدادهای روز و زمان منافع ملی کشور را دنبال کنیم. زمانی برجام منعقد شد که امریکا هم عضو برجام بود؛ من منتقد شدید برجام بودم اما حال شرایط برجام بسیار متفاوت تر از گذشته است. در آن زمان با انعقاد برجام مشکل داشتیم اما حال می گوییم، برجام نه تنها باید حفظ بشود بلکه باید آن را محکم نگه داشت.
مخالفان برجام با ترامپ هم سنگر نشوند/ ایران حتی باید جنازه برجام را حفظ کند
در آن زمان به شخصه ده ها برنامه تلویزیونی علیه برجام داشتم و به آن ایراد میگرفتم اما در این شرایط، حتی اگر کشورهای اروپایی از برجام خارج شدند، جمهوری اسلامی باید محکم برجام را نگه دارد؛ سنگری جز برجام وجود ندارد. وقتی آمریکا از برجام خارج می شود و علیه آن اقدام می کند نباید، دیگر در جبهه مخالف برجام ایستاد و با ترامپ هم سنگر شد. درک رویدادهای بین المللی با توجه به زمان و مکان باید صورت بگیرد. ایران حتی باید پای جنازه برجام بایستد و نباید از خروج برجام صحبت کند چه برسد به خروج از NPT.
باید برای لغو تحریم تسلیحاتی جشن گرفت
گاهی اظهارات کمیسیون امنیت ملی عجیب است و نشان از عدم درک از شرایط کشور، دارد. عدم درک و انطباق تحولات با شرایط، منجر به نادیده گرفتن دستاوردهای دولت در برجام می شود. در شرایطی که شاهد فشارهای آمریکا در عرصه بین الملل هستیم و همه کسانی که با ایران کار می کنند جریمه و تحریم می شوند، لغو تحریم های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران دستاورد بزرگی است، باید برایش جشن گرفت. مجلس باید تقدیر و تشکر کند؛ صدا و سیما در این زمینه صحبت کند و جلسه بگذارد و این موضوع مورد تامل قرار بگیرد. در شرایطی که آمریکا همه توان خود را بکار می گیرد تا تحریم ها را علیه ایران اعمال و تمدید کند، پایان تحریم تسلیحاتی در خاورمیانه بسیار مهم است.
فکر نمی کنید، ذوالنوری که ریاست کمیسیون امنیت ملی را برعهده دارد آیا نباید در این زمینه حداقل از سوی کمیسیون امنیت ملی بیانیه ای صادر می کرد؟ اما در اقدامی عجیب در آن روز شاهد اعلام وصول 8 سوال از وزیر خارجه بودیم!
چه کسی توییت ذوالنور در مورد روحانی را تایید می کند؟!
با مواضع ذوالنور کاری ندارم، ایشان در چهار سال دوره مجلس دهم کاندیدای ریاست کمیسیون امنیت بود، در این چهار سال یکبار به او رای ندادم و صریح هم به خودش گفتم، برای رای ندادن به ذوالنور دلایلی داشتم که اکنون آن ها با رفتارهای او، نشان داده می شود. توییت ذوالنوری در مورد روحانی مورد تایید کیست؟ جمهوری اسلامی چنین چیزی را تایید می کند؟ آیا بسیج این توییت را تایید می کند؟ آیا مقام معظم رهبری توییت ذوالنوری را تایید می کنند؟ نیروهای حزب اللهی روشن و آگاه به شرایط مکان و زمان موضع ذوالنوری را تایید می کند؟ آیا سپاه توییت ذوالنوری را تایید می کند؟
دولت در حال پایان است و انگیزه ای برای به آب و آتش زدن وجود ندارد. می خواهید دولت را خلع کنید که چه شود؟ اینکه دولت را قهرمان می کند. در این شرایط باید به دولت انگیزه داد و دولت را تشویق و تقویت کرد، نباید برای دولت مانع ایجاد کرد. باید درکی از شرایط داشت. باید دستاوردهای دولت مورد توجه قرار بگیرد و نمایندگان و تحلیلگران در رابطه با آن صحبت کنند. تلویزیون باید به این موضوعات بپردازد. حال در این شرایط دستگاه دیپلماسی را دچار چالش کنیم، چه نتیجه ای به دست می آید و چه تاثیری بر منافع ملی کشور دارد؟
اظهارت نمایندگان مبنی بر اعدام و محکوم کردن رئیس جمهور چه آثار و تبعاتی در جامعه دارد؟
با من بمیرم، تو بمیری نمی شود کشور را اداره کرد
برخی از صحبت های من اینگونه تحلیل می کنند که نقوی حسینی به جبهه اصلاح طلب ها روی آورده اما من اصولگرا هستم، اعتقاد راسخ به اصول خودم دارم، شورای نگهبان من را ردصلاحیت کرد اما در بیانیه ای که صادر کردم، گفتم شورای نگهبان نظارت استصوابی دارد؛ ما مطیع قانون هستیم. شاید با مکانیزم تصمیم گیری شورای نگهبان موافق نباشم ولی تصمیم نهایی شورای نگهبان را نظارت استصوابی می دانم، چهل سال است که به آن اعتقاد داریم.
اگر رقبای روحانی در انتخابات پیروز می شدند، شرایط کشور چگونه بود؟
اگر رئیسی، رییس جمهور بود چه کار می خواست انجام دهد؟/ در جایگاه رییس مجلس به دولت راهکار بدهید
اگر رئیسی، رییس جمهور بود چه کار می خواست انجام بدهد؟ راهکارش چه بود؟ خب این راهکار را به آقای روحانی ارائه کنند، اگر روحانی عمل نکرد بعد محاکمه اش کنند. اقای قالیباف شما برای اداره مملکت راهکار داری خب آن را ارائه کن، در جایگاه رییس مجلس به دولت راهکار بدهید اگر عمل نکرد بعد به استیضاح روی آورید.
اگر قالیباف رییس جمهور بود می توانست یک بشکه نفت بفروشد!/ با شعار نمی توان مملکت اداره کرد
اگر قالیباف رییس جمهور بود، می توانست یک بشکه نفت بفروشد!؟ می توانست یک دلار جا به جا کند؟ در تاریخ چهل ساله جمهوری اسلامی آیا سراغ داشتیم که رئیس بانک مرکزی کشور به عراق برود که یک کشور جنگ زده است، کشوری که ایران برایش مصالح مواد غذایی می فرستاد و بگوید از طلب هایمان مقداری برای ما دارو و غذا، بفرستید. آقایان اگر راهکار دارند ارائه کنند. در انتخابات 1400 مردم به رئیس جمهوری رای می دهند که برنامه دارد؛ با شعار نمی توان مملکت را اداره کرد. با حرف نمی شود مملکت را اداره کرد.
تنش مجلس با دولت دودش به چشم مردم می رود
رقابت 1400 رقابت دعوا و تهمت زدنی نیست باید کاندیداها برنامه داشته باشند. اینکه بگویند «تو دزدی کردی» و دعوا کنند و از مردم توقع رای دشته باشند، خیر این خبرها نیست. در این شرایط باید شاهد وحدت قوا و حمایت قاطع و تلاش شبانه روزی هر سه قوه باشیم. اگر سه قوه دست به دست هم بدهند، دوش به دوش هم کار کنند و با هم کنار بیایند، شاید بتوانند مردم را حفظ کنند. روزگار دعوا، تنش و استیضاح نیست. تنش مجلس با دولت دودش به چشم مردم می رود.
از تریبون مجلس اعلام هم کردم که به روحانی رای ندادم اما باید شرایط را درک کرد. نباید چشم بر واقعیت ها بست. رهنمودهای رهبری را باید سرلوحه قرار دهیم ایشان اعتقاد راسخ به ادامه کار دولت و همکاری سه قوه و حمایت هر دو قوه از دولت دارند.