منصور حقیقتپور گفت: متأسفانه از سال84 یک سنت بدی در کشور جاافتاد که برخی تصور کردند راه پیشرفت از تخریب چهرههای برجسته انقلاب میگذرد که اکنون میبینیم در پی چنین رویکردی کشور و نظام چهقدر لطمه دیدهاند.
نامهنیوز: برخي چهره هاي مجلس جديد در شرایطی که بحران کرونا و متعاقب آن بحران شدید اقتصادی کشور را فراگرفته است و نیاز به مدیریت واحد بیش از پیش احساس میشود، هنوز بر سیاست انتقاد به اصولگرایان سنتی ادامه میدهند؛ چنانکه اخیرا حملات تندي عليه علي لاريجاني سامان داده اند.
منصور حقیقتپور، مشاور علی لاریجانی در واکنش به تخریبهایی که از سوی برخی نمایندگان مجلس یازدهم علیه رئیسمجلس فعلی رخ میدهد، به «نامهنیوز» گفت: «ترکیب مجلس یازدهم بههیچ وجه رنگونشانی از اعتدال ندارد؛ مجلس آینده در اختیار کسانی است که تفکراتی خاص دارند و هنوز نپذیرفتهاند که تندروی جواب نمیدهد و مسئولان برای پیشبرد درست امور باید به خدمتگذاری بیندیشند. من به این آقایان که بعضا استاد دانشگاه هم هستند، میگویم وقتی امام و رهبری مجلس را مجلس شورای اسلامی نامیدهاند، نباید درباره آن به کنایه سخن بگویند و نام این نهاد مهم را خراب کنند. این نمایندگان باید ماه آینده مجلس را تحویل بگیرند اما متأسفانه حرمت جایگاهی که به دست آوردهاند را متوجه نشدهاند. آنها اکنون که تا تغییر مجلس مدت زیادی باقی نمانده است باید منطقی حرف بزنند و در فکر حل مشکلات عمیق تقنینی باشند. یکی از همین طیف نمایندگان مجلس بعدی میگفت که میخواهیم مجلس را به قرارگاه سازندگی کشور تبدیل کنیم؛ آن نماینده هنوز نمیداند که مجلس، دولت نیست اما گویا آنها میخواهند پاستور2 را ایجاد کنند؛ یعنی آنها تا این حد مجلس را نمیشناسند».
او ادامه داد: «كساني که مجلس را بنگاه خرید و فروش و دلالی اشتباه گرفتهاند، بدانند که قانون اختیارات مجلس را احصاء کرده است. واقعا عجیب است افرادی که تا ماه آینده رسما نماینده میشوند اینگونه هنجارشکنی میکنند. واقعیت این است که نمایندگان باید همافزا باشند و سخنانی بگویند که دقیق، علمی و منطقی باشد».
حقیقتپور درباره سابقه تخریب چهرههای سرشناس نظام اظهار کرد: «متأسفانه از سال84 یک سنت بدی در کشور جاافتاد که برخی تصور کردند راه پیشرفت از تخریب چهرههای برجسته انقلاب میگذرد که اکنون میبینیم در پی چنین رویکردی کشور و نظام چهقدر لطمه دیدهاند. وقتی بگمبگمها به جای سیاستورزی در دستور کار برخی قرار گرفت، انتظار میرفت که وضعیت چنین شود. آنها تمام شخصیتهای دلسوز را له کردند و سعی کردند که از سکه بیندازند. آنها همه چهرههای نظام را سوزاندند و دیگر کسی نمانده است که در انتخابات بیاید و جریان راه بیندازد. وقتی افراد سرشناس و مهم نظام به حاشیه رفتند، عدهای بیریشه، بیهویت و بدون شناسنامه سیاسی وارد عرصه سیاست شدند و این موضوع بسیار به کشور خسارت وارد کرد. واقعیت این است که تفکر تندروها بسیار خطرناک است».
این فعال سیاسی درباره خاستگاه فکری و سیاسی تندروهای مجلس یازدهم، گفت: «بسیاری از تندروها ارتباط با حجتیه دارند و من از روی کار آمدن آنها نگرانم و بیم آن دارم که رویکرد آنها خسارت سنگینی به کشور وارد کند. آنها میگفتند که امضای برجام خیانت است. واقعا حرف بد و زشتی میزدند زیرا مسئولان به این نتیجه رسیدند که باید با دادوستی سیاسی امتیازاتی بدهند و امتیازات سیاسی دریافت کنند. اگر آن سوی این معامله یک نانجیب به نام ترامپ وجود دارد، تقصیر مسئولان نظام چیست؟ آیا اگر آمریکا بدعهدی میکند، مسئولان ما خائن هستند؟ اما تندروها با این حرفها کاری ندارند و تحت هر شرایطی سعی میکنند تخریب کنند».
مشاور علی لاریجانی در پایان تصریح کرد: «تندروها بگویند که در دفاع مقدس کجا بودند؟ در پیروزی انقلاب کجا بودند؟ آیا یک سنگ به آمریکا و اسرائیل پرتاب کردهاند؟ تندروها پستانهای شتر انقلاب را به دهان گرفتهاند و میک میزنند؛ آنها فقط دنبال منافع خود هستند در برخی از آنها سابقه حضور در گروهکها دیده میشود. ما مشکلی با اصلاح آنها نداریم؛ شاید اصلاح شدهاند و دیگر به افکار گذشته خود اعتقاد ندارند اما دیگر پیشنماز نشوند».