تاريخ انتشار: 11 آذر 1398 ساعت 19:30:13
دولت و مجلس(با سهمیه بندی بنزین) مخالف بودند ولی این کار را انجام دادند.

علی مطهری می‌گوید بیانیه اخیر آقای میرحسین موسوی را نپسندیدم زیرا مقایسه بین ولی فقیه و شاه مناسب نبود.

علی مطهری نماینده تهران در مجلس در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان که به همت بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شد در پاسخ به این مطلب یکی از دانشجوها مبنی بر اینکه ادبیات شما در شأن نماینده مجلس و فرزند شهید مطهری نیست گفت: در نقل این اتفاقات به رسانه ها اعتماد نکنید. آنچه در رسانه مطرح می شود معمولاً غیر از آن چیزی است که اتفاق افتاده است. مطهری درباره توهینی که به برخی از نمایندگان مجلس توسط وی شد، ادامه داد: اتفاقی که در رابطه با آقای کوچک زاده در مجلس هشتم رخ داد موضوع این طور بود که یک طرح دوفوریتی ظاهراً برخی از دوستان در رابطه با دانشگاه آزاد مطرح کرده بودند و آقای حسینیان درباره ضرورت این طرح توضیح می داد و می گفت برای این که وحدت اصولگرایان حفظ بشود ما این طرح را آوردیم.
تشریح ماجرای درگیری مطهری و کوچک‌زاده
وی گفت: بنده در مخالفت با این طرح صحبت کردم و گفتم ضرورتی ندارد و نیازی نیست، و تفرقه‌ای میان اصولگرایان نیست اگر هم باشد عاملان خود شما هستید. در میان صحبت های من آقای کوچک زاده سر و صدا می‌کرد بنده گفتم از آقای «کوچک اف» تقاضا می کنم سر و صدا نکند، ما در یک دوره‌ای با آقای کوچک زاده همکلاس بودیم و اسم ایشان آنجا کوچک اف بود و من طبق عادتی که داشتم وی را اینگونه صدا زدم، اینجا آقای کوچک زاده عصبانی شد و جاسوزنی را یا خودش یا شخص دیگری پرتاب کرد و سوزن ها پخش شد.
این نماینده مجلس افزود: من در همان جای خودم نشسته بودم و داشتم صحبت می‌کردم که آقای کوچک زاده طوری که می خواهد یقه بنده را بگیرد به سمت بنده آمد و من عقب رفتم و گفتم بنشین!، بتمرگ، پفیوز، ولیکن در مجلس کسی این را نشنید حتی بغل دستی من هم نشنید. این صدا از رادیو خیلی آرام شنیده شد ولی بعد از ظهر خبرگزاری فارس و سایت رجانیوز طوری مطرح کردند که انگار من پشت تریبون اصلی مجلس این کلمه را فریاد زدم.
مطهری تاکید کرد: بعد از آن من رفتم و کتاب لغت را نگاه کردم و دیدم پفیوز در لغت نامه دهخدا معنای مختلفی دارد مانند سست و تنبل و یکی از معانی هم بی غیرت است و بعد گفتم منظور من همان سست و تنبل بود. آنجا هم روبوسی کردیم و مسئله تمام شد ولی ببینید تا اینجا چندین بار این موضوع را گفتند شاید ۵۰ بار بیشتر شده که خبرگزاری فارس و تسنیم و دیگران این این مسئله را مطرح کردند.
وی تصریح کرد: این رفتار را با رفتاری که اینها در مورد آقای رحیم پور ازغدی داشتند و کلماتی که وی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در مقابل رئیس جمهور به کار برده مقایسه کنید. به قولی هم ایشان همین کلمه پفیوز را گفته ولی این رسانه‌ها در اینجا سکوت می کنند. چرا یک جایی که شما مخالف طرف هستید موضوع را بزرگ می کنید و بارها و بارها می گویید ولی آن جایی که طرفدار یکی هستید تکذیب می کنید، این غلط است.
توضیح درباره حواشی ایجاد شده در سخنرانی‌ مطهری در دانشگاه بهشتی
این نماینده مجلس درباره حواشی ایجاد شده در سخنرانی‌اش در دانشگاه شهید بهشتی هم گفت: بسیج دانشجویی برای برنامه ای به مناسبت ۱۳ آبان از بنده دعوت کرد و بنده حدود یک ساعت صحبت کردم. این دوستان از قبل برنامه‌ریزی کرده بودند و هنگامی که می خواستند سوال کنند به بنده و دیگران حمله می کردند و ما هم پاسخ می‌دادیم. ولی آنها میان حرف بنده می‌پریدند و می خواستند صحبت‌های من را قطع کنند و ما هم تحمل می کردیم.
وی افزود: اینجا یکی از آقایان بود که خیلی سر و صدا می کرد و از انتهای سالن فریاد می‌زد و در یک جایی هم گفت آقای مطهری شما باید قرص ضد فراموشی بخورید، بنده هم به عنوان مزاح گفتم من انواع و اقسام قرص ها را دارم قرص ضد بارداری هم برای شما دارم.
مطهری اضافه کرد: مخاطب بنده پسر بود، دانشجوها هم خندیدند و کسی هم خیلی بد تلقی نکرد بعد از برنامه به ما گفتند ویدیویی پخش شده که شما دارید به یک دانشجوی دختر می گویید برای تو قرص ضد بارداری دارم. صدای دانشجویی که مخاطب من در آن برنامه بود مقداری زیر و دخترانه بود و خبرگزاری دانشجو و فارس هردو خیلی گسترده این کلیپ را منتشر کردند.بهتر بود کلمه قرص ضدبارداری را به کار نمی‌بردم
وی در پاسخ به یکی از دانشجویان که گفت « آقای مطهری شما این مطلب را بیان کرده اید و اصل حرف بیان شده نامناسب است»، اظهار داشت: خیلی فرق می‌کند که این جمله به دانشجوی پسر گفته شده باشد یا دانشجوی دختر. البته خود این رسانه‌ها هم می‌دانستند چون خبرنگار خودشان این را منتشر کرده ولی چون صدا دخترانه بود به ذهنشان رسید که بگویند دختر بوده است.
بهتر بود من آن کلمه را خطاب به دانشجو به کار نمی بردم
این نماینده مجلس تاکید کرد: این رسانه‌ها وقتی دیدند که خود بسیج دانشجویی گفت که دانشجو پسر بوده کلمه دختر را برداشتند البته بهتر بود من این کلمه را به کار نمی بردم اما در مقابل کسی که از ابتدای جلسه می‌خواست جلسه را به هم بزند این حرف را زدم که سر جایش بنشیند ولی بهتر بود نمی گفتم. البته کار کسانی که به آن صورت منتشر کردند به مراتب بدتر و زشت تر بود.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: اگر آن رسانه ها این ویدیو را منتشر نمی کردند این مسئله اصلاً جایی منتشر نمی شد البته بهتر بود بنده این کلمه را به کار نمی‌بردم.
مطهری درباره مسائل دیگری که از جانب وی مطرح شده و مورد انتقاد قرار گرفته است، افزود: هیچ کدام از حرفهایی که بنده زدم در اثر عصبانیت نبوده است. آنجایی که بنده به یک نفر گفتم احمق، ماجرا این بود که در گلپایگان سخنرانی داشتم و چون روز عید غدیر بود درباره مسائل امامت و غدیر صحبت کردم یک ربع هم درباره مسائل روز صحبت کردم، به چند سوال هم پاسخ دادم.
وی اضافه کرد: در انتهای مراسم آقایی گفت که چرا درباره غدیر صحبت می کنید وقتی مردم این همه مشکلات دارند. من هم گفتم روز عید غدیر است و باید درباره غدیر صحبت کنیم. ماجرا برنامه ریزی شده بود و این آقا مدام داد می زد و می‌گفت پراید شده ۴۰ میلیون تومان و شما درباره غدیر صحبت می کنید. اینجا به وی گفتم خیلی احمق هستی و اگر دوباره هم چنین اتفاقی رخ دهد این حرفی را خواهم زد. احمق هم یعنی نادان و فحش نیست.
در ماجرای کف گرگی شاهد ناجوانمردی رسانه ها بودیم
مطهری در ادامه گفت: در ماجرای کف گرگی هم باز شاهد ناجوانمردی رسانه ها بودیم که این را تکرار می‌کنند. این موضوع در زمان مجلس نهم پیش آمد که گفتم اگر نهم دی بخواهد باعث تفرقه میان مردم شود یوم الله نیست و یوم الشیطان است. بعد برخی رسانه‌ها گفتند مطهری گفته ۹ دی روز شیطان است.
وی افزود: همان جا هم وارد مسئله حصر خانگی شدم و گفتم این خلاف قانون است و باید به آن پایان داده شود. آقای ابوترابی وسط نطق بنده با اینکه رسم نبود شروع کرد به حرف زدن و نمایندگان هم تحریک شدند و شعار «مرگ بر فتنه‌گر» دادند و جلوی تریبون آمدند. دو تا سه نفر هم می خواستند بنده را از پشت تریبون پایین بکشند، آنها می‌خواستند خودشیرینی کنند که در پرونده شان ثبت شود. اینجا به یکی از کسانی که به سمت من آمد با دست اشاره کردم که مثلاً اگر نزدیک شود می‌زنم! و بعد دیدیم که برخی رسانه‌ها نوشتند که مطهری کف‌گرگی زده است.
شفافیت آرا فعلاً در کشور ما مفید نیست و مضر است
این نماینده مجلس درباره این سوال که چرا با شفافیت آرای نمایندگان مخالفت کردید، اظهار داشت: روشی که شما دارید روش خوبی است، یعنی به جای اینکه به رسانه‌ها اعتماد کنید از خود طرف سوال کنید که داستان چیست. بحث شفافیت آرا هم موضوعی است که فعلاً در کشور ما مفید نیست و مضر است.
وی گفت: الان در مسائل مهمی وقتی نماینده مخالفت یا موافقت می‌کند و آرای وی مشخص می شود بلافاصله از جاهایی مورد فشار قرار می‌گیرد. مثلاً درباره لوایح اف ای تی اف رهبری صحبتی داشتند که پیوستن به این لوایح را خیلی مفید نمی دانستند و از فحوای صحبت های ایشان مخالفت با این لوایح برداشت می شد. ولی وقتی این لوایح در مجلس مطرح شد ایشان پیغام دادند که بنده به صورت کلی صحبت کردم و درباره این لوایح خود مجلس و دولت تصمیم بگیرند.
مطهری تاکید کرد: حال اگر کسی رای مخالف بدهد و این رای هم مشخص شود در حوزه انتخابیه به وی حمله می کنند و علیه او شعار می‌دهند. گروه هایی هم وجود دارند که دست به اقدام عملی می‌زنند پس طبیعتا نماینده مجبور می شود در برخی موارد مهم رای واقعی خودش را اعمال نکند و این به ضرر کشور است.
وی گفت: تا این فضا وجود دارد شفافیت آرا به مصلحت نیست شاید مانند بنده کسانی باشند که با شفافیت آرا خیلی مسئله نداشته باشد چون ما حرف خودمان را می‌زنیم ولی نمایندگان شهرستان وقتی چند جا مورد حمله قرار بگیرند نظر واقعی خودشان را ابراز نمی کنند.
این نماینده مجلس وی در پاسخ به این سوال که باید رای نمایندگان مشخص شود تا مردم بدانند که چه کسانی مثلا برجام را که هیچ دستاوردی نداشته، برای مردم آورده اند، گفت: برجام را که خود رهبری آوردند، گفتند بروید مذاکره کنید و با دستور خود ایشان مذاکره انجام شد.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که گفت «رهبری ۹ شرط برای برجام گذاشتند ولی به آن عمل نشد و کسی هم توجهی نکرد، با این حال چرا می‌گویید برجام با نظر رهبری بود» گفت: امضای برجام و شروع مذاکره با نظر و دستور ایشان بود. بعد از اینکه اوباما قول داد حق غنی‌سازی ما را به رسمیت بشناسد، ایشان ( رهبر انقلاب) دستور مذاکره را دادند. البته برجام مفید بود.
مطهری درباره سوالی پیرامون افزایش قیمت بنزین تاکید کرد: یکی دو سالی هست که این مسئله به عنوان یک امر ضروری در کشور مطرح شده است؛ مجلس این اختیار را به دولت داده بود دولت هم انجام می داد با این که ضرورت کار را می دانست هر دفعه بهانه‌ای می آورد و از این اقدام سرباز می زد. مجلس هم چند بار خیز برداشت ولی هیچ پیشنهاد رای نیاورد و دولت و مجلس توپ را در زمین هم می انداختند و زیر بار نمی رفتند؛ اینجا رهبری وارد شدند و فشار آوردند که چرا هیچ کاری نمی کنید به دولت چند بار گفته بودند مسئله بنزین چه شد و چرا اقدامی نمی کنید با این که دولت و مجلس مخالف بودند ولی این کار را انجام دادند.
اکنون استیضاح رئیس جمهور به صلاح نیست
این نماینده مجلس وی تصریح کرد: در این که بسیار بد عمل شد تردیدی نیست. اقدام عجیب و بسیار تندی داشتند و مردم را اصلا توجیه نکردند. اینکه به صورت ناگهانی این کار را انجام دادند بی احترامی به مردم بود برای همین ما به دنبال استیضاح وزیر کشور هستیم؛ حتی اگر در شرایط عادی بودیم در حد استیضاح رئیس جمهور هم پیش می رفت خسارتی که بعد از این اتفاق وارد شد قابل گذشت نیست ولی اکنون استیضاح رئیس جمهور به صلاح نیست.
لاریجانی اشتباه کرد که گفت مجلس از سهمیه‌بندی بنزین خبر داشته است
مطهری تاکید کرد: مجلس از جزئیات و زمان اجرای طرح سهمیه بندی خبر نداشت. اصلا بعد از این جریان نمایندگان می خواستند تصمیم را برگرداند ولی بعد که پیام رهبری آمد این کار انجام نشد؛ آقای لاریجانی هم اشتباه کرد که گفت مجلس خبر داشته است. درباره مسئله بنزین آقای روحانی هم چون می‌خواست بگوید مخالف بودم و به من تحمیل شد گفت که من از زمان اجرا خبر نداشتم وقتی هم دولت اصرار رهبری را دید طرح را آورد. البته من نمی‌گویم رهبری از جزئیات طرح خبر داشته یا نه.
این نماینده مجلس رابطه با این سوال که چرا شما در یکی از برنامه های تلویزیونی گفته بودین که آقای آخوندی متخصص است درحالی که وی آسیب های زیادی را به بحث مسکن و راه زده، گفت: آقای آخوندی نظراتی را در رابطه با مسکن دارد که باعث شد این را بگویم. ما اکنون در تهران مسکن‌ خالی بسیاری داریم که اگر پر شود احتیاج به ساخت مسکن جدید نیست؛ آقای آخوندی در کار خود متخصص است. البته در حادثه قطار اینکه گفت خدا را شکر که بیمه بودند حرف بدی نیست و خیلی نباید به این حرف ها توجه کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا دم از رفع حصر می‌زنید در حالی که الان می بینیم یکی از سران فتنه در حصر بیانیه می دهد و به نظام و رهبری حمله می کند! و در برابر این گستاخی چه دفاعی دارید گفت: درباره مسئله رفع حصر ما از نگاه قانونی این مسئله را مطرح می‌کنیم منظور ما این است، کسانی در حوادث ۸۸ نقش داشتند مثل آقایان موسوی و کروبی و در طرف مقابل آقای احمدی‌نژاد باید از همان ابتدا محاکمه می شدند و نهایتا پرونده بسته می‌شد ولی برخی از آنها را به صورت غیر قانونی حصر کردند که از زندان هم بدتر است. مطهری گفت: وظیفه قوه قضاییه بود که تکلیف را مشخص کند و بی جهت این مسئله را به شورای عالی امنیت ملی ارجاع داده است. البته بیانیه اخیر آقای موسوی را نپسندیدم مقایسه بین ولی فقیه و شاه مناسب نبود.

*بهارنیوز

  تعداد بازديدها: 1461
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=84740
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.