نگاهی دیگر (قسمت سیصدوبیست وسوم) گفتم: سرلشگر جعفری فرمانده کل سپاه امروز در اظهار نظری سیاسی گفت چهل سال ایستادگی دستاورد بسیار بزرگ و شبیه یک معجزه است.
گفت: مگر ایستادگی فی نفسه حائز ارزش است انقلاب کردیم تا اهداف مندرج در قانون اساسی مانند اصول اول تا چهاردهم برای ارتقاء سطح معنوی و مادی مردم محقق شوند که نشدند.
- رهبری معظم اخیرا فرمودند مذاکره نکردیم که بی آبرویی آمریکا را اثبات کنیم مذاکره کردیم تحریم ها برداشته شود.
گفتم: اتفاقا جعفری هم گفته درصد کمی از اهداف بسیار بزرگ انقلاب مانند عدالت ، رشد مادی و معنوی و مشکلات معیشتی مردم بدلیل کارشکنی دشمنان و مدیریت اشتباه مسئولان محقق شده است.
گفت: پس تعبیر ایستادگی به معجزه با ادامه ادعای ناکامی ایران در تحقق اهداف بسیار بزرگ انقلاب به شدت در تعارض قرار دارد.
گفتم: جعفری مدعی است مشکلات چهل ساله ناشی از کارشکنی دشمن و اشتباه مدیریت داخلی است.
گفت: ساده سازی مسئولیت ریشه مشکلات چهل ساله به دشمن خارجی و بی کفایتی مدیریت داخلی در عین نادیده انگاری عملکرد و مسئولیت سایر قوا و ارکان حکومتی مانند نیروهای نظامی فرار از واقع بینی است.
گفتم: جعفری مدعی شد در جنگ ، دیدگاه مادی بنیصدر در برابر تفکر انقلابی شهید صیاد شیرازی و فرمانده کل سپاه قرار داشت تفکری که بعد از ۸ ماه همه شهرها را آزاد کرد.
گفت: طرح ادعای فاقد مستندات باعث کاهش اعتماد به جعفری و دفاع مقدس می شود.
- اولا بخشی از شهرها تا پایان جنگ در اشغال عراق بود
- ثانیا شهرها طی سال های جنگ بارها دست بدست شدند
- ثالثا اختلاف عملیاتی شهید صیاد با سلسله مراتب فرماندهی ارتش و فرمانده سپاه مستمر و به برکناری شهید صیاد انجامید که به نظر نمی رسد قابل تفکیک بین دیدگاه مادی و انقلابی باشد.
- رابعا پس از هفت سال فرماندهی بلامنازعه به زغم جعفری تفکر انقلابی جنگ بود که عراق بخش هایی از مناطق را گرفته و قطعنامه را پذیرفتیم.
گفتم: جعفری گفته حضور و نقش فعال مردم در عرصه امنیت و دفاع از کشور موفقیتهای بسیاری برای کشور داشت.
گفت: اما جعفری ادامه داده هدف آمریکا تضعیف توان دفاعی و موشکی ایران است که با ادعای اتکا بر دکترین امنیت مردمی جعفری سازگار نیست.
گفتم: جعفری با مداخله در امور سیاسی مدعی است نامه ۱۰۰ نفر به رهبر معظم انقلاب برای مذاکره با ترامپ آخرین نمونه مقابله اسلام ناب با جریان مقابل است.
گفت: البته پیشنهاد کنندگان پذیرش درخواست مذاکره بدون پیش شرط با ترامپ نیز متقابلا مدعی دشمن سازی جریان فکری مدافع ستیزه گری برای ایران هستند.
گفتم: جعفری مدعی است اگر نگوییم اینها خائن هستند باید بگوئیم که در مبانی فکری و اعتقادی مشکل دارند البته جامعه ما آزاد است میتوانند ابراز نظر کنند.
گفت: در اثبات آزادی اظهار نظر کارشناسانه متفاوت از گفتمان مسلط همین بس که بلافاصله توسط سرلشگر فرمانده کل سپاه به خیانت یا انحراف مبانی اعتقادی متهم شدند.
گفتم: بهرحال جعفری هم بعنوان یکی از مقامات ارشد مسئول طی چهل سال گذشته از حق اظهار نظر برخوردار است.
گفت: آقاجون ایشان می توانستند طی سی سال گذشته حداقل از مسئولیت های فرماندهان نظام در جنگ و علی الخصوص تیر ماه ۶۶ تا ۶۷ بگویند ایکاش در خصوص یک سال مذکور و پذیرش قطعنامه توضیح می دادند که آیا
- فرماندهان در هدفگذاری جنگ خیالپرداز بودند.
- فرماندهان برآوردهای ساده لوحانه داشتند.
- فرماندهان در تدوین راهبرد ناکارآمد و فاقد کارایی بودند.
- مدیریت و فرماندهی نظامی جنگ فاقد بصیرت ، توانی و دغدغه بودند.
- جنگ مورد علاقه فرماندهان اما مسئله اکثریت مردم ایران نبود.
- مسئولیت خسارات جبران ناپذیر ۶۶ - ۶۷ تحمیلی به ایران و رزمندگان با کیست؟ مگر به فرمایش امام _ره) عزت و شرف ما در گرو جنگ نبود؟
- چرا شرایط خوب ۶۶ را به شرایط مستأصل ۶۷ رساندند؟
- سردار جعفری بعنوان یکی از فرماندهان مستمر ارشد سپاه و جنگ در شرایط مذکور نبودید؟
- آیا فرمانده با این منطق در انتقال پذیرش قطعنامه از تیر ۶۶ به تیر ۶۷ را باید متهم به خیانت یا کجی در اعتقادات نمود؟
|