تاريخ انتشار: 30 فروردين 1397 ساعت 23:19:24
نگاهی دیگر (قسمت دویست وپنجاه وهفتم)

گفتم: آقاجون مدیران پیام رسان‌های داخلی که برای توجیه ضرورت استفاده مردم از شبکه های داخلی در برنامه تلویزیونی ثریا حضور داشتند ناخواسته به موضوعاتی اشاره کردند که دقیقا بر ضرودت حفظ عدم اعتماد مردم به شبکه های داخلی صحه می گذاشت.
گفت: متاسفانه همین طور بود لذا مراکز مسئول مانند شورای عالی فضای مجازی و دست اندرکاران شبکه های پیام رسان داخلی باید قبل از هر اقدامی شعور مردم را باور و از توهین به مردم پرهیز کنند.
گفتم: نماینده پیام رسان سروش مدعی است طی یک روز رکورد ۷۵۰ هزار نصب داشته و طی چند روز اخیر از ۵ میلیون کاربر گذشتیم.
گفت: اما توضیح ندادند که کوچ اجباری بخشی از کاربران چه مزیتی دارد مانند ادعای جذب ۹۵% جامعه توسط صدا و سیما و در عین حال متهم سازی یک شبکه خبری چند ساعته مبنی بر اینکه قادر به ایجاد و مدیریت بحران های اجتماعی - سیاسی است.
گفتم: مدعی شدند اگر ارزش و اهمیت کار پیام رسان‌های داخلی به خوبی به مردم گفته می‌شد شاید الان حدود ۲۰ میلیون کاربر داشتیم.
گفت: مگر مرجع خاصی ارزش و اهمیت پیام رسان تلگرام را به مردم اطلاع رسانی کرد چرا پیام رسان داخلی قبل از شروع بدنبال استفاده از رانت حکومتی سازی هستند؟ مُشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
گفتم: نماینده گپ و گفت امروز مسئولین با آغاز حرکت‌ به سمت پیام رسان‌های بومی تاثیر بسیاری در تشویق کاربران به استفاده از این پیام رسان‌ها داشتند.
گفت: پس می دانند که کاربران در معرض کوچ اجباری یا پذیرش محرومیت و شاید تحمل تبعات امنیتی عدم عضویت در پیام رسان بومی باشند.
گفتم: مدیر بیسفون گفت در ابتدا تماس صوتی در این پیام رسان رایگان بود اما بدلیل مخالفت سازمان تنظیم مقررات تماس صوتی از حالت رایگان خارج شد.
گفت: یعنی پیام رسان داخلی خارج از چارچوب و مقررات حکومتی قادر به اتخاذ هیچ اقدامی نیست نکته کلیدی که مهمترین دلیل استقبال و حضور ۶۰% کاربران فضای مجازی کشورمان در تلگرام شد.
گفتم: جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی ضمن تایید عضویت بیش از ۶۰% مردم ایران در تلگرام مدعی شد ماندن در تلگرام از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی ، امنیت و عزت ملی به صلاح نیست.
گفت: احترام به شعور اجتماعی و جمعی یعنی اینکه بفهمند باید به انتخاب آزادانه بیش از ۶۰% مردم ایران احترام بگذارند ، یعنی باید بفهمند مردم انتخاب کننده نوع حکومت ، قانون اساسی ، رهبر ، رییس جمهور و نمایندگان خبرگان ، مجلس و شورای شهر و حاضر در تمام حرکت های ملی و مذهبی لابد از حداقل شعور در انتخاب فضای گفتگوی اجتماعی هم برخوردارند.
گفتم: اهرمی کارشناس فضای مجازی مدعی شد مردم ایران روزانه ۱۱ میلیارد و ۳۹۴ میلیون تومان برای پیام رسان تلگرام هزینه می‌کنند.
گفت: بخت با اپراتورهای تلفن همراه است چرا که با کوچ اجباری مردم به پیام رسان داخلی می توانند با بازی تعرفه و سایر آیتم های اجباری و بی ربط مندرج در روی سایر قبوض مصرفی روی درآمد چند برابر از جیب مردم حساب کنند.
گفتم: اهرمی گفت با تسهیلات دولت استفاده از برخی پیام رسان‌های داخلی رایگان است.
گفت: یعنی فصل جدید پیام رسان به ردیف های دریافت کننده یارانه از بودجه عمومی افزوده خواهد شد یعنی فرصت جدید رانت خواری آمد.
گفتم: تلگرام جزء شرکت‌هایی است که هویت نامعلوم دارد.
گفت: مگر پیام رسان های داخلی از هویت معلوم برخوردارند.
گفتم: غفاری مدیر پیام رسان ایتا مدعی شد پروژه توسعه شبکه‌های اجتماعی را از ۳ سال پیش آغاز و به طراحی یک پیام رسان پرداختیم ، استراتژی ما این بود که چون مخاطب با تلگرام آشنایی کامل داشت در مرحله اول خدمات شبیه همان خدمات تلگرام باشد.
گفت: اینکه کپی کاری محض را پذیرفتند جای شکرش باقی است اما چرا طی ۳ سال گذشته موفق به جذب حداقل یک هزارم کاربران تلگرام نشدند؟ تلگرام چه دارد که ایتا و سایرین ندارند؟
گفتم: مدعی شد فیلتر و قطع تلگرام هیچ تاثیری بر پیام رسان ایتا نخواهد داشت.
گفت: هنوز درک نکردند که تلگرام به شعور و حریم کاربران احترام گذاشته و در برابر خواست دولت ها برای دسترسی به داده های کاربران ایستاده است.
گفتم: داوری مدیر بیسفون مدعی است اصولا کانال در پیام رسان‌ ابداع بیسفون است اما مسئولان گفتند که ما ۲۴ ساعته مجوز نشر برخط می‌دهیم که این اتفاق هیچگاه رخ نداد.
گفت: با فرض حمل بر صحت ادعای ابداع کانال برای بدبینی به کارآمدی و بهره وری پیام رسان داخلی همین بس که قول اعطای مجوز ۲۴ ساعته با گذشت ۳۶ ماه محقق نشده است یعنی پیام رسان داخلی تحت کنترل برای فعالیت اجتماعی قابل اتکا و اعتماد نیست.

  تعداد بازديدها: 3443
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=79784
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.