نگاهی دیگر (قسمت دویست وبيستم) گفتم: آقاجون بعد از اقدام حیرت انگیزی که دیشب سازمان صدا و سیما با باز تولید اتهامات استیضاح غیر قابل قبول اکثریت مجلس علیه سه وزیر انجام داد امروز شاهد خبر حضور مهندس اسفندیار رحیم مشاعی نزدیک ترین فرد به دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور منتخب و مورد حمایت اصولگرایان و حوزه های علمیه در برابر سفارت انگلیس بودیم.
گفت: خبر به آتش کشیدن حکم دادگاه حمید بقایی توسط مشاعی اتفاق بدیعی است که بسیار باید مورد تامل واقع گردد
1. نزدیک ترین فرد به رییس جمهور اصولگرایان و حوزه های علمیه و بسیاری از علما قوه قضاییه و علی الخصوص ریاست قوه را به اطاعت بی چون و چرای اوامر صادره از سفارت انگلیس متهم کرده است.
2.قوه قضاییه در جریان وقایع ۸۸ حرکت های اعتراضی و اغتشاشی را به سفارت انگلیس در تهران منتسب تا پس از تهاجم و تخریب سفارت توسط گروهی خودسر البته قابل احترام و حمایت بناچار روابط دو کشور مدت ها مختل گردید.
3.دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور اصولگرای هشتم و نهم امروز با انتشار بیانیه سرگشاده از اسارت بقایی یاد کرد رییس جمهور مورد حمایت ائمه جمعه و حوزه های علمیه تاکید کرد مسئولیت سلامت و امنیت بقایی و همه زندانیان آزادیخواه و عدالتطلب برعهده مقامات کشور و بخصوص مقامات قضایی است.
4.دکتر نجفی شهردار تهران پس از احضار و بازجویی تحت عنوان دادستانی تهران که به بهانه اجرای نمایش گندم افشانی توسط کودکان در برج میلاد انجام شد بی هیچ توضیحی با ذکر تشدید بیماری از سمت شهرداری تهران استعفا کرد.
5.رییس جمهور منتخب اصولگرایان در انتخابات هشتم و نهم نوشت تصور میکنند با دستگیری شیرمردانی مثل آقای بقایی و با سرکوب و به اسارت درآوردن مردان و زنان و جوانان شجاع و مومن، هیمنه ی دروغین و دوام قدرت اهریمنی آنان تضمین خواهد شد. اشتباه میکنند، آنان با یک ملت بزرگ، آگاه، عدالت طلب و آزادیخواه و شجاع مواجهند. آنها با ادامه این روند باید به دنبال یک زندان با گنجایش 80 میلیون نفر باشند.
6.دکتر صاداق زیبا کلام استاد شناخته شده دانشگاه تهران پس از دریافت حکم ممنوع التدریسی در دانشگاه آزاد و دریافت حکم جدید دادگاه با انتشار نامه سرگشاده خطاب به لاریجانی رییس قوه قضاییه نوشت بدلیل مصاحبه با دویچهوله پیرامون ناآرامیهای دیماه پرونده به جرم تبلیغ علیه نظام تشکیل و دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی حکم به ۱۸ماه زندان و دو سال محرومیت از کلیه فعالیتهای سیاسی واجتماعی ازجمله حضور در فضای مجازی محکوم و صادر کرد.
استاد دانشگاه تهران نوشت پرسشم خیلی ساده است.
آیا مسئولین نظام حق آزادی بیان را به رسمیت میشناسند یا خیر؟ چرا که دلیل و اساس محکومیتم ابراز نظر مغایر با نظر مسئولین نظام اعلام شده است.
آیا یک شهروند ایران اسلامی حق دارد نظری مغایر و متفاوت از دیدگاههای رسمی حکومتی داشته باشد؟
قاضی صلواتی در حکم محکومیتم مرقوم فرموده نامبرده طی مصاحبه با سایت ضد انقلاب دویچه وله آلمان مشارالیه ضمن خودجوش خواندن اعتراضات علیرغم تاکیدات مسئولین نظام به هدایت این اغتشاشات از سوی عناصربیگانه و معاندین نظام، منشا آن را داخلی و مخالفین تندروی مشهد در داخل دانسته است.
گفتم: واقعا نمایندگان استیضاح کننده و سازمان صدا و سیما قادر نبودند در روزهای پایانی سال علیه دولت بحران سازی نکنند؟ قوه قضاییه با درک شرایط امنیت ملی و فشارهای فزاینده و جدید بین المللی علی الخصوص در حوزه نقض حقوق بشر و آزادی های ابتدایی اجتماعی نمی توانست صدور چنین احکام ، طبیعتا مشاهده اقدامات متقابلی از این دست چاره جویی کند.
گفت آقاجون در روزهایی که ترامپ رییس جمهور تند خوی شیطان بزرگ با انتصاب رییس سازمان سیا در راس وزارتخارجه در صدد تنگ سازی حلقه پیرامونی ایران است و در روزهایی که انگلیس با اعزام یکی از افسران خبره اطلاعاتی و سیاسی بعنوان سفیر به تهران قطعا بدنبال اهداف جدیدی خواهد بود برخی نمایندگان مجلس ، سازمان صدا و سیما و قوه قضاییه هم می توانستند گزینه های معقول و کم هزینه تری در برخورد با موضوعات مذکور انتخاب کنند گزینه های معقولی که اشاره به مشکلات اجرایی را به سیاسی کاری ، حکم دادگاه انقلاب را به مقابل سفارت انگلیس و افکار عمومی را به خودسانسوری عمومی ترغیب نکند.
|