تاريخ انتشار: 18 بهمن 1396 ساعت 19:26:42
نگاهی از زاویه ای دیگر (قسمت صدو نودودوم)

گفتم: آقاجون آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و رییس شورای هماهنگی تبلیغات اظهار کرد نباید خود را از مردم جدا کرد مسئولان باید با وضع فقیرانه زندگی کنند.
گفت: اینکه مسئولان باید درک درستی از جامعه و مردم داشته باشند قطعا حرف درستی است اما اینکه فقیرانه زندگی کنند باید به درستی و مبتنی بر مبانی شرعی و عقلی توضیح داده شود چرا که فقر و تظاهر به فقر از ارزش های دینی نیست.
گفتم :جنتی مدعی است
1- وضعیت معیشتی مردم بسیار بد است
2- وقتی وضع معیشتی بد باشد همین فقرا در خیابان اعتراض می‌کنند چرا که نمی‌توانند زندگی را تحمل کنند. وضع معیشتی بد است
گفت: اینکه پس از اعلام فتاح رییس کمیته امداد ۲۰ میلیون ایرانی زیر خط فقر مطلق و ۲۰ میلیون نفر زیر خط فقر زندگی می کنند آیت الله جنتی نیز اظهار کرد وضع معیشتی مردم خیلی بد است قطعا خبر بسیار خوب و امیدبخشی است اما اینکه جنتی نیز همچنان از اشاره به دلایل و زمان آغاز بسیار بد شدن وضع معیشتی مردم امتناع می کند بدور از انصاف است.
گفتم: سقوط توان خرید مردم و شکل گیری کلونی ۵۰% ایرانیان زیر خط فقر و فقر مطلق از چه زمانی آغاز شد؟
گفت: اقتصاد ایران مبتلا به بیماری های فراوانی است اما اینکه جنتی چرا علی رغم مشاهده موارد ذیل در ۸۴-۹۲ دل نگران نشد و هشدار نداد جای سوال است؟
- سکه از ۹۸ هزار به حدود ۱ میلیون تومان
- دلار از ۲۷۵ به ۳۴۰۰ تومان
- بنزین از ۸۰ به ۷۰۰ تومان
- گازوئیل از ۱۶ به ۳۵۰ تومان
- پراید از ۶.۲ به ۲۱ میلیون تومان
- برق از ۵.۱۶ به ۴۳ تومان
- گاز از ۱۰ به ۷۲ تومان
- گوشت گوسفند از ۵ (در سال  84) به ۲۹.۶ هزار تومان
- مرغ از ۱۳۵۰ به ۶۲۵۰ تومان
_ برنج ایرانی از ۱۴۰۰ به ۱۲۰۰۰ تومان
_ نان بربری از ۷۵ به ۷۰۰ تومان
_ چای خارجی از ۶.۲ به ۳۰ هزار تومان
_ روغن مایع از ۸۵۰ به ۴۶۰۰ تومان
_ پنیر از ۶۰۰ به ۱۶۰۰۰ تومان
- تخم مرغ از ۹۰۰ به ۴۰۰۰ تومان
- گوجه از ۲۴۰ به ۲۷۵۰ تومان
- قند و شکر از ۵۶۰ به ۲۳۵۰ تومان
- سیمان از ۳۵۰۰ به ۱۵۰۰۰ تومان

- وقص علیهذا...
گفتم: آیت الله جنتی گفته باید صدای اعتراض مردم را شنید ما نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که صدای اعتراض کسی بلند نشود صدای اعتراضات باید بلند باشد اما باید طبق موازین قانونی صورت گیرد.
گفت: آیت الله جنتی بعنوان یکی از مدیران ارشد و بسیار پر سابقه حکومت باید به روشنی توضیح دهند چه کسانی باید صدای اعتراض مردم را بشنوند؟ اصولا مردم به چه مواردی و علیه چه کسانی در حکومت می توانند معترض باشند؟ اگر کارگزاران قائل به حق اعتراض مردم نباشند تکلیف و حق قانونی مردم برای ابراز اعتراض چیست؟ مکانیسم قابل دسترس و بی هزینه امنیتی و سیاسی ابراز اعتراض عمومی علیه صاحب منصبان غیر انتخابی کدام است؟ مثلا مردم با توسل به چه مکانیسمی قادر به اعتراض علیه مقامات عالی رتبه و ممتاز مانند آیت الله جنتی و عملکرد فقهای شورای نگهبان هستند؟ مردم چگونه باید عزل رییس قوه قضاییه ، صدا و سیما ، سازمان تبلیغات ، حوزه ، دانشگاه امام صادق ، تولیت آستانه قدس رضوی ، رییس ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان یا فرماندهان نظامی - انتظامی و بسیاری دیگر را اعلام و پیگیری کنند؟ مردم با مشاهده عدم توجه به خواست اعلامی باید به چه شیوه و راهکار عملی متوسل شوند؟ چرا آیت الله جنتی تصور می کنند شعار جمعیت معترض اخیر که از مشهد آغاز و به برخی دیگر از شهرها گسترش بافت علیه دولت می شود خواستِ مشروع و به حق مردم فقیر به ستوه آمده اما شعار همان جمعیت علیه حکومت به اقدام عوامل و عناصر فریب خورده ضد انقلاب و منافق کور دل قابل تقسیم است؟
گفتم: آیت الله جنتی ادامه داد دشمنان باید بدانند که با مردم طرف هستند نه اینکه صرفا با مسئولان نظام طرف باشند.
گفت: آقاجون جنتی با این فرض که حرکت های اعتراضی اخیر با منشاء و حمایت دشمن شکل گرفته است به نقش کلیدی ۸۰ میلیون ایرانی در مقابله با اقدامات دشمن تاکید می کند اما اگر اعتراض را بنابر فرض دوم جنتی حرکت مردم فقیر و به ستوه آمده از وضعیت بسیار بد معیشتی بدانیم چه کسانی باید خود را مقابل اراده ۸۰ میلیون ایرانی ببینند؟

  تعداد بازديدها: 4006
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=79261
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.