تاريخ انتشار: 31 تير 1396 ساعت 21:38:37
طنز تلخ "گفتگو" (قسمت شصت و دوم)


گفتم:  آقاجون دکتر کمال خرازی که در دولت مرحوم آيت الله هاشمی نماينده ايران در سازمان ملل و وزير امور خارجه دولت
آقای خاتمی بود با سفر به لندن با گروه نمايندگان مجالس عوام و لردهای انگليس ديدار و گفتگو کرد همچنين در آکادمی علوم بين الملل پاريس نيز در موضوع مذکور سخنرانی داشت.
گفت: دکتر کمال خرازی پس از دستور مقام معظم رهبری (85) مبنی بر تأسيس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ايران از سوی معظم له بعنوان رييس شورا منصوب شدند.

گفت: تصور می کنم حضور در لندن و پاريس اولين سفر کاری دکترخرازی بعنوان رييس شورای راهبردی روابط خارجی طی 12 سال گذشته باشد.
گفتم: چرا خرازی اولین مقصد برای سفر در اين مقطع و دو کشور انگليس و فرانسه را انتخاب کرده است؟ يا چرا برای ملاقات با کميته متشکل از نمايندگان مجالس عوام و لردهای انگليس انتخاب شد؟
گفت: انگليس و فرانسه دو قطب موثر در سياست خارجی اروپا محسوب می شوند کشورهايی که از ظرفيت لازم برای تغيير قدرت چانه زنی آمريکا در معادلات منطقه و برجام برخوردارند چنانکه توتال فرانسه با ورود رسمی به بازار سرمايه گذاری ايران پس از برجام عملا تلاش برای حفظ تحري مهای آمريکايی را به چالش کشيده است.
گفتم: دکتر خرازی در ديدار با کميته نمايندگان مجالس انگليس در خصوص چه موضوعاتی گفتگو کرده است.
گفت: دکتر خرازی با توجه به اهميت پايبندسازی عملی آمريکا به برجام چنانکه ايسنا و ايرنا نقل کردند ضمن تأکيد بر کليّت موضوع اظهار کرده است که برجام يک قرار بين المللی است و توسط شورای امنيت سازمان ملل متحد نيز تأييد و تأکيد شده است بنابراين نقض و خروج از برجام برای آمريکا نيز با دشواري هايی روبرو است.
دکتر حرازی اظهار داشته که جلساتی از اين دست برای افرادی که مدتها است ارتباط نزديکی با ايران ندارند موثر است.
گفتم: تصور می کنيد سفر دکتر خرازی رياست شورای راهبردی روابط خارجی به لندن و پاريس بتواند در ملزم سازی دولت آمريکا به پايبدی عملی به اجرای برجام موثر باشد.
گفت: اينکه رييس شورای راهبردی روابط خارجی پس از 12 سال و در مقطع حساس پيش رو برای کمک به دستگاه سياست خارجی کشورمان به عرصه روابط خارجی ورود کرده است حتما می تواند نقطه عطف بسيار مهم و کليدی باشد علی الخصوص که دکتر خرازی علاوه بر وجاهت ناشی از انتصاب رهبری از تجربه بسيار ارزشمند هشت سال نمايندگی ايران در سازمان ملل و هشت سال سکانداری دستگاه سياست خارجه کشور برخوردار است.
گفتم: ورود دکتر خرازی خارج از چارچوب وزارت خارجه مخل حوزه مسئوليت وزير خارجه نيست؟
گفت: آقاجون اولا براساس قانون اساسی رهبری مسئول تبين سياست خارجه کشور است. ثانيا شورای راهبردی روابط خارجی بدليل وابستگی به فرمان رهبری در جايگاه سياست گذار و بالادستی وزارت خارجه قرار دارد. ثالثا وزير خارجه و دکتر خرازی با تجربيات ارزشمند و مشترک فراوان می توانند از همسويی و هماهنگی مثال زدنی در عرصه سياست خارحی کشورمان برخوردار باشند. رابعا حضور دکتر خرازی بعنوان منصوب رهبری در شورای راهبردی روابط خارجی حتما مقوم فعاليت و تحرک وزير خارجه در عرصه پر التهاب اين روزهای منطقه و بين الملل خواهد بود.

  تعداد بازديدها: 3780
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=77615
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.