تاريخ انتشار: 27 تير 1396 ساعت 21:19:54
طنز تلخ "گفتگو" (قسمت پنجاه و نهم)


گفتم: آقاجون فرهاد رهبر بعد از انتصاب به رياست دانشگاه آزاد به ديدار رييسی تولیت آستان قدس رضوی رفت.
گفت: احتمالا رهبر به رسم و منش مرسوم مديران قبل از شروع بکار برای عرض ادب و تبرکا به زيارت حرم امام رضا(ع) رفتند البته طبيعی است که بعنوان مشاور اقتصادی و همراه رييسی در انتخابات رياست جمهوری با ايشان نيز ديدار و گفتگو داشته باشند

گفتم: آقاجون حجت الاسلام محمدرضا زائري در اینستاگرام نوشت دوست داشتم دكتر رهبر مثلا در اولين ملاقات ها به ديدار دكتر جاسبي و دكتر ميرزاده و حتى خانواده مرحوم هاشمي رفسنجاني برود و مثلا-حتى به شكل صوري و تشريفاتي- به رسم ادب و احترام اجازه اي بگيرد و رخصتي بطلبد و از اين فرصت براي آرام شدن فضا و ايجاد امنيت رواني در محيط فرهنگي و علمي كشور استفاده كند ديدار با آقای رييسي توليت آستان قدس رضوي قطعا دير نمي شد.

گفت: آقاجون مگر ولايتی پس از اخذ حکم و قرار گرفتن در جايگاه هيات موسس و هيات امنا به رسم ادب به ديدار خانواده محترم مرحوم آيت الله هاشمی رفت.

گفت: شايد شرط ابلاغ حکم رهبر توسط دکتر ولايتی هم مشروط به ناديده انگاری مجاهدت 36 ساله آيت الله هاشمی در کسوت موسس ، بنيان گذار و معمار و سازنده  دانشگاه آزاد اسلامی از يک سو و ايجاد حمايت تام برای رييسی در انتخابات سيزدهم از سوی ديگر باشد.
گفتم: آقاجون حميد رسايی نماينده اصولگرای مجلس هفتم تا نهم در حاشيه دعوت خبرگزاری نزديک به سپاه فارس اظهار کرد چرا حق آقاي تتلو و مثل تتلو را در آزادی بیان به رسمیت نمی شناسید؟ چرا شما فكر مي كنيد كه اين آدم حق حرف زدن ندارد؟
گفت: آقاجون رسايی علی رغم اشتباه در انتخاب مصداق و برخلاف رويه گذشته ای که داشتند به نکته کليدی اشاره می کند يعنی اينکه هر فرد ايرانی با هر انديشه و باوری بايد بدون وحشت و اضطراب از حق حرف زدن برخوردار باشد واقعا چرا بايد فردی به اتهامی که هرگز در دادگاهی مورد رسيدگی قرار نگرفته هشت سال بازداشت و از هر گونه اظهار نظر و دفاع ابتدايی در برابر سيل اتهامات و انواع توهين و تهديدها منع گردد.
گفت: ايکاش حجت الاسلام حميد رسايی نماينده اصولگرايان در چند دوره مجلس از حق حرف زدن ديگر ايرانيان که برخلاف تتلو به ترويج فساد و فحشا شهره نبوده و نيستند نيز به رسم مسلمانی و آزادگی دفاع می کردند.
 گفتم: آقاجون جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران اظهار کرد هفته گذشته آقایی(دکتر محمود احمدی نژاد) که در گذشته مسئولیت داشته (رييس جمهور ايران 84 - 92) نامه‌ای متضمن مطالب توهین‌آمیز و کذب علیه قوه قضاییه و بازپرس پرونده انتشار داده که صرف نظر از مجرمانه بودن مفاد این نامه حق تعقیب قضایی این شخص محفوظ است.
گفت: يعنی وقتی احمدی نژاد عليه ساير مقامات بلند پايه کشور آنهم از طريق تريبون های رسمی و صدا و سيما اتهام سازی می کرد قوه قضاييه متوجه وجود عناصر جرم نبود؟
گفتم: اين اولين بار نيست که دکتر محمود احمدی نژاد رييس جمهور سابق ايران 84 - 92 در خصوص مشکلات قوه قضاييه در مورد نقض حقوق متهم و زندانی به مواردی اشاره می کنند.
گفت: بله احمدی نژاد در دوران رياست جمهوری نيز در چند نوبت نسبت به نقض حقوق عمومی متهم و زندانی توسط قوه قضاييه اعتراض داشتند و حتی خواستار بازديد سرزده از زندانها شدند که مخالفت قوه قضاييه روبرو شدند.
گفتم: يعنی احمدی نژاد به عنوان رييس جمهور کشور و رييس دولتی که تأمين کننده بودجه و حقوق قوه قضاييه و سازمان زندانهاست هم امکان بازديد از وضعيت زندانهای کشور را ندارد؟
گفت: عملا با درخواست صريح سه رييس جمهور ايران طی 20 سال گذشته مبنی بر درخواست نظارت بر روند رعايت حقوق متهم و زندانی از سوی قوه قضاييه مخالفت شده است.
گفتم: اما قوه قضاييه و دادستان بر رعايت قوانين و ضوابط در برخورد با متهمان و زندانيان تأکيد کردند.
گفت: آقاجون اعلام برخورد سالانه با صدها قاضی و مقام قضايی و بروز مواردی مانند جنايت کهريزک واقعيت غير قابل انکاری هستند که بر پيشانی قوه قضاييه حک شده اند ضمنا قرار نيست ماست بند از ترشی ماستش بگويد ايکاش رياست قوه قضاييه و دادستان قادر بودند به مردم توضيح دهند از پانزده ميليون پرونده سالانه به چند نفر حقوق قضايی تفهيم می شود به چند نفر يادآوری می کنند که براساس قانون اساسی حق دارند از خدمات حقوقی وکيل تسخيری استفاده کنند؟
گفت: آقاجون با مزه اينکه دادستان و البته معاون اول قوه قضاييه مدعی هستند که براساس درخواست زندانی او را در سلول انفرادی (سوئيت) نگه‌داری می‌کنند. حداقل پذيرفتند که زندانيانی هستند که می توانند محل نگهداری خود را مشخص کنند ادعايی که در صورت صحت برای اثبات فساد پذيری و تبعيض در قوه قضايیه کفايت خواهد کرد.
گفتم: آقاجون عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان که برخی اهل رسانه متعلق به سپاه معرفی می کنند در واکنش به انتقادهای اصلاح طلبان و بخشی از نيروهای مذهبی و حزب الهی نسبت به دیدارهای تتلو و سياسيون اصولگرا اظهار کرد: امروز نگرانی اصلاح طلبان از تاثیر تاج کلاه تتلو بر امثال رسایی، موسوی و ضرغامی به اين دليل است که ترسیده اند اصول‌گرایان با حفظ اصول ،دست به تغییر در روش‌ها و تاکتیک ها بزنند و به حوزه انحصاری سبد رای آنان ورود کنند.
گفت: بله مدير مسئول روزنامه جوان گفته اگر چه زمان دیدار رئیسی-تتلو را نپسندیدم بهرحال پذيرفته که برای نزديکی به سبد رای اصلاح طلبان هدف وسيله را توجيه می کند.
گفتم: سيمای ضرغامی طی بيش از يک دهه تلاش می کرد با نمايش و تصويرسازی جبهه به اصطلاح اصلاح طلبی را وابسته به گروه اجتماعی خاص و غير مومن تعريف کند؟
گفت: که به شهادت چندباره رهبری مردم مومن ايران با رای حداکثری بر اين ادعای کذب خط بطلان کشيدند.
گفت: آقاجون مثلث های دور از مردمی از جنس ضرغامی - رسايی - عبداللهی هرگز دليل تمايل مردم به امثال ربنای استاد شجريان در برابر اشاعه فحشا تتلو را درک نخواهند کرد و همچنان بر درِ بسته می کوبند.

  تعداد بازديدها: 3576
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=77575
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.