تاريخ انتشار: 19 خرداد 1396 ساعت 17:39:43
چند خانه امن تروریست‌های وهابی تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد/ روند تعقیب مقر فرماندهی تروریست‌ها در آن سوی مرزها ادامه دارد/ وزیر اطلاعات: افراد متعددی از آن‌ها شناسایی و دستگیر شده اند

وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای از دستگیری دیگر عناصر تروریست مرتبط با اقدام تروریستی روز چهارشنبه تهران خبر داد.

به گزارش جماران،  متن اطلاعیه وزارت اطلاعات، به این شرح است:

به آگاهی ملت شریف ایران می‌رساند در ادامه پیگیری سرنخ های اطلاعاتی با هدف پاک کردن میهن اسلامی از لوث بقایای تروریست ها، سربازان گمنام امام زمان (عج) با همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی موفق شدند دیگر عناصر تروریست مرتبط با اقدام تروریستی 12 رمضان را قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر کنند.

در این عملیات، مقدار قابل توجهی سلاح، مواد پیش سازه بمب، کمربند انفجاری، وسایل ارتباطی و مدارک جعلی کشف شد.

همچنین چند خانه امن تروریست های وهابی - تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.

روند تعقیب مقر فرماندهی این جنایتکاران وابسته به استکبار و اذناب منطقه ای آنها در آن سوی مرزها ادامه دارد که نتایج مهم این عملیات متعاقبا به اطلاع ملت شریف و شهیدپرور ایران خواهد رسید.

وزیر اطلاعات: محل هم‌پیمانی تروریست ها شناسایی شده است

وزیر اطلاعات با اشاره به شناسایی عقبه تیم تروریستی حوادث اخیر مجلس و حرم امام (ره) گفت که مکانی که تروریست ها با هم هم‌پیمان شده بودند شناسایی و تعدادی از افراد آن‌ها دستگیر شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود علوی در حاشیه مراسم وداع با شهدای ترور در مجلس اظهار کرد: ما در دو روز گذشته و پس از این اتفاق رد آن‌ها را زدیم و آن‌ها را شناسایی کردیم. عقبه تیم تروریستی را شناسایی کردیم و اکنون افراد متعددی از آن‌ها شناسایی و دستگیر شده اند و محلی که در آن با هم هم‌پیمان شده بودند و فیلم آن را مردم در فضای مجازی دیدند شناسایی شد و تعدادی از نفرات آن‌ها هنوز آنجا حضور داشتند که دستگیر شدند.

وی افزود:‌ تجهیزات و مواد منفجره و کمربند انفجاری که آماده کرده بودند در اختیار نیروهای اطلاعات و سرباز گمنام امام زمان (عج) قرار گرفته است اما با توجه به اینکه این عملیات در میانه راه است و باید جزئیات آن مکتوم بماند تا سربازان گمنام امام زمان (عج) به آخرین هدفها ضربه بزنند پس از پایان  عملیات اطلاعات کامل را به اطلاع مردم می‌رسانیم.

وزیر اطلاعات در پایان تاکید کرد:‌مردم مطمئن باشند فرزندان آن‌ها بیدارند و اجازه نمی دهند امنیت آن‌ها به سادگی آسیب ببیند.

  تعداد بازديدها: 2041
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=77023
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.