تاريخ انتشار: 19 آذر 1395 ساعت 10:32:16
دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا با ائتلاف سعودی در کشتار غیرنظامیان یمنی هماهنگ است

سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر با اعلام اینکه ائتلاف سعودی در حملات غیرقانونی خود علیه یمن از سلاح‌های آمریکایی استفاده می‌کند، تأکید کرد آمریکا با این ائتلاف متجاوز در کشتار غیرنظامیان در این کشور جنگ‌زده تبانی کرده است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، دیده‌بان حقوق بشر، روز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد، نیروهای ائتلاف عربی تحت رهبری عربستان سعودی از بمب‌های ساخت آمریکا در حملات هوایی غیرقانونی در یمن استفاده می‌کنند که تاکنون به کشته شدن ده‌ها غیرنظامی منجر شده است.
در این گزارش، که در پایگاه الکترونیکی دیده‌بان حقوق بشر منتشر شده، آمده است: «ائتلاف سعودی در یمن طی سه حمله‌ای در ماه سپتامبر سال جاری، که به نظر می‌رسد غیرقانونی باشد، ده‌ها غیرنظامی را به قتل رساند. در دو مورد از این حملات، از سلاح‌هایی استفاده شده که آمریکا آنها را در اختیار این ائتلاف قرار داده است.»
این گزارش افزود: «از جمله این سلاح‌های، موشکی است که پس از ماه‌ها درگیری، به عربستان سعودی تحویل داده شد.»
دیده‌بان حقوق بشر با این مقدمه، خاطرنشان کرد که این امر، آمریکا را با خطر تبانی با ائتلاف سعودی در حملات غیرقانونی در یمن، قرار می‌‌دهد.
*تسنیم

  تعداد بازديدها: 1388
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=74627
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.