تاريخ انتشار: 30 آبان 1395 ساعت 18:43:44
محمدرضا زائری: امسال من نايب الزياره ظريف هستم/ به ظريف همان اندازه نيازمنديم كه به سردار سليماني

محمدرضا زائری در ضفحه اینستاگرام خود نوشت: الآن در نجف هستم ، و اگر خدا بخواهد عازميم به سمت كربلا ... و توي همين دقايق جايي خواندم كه با لحني بي ادبانه از غيبت وزير محترم خارجه در پياده روي اربعين گلايه كرده بود ! همان جا نيت كردم كه امسال من نايب الزياره ايشان باشم.
*‌ آري ، من به نيابت از دكتر ظريف چند قدم مي روم چون بر خلاف برخي دوستان اين را مي فهمم كه اگر كنش ديپلماتيك و مجاهدت رسمي او در عرصه سياست بين المللي نبود چه بسا امروز شرايط ديگري داشتيم ، چون مي فهمم كه به ظريف همان اندازه نيازمنديم كه به سردار سليماني و شايد اگر اين دو با هم نبودند ما نمي توانستيم با اين امنيت و آرامش در مسير كربلا قدم برداريم. 
* حالا چند قدم هم به نيت دكتر محمد جواد ظريف برمي دارم همان طور كه از طرف امام و رهبر انقلاب و شهدا و علما و بسياري از اولياي خدا و صلحا و آشنايان و دوستان نيت مي كنم و قدم بر مي دارم. امسال من نايب الزياره دكتر محمدجواد ظريف هستم !

*انتخاب

  تعداد بازديدها: 2451
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=74386
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.