تاريخ انتشار: 12 آبان 1395 ساعت 20:55:46
عضو جامعه روحانیت: تفاوت مجلس نهم و دهم روز گذشته مشخص شد/ مجلس بهترین کار را انجام داد

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: مهمترین تفاوت مجلس نهم و دهم را در همین رای اعتماد به وزرا شاهد بودیم و  می توان گفت که تعامل مجلس دهم نسبت به مجلس نهم خیلی زیاد است.
حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در گفت و گو با جماران درباره فضای روز گذشته مجلس به رای اعتماد سه وزیر پیشنهادی گفت: به نظر من، فضای مجلس، فضای هم خوب و هم بد بود. بد از این نظر که آقای رییس جمهور نباید از پشت تریبون مجلس به صراحت اعلام می کردند، یک عده انقلابی نادان، که این در شان رییس جمهور نبود و از آن طرف هم پاسخ به رییس جمهور نیز در شان نه مجلس بود و نه رییس جمهور.
وی ادامه داد: به نظر من، تنها نقض جلسه دیروز همین مورد بود ولی دیروز تعامل بین دولت و مجلس علنا مشاهده می شد که این موضوع برای دولت و مجلس و مملکت موضوع بسیار مهمی است و نباید به راحتی از این تعامل گذشت.
ابراهیمی با اشاره به فرق مجلس نهم و دهم درباره رای اعتماد گفت: مهمترین تفاوت مجلس نهم و دهم را در همین رای اعتماد به وزرا شاهد بودیم و  می توان گفت که تعامل مجلس دهم با دولت روحانی نسبت به مجلس نهم خیلی زیاد است.
وی اظهار کرد: با توجه به چنین شرایطی که در حال حاضر مملکت دارد و دشمنان خارجی ما منتظر هستند تفرقه بین نظام و مردم بیاندازد، روز گذشته بهترین کار را مجلس با دولت انجام داد.

  تعداد بازديدها: 1255
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=74151
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.